- Reaction score
- 30.485
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???
Και με βίτσα.
Και με βίτσα.
Φυσικά και εγώ δεν εννοώ τον JOHN MARKOU "βλάκα ούτε κάτι άλλο".Καλά χαλαρώστε δεν εννοώ ούτε τον caravelle βλάκα ούτε κάτι άλλο .
Ρε σεις δε φτάνει που με βάλατε "στην πρ'ιζα", θέλετε να με ...καλωδιώσετε κι όλας!!!!!!!Και με βίτσα.
Μου επιτρέπεις να απορώ με την απόφασή σου;Ρε σεις δε φτάνει που με βάλατε "στην πρ'ιζα", θέλετε να με ...καλωδιώσετε κι όλας!!!!!!!
Κάτσε να γυρίσω απο τας Κρήτας και μόλις πάρω πλεον το ΜΚΙΙ, θα σας βάλω εγώ στην πρίζα για ....να το ξαναρυθμίσουμε πάλι!!!
:203::201:
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Μάλλον ψειρίζουμε την μαϊμού.... Κι εγώ στο δικό μου πικάπ με το μάτι την ρυθμίζω την VTA.Τώρα για τη VTA και τα 1.5-2mm..... είναι, πως να το πω, πιό πολύ θέμα ψυχολογικό παρά ουσίας.
Καλησπέρα σε όλους!!!Η vta παίδες δεν είναι παρακατιανή , για να ρυθμίζεται με το μάτι.Οπως και η υπερκρέμαση.Είναι απο τις βασικές ρυθμίσεις σε ενα πικάπ.Εγω θα του πρότεινα να πάει στο mk2, που ο βραχίονας συνεργάζεται άψογα με την κεφαλή του.
Τώρα η παραφιλολογία περί νεας καλωδίωσης του βραχίονα στο mk5, καθώς και το διαφορετικό power on button , με αφήνει απλά ,παγερά αδιάφορο.Και ξέρω οτι δεν πρόκειται να προξενήσει το παραμικρό ενδιαφέρον και στον delamostre.Ολα αυτά τα whistles and bells, του mk5 , είναι σε όλους μας άχρηστα. Εκτός και αν κάποιοι κάνουν χρήση του sl σε στυλ dj. Πάντως απο οσο εχω καταλάβει , δεν το κάνει κανείς , αρα , απλά δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα άσχετα tricks.
Σωστα .Σε κλαμπ με μερικες χιλιαδες βατ και 1000 νοματαιους να χοροπηδανε.Τελευταία προσπάθεια! Eδώ μιλάει για καλύτερη προστασία από την ακουστική ανάδραση και όχι για βραχίονα:
"The 1200 MK5 comes with a new hard-wearing rubber bottom to give it even more protection and reduce vibration still further."
:111:
Ακριβώς έτσι την ρυθμίζω κι εγώ, με το μάτι!John δεν είναι παρακατιανή η ρύθμιση της VTA, αλλά άμα βλέπεις τον Αλλαν Γουίλιαμς της Linn να ρυθμίζει τη VTA στο πλατώ του κου Σταματάκου έτσι......
![]()
Τελευταία προσπάθεια! Eδώ μιλάει για καλύτερη προστασία από την ακουστική ανάδραση και όχι για βραχίονα:
"The 1200 MK5 comes with a new hard-wearing rubber bottom to give it even more protection and reduce vibration still further."
Χωράει παρεξήγηση;
(Over and out!)
:111: