DAC MAGIC + EGREAT M31B

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Tελικα μαλλον τα κατεβασμενα φλακ ειναι χαλια! Τζαμπα ολη η φασαρια. Δεν γινεται οτιδηποτε αλλο να παιζει ΟΚ, κι αυτα να μπουμαρουν ετσι. Εκτος κι αν εχει προβλημα το Εγκρητ με τα φλακ:141:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Απο την ψηφιακη εξοδο του player στην ψηφιακη εισοδο του ντακ.Απο την αναλογικη εξοδο του ντακ προς τον προ η τον ολοκληρωμενο σου
Η ενταση του ηχου στο πλειερ πρεπει να ειναι στο 0.Ουτε κατω ουτε πανω αλλοιως παραμορφωνει.Αυτο το εχουν πει οι expert της βορειας γειτονιας

Αλλα γιατι την αναλογικη εξοδο του ντακ
Απλουστατα γιατι δεν εχεις ψηφιακο ενισχυτη οπως σχεδον ολοι μας.Το ψηφιακο σημα το κατεργαζεται το ντακ και επειτα στο δινει αναλογικο για να ακουσεις μουσικη.
Μην μπερδευεσαι .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Εκτος κι αν εχει προβλημα το Εγκρητ με τα φλακ
Δηλαδη με wav παιζει καλα το Egreat?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Δηλαδη με wav παιζει καλα το Egreat?
Παιζει γ@μ@ το κερατο μου, και εκανα ολοκληρη φασαρια.:141:
Αλλα αυτο με την συνδεση που λες, μου φαινεται λιγο παραξενο να συστηνεται η ακροαση μεσω οπτικης ή coaxial απο την εταιρεια ως καλυτερη, αφ΄ης στιγμης ελαχιστα ψηφιακα ενισχυτικα κυκλοφορουν (ή εχουμε!). Θα το δοκιμασω για...εγκυκλοπαιδικους λογους!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Νίκο ,σοβαρά τώρα (και στο κατάλληλο νήμα-στο άλλο αν παρεξήγησες, μπορούμε να το επιλύσουμε-αν και έγραψα κάτι σχετικά), να πάρω ή να μην πάρω το dac magic?
Ποιές οι εντυπώσεις σου / σας;
Το έχεις συνδέσει ποτέ σε cd ή dvd player?
Να το παρεις με κλειστα ματια.Στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει(το εχω),ισως και σε περισσοτερα.Διαβασε και τις μετρησεις που εκανε ο Σταματακος και την ακουστικη κριτικη μετα.
Ειναι στιβαρη κατασκευη,εχει πληθωρα εισοδων - εξοδων,εχει service και εγγυηση.Θα το χαρεις πολυ.Πιστεψε με

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Να το παρεις με κλειστα ματια.Στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει(το εχω),ισως και σε περισσοτερα.Διαβασε και τις μετρησεις που εκανε ο Σταματακος και την ακουστικη κριτικη μετα.
Ειναι στιβαρη κατασκευη,εχει πληθωρα εισοδων - εξοδων,εχει service και εγγυηση.Θα το χαρεις πολυ.Πιστεψε με
Μανο το συνδεεις με τις αναλογικες εξοδους (rca) και ειδες διαφορα;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Αλλα αυτο με την συνδεση που λες, μου φαινεται λιγο παραξενο να συστηνεται η ακροαση μεσω οπτικης ή coaxial απο την εταιρεια ως καλυτερη
Μην μπλεκεσαι.Ακροαση μεσω συνδεσης ψηφιακης εννοει.Απο πλειερ σε ντακ
Ποσα φλακ εχεις κατεβασει και παιζουν χαλια?Μηπως ετυχε κανενα κακοανεβασμενο η κακοριπαρισμενο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Μανο το συνδεεις με τις αναλογικες εξοδους (rca) και ειδες διαφορα;
Μονο με αναλογικη εξοδο παιζει.Δεν εχω ψηφιακο ενισχυτη.Διακοπτικο(αναλογικοτατο)εχω.Οπως λεει και ο Κωστας Εαρ
Ακομα και τα ντακ που εχουν εξοδο με ποτενσιομετρο(Benchmark,Weiss,κλπ,κλπ) αναλογικο σημα βγαζουν και στελνουν στους αναλογικους ενισχυτες

Reaction score
4.419

Εγω το ματζικ στο παρελθον το ειχα κι επαιζε με τον e-great. Τετοιο προβλημα που αναφερει ο Βαγγελης δεν διαπιστωσα ποτε. Η αληθεια ειναι οτι πολυ σπανια εβαζα κατι σε mp3. Στους σκληρους ολα τα ειχα σε φλακ. Επισης δεν διαπιστωσα ποτε καποιο προβλημα παραμορφωσης με το βολιουμ του e-great.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Μα ετσι μηδενιζει ΟΛΗ η ενταση, και το ρυθμιστικο του ενισχυτη δεν κανει τιποτα (και πως να κανει αφου δεν εχει σημα;). Αλλα γιατι την αναλογικη εξοδο του ντακ; αφου συστηνεται η ψηφιακη (οπτικη κυριως)

Οταν το volume του egreat ειναι στο 0 βγαζει τον ηχο χωρις παραμορφωση οπως πρεπει .
Δεν εννοω να τον κατεβασεις τοσο ωστε να μην ακουγεται.
Το ψηφιακο σημα του egreat βγαινει αναλογικα απο το dac για τον ενισχυτη οπως συνδεεις ενα cd player στον ενισχυτη.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Λοιπον (ξανα - ουφ!) δοκιμασα καθε ειδους συνδεση: παιζει και απο τις αναλογικες (rca) και απο την οπτικη, αλλα το ιδιο χαλια ακριβως! Αρα ειναι προβλημα των φλακ αρχειων (αναμενω απαντηση απο εδω http://flacshare.net//index.php?). Αλλα και παλι θα διαφωνησω με τον Delta: οταν μηδενιζεις (ή μειωνεις) τον ηχο απο το Εγκρητ, μηδενιζεται (ή μειουται) και ο ηχος του ενισχυτη - ουδεν κερδος απο την ελαχιστοποιηση της εντασης του Εγκρητ.
Αλλα συμβαινει αυτο; "Το ψηφιακο σημα του egreat βγαινει αναλογικα απο το dac για τον ενισχυτη οπως συνδεεις ενα cd player στον ενισχυτη." με οπτικη ινα η συνδεση ειναι ψηφιακη, οχι αναλογικη (συνδεονται και τα δυο μεταξυ τους με οπτικη).

Βασιλη, προλαβες ενα πμ που θα σου εστελνα! Με το "αλλο" ενταξει, το ..."δουλευεις" ή επειδη εχετε αργια σημερα...:135:;

Reaction score
20

Παίδες χαρά στο κουράγιο σας και στην υπομονή σας... :140:
Μήπως να κάνατε κάνα τηλεφώνημα κάποιοι μεταξύ σας...? :121:

:137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παίδες χαρά στο κουράγιο σας και στην υπομονή σας... :140:
Μήπως να κάνατε κάνα τηλεφώνημα κάποιοι μεταξύ σας...? :121:

:137:
Tο θεμα ουσιαστικα λυθηκε με την διαπιστωση μου οτι τα κατεβασμενα φλακ ειναι τυπου..βλακ (χαλασμενα), αν και διατηρω επιφυλαξεις (κανενας αλλος δεν διαμαρτυρηθηκε στο συγκεκρμμενο σαητ για την ποιοτητα τους!). Απομενουν τα διευκρινιστικα (απο που και πως παιζει το ντακ) αλλα κι αυτο οσοι το εχουμε, ε, εχουμε τον τροπο και το..."παιζουμε":135:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Νεωτερες εξελιξεις: το Εγκρητ ΔΕΝ τα παιζει σωστα τα φλακ! Τα eπαιξα στο πισι με τον VLC και ηταν ΟΚ! Χμ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ποσταρε στην κατηγορια media players στους βορειους.
Σιγουρα θα σου πουνε χιλια δυο
Κανε και upgrade το bios του Egreat

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Μήπως να κάνατε κάνα τηλεφώνημα κάποιοι μεταξύ σας...?

H δημοσια συζητηση ειναι η πεμπτουσια αυτου του διαδικτυακου καφενειου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μια αλλη "ψυχη"* το ειπε αλλιως :" Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα (πλὴν ἓν μόνον, τὸ διδόναι λόγους καὶ λαμβάνειν, τουτέστι τὴν διαλεκτικήν)":135:

*costas EAR

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Λοιπον (ξανα - ουφ!) δοκιμασα καθε ειδους συνδεση: παιζει και απο τις αναλογικες (rca) και απο την οπτικη, αλλα το ιδιο χαλια ακριβως! Αρα ειναι προβλημα των φλακ αρχειων (αναμενω απαντηση απο εδω http://flacshare.net//index.php?). Αλλα και παλι θα διαφωνησω με τον Delta: οταν μηδενιζεις (ή μειωνεις) τον ηχο απο το Εγκρητ, μηδενιζεται (ή μειουται) και ο ηχος του ενισχυτη - ουδεν κερδος απο την ελαχιστοποιηση της εντασης του Εγκρητ.
Αλλα συμβαινει αυτο; "Το ψηφιακο σημα του egreat βγαινει αναλογικα απο το dac για τον ενισχυτη οπως συνδεεις ενα cd player στον ενισχυτη." με οπτικη ινα η συνδεση ειναι ψηφιακη, οχι αναλογικη (συνδεονται και τα δυο μεταξυ τους με οπτικη).

Βασιλη, προλαβες ενα πμ που θα σου εστελνα! Με το "αλλο" ενταξει, το ..."δουλευεις" ή επειδη εχετε αργια σημερα...:135:;
Βαγγελη ειμαι Χαλκιδικη και θα ειμαι μεχρι τελος εβδομαδος. Αρα θα σε παω μια βδομαδα πισω.

Κατι ακομη, εχεις περασει το φιρμγουερ στον e-great? Γιατι νομιζω οτι υπηρχε ενα θεματακι αν ειναι με το αρχικο.

Reaction score
20

Εγώ, ναι, εγώ το πρότεινα αυτό για να μην βασανίζεται ο Ευάγγελος...
Για να λυθεί το όποιο πρόβλημα υπήρχε/υπάρχει νωρίτερα...
Δεν προσπάθησα να επιβάλλω το παραμικρό σε κανένα...
Δεν προσπαθησα να κρατήσω κάτι κρυφό...
Με ενδιαφέρον διαβάζω και θα διαβάζω και θα περιμένω να δω
και την λύση του... μυστηρίου...
Ούτως ή άλλως φαίνονται και τα δικά μου μηνύματα λίγο πιο πάνω...
Ολα Καλά Μάνο?

:126: :136: :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.584
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani