- Reaction score
- 0
παιδια μια ερώτηση ... δίσκος usb 3 παίζει μια χαρά με το live? λεω να αγοράσω ενα νεο δίσκο που έχει usb 3 και για αυτο ρωταω
Με τί σύνδεση;;;; Οπτική;;;Επίσης , δεν ξέρω εάν συμβαίνει με αυτήν την αναβάθμιση....ή συνέβαινε και πιο πριν και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.....αλλά το WDTV Live περνάει καθαρά DolbyTrueHD. DTS-MA όχι. Αφού δεν το πίστευα ...και λέω κάτσε να δοκιμάσω κανα-δυό ταινίες μπας και κάνω λάθος . ...Αλλά μάλιστα περνάει τον HD ήχο κανονικά. Ξέρεις κανείις εάν το έκανε και πριν ?
Όταν λες περνάει τι ακριβώς εννοείς γιατί εγώ ξέρω ότι truehd ήχο ΔΕΝ τον κανει downmix to stereo βέβαια εσύ λογικά εννοείς ότι δεν περνάει καθόλου τον ήχο truehd σε ήχο σύστημα μέσω hdmi ή οπτικής ίνας.Επίσης , δεν ξέρω εάν συμβαίνει με αυτήν την αναβάθμιση....ή συνέβαινε και πιο πριν και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.....αλλά το WDTV Live περνάει καθαρά DolbyTrueHD. DTS-MA όχι. Αφού δεν το πίστευα ...και λέω κάτσε να δοκιμάσω κανα-δυό ταινίες μπας και κάνω λάθος . ...Αλλά μάλιστα περνάει τον HD ήχο κανονικά. Ξέρεις κανείις εάν το έκανε και πριν ?
Το καινούργιο firmware παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με το WD Community Forum: http://community.wdc.com/t5/Firmwar...e-Version-1-04-10-V-for-WD-TV-Live/td-p/84703 Ολοι γυρίζουν στο τελευταίο stable .21Και νεότερο firmware από τι western digital με τι μόνη διαφορά ότι αυτό πρέπει να το ψάξετε από το μηχάνημα σας και να το κατεβάσετε από αυτό ΔΕΝ το δίνουν στο site.
Ορίστε και τι πρόσθετη:
Version 1.04.10_V:
Resolved Issues:
• Supports Facebook application.
• Supports Deezer application.
• Supports Flingo application.
• Supports AccuWeather application.
• Supports USB keyboards.
• Resolved ability to download two files simultaneously.
Και αυτό για το usb keyboard πολύ καλό έτσι.
Τέτοια να βλέπω να προσθέτουν πράγματα παίδες έτσι...
Μπράβο στην wd.
Επιβεβαιώνω ότι σε αρχεία mt2s γίνεται passthrough HD audio μέσω HDMI. Λαμβάνω την αντίστοιχη ενδειξη στον AVR μου. Νομίζω στα mkv υπάρχει μόνο πρόβλημα λόγω της απουσίας του σχετικού licence.Οχι οπτική. Σύνδεση HDMI . Εγώ έπαιξα 3 video αρχεία (m2ts) με TrueHD και το WD τα αναπαρήγαγε κανονικά . Η ένδειξη του ενισχυτή ήταν σαφής.
Εμένα προσωπικά μια χαρά μου δουλεύει το νέο firmware 1.04.10.Το καινούργιο firmware παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με το WD Community Forum: http://community.wdc.com/t5/Firmwar...e-Version-1-04-10-V-for-WD-TV-Live/td-p/84703 Ολοι γυρίζουν στο τελευταίο stable .21
H WD το έχει παρακάνει τελευταία και πρέπει να προσεγκίσει το θέμα των αναβαθμίσεων με περισσότερη σοβαρότητα.
Δεδομένου του γεγονότος (για αυτούς τουλάχιστον που με ξέρουν) ότι δεν έχω εξάρει ποτέ ιδιαίτερα την WD....οφείλω να ομολογήσω ότι το νέο firmware τα πάει μια χαρά. Τώρα, εάν προσέξεις οι μαρτυρίες αυτών που έχουν πρόβλημα στο εν λόγω community (since now) αφορούν μάλλον προβληματικά setups. Ξέρεις έχω καταλάβει ότι καμμιά φορά , εάν δεν γνωρίζουμε που να εντοπίσουμε το πρόβλημα βρίσκουμε "εύκολο στόχο" :116:Το καινούργιο firmware παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με το WD Community Forum: http://community.wdc.com/t5/Firmwar...e-Version-1-04-10-V-for-WD-TV-Live/td-p/84703 Ολοι γυρίζουν στο τελευταίο stable .21
H WD το έχει παρακάνει τελευταία και πρέπει να προσεγκίσει το θέμα των αναβαθμίσεων με περισσότερη σοβαρότητα.
Δυστυχώς μετά το update είχα έξοδο μόνο απο Composite ενώ απο HDMI "black screen" Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έχω έξοδο απο HDMI 1080p μόλις σβήσω το μηχανάκι την επόμενη φορά γυρίζει στο 720p και όχι στο 1080p. Επίσης δεν έχω πλέον την επιλογή Color 12-bit. Μόλις απο 8 επιλέξω 12 -> 2min Black Screen και μετά πάλι 8-bit. H TV υποστηρίζει την επιλογή. Σε ορισμένες ταινίες mkv παρατηρώ κολλήματα. Με roll back στο .21 τα παραπάνω προβλήματα λύνονται ακαριαία. Παρόμοια συμπεριφορά παρατήρησα σε όλα τα Prereleases μετά την official .21Δεδομένου του γεγονότος (για αυτούς τουλάχιστον που με ξέρουν) ότι δεν έχω εξάρει ποτέ ιδιαίτερα την WD....οφείλω να ομολογήσω ότι το νέο firmware τα πάει μια χαρά. Τώρα, εάν προσέξεις οι μαρτυρίες αυτών που έχουν πρόβλημα στο εν λόγω community (since now) αφορούν μάλλον προβληματικά setups. Ξέρεις έχω καταλάβει ότι καμμιά φορά , εάν δεν γνωρίζουμε που να εντοπίσουμε το πρόβλημα βρίσκουμε "εύκολο στόχο" :116:
Να υποθέσω ότι μετά την αναβάθμιση έκανες "restore defaults" σωστά? Θα σου πρότεινα να εξαντλήσεις τις ρυθμίσεις που έχει η TV σου και εν ανάγκη να αλλάξεις HDMI θύρα εάν έχεις. (Εμένα π.χ. δεν μου δημιούργησε κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις....)Δυστυχώς μετά το update είχα έξοδο μόνο απο Composite ενώ απο HDMI "black screen" Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έχω έξοδο απο HDMI 1080p μόλις σβήσω το μηχανάκι την επόμενη φορά γυρίζει στο 720p και όχι στο 1080p. Επίσης δεν έχω πλέον την επιλογή Color 12-bit. Μόλις απο 8 επιλέξω 12 -> 2min Black Screen και μετά πάλι 8-bit. H TV υποστηρίζει την επιλογή. Σε ορισμένες ταινίες mkv παρατηρώ κολλήματα. Με roll back στο .21 τα παραπάνω προβλήματα λύνονται ακαριαία. Παρόμοια συμπεριφορά παρατήρησα σε όλα τα Prereleases μετά την official .21
Δυστυχώς παρότι έχω δοκιμάσει πάντα όπως και αυτά που σωστά αναφέρεις δεν έβγαλα άκρη. "Restore Defaults" δεν κάνω ποτέ. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το μηχανάκι δουλεύει άψογα με την .21 Προς το παρόν μένω σε αυτήν και βλέπουμε :118:Να υποθέσω ότι μετά την αναβάθμιση έκανες "restore defaults" σωστά? Θα σου πρότεινα να εξαντλήσεις τις ρυθμίσεις που έχει η TV σου και εν ανάγκη να αλλάξεις HDMI θύρα εάν έχεις. (Εμένα π.χ. δεν μου δημιούργησε κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις....)
Mέγα σφάλμα."Restore Defaults" δεν κάνω ποτέ. :118:
Κι εγω ποτε δεν κανω "restore defaults" και μου παιζει παντα μια χαρα - οπως και με τη νεα αναβαθμιση! Σε τι χρειαζεται αυτο;Να υποθέσω ότι μετά την αναβάθμιση έκανες "restore defaults" σωστά? Θα σου πρότεινα να εξαντλήσεις τις ρυθμίσεις που έχει η TV σου και εν ανάγκη να αλλάξεις HDMI θύρα εάν έχεις. (Εμένα π.χ. δεν μου δημιούργησε κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις....)
Πολύ σημαντικό. Απελευθερώνει την μνήμη από "σκουπίδια". Επειτα βάζοντας ένα καινούριο firmware τα factory defaults τα καθορίζει πια το καινούριο κι όχι τα παλιά. Σκουπιδάκια των παλιών μπορεί να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο καινούριο.Κι εγω ποτε δεν κανω "restore defaults" και μου παιζει παντα μια χαρα - οπως και με τη νεα αναβαθμιση! Σε τι χρειαζεται αυτο;