Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Μια φορά κι έναν καιρό...

Αααααα...για το blueSky λες...
Δεν ειχα ασχοληθει παρα πολυ με εκεινη την ιστορια...
Ακουσα διαφορα αλλα δεν μπορω να χω γνωμη...!
Ευχαριστω παντως...
Μπορουν κι οι υπολοιποι να (ξανα)γραψουν σχολια για το BlueSky ??:137::137::136:
Εγώ θα γράψω απλά το εξής: Για την τιμή του, ήταν κελεπούρι και μάλιστα αυτό που άκουσα εγώ ήταν το πρώτο μοντέλο... Μου το 'φερε να το ακούσω ο μιστερ always 230, που το είχε βρει σε κάδο σκουπιδιών έξω από το σπίτι του... :111:

Kάποιοι θα θυμούνται την πρωταπριλιάτικη πλάκα που τους έκανα στο AVClub το 2007, γράφοντας ένα φοβερο "review" τότε και βγάζοντάς το καλύτερο από το Wadia! (Δεν μπορώ όμως να βρω το τοπικ αυτό γιατί ειμαι μπανιαρισμένος εκεί και δεν μπορώ να κάνω χρήση του "search"...)

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Μια φορά κι έναν καιρό...

Εγώ θα γράψω απλά το εξής: Για την τιμή του, ήταν κελεπούρι και μάλιστα αυτό που άκουσα εγώ ήταν το πρώτο μοντέλο... Μου το 'φερε να το ακούσω ο μιστερ always 230, που το είχε βρει σε κάδο σκουπιδιών έξω από το σπίτι του... :111:

Kάποιοι θα θυμούνται την πρωταπριλιάτικη πλάκα που τους έκανα στο AVClub το 2007, γράφοντας ένα φοβερο "review" τότε και βγάζοντάς το καλύτερο από το Wadia! (Δεν μπορώ όμως να βρω το τοπικ αυτό γιατί ειμαι μπανιαρισμένος εκεί και δεν μπορώ να κάνω χρήση του "search"...)
Αν θυμάμαι λέει! Ποτέ μου δεν είχα γελάσει τόσο πολύ. Και σε είχαν πάρει στα σοβαρά για τα όσα έλεγες. Λ.Σ.

Reaction score
777
συγνώμη για την ενόχληση αλλα εγώ δέν βρίσκω κάτι αστείο στην υπόθεση...:142:

το bluesky ήταν το πρώτο κινεζο-πλέιερ που μπήκε με τεράστια επιτυχία στα σαλόνια δείχνοντας με έκφυλο τρόπο οτι τα ψηφιακά τελικά...δέν έχουν και τόοοοσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

μάλιστα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οτι έχω πιάσει πολλούς σε blind test να το βγάζουν καλύτερο απο dac πολλαπλάσιας κατηγορίας!!!!!

είμαι μάλιστα σίγουρος οτι ο μέσος χρήστης δέν θα αντιληφθεί ποτέ τα προβλήματα του.εκεί που θα καταλάβει τις όποιες διαφορές θα είναι σε ένα Α/Β τέστ.και πάλι...ενώ θα καταλάβει διαφορά απο ένα καλό ντάκ είναι πολύ σχετικό αν τελικά το καλό ντάκ θα του αρέσει περισσότερο...:137:

Reaction score
10
Kαλά φέρε ένα blu sky σπίτι μου να σου πω αν τα ψηφιακά έχουν μεγάλες διαφορές.

Reaction score
777
έχω και ακόμα πιο δυνατή πρόκληση!!!!playstation 1!!!!!!!!

βέβαια εντάξει τώρα και σύ...πάς να κοντράρεις bluesky με medea...είπαμε να κάνουμε κουβέντα αλλα όχι κ έτσι:142:

Reaction score
10
έχω και ακόμα πιο δυνατή πρόκληση!!!!playstation 1!!!!!!!!

βέβαια εντάξει τώρα και σύ...πάς να κοντράρεις bluesky με medea...είπαμε να κάνουμε κουβέντα αλλα όχι κ έτσι:142:
Δεν έχω medea kardia μου, ένα ταπεινό sloveνικο DAC, αλλά μπορείς να έρθεις για να δεις ότι υπάρχουν σοβαρότατες διαφορές. :126:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Μια φορά κι έναν καιρό...

Δεν έχω medea kardia μου, ένα ταπεινό sloveνικο DAC, αλλά μπορείς να έρθεις για να δεις ότι υπάρχουν σοβαρότατες διαφορές. :126:
χα χα μη του το κανεις αυτο του Alex θα παθει κανενα σοκ...

Reaction score
6
Σωστος Μιχαλη+1000:112:

Εχουν διαφορες εως και τεραστιες....., αν μπορει βεβαια το υπολοιπο συστημα και ο χωρος να τις αποδωσει και φανερωσει. Αν μπορει .......τοτε αν ακουσεις το καλυτερο CD η transport -dac δεν ξαναγυρνας πισω.

Reaction score
10
Σωστος Μιχαλη+1000:112:

Εχουν διαφορες εως και τεραστιες....., αν μπορει βεβαια το υπολοιπο συστημα και ο χωρος να τις αποδωσει και φανερωσει. Αν μπορει .......τοτε αν ακουσεις το καλυτερο CD η transport -dac δεν ξαναγυρνας πισω.

Έτσι είναι Νίκο, δεν διαφωνώ ότι στα περισσότερα συστήματα ένα benchmark αρκεί, άλλά σε πραγματικά αποκαλυπτικά συστήματα οι διαφορές δεν είναι καθόλου μικρές. :107:

Reaction score
6
καντε το Μιχαλη και Αλεξ , θα πεσει γελιο και το blue sky απο το παραθυρο:126: Αν ειναι δυνατον να το συζηταμε για high end cd player. Εντιμο για τα λεφτα του και μεχρι 100 ευρω αντε και κατι παραπανω. Δεν μπορει ομως να συγκριθει με ενα audiophile καλοκουρδισμενο cd player

Δεν υπαρχουν θαυματα με 30 ευρω η 27 που εκανε.

Reaction score
59
συγνώμη για την ενόχληση αλλα εγώ δέν βρίσκω κάτι αστείο στην υπόθεση...:142:
Ήταν πολύ αστείο όντως το πώς ο Σκαλούμπακας με μέγιστη σοβαροφάνεια έπειθε πολύ κόσμο [που πιστεύει στα θαύματα και τις εικονίτσες] για την υπεροχή του γαλάζιου σκατούλι όπως το αποκαλούσαν. Λ.Σ.

Reaction score
6
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ να ειναι σχεδον στον αερα οταν ηταν συνδεδεμενο με ενα χοντρο μονοκλωνο καλωδιο ρευματος:131: και ενα ζευγαρι interconnects:137:. Οταν πατησα το play το stop κλπ γλυστρουσε προς τα μεσα. Τελικα ο φιλος του εβαλε blue tack και δεν το χαναμε στο βαθος του επιπλου.:108:

Reaction score
6
Ήταν πολύ αστείο όντως το πώς ο Σκαλούμπακας με μέγιστη σοβαροφάνεια έπειθε πολύ κόσμο [που πιστεύει στα θαύματα και τις εικονίτσες] για την υπεροχή του γαλάζιου σκατούλι όπως το αποκαλούσαν. Λ.Σ.
εχει πηγαιο χιουμορ, Λουκα.

οταν ειναι στις καλες του πεταει,

οταν τον τσιγκλανε για τα αναλογικα χιτλεριαζει :434:και γινεται χαμος..

μετα του περναει και κανει ξανα φοβερες πλακες.

μετα απο το σπασιμο της βελονας του ηταν σα να ειχε πιει το αμιλητο νερο, ασπρος, και μετα γκριζος

Μετα την αλλαξε με καινουργια και γεμισε ζωη και χαμογελα.Γιατι εμεις τι θα καναμε αν μας χαλουσε ενα μηχανημα πολλων εκατονταδων ευρωπουλων?

Οταν του αλλαξαμε το ribbon ηταν σαν να του καναμε μεταγγιση αιματος με φρεσκο αιμα :410:20αχρονου αγοριου. Μετα απο αυτο τον κυνηγανε οι μικρουλες........, ενω εμας ουτε που μας δινουν σημασια........:141:

Κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο....και τα κοριτσια στον ..μικρο..!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

:142: :143:

Μετά, άνοιξα στο AVClub ένα άλλο θέμα με ένα PIΟNEER αυτοκινήτου :137: και στο τίτλο είχα "ο Πιονιέρος" νομίζω...

Αλλά ουτε αυτό μπορώ εγώ να το αναζητήσω... :134:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Πλάκα πλάκα πάντως, από το rack μου όλα αυτά τα χρόνια πέρασν ουκ ολίγα ψηφιακά:

Meridian, EAD, Wadia, Vamp, Emm Labs, Benchmark, Hawk Audio, AMR, BlueSky... :126:

Λέτε κατα βάθος να είμαι ψηφιακός? :139:

Reaction score
6
εκεινος ο καλος ανθρωπος στο βαθος εχει πιστολι και το ετοιμαζει για να ανοιξει τρυπα στην ῞....κεφαλη του:111:????:137::143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Januaery 2006 meeting...

Εκτός από το συγκριτικό τον Σεπτέμβριο του 2008, ένα πολύ επιτυχημένο meeting είχα κάνει στο σπίτι τον Ιανουάριο του 2006.

Τότε, εκτός από μέλη του A.C.A. μου είχαν κάνει την τιμή και παραβρέθηκαν ο Βασίλης Τσαντουλής, ο Δημοκηδής, ο Γιώργος Κοψαυτόπουλος κ.α.

Βάζω μερικές φωτογραφίες:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.282
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale