Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Σημείωση....ευτυχώς που υπάρχει και το eshop!!!!!!!

οκ......σας αναφέρω αναλιτικα τοτε.....

eshop :

(DVD.06237) ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ (BLU-RAY) *02/12/2010* 27.90 €
(DVD.06173) THE KARATE KID (BLU-RAY) 26.90 €
(DVD.06193) ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ (BLU-RAY) *01/12/2010* 27.90 €
(DVD.06126) Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ: ΕΤΗ 1-6 (7 DISC BLU-RAY BOX SET) 78.90 €

Αξία προϊόντων: 161.60 €

play.com δωρεάν μεταφορικά!!!

Predators (With Digital Copy) €20.49 FREE DELIVERY
The Karate Kid: Combi Pack (Blu-ray & DVD) €22.49 FREE DELIVERY
The Expendables: Steelbook Collector's Edition (Blu-ray & DVD) (3 Discs) €25.49
FREE DELIVERY
Harry Potter Complete Box Set 1 - 6 (7 Discs) (Blu-ray) €34.99 FREE DELIVERY
€103.46

amazon.com/uk με την χρίση FREE Super Saver Shipping για Ελλαδα

Subtotal: £73.84
Harry Potter Collection - Years 1-6 [Blu-ray] - Daniel Radcliffe; Blu-ray £24.99
The Expendables [Blu-ray] - Sylvester Stallone £14.93
Karate Kid Double Play (Blu-ray + DVD) - Jackie Chan; £15.93
Predators [Blu-ray] - Danny Trejo £17.99

Subtotal: £73.84 = 90 euro στρογγυλά...στρογγυλά
ε εντάξει τον harry potter χρυσοπληρώνεις ...

στα amazon - play αξίζουν για τα box sets
και στο play για τα 2 με 15λίρες ή τα 2 με 18 λίρες

όταν τα φτηνά του eshop έχουν 11.90 και αυτά των play 10 άλλα στο 1ο έχεις τα ελληνικά τι θα προτιμήσεις ;

Υ.Γ Τον Harry Potter τον είχα πάρει στα 17.99 λίρες , μετά από λίγο πήγε στα 24.99 , ενώ στο Black Friday week πουλήθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου στις 12.99 λίρες

Reaction score
249
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

στην τετραλογια alien θελεις 30 παραπανω ευρω για τους ελληνικους υποτιτλους

Reaction score
0

Όχι δεν είναι έτσι....στις τιμές αυτές που αναφέρω αγοράζεις τις συλλεκτικές εκδόσεις...μιλάμε για Blu ray steel book μαζί με dvd και digital copy δηλαδη 3 δισκάκια......ενώ εδώ αγοράζεις μια πλαστική θήκη με κάκιστη ...φωτοτυπία και με ένα blu ray μόνο....όσο για τον άρχοντα....και για το terminator μην συγκρίνεις τώρα τις τιμές άλλα όταν είχαν βγει....οσο για τα ελληνικά είναι αρκετα τα ταινιάκι που πλεόν έχουν και ελληνικούς υπότιτλους.....απο εκει και πέρα σίγουρα ο καθένας πρατει αναλογα με τις απαιτήσεις του και αυτο που θεωρεί καλύτερο για την συλογή του..

Reaction score
0
Πάντως αν μπορούσε επίσημα κάποιος που ξέρει εκ των έσω τις ελληνικές εταιρίες διανομής να μας πει πως αποφασίζεται το θέμα με τους υπότιτλους όπως π.χ , πως και ορισμένοι τίτλοι κυκλοφορούν και έξω και εδώ τα ίδια , γιατί σε άλλους τίτλους έξω βάζουν και σε άλλους όχι , γιατί υπάρχουν τίτλοι έξω που εδώ δεν κυκλοφορούν , γιατί δεν φέρνουν ειδικές εκδόσεις κλπ κλπ
θα ξεκαθάριζε το τοπίο και θα το πέρναμε απόφαση ότι εδώ και επίσημα προκοπή δεν θα δούμε

Reaction score
0

Οι επίσημες εταιρίας διανομής στην Ελλάδα τα δισκάκια τα παίρνουν έτοιμα, απο εκεί και πέρα το εξώφυλλο το δίνουνε σε γραφίστες και τροποποιηούντε στα Ελληνικά και για το άν χρησιμοποιήσουν τα παρελκόμενα που παρέχονται το αποφασίζουν δυστυχώς με γνώμονα και μόνο το λιγότερο κόστος!! Ώστε να έχουν το μεγαλύτερό δυνατό κέρδος. Απο εκει και πέρα αν κάπιο Blu ray δεν παρέχει ελληνικούς υπότιτλους το δίνουν στο ανάλογο τμήμα υποτιτλισμού ώστε να προστεθούν. Το θέμα είναι ότι δεν ποτέ να βγάλεις την αλήθεια γιατί όποτε τους κάνεις το ερώτημα κρύβονται πίσω απο τα δικαιώματα που πληρώνουν για να διανέμουν την εκάστοτε εταιρία.....

Reaction score
152
[IMGl]http://img202.imageshack.us/img202/4913/51b04chswwlaa3004618152.jpg[/IMGl]King Kong (Extended Edition) [Blu-ray]:137::126:

Moνο 10,97 ευρουλακια και με ελληνικους υποτιτλους !!!

http://www.amazon.de/King-Extended-...ef=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1290864593&sr=1-2
king kong kai extended? μπααα το χω σε dvd δε νομιζω να παρω.. :133::133:
τι παραπανω εχει;

Reaction score
59

[IMGl]http://img502.imageshack.us/img502/4295/15731large9576137.jpg[/IMGl]SALT (BLU-RAY STEELBOOK EXTENDED EDITION) Κυκλοφορει με ελληνικους υποτιτλους στις 14/12/2010

Reaction score
130

Βρε παιδιά το "predators" που κυκλοφορεί απο τη 1η Δεκεμβρίου δέν το έχει δει κανείς να μας πει μια γνώμη ;
Αντε γιατί τη Τετάρτη στο ρεπό θα έχουμε προβολή. Είμαι μεταξύ "inception" και "predators"!!!

Reaction score
4

Να σου πω πολύ επιεικώς απαράδεκτο το έργο ούτε για να σκοτώσεις τον χρόνο σου δεν κάνει ......Τι να πω εξαπατήθηκα από τον τίτλο.....

Για το Inception κακά λόγια δεν άκουσα αν και δεν το είδα .

Reaction score
1

Βρε παιδιά το "predators" που κυκλοφορεί απο τη 1η Δεκεμβρίου δέν το έχει δει κανείς να μας πει μια γνώμη ;
To ότι κυκλοφορεί δεν σημαίνει ότι το έχουν όλα τα βίντεο κλαμπ φίλε...πονεμένη ιστορία, δεν έχω δεί κανένα από τα δύο ακόμα αν και φαν του Sci-fi.

Reaction score
130

Να σου πω πολύ επιεικώς απαράδεκτο το έργο ούτε για να σκοτώσεις τον χρόνο σου δεν κάνει ......Τι να πω εξαπατήθηκα από τον τίτλο.....

Για το Inception κακά λόγια δεν άκουσα αν και δεν το είδα .
Απο ήχο τι "λέει";

Reaction score
4

Απο ήχο τι "λέει";
Ότι βγαίνει σε DVD , BD έχει σούπερ ήχο τελεία εικόνα..... κάτι μου θυμίζει αυτό.

Και εγώ είμαι φανατικός του B-Movας και του Sci-Fiας αλλά αυτό το έργο απλά δεν

Reaction score
1

Ότι βγαίνει σε DVD , BD έχει σούπερ ήχο τελεία εικόνα..... κάτι μου θυμίζει αυτό.

Και εγώ είμαι φανατικός του B-Movας και του Sci-Fiας αλλά αυτό το έργο απλά δεν
Δεν κολλάει ο πρωταγωνιστής ρε γμτ :108: ...

Reaction score
130

Σαν «Μεγάλη Παρασκευή» είναι ο φούστης. Χθες είχε η τηλεόραση τον «πιανίστα» και είπα να καθίσω να το δω. Απ΄ τη φάτσα του και μόνο μ΄ έπιασε κατάθλιψη και την έκλεισα.
Νόμιζα ότι για να τον βάλουν σε ταινία σαν το «predators» θα τον είχαν «φτιάξει» ανάλογα.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Σαν «Μεγάλη Παρασκευή» είναι ο φούστης. Χθες είχε η τηλεόραση τον «πιανίστα» και είπα να καθίσω να το δω. Απ΄ τη φάτσα του και μόνο μ΄ έπιασε κατάθλιψη και την έκλεισα.
Νόμιζα ότι για να τον βάλουν σε ταινία σαν το «predators» θα τον είχαν «φτιάξει» ανάλογα.
καλα κ γω ειπα να τη δω ωσπου μου θυμιζει οτι το πηρα προσφατα σε μπλου!!! βαλτω παλικαρι μου να δουμε την υγεια μας μου λεει... εμενα βεβαια το μυαλο μου πηγε αλλου χαχαχαχαααααα δε βαριεσαι :120::120:

Reaction score
1

Ε μα πιά !!!!!!! δεν κολλούσε από το King Kong ρε παιδί μου, με το ζόρι να τον κάνουν action hero :111: ...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

καλα κ γω ειπα να τη δω ωσπου μου θυμιζει οτι το πηρα προσφατα σε μπλου!!! βαλτω παλικαρι μου να δουμε την υγεια μας μου λεει... εμενα βεβαια το μυαλο μου πηγε αλλου χαχαχαχαααααα δε βαριεσαι

Εδώ βλέπεις τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλλα ρε, η φάτσα του Μπρόντυ σε χαλάει ; ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :142::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef