ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18-12

Reaction score
1.788
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

:142:
Πω πωωωωωωω.....τι να βαλλω τωρα στο παρτυ του Μενδρινου????????????

Θα εχει και τοσα παλλικαρια......αχ τι μου κανετε τωρα!!!!!!!!

Με εχετε προβληματισει με αυτην σας την προσκληση κυριε Μενδρινουλι μου.....και δεν θελω να σας χαλασω χατηρι και να μην ερθω στο παρτυ σας...........................................................δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να βαλλω η να μην βαλλω βρακι..........πω πωωωωω προβληματιζομαι τωρα!!!!!!!

οχι ρε Βλασση ...............!! οχι ρε Βλασση...............τι της θελουμε τις γυναικες ανωμαλοι ειμαστε;;;:142::143::135:

!

Reaction score
6
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

γελαω μιση ωρα μετα απο αυτα :143::142:

θα παθω τιποτα βρε τρελλοπαιδα....βρε τι πλακα ειν τουτ...:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Και οι δύο .

Ο ΑΒουΓουΔου είναι ανατολίτης.

γιαυτο εχει την Αλφα τη βητα και την γ. Καμμια ομως δεν ειναι βήτα!!
μια χαρα χαρεματος ο αβγ.:127:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Η μπροστινή είναι η η πίσω? :139:
Εγκρινω να τις φερει και τις δυο:204::404: στη συγκεντρωση -παρτυ το αλλο Σαββατο, εεεε...για να μην μεινουν μονες στο σπιτι...:111:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

Εγκρινω να τις φερει και τις δυο στη συγκεντρωση -παρτυ το αλλο Σαββατο, εεεε...για να μην μεινουν μονες στο σπιτι...
Αλήθεια Νίκο, μοντέλες θα έχει το μαγαζί, η δεν τό 'χεις οργανώσει ακόμα? :139: :142:

Reaction score
6

θα τις φερει ο CHRIS DE SKAL.... (ειδικος στις μοντελες και τα πικαπ...χε χε )και ο ξαδερφος του incognito (ειδικος φωτογραφος).:139:

επειδη δε θα χωρανε αυτες, δεν πειραζει ... θα καθονται στα ποδια σας οταν θα κανετε ακροαση με κατι ...θερμες :137:επισης λαμπες:126:

ο Βλασης θα ενοχληθει λιγο, αλλα τι να κανουμε...πρεπει να χωρεσουν και αυτες...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Προσοχη προσοχη. Ο Θόδωρος ειναι πουριτανος.

Reaction score
6

Προσοχη προσοχη. Ο Θόδωρος ειναι πουριτανος.

μονο ο Θοδωρος....:137:, ολοι πουριτανοι ειμαστε...εδω μεσα.....:408::410::604:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

:143::142::137:

Tότε ας φέρει απ το αυτοκινητιστικό club που συμμετέχει.:107:

Reaction score
6

ο ..γνωστος σχεδιαστης μοδας chris de skal θα βαλει φωτο:126: για να διαλεξουμε...:131:
εχει σιγουρα :126:

D

Deleted member 23222

Guest

Με τέτοια παρέα...δεν θα έχω...σήμα!!:143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τελικά μαζευόμαστε 15 Βασίλη? Μόνο?

Χρειάζονται κι άλλοι. Για περάστε, για περάστε... Ανοίξαμε και σας περιμένουμε... :143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ειαι σιγουρα μεσα.Ολος ο καλος ο κοσμος θαναι.Ε..κι ενας κακος δεν βλαπτει.
Θα φερω τον Μαρκου

Reaction score
877

Είναι κατά συνέπεια ο πλέον κατάλληλος χώρος για συνάντηση , ακροάσεις και «χαιεντάδικο οφθαλμόλουτρο».

Όσοι φίλοι επιθυμούν να τα πούμε το μεθεπόμενο Σάββατο στις 14.00 περίπου ας δηλώσουν συμμετοχή . Εξυπακούεται ότι ότι ο αριθμός των ατόμων λόγω της φύσης του event δεν μπορεί παρά να είναι περιορισμένος.
Περιμένω τα σχόλια και τις συμμετοχές σας .
Βασίλη είναι μεγάλη μου χαρά που ξαναβλέπω το όνομά σου στα posts...

Η πένα, οι γνώσεις, η εμπειρία και τα γραπτά σου, καθώς και ορισμένων άλλων αξιόλογων ανθρώπων του χώρου, που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει να γράφουν, είναι απαραίτητα και για την hi-fi κοινότητα και πρέπει να επανέλθουν...

Χωρίς να θέλω να βάλω τον εαυτό μου στους 'αξιόλογους' που αναφέρω παραπάνω, απλά και μόνο σ' αυτούς που είχαν σταματήσει να γράφουν, για τους ίδιους ή παραπλήσιους λόγους, ίσως λοιπόν κι εγώ αναθεωρήσω κάποια πράγματα και ξαναρχίσω να γράφω εδώ...Ίσως...

Θα έρθω στο meeting της Ηχοέκφρασης (αν δεν έχει συμπληρωθεί το πάνελ... Οπότε + 1)

Reaction score
1.685

Κι εγω ΜΕΣΑ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές...

20 άτομα μέχρι τώρα απ΄οτι βλέπω. Ενημερώνω γιατί πρέπει ο ΝΜ να βρει ανάλογες μοντέλες... :143:

Αααααχχχχχ πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές... :111:

:142: :142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κι εγω ΜΕΣΑ.
Εσυ εισαι και διπλα......αιντε Κωστακι να τα ματαξαναπουμε νεαρουλι μου!!!!!!!:137::137:

Reaction score
6
Re: πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές...

20 άτομα μέχρι τώρα απ΄οτι βλέπω. Ενημερώνω γιατί πρέπει ο ΝΜ να βρει ανάλογες μοντέλες...

Αααααχχχχχ πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές...

εεε...

Εισαι ....!!!!!!!!!φανταστικος με τις δυο αυτες... ζουμερες ..:111:δροσερες :127:υπαρξεις...που ηταν τρελες και παλαβες με τα προιοντα μου.:137:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές...

20 άτομα μέχρι τώρα απ΄οτι βλέπω. Ενημερώνω γιατί πρέπει ο ΝΜ να βρει ανάλογες μοντέλες...

Αααααχχχχχ πού 'ναι οι παλιές καλές εποχές...

εεε...

Εισαι ....!!!!!!!!!φανταστικος με τις δυο αυτες... ζουμερες ..:111:δροσερες :127:υπαρξεις...που ηταν τρελες και παλαβες με τα προσοντα μου.:137:
Το παράφρασα λιγάκι...δεν πειράζει...ε?:143:

Reaction score
6

καλοοοο!!!!!!!!!

προιοντα με προσοντα ακομα και για τα γυναικεια οντα...!!:107:

(ποιηση στιγμης...:137:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound