- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Δεν κατεβήκαμε από τον Αρη, έχουμε και εμείς κλεμένα μερικά άσματα σε σκληρό από φίλους.
Παρόλα αυτά η προτασή μου ισχύει και δώρο ένας σκληρός τις αρεσκείας σου. :105:
Η ψηφιακή δισκοθήκη είναι ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ. Πως μπορεί να έχει αξία κάτι το οποίο δεν υφίσταται;Σπάνια αλλάζω κομμάτι στα μισά.
Να πει τώρα και ένας ροκάς βινυλιάκιας την αλήθεια...
Πόσες φορές γούσταρε να ακούσει καπάκι Pink Floyd μετά τους Doors και να βάλει και λίγο Deep Purple μετά και βαρέθηκε τη διαδικασία οπότε άραξε και το άφησε να παίζει.... :142:
Άκυρο το επιχείρημα.
Έχεις τρόπο να τα αντιγράψεις χωρίς να τα φθείρεις και να μου τα ξαναστείλεις πίσω;
Γιατί και τα αρχεία μου αν τα είχα από τον παππού μου ή/και έπρεπε να τα χάσω εγώ για να στα δώσω εσένα, να είσαι σίγουρος δεν θα στα έδινα να τα αντιγράψεις.
Τώρα αν κάποιοι ξενερώνουν που μπορεί κάποιος με το πάτημα ενός κουμπιού να αποκτήσει την ίδια δισκοθήκη με εκείνους (οπότε χάνεται το ownership pride) ή/και γουστάρουν ιεροτελεστίες κατά την αναπαραγωγή μουσικής, δικαίωμά τους.. Απλά μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι κύριο μέλημά τους είναι η μουσική...
Δεν κατεβήκαμε από τον Αρη, έχουμε και εμείς κλεμένα μερικά άσματα σε σκληρό από φίλους.
Παρόλα αυτά η προτασή μου ισχύει και δώρο ένας σκληρός τις αρεσκείας σου. :105: