- Reaction score
- 37.158
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Και αυτο γιατι γουσταρω.
Γουσταρω τις παραμορφωσεις μου(.....αν υπαρχουν οπως αναφερονται) κι αυτο γιατι μ ευχαριστει.Δεν ειμαι ουτε ηχοληπτης ουτε επαγγελματιας.Και μ αρεσει ν ακουγεται η ζεστασια κ η γλυκα κ οχι το ψυχρο κ κλινικο ακουσμα κι ας ειναι πιο αληθινο.
Αυτα οταν φωτογραφιζω.:126:
Το βραδυ που θα παω σπιτι ν αραξω ν ακουσω μουσικη κ να πιω ενα (2,3,4) ποτα να χαλαρωσω θελω να το γουσταρω , απλα.
Δε λεω ποιο μεσο ειναι πιο σωστο κ πιο ακουγεται πιο καλα αλλα δε με φτιαχνει ρε παιδι μου τιποτε αλλο απο το δισκο, απλα.
Και οσον αφορα τη δισκοθηκη , ποσα πολλα βινυλια χρειαζεται τελος παντων να εχουμε για να ειμαστε οκ??
20.000 ?
δε μας φτανουν 300-1000? ελεος, ποσα ακουμε καθε μερα απ αυτα?
φυσικα κ ειναι ενα μεγαλο θεμα το κοστος, το εχετε ξανα αναφερει.
Αλλα μπορει καποιος σιγα σιγα να αρχισει κ με μεταχειρισμενα ακομα που ολοι ψαχνουμε κ αγοραζουμε κ με τα χρονια ν αποκτησει μια καλη συλλογη.
Και πανω απ ολα ολη αυτη η κατασταση ειναι λιγο πιο "γενικη" θα συμφωνησετε, σε κανει να ασχοληθεις πιο πολυ με την ολη κατασταση της μουσικης κ των τριγυρων της, , με λιγα λογια...
Δεν διαφωνω με κανεναν, απλα εχω αλλη λογικη κ αλλα επιχειρηματα και αλλο σκεπτικο κ προτεραιοτητες.:126:
Καποιος απολαμβανει την μουσικη με τα αυτια του.Αντε και με τα ματια του αν ειναι καποιο DVD (στο σπιτι μιλαω).
Σημερα η προσβαση στην μουσικη ειναι πιο ευκολη και οικονομικη σε ψηφιακα φορμα.
Βρες μου ενα λογικο επιχειρημα σε ενα που ξεκιναει τωρα να μπλεξει με βινυλιο
Το κοστος αποκτησης ειναι δυσαναλογο και για τα μηχανηματα και για την μουσικη.
Πχ. ενα καλο CDplayer(Cambridge 840) κοστιζει 1300-1400 €.Αντε βρες σ'αυτα τα λεφτα αναλογο πικαπ-βραχιονα-κεφαλη-phonostage.
Ενας νεος που δεν μενει Αθηνα η Θεσ/νικη απο που θα αγορασει μουσικη?Με ενα κλικ εχει Keith Jarett-Coln concert με 18 €.Αντε βρες τον σε βινυλιο,σε τι κατασταση και ποσο.
Που διαφωνεις ακριβως?
Aν κ το δηλωσα πως δεν ειμαι κολλημενος κ ακουω και με τα 2 μεσα, φυσικα κ μ αρεσει περισσοτερο το αναλογικο.Αν και ο ερωτηθείς απάντησε, νομίζω ότι δεν είναι θέμα λόγου, αλλά τρόπου. Ο τρόπος δηλαδή να είναι το πικάπ κύρια πηγή ακροάσεων σε κάποιων κάτω των 30 είναι είτε να έχει κληρονομήσει μεγάλη δισκοθήκη, είτε να έχει χρήματα για την αγορά πολλών δίσκων. Εκτός βέβαια και αν μιλάμε για μια κύρια πηγή ακροάσεων σε δισκοθήκη που αποτελείται από 100 δίσκους.
Και αυτο γιατι γουσταρω.
Γουσταρω τις παραμορφωσεις μου(.....αν υπαρχουν οπως αναφερονται) κι αυτο γιατι μ ευχαριστει.Δεν ειμαι ουτε ηχοληπτης ουτε επαγγελματιας.Και μ αρεσει ν ακουγεται η ζεστασια κ η γλυκα κ οχι το ψυχρο κ κλινικο ακουσμα κι ας ειναι πιο αληθινο.
Αυτα οταν φωτογραφιζω.:126:
Το βραδυ που θα παω σπιτι ν αραξω ν ακουσω μουσικη κ να πιω ενα (2,3,4) ποτα να χαλαρωσω θελω να το γουσταρω , απλα.
Δε λεω ποιο μεσο ειναι πιο σωστο κ πιο ακουγεται πιο καλα αλλα δε με φτιαχνει ρε παιδι μου τιποτε αλλο απο το δισκο, απλα.
Και οσον αφορα τη δισκοθηκη , ποσα πολλα βινυλια χρειαζεται τελος παντων να εχουμε για να ειμαστε οκ??
20.000 ?
δε μας φτανουν 300-1000? ελεος, ποσα ακουμε καθε μερα απ αυτα?
φυσικα κ ειναι ενα μεγαλο θεμα το κοστος, το εχετε ξανα αναφερει.
Αλλα μπορει καποιος σιγα σιγα να αρχισει κ με μεταχειρισμενα ακομα που ολοι ψαχνουμε κ αγοραζουμε κ με τα χρονια ν αποκτησει μια καλη συλλογη.
Και πανω απ ολα ολη αυτη η κατασταση ειναι λιγο πιο "γενικη" θα συμφωνησετε, σε κανει να ασχοληθεις πιο πολυ με την ολη κατασταση της μουσικης κ των τριγυρων της, , με λιγα λογια...
Δεν διαφωνω με κανεναν, απλα εχω αλλη λογικη κ αλλα επιχειρηματα και αλλο σκεπτικο κ προτεραιοτητες.:126: