skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Εχω σκάσει στα γέλια!!! :142: :142: :142:
Εχω σκάσει στα γέλια!!! :142: :142: :142:
Aπό εδώ(Κώστας Φ):142:Οχι ρε φιλε δεν ειμαι , απο που το συμπερανες αυτο?:137:
:143::143::143::143:Κωσταυτιά δεν περίμενα να είσαι τόσο αδιάβαστος! Λ.Σ.
Νοσταλγοί, άσχετοι, πωλητές βινυλίων κλπ.[/B][/U][/I]Αν έχουν μείνει κάποιοι νοσταλγοί, με γειά τους!
Και οι δικοί μου οι Atma-sphere επίσης. Λ.Σ.είμαι πάντως αρκετά διαβασμένος για να συ πω με βεβαιότητα πως οι ψηφιακοί μου ενισχυτές είναι single ended. :144::145:
αν μπορέσεις να διαβάσεις κι εσύ, στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξεις.:126:
Αλήθεια, προσπάθησε κανείς να φτιάξει τελικό με... λάμπες οικονομίας? Καμιά φωτό?
Γιατί ρε άσχετοι κι αδιάβαστοι!!!
Δεν είδατε στα φαστφουντάδικα πως κραταν ζεστά τα φαγητά. Με λάμπες βρε άσχετοι τα ζεσταίνουν...
Αμα πχια με σκάσατε!!!!!!! :143:
Θυμηθείτε λίγο τι έλεγαν οι φτασμένοι φωτογράφοι για την ψηφιακή φωτογραφία: "στο πυρ το εξώτερον":141:.
Για ρωτήστε τους σήμερα τι λένε απαξάπαντες.
At Hasselblad, we’ve been taking image quality to new and unexplored heights for over fifty years now. And now, with the launch of the new Hasselblad H4D-40, we are bringing ultimate image quality to an entirely new generation of photographers. With the H4D-40, any serious photographer will be able to take their photography to higher creative and technical level.
As easy to use as any 35mm camera, but featuring a
40 Megapixel Medium Format sensor
Αν έχουν μείνει κάποιοι νοσταλγοί, με γειά τους!
Ηρθε ο καιρός να σας αποκαλύψω κάποιο μυστικό...
έτσι ακριβώς.:126:Ρε παιδια αφηστε τις σκληροτητες.
Δεν γινεται φορουμ χωρις Λουκα και Χρηστο.
Τελεια και παυλα.
Γιά ποιόν χτυπάς την καμπάναΝοσταλγοί, άσχετοι, πωλητές βινυλίων κλπ.
Δεν είναι κακό. Αλλά είναι για άλλο φόρουμ. Εκείνο με τα γραμμόφωνα, τις λατέρνες κλπ. :137:
...
Ναι αλλά να τσιμπάνε περισσότερο. :136:Ρε παιδια αφηστε τις σκληροτητες.
Δεν γινεται φορουμ χωρις Λουκα και Χρηστο. Τελεια και παυλα.
Νοσταλγοί, άσχετοι, πωλητές βινυλίων κλπ.
Δεν είναι κακό. Αλλά είναι για άλλο φόρουμ. Εκείνο με τα γραμμόφωνα, τις λατέρνες κλπ. :137:
...
έχεις χάσει τη φόρμα σου...Ναι αλλά να τσιμπάνε περισσότερο. :136:
...
Ρε συ. Είπες ότι θα πας να φας φακές! Τρως και γράφεις?Ναι αλλά να τσιμπάνε περισσότερο. :136:
...