24/96 vs Vinyl

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

επίσης, ενώ οι tripath είναι όντως single ended, πολύ θα ήθελα να τους αλλάξω με λαμπάτους ενισχυτές, που να βγάζουν 2,5 κιλοβατ σε τάξη Α.

έτσι για να τη βγω στο βετ.

αλλά δε βρίσκω κανένα. κι αν βρεθεί, θα είναι πιο φτηνό να αγοράσω τη μισή σελήνη, να τη γεμίσω πισίνες και να σας καλέσω για αγώνες κατάδυσης. θα έχω και γκόμενες. από τον άρη, κι από το άλφα του κενταύρου (έχω κάτι πληροφορίες ότι οι γκόμενες εκεί είναι πολύ σεξουλιάρες.... μπροσθόβαρες και αχόρταγες...):143::138::137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχω δει το έργο τόσες φορές που δεν μου κάνει πλέον εντύπωση... Η κουβέντα είναι να 'χαμε να λέγαμε κυρίως γιατί σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει τεραστίων διαστάσεων γνωσιακό χάσμα. Ο κολλημένος και άσχετος με το αντικείμενο, υποσυνείδητα μεταφράζει ότι διαβάζει σε πράγματα που μπορεί να καταλάβει και απαντάει αναλόγως, μόνο και μόνο για να γεμίζουν οι σελίδες. Άσε που είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις ξανά την ιερά εξέταση ότι η γη είναι στρόγγυλη.

Ευτυχώς τα εναπομείναντα "αναλογικά" φαινόμενα σε αυτές τις κουβέντες, δεν είναι πάνω από δυό τρία. Κάτι σαν τους τελευταίους των Μοϊκανών ας πούμε. Αρκούν βεβαίως για να ευθυμήσουμε. :137:

p.s. Πάω να φάω ένα λαμπάτο πιάτο φακές. :138:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Γιατί ρε άσχετοι κι αδιάβαστοι!!!

Δεν είδατε στα φαστφουντάδικα πως κραταν ζεστά τα φαγητά. Με λάμπες βρε άσχετοι τα ζεσταίνουν...

Αμα πχια με σκάσατε!!!!!!! :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
[/B][/U][/I]Αν έχουν μείνει κάποιοι νοσταλγοί, με γειά τους!
Νοσταλγοί, άσχετοι, πωλητές βινυλίων κλπ.
Δεν είναι κακό. Αλλά είναι για άλλο φόρουμ. Εκείνο με τα γραμμόφωνα, τις λατέρνες κλπ. :137:

...

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

είμαι πάντως αρκετά διαβασμένος για να συ πω με βεβαιότητα πως οι ψηφιακοί μου ενισχυτές είναι single ended. :144::145:

αν μπορέσεις να διαβάσεις κι εσύ, στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξεις.:126:
Και οι δικοί μου οι Atma-sphere επίσης. Λ.Σ.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Αλήθεια, προσπάθησε κανείς να φτιάξει τελικό με... λάμπες οικονομίας? Καμιά φωτό?

οχι ακομα....
Γιατι οι ....λαμπες οικονομιας δινουν ψυχρο φωτισμο η τελειως ψευτικο οπως οι φθοριου.:142: Προιοντα της ...συγχρονης τεχνολογιας.. που δινουν χαλια φωτισμο. Κοιταχτειτε ρε παλληκαρια στον καθρεφτη με φως απο οικονομιας η φθοριου λαμπες να δειτε και μετα με πυρακτωσεως .

ποτε δειχνουμε πιο ομορφοι? χε χε....:137:

εξηγα φοβερη βρηκα.. αλλά ...μισω της λαμπες οικονομιας γιατι ολα τα δειχνουν αχαρα και ασχημα. Η ΔΕΗ μας αναγκαζει να τις ανεχομαστε και μας τις επεβαλε το συστημα και ...η τσεπη μας....

Αλλο ενα....,
Παλια τρωγαμε στις ταβερνες μια χαρα με τις λαμπες πυρακτωσεως που δημιουργουσαν αλλη ατι μοσφαιρα...,τωρα η ατι μοσφαιρα χαλασε και εγινε ψυχρα..... Τα μεζεδακια και τα μπριζολακια φανταζουν φαστ φουντ , ασε που τονιζουν την ηλικια μας...(οι οικονομιας...)και δε μας κοιτανε οι γυρω γυναικες οπως ...παλια...:143:

Οι οικονομιας φταινε ...χε χε....αρα και τα ψηφιακα ...

Off topic λιγο αλλα στο τελος το ...συνδεσα....

Reaction score
4.250

Γιατί ρε άσχετοι κι αδιάβαστοι!!!

Δεν είδατε στα φαστφουντάδικα πως κραταν ζεστά τα φαγητά. Με λάμπες βρε άσχετοι τα ζεσταίνουν...

Αμα πχια με σκάσατε!!!!!!! :143:

Αμαν, αυτο δεν το σκεφτηκα!!

Απο δω και περα θα ειμαι μονιμος πελατης τους.

Ρε παιδια αφηστε τις σκληροτητες.
Δεν γινεται φορουμ χωρις Λουκα και Χρηστο.
Τελεια και παυλα.

Το βινυλιο πρεπει να υπαρχει. Και να εχει τους σημαιοφορους του. Ο Λουκας εχει 20.000 βινυλια. Ποιος απο μας θα ειχε μια τετοια περιουσια και θα ακουγε φλακ η σιντι. Μην τρελλαθουμε τελειως.

Ο Χρηστος 50 χρονια προσπαθει να βελτιωσει το ελατωματικο πικαπ που αγορασε. Εχει τρελλαθει να μαζευει κοσμο να του πουν πως ακουγεται κι ολο καποιο κουσουρι του βρισκουν οποτε ξανα μανα απο την αρχη.

Να ειστε καλα, να εχουμε και με καποιο να μαλωνουμε αλιως κατανταει πολυ βαρετο ολο τα ιδια και τα ιδια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Θυμηθείτε λίγο τι έλεγαν οι φτασμένοι φωτογράφοι για την ψηφιακή φωτογραφία: "στο πυρ το εξώτερον":141:.

Για ρωτήστε τους σήμερα τι λένε απαξάπαντες.

At Hasselblad, we’ve been taking image quality to new and unexplored heights for over fifty years now. And now, with the launch of the new Hasselblad H4D-40, we are bringing ultimate image quality to an entirely new generation of photographers. With the H4D-40, any serious photographer will be able to take their photography to higher creative and technical level.
As easy to use as any 35mm camera, but featuring a
40 Megapixel Medium Format sensor

Αν έχουν μείνει κάποιοι νοσταλγοί, με γειά τους!

άσε μας ρε θέμη κι εσύ, πάλι λάθος κάνεις. δε φτάνει που δε ξέρεις ούτε πως γίνεται ένα μάστερ, δε φτάνει που δεν έχεις κάνει ποτέ σου μια ηχογράφηση, άρχισες να ασχολείσαι και με τη φωτογραφία τώρα....

ήξερες πως όλα λαμπάτα να είναι (μικρόφωνα, κοπτικά-ραπτικά, μανεκέν, όλα), αν δεν είναι λαμπάτη η μπομπίνα, όλα παν στράφι? με μια λάμπα η μπομπίνα αποκτά όσο φύσημα θες, όσα δυναμικά θες, όση ανάλυση θες, ότι θες ρε παιδί μου, κι ας είναι λεπτή η ταινία κι αργές οι στροφές, φθαρμένη η κεφαλή και στραβοβαλμένη και μαυρισμένη η λάμπα.

λάμπα βρε, λάμπα.

έτσι κι οι φωτογραφία, φίλμ ρε φιλμ.

άντε...

αφού το φιλμ έχει άπειρη ανάλυση, ότι άσα θες, κόκκο? ποιο κόκκο? α, αυτό που είναι σαν αχλάδι λες? ε, μα για όνομα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873

Δεν γινεται φορουμ χωρις Λουκα και Χρηστο.
Τελεια και παυλα.
έτσι ακριβώς.:126:

γειά στο στόμα σου!:145:

Reaction score
2
Δεν είναι κακό. Αλλά είναι για άλλο φόρουμ. Εκείνο με τα γραμμόφωνα, τις λατέρνες κλπ. :137:

...
Γιά ποιόν χτυπάς την καμπάνα
ΜR ΕΓΩ EIMAI????

AN TO ΓΡΑΦΟ ΣΟΣΤΑ

ΓΙΑ ΠΕ????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Δεν γινεται φορουμ χωρις Λουκα και Χρηστο. Τελεια και παυλα.
Ναι αλλά να τσιμπάνε περισσότερο. :136:

...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156

...

........................
........................
:111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860