24/96 vs Vinyl

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Και αυτό, και γιατί τα προσέχουν λίγο παραπάνω, γιατί απευθυνονται σε κοινο που είναι λίγο πιό High End βρε παιδί μου... :143: Λίγο πιό απαιτητικό, πως το λένε? :114:
Δεν έχετε καταλάβει ότι... αλλο το CD και αλλο το βινύλιο στο mastering? Περιμένετε και το επόμενο βήμα... :126:

Οσον αφορά το HD, είπαμε: Ειρηνική συνύπαρξη... :119:

Πολύ ενημερωτικό όλο το ποστ! Αλήθεια Χρήστο, ένα τέτοιο project παραγωγής ενός DIRECT CUT δίσκου θα ήταν εφικτό να γίνει?
Η έστω παραγωγή βινυλιου 45 στροφών με half speed mastering?
Δεν υπάρχουν πουθενά πλέον στον πλανήτη μηχανήματα για direct cut κοπές.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Ε αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι οι νέες τηλεοράσεις δεν είναι φτιαγμένες για sd σήμα:126:
α ναι?γιατί όπως βλέπω και στα φόρουμ συνήθως παραπονιούνται για τα χρώματα και την αληθοφάνεια.όχι για την ποιότητα αναπαραγωγής αυτη καθ αυτή.
βέβαια στην ουσία έχεις δίκαιο.διότι όπως και στο cd έτσι και εκεί υπάρχουν παράγοντες εξωτερικοί που μας δίνουν λαθεμένα συμπεράσματα...

επίσης κάτσε να ρίξω ένα δεύτερο τέστ που γίνεται ντόρος στην εικόνα.
mpeg2 vs mpeg4
μετά
plasma vs tft vs led
προβολείς vs the other

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κυριακή σήμερα και βρήκα λίγο χρόνο για ακουστική απόλαυση...

Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Ελα σπίτι να ακούσεις σύγχρονο δίσκο DIRECT CUT... Blue Heaven Studios, Salina, Kansas :136:

Τώρα με συγχωρείτε πάω να απολαύσω!

Κυριακή σήμερα και βρήκα λίγο χρόνο... :126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.941

Βλέπω, λόγω αδυναμίας επιχειρημάτων το γυρίσαμε στις φωτο και τις τηλεοράσεις ε? :139: :136:
Θες να το γυρίσουμε στα φερμουίτ, τα ωστήρια και τη μανιβέλα; :116:

Reaction score
59
Το να υποστηρίζει κανείς τον αναλογικό ήχο και το βινύλιο δεν σημαίνει ότι είναι γενικά κατά της προόδου και της εξέλιξης. Αν η εξέλιξη δεν μου κάνει τη ζωή καλύτερη, εν προκειμένω δεν μου ακούγεται καλύτερα η μουσική και μου ακούγεται καλύτερα από παλαιότερη τεχνολογία, ποιος ο λόγος να την ασπαστώ!! Εκεί που βελτιώνει τη ζωή μου περιττό να πω ότι την προτιμώ. Οπότε πολύ άστοχη η γενίκευση που προσπαθεί να ρίξει το επίπεδο της συζήτησης. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Προς τί αυτή η απόλυτη δήλωση! Και φυσικά υπάρχουν. Και ποια η διαφορά τους από τα άλλα που χαράσσουν μήτρες για δίσκους βινυλίου!! Λ.Σ.

Reaction score
59
Πώς γίνεται κάθε φορά όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας να θυμώμαστε ότι έχει την συγκεκριμένη άποψη γιατί εμπορεύεται το συγκεκριμένο είδος;
Και πώς γίνεται ταυτόχρονα να αποκρύπτουμε το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος *έμπορος*εμπορεύεται και ψηφιακά, cd, sacd, dvd, dvd-a;;
Και πώς γίνεται να μην αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άλλους συνομιλητές μας εμπόρους που εμπορεύονται και έχουν συμφέρον από τα ψηφιακα;
Επειδή συμφωνείτε με τις απόψεις τους, αυτοί κρίνονται αντικειμενικοί και παύουν να είναι έμποροι, αυτοί είναι υπεράνω υποψίας!!
Πολύ επιλεκτική μνήμη έχουν ορισμένοι που με την στάση τους αυτή υποβιβάζουν τον διάλογο, προσβάλλουν τους συνομιλητές τους διότι στερούνται επιχειρημάτων και προσβάλλουν και το avsite.Λ.Σ.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Το να υποστηρίζει κανείς τον αναλογικό ήχο και το βινύλιο δεν σημαίνει ότι είναι γενικά κατά της προόδου και της εξέλιξης. Αν η εξέλιξη δεν μου κάνει τη ζωή καλύτερη, εν προκειμένω δεν μου ακούγεται καλύτερα η μουσική και μου ακούγεται καλύτερα από παλαιότερη τεχνολογία, ποιος ο λόγος να την ασπαστώ!! Εκεί που βελτιώνει τη ζωή μου περιττό να πω ότι την προτιμώ. Οπότε πολύ άστοχη η γενίκευση που προσπαθεί να ρίξει το επίπεδο της συζήτησης. Λ.Σ.
Λουκα τι κανει καλυτερη ζεστη, μια ξυλοσομπα η ενα καλοριφερ? (κατα την προσωπικη μου αποψη η ξυλοσομπα ειναι κλασεις ανωτερη).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

α ναι?γιατί όπως βλέπω και στα φόρουμ συνήθως παραπονιούνται για τα χρώματα και την αληθοφάνεια.όχι για την ποιότητα αναπαραγωγής αυτη καθ αυτή.
βέβαια στην ουσία έχεις δίκαιο.διότι όπως και στο cd έτσι και εκεί υπάρχουν παράγοντες εξωτερικοί που μας δίνουν λαθεμένα συμπεράσματα...
Ε,άμα το μέσο προβολής είναι αρύθμιστο τι θες να κάνουν;
Αφού θα βλέπουν κουκουρούκου!!
Αν θες να το αναπτύξουμε άνοιξε ένα άλλο θέμα.

επίσης κάτσε να ρίξω ένα δεύτερο τέστ που γίνεται ντόρος στην εικόνα.
mpeg2 vs mpeg4
μετά
plasma vs tft vs led
προβολείς vs the other
Αναμένω αναμένος:137:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Αναμένω αναμένος:137:
ωχ...μάλλον δέν έγινα κατανοητός!!!!

ήθελα να πώ οτι τα ερωτήματα αυτά υπάρχουν στα φόρουμ και οι γνώμες διίστανται.(π.χ. τί είναι καλύτερο?mpeg2 ή mpeg4?)

όχι οτι τρέχω κάποια τέστ...:142:

αμέσως να χαρείς οτι βρήκες ένα σύμαχο στην τρέλα!!!!!:135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
DIRECT CUT from TODAY!!!

Οι κύριοι ηχολήπτες να ενημερώνονται λίγο καλύτερα...

Good Heavens!!!!! :111: Blue Heaven Studios!!! :114: :119: :123:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

ωχ...μάλλον δέν έγινα κατανοητός!!!!

ήθελα να πώ οτι τα ερωτήματα αυτά υπάρχουν στα φόρουμ και οι γνώμες διίστανται.(π.χ. τί είναι καλύτερο?mpeg2 ή mpeg4?)
Απλό,αυτό που μπορεί να δώσει υψηλότερο bitrate.
όχι οτι τρέχω κάποια τέστ...:142:

αμέσως να χαρείς οτι βρήκες ένα σύμαχο στην τρέλα!!!!!:135:
:411:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Απλό,αυτό που μπορεί να δώσει υψηλότερο bitrate.
:411:
ναι, αλλα εσύ το βλέπεις έτσι που σκέφτεσαι τεχνικά και ορθά.και ευτυχώς όχι μόνο εσύ...

υπάρχει κόσμος που σκέφτεται με το "μάτι" και πιστεύει το ακριβώς αντίθετο!!!!βέβαια μπορεί να έχει δίκαιο αλλα τελικά κάτι άλλο να φταίει και να αποτυγχάνει το τέστ του...

Reaction score
777
Βέβαια για εμένα η επιτυχία του ψηφιακού μέσου δέν είναι στο δισκάκι αυτό καθ αυτό.

είναι στο οτι σήμερα ένας μπορεί να πάρει ένα ηχείο.
να του συνδέσει πάνω 6 ενισχυτές ψηφιακούς(αν είναι 3 δρόμων) με ψηφιακή είσοδο.
να συνδέσει πάνω ένα ενεργό κρός πάντα ψηφιακό.
να συνδέσει στο κρός το δισκάκι του.
και να ακούσει ότι το καλύτερο μέχρι σήμερα έχει να δείξει η επιστήμη της ηλεκτρακουστικής και να φύγει απο την παλαιά αναλογική φιλοσοφία του χαι έντ.

στην προκειμένη δέν χρειάζεται κάν dac.ο διακοπτικός ενισχυτής μπορεί να δεχτεί dsd σήμα(θεωρητικά).επομένως χρειάζεται απλά ένας μετατροπέας...

ίαρ σωστά τα λέω???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: VHS, φερμουίτ, ωστήρια, μανιβέλα, ξυλόσομπα... Ολοι οι τεχνοκράτες εδώ μαζεμένοι... :142:
Αλλο "επιχείρημα" υπέρ του ψηφιακού ήχου??? :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama