Ρυθμίστε σωστά το Technics Sl -1200Mk2

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Το clearaudio θα μπει για να δούμε το tracability limit της 304 γιατί η denon δεν το αναφέρει.
Με βάση αυτό θα δούμε τι κάνει η κεφαλή πάνω στο ΜΚΙΙ όταν περάσει το ίδιο test. Αν η denon το ανάφερε κάπου δεν θα μπαίναμε στον κόπο.
Το clearaudio θα είναι κάτι σαν αναφοράς

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σε καποιες αναιμιες ομως χρειαζεται..........αφαιμαξομεταγγιση

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Σιγά μην αλλαξοπιστήσουν! Το αίμα που τρέχει στις φλέβες τους είναι ομάδα ΜΚ2 ρέζους θετικό!
................ρε μπας και???:421:

Μίλα ρε Captain που είσαι??? Σιγά σιγά μας το πας! Ξεκίνησες από ξύλο του shell και σιγά σιγά το επεκτείνεις και στο σασσί???:414:
Ποιό σασί Σταμάτιε? Μιλάμε για τον βραχίονα. H 304 παρόλο που είναι high tracability (πόσοοοο είναι τελικά????) δεν περνά το tracability test μιας κοινής θνητής. :118:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1235960&postcount=94

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Ποιό σασί Σταμάτιε? Μιλάμε για τον βραχίονα. H 304 παρόλο που είναι high tracability (πόσοοοο είναι τελικά????) δεν περνά το tracability test μιας κοινής θνητής. :118:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1235960&postcount=94
Ξεκινάει (κάποιος... ονόματα δε λέμε), με αλλαγή του shell του ΜΚ2 και παίρνει ...ξύλινο! Λίγο θέλει ακόμα να αλλάξει και το πικάπ του και να πάρει άλλο... με ξύλινο σασσί τύπου Clearaudio! Αλλά μετά τη διευκρίνηση που έκανες οτι το Clearaudio θα είναι πικάπ αναφοράς για τη σύγκριση δεν έχω άλλο ενδοιασμό! Θα κρατήσει το ΜΚ2!!:143::626: (...είπα κι εγώ!! :203: )

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Σταματάκη της .... ο κ......λος........
Ρε Captain... είναι χάλια
Γιατί με καταριέσαι?? :136:
Καλά βρε δε θάρθεις?? Θα σου βάλω από τη δυνατή ρακή και θα σου πω εγώ! Μέχρι και ο ...γάιδαρος θα πετάει!:143::138:

Reaction score
29.669

Ναι βρε ο γάδαρος - ΓΑΔΑΡΟΣ θα πετάει , δεν αντιλέγω.
Αυτόν τον μούργο τον geovaz ήθελα να κράξω αλλά δεν μπορώ, ρυθμίζει οτι βρεί ο κιαρατάς άψογα.
Οπως και να έχει το πράμα , εγω δεν χαλιέμαι που δεν περνάει τα 80 το σύστημα , βραχίονας κεφαλή.
Ο γιώργης βέβαια σκάει.
Εντάξει ρε george είπαμε , θα κάνουμε και άλλες δοκιμές, με το μαμά shell.

Reaction score
29.669
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Γιωργη εισαι μεγαλη καρδια!!!

Εσυ ασε αυτά τα πούστικα που ξέρεις.
Μην τον γλύφεις , γιατί αμα δεν δώκω εγω το οκ , πικάπιον δεν σου ρυθμίζει.... χιχιχιχιχι:142:

Reaction score
1.815
Βρε σεις γιατι σκάτε όλοι?? Το παν είναι να ακούμε μουσική!
Εννοείται βέβαια οτι και το σύστημα θα πρέπει να "μουσικώνεται" αλλά και το απόλυτο να μην είναι ...δε χάθηκε δα και ο κόσμος!
Τα ...στέρεα είναι σαν τη γυναίκα! Είναι όμορφα, τα γουστάρουμε αφάνταστα, είμαστε ερωτευμένοι μαζί τους, αλλά τέλεια δεν είναι! Πάντα θα υπάρχουν και καλύτερα!
Απλά.. εμείς για όσο ζούμε μαζί τους, πάντα θα τα νιώθουμε οτι είναι υπέροχα!
Και δεν γκρινιάζουν κι όλας!!:414:

Reaction score
1.285
Πριν από λίγο θυμήθηκα ότι στο συρτάρι με τα μαραφέτια υπάρχει και δεύτερο Shell και μια παλιά Shure M92E που είχα απο το λύκειο ! ! !

http://store.shure.com/store/shure/en_US/pd/productID.104993100

Αυτή με τον αντάπτορά της για να μπει στο shell !

Με γαργάλαγε το αυτί μου ! ! !

Είδα με έναν μεγεθυντικό φακό ότι η βελόνα είναι ένταξη ! την βίδωσα πάνω και πάω να την ματσάρω με το mk2 !

Όλα καλά με την γεωμετρία , βάζω βάρος 1.2 γρ και πάμε !
Η κεφαλή πέρασε ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ τα τεστ !

Τον τόνο των +15 σε αρχή μέση και τέλος τον πέρασε εύκολα
Τα +14 και τα +16 πάλι τα πέρασε ! !

Όταν όμως έβαλα να ακούσω ένα δίσκο της Duffy μου φάνηκε ΠΟΛΥ μουντή !

Γίνεται να είναι καλύτερη στο test record από την ortofon 2M Bronze και να παίζει
μουσική Χειρότερα ????

Reaction score
1.815
Προφανώς είναι και η χροιά που παίζει ρόλο. Μπορεί τα τέστ να τα βγάζει πέρα, αλλά η κάθε κεφαλή, σίγουρα έχει και το δικό της χαρακτήρα..
Έχω κι εγώ μια Shure M91 την οποία τη φοράει το Lenco και είναι μια χαρά! Crash test δεν την έχω περάσει, αλλά συγκριτικά με μια κεφαλή Stanton 680EE, της έσκισε τα ράματα... τουλάχιστον στις υψηλές!:615:

Reaction score
2.248

H Shure poy έχεις λόγο επαγγελματικών καταβολών (DJ) ήταν κεφαλή hight trackability. Μπορεί να περάσει άνετα λόγο ακίδας και ανάρτησης (όσο η ηλικία της επιτρέπει) τα tests στο δισκάκι που έχεις.

Το ότι η δυναμική της επιτρέπει δύσκολα περάσματα στο δίσκο δεν την κατατάσσει μουσικότερη από την ortofon που έχεις.

Reaction score
29.669

Τελικά το πικάπιον του selamostre το καινούριο είναι άπαιχτο.
Ερυθμίστει χτες απο τον μεσιέ geovaz και κελάιδησε κανονικότατα , με , chilfren of sanchez φυσικά, και τελικά λύθηκε και η απορία του geovaz, για το tracking abillity , της 304.Τώρα μένει να δούμε και το δικό μου .

Reaction score
1.815
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το ΜΚ2, μετά τη ρύθμιση του μετρ GeoVaz!! O Γιώργος εκτός από "γνώστης" του είδους, είναι και πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με όρεξη για να μεταδώσει τις γνώσεις του σε εμάς τους αδαής.
Γιώργο ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας πρόσφερες ακούραστα χθες και για τις άπειρες πληροφορίες που μοιράστικες μαζί μας!:624::446:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στα παιδιά που παρευρέθηκαν στη μάζωξη και μοιράστηκαν την αγάπη και τις εντυπώσεις τους για τη μουσική!
...Θα ανοίξω νεο πόστ για την πολύ όμορφη βραδιά που περάσαμε όλοι μας!:615:

Reaction score
2.248

Παρακαλώ Σταμάτιε :120:
Αντε ανέβασε καμιά φώτο από την βραδιά

σσ: Το βίντεο μην ανεβάσεις :204:

Reaction score
1.285
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το ΜΚ2, μετά τη ρύθμιση του μετρ GeoVaz!! O Γιώργος εκτός από "γνώστης" του είδους, είναι και πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με όρεξη για να μεταδώσει τις γνώσεις του σε εμάς τους αδαής.
Γιώργο ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας πρόσφερες ακούραστα χθες και για τις άπειρες πληροφορίες που μοιράστικες μαζί μας!:624::446:
.................

Πραγματικά είναι τιμή να τον έχουμε εδώ ανάμεσά μας !

Αλήθεια την 304 με ποιο Phono Stage την παίζεις ?
Και τι κόστος έχει

Με τρώει η τσέπη μου για μια Dl160 αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει σωστά με το Clearaudio Nanophono που έχω....

Και πάλι καλοάκουστη !

Reaction score
1.815
Πραγματικά είναι τιμή να τον έχουμε εδώ ανάμεσά μας !

Αλήθεια την 304 με ποιο Phono Stage την παίζεις ?
Και τι κόστος έχει

Με τρώει η τσέπη μου για μια Dl160 αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει σωστά με το Clearaudio Nanophono που έχω....

Και πάλι καλοάκουστη !
Να σαι καλα!!!
Η 304 συνεργάζεται με το phono stage του Οnkyo P-304..
Ίδια νούμερα ακόμη και μεταξύ τους σαν μοντέλα!
Απόλυτο matching!
Δυστυχώς αυτό το μηχάνημα πλεον δεν κυκλοφορεί
και αν το βρείς μόνο μεταχειρισμένο...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 !

Με την πάντα άριστη βοήθεια του GEOVAZ υπάρχει προτράκτορ για το sl μόνο που είναι pdf. Το pdf δεν ανεβαίνει δυστυχώς στο photobucket.
Οποιος θέλει μου λέει και του στέλνω pdf με mail.
Πάντως τα null points συμπίπτουν ακριβώς και με του baerwold , απλά αυτός εδω είναι κατα stevenson , και είναι ο original technics.
Θα παρακαλούσα κάποιος να μου στείλει και σε εμένα το pdf.
Απέκτησα ένα ΜΚ5 επιτέλους.
To e-mail μου είναι το [email protected]
Ευχαριστώ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas