ASUS ESSENCE ST

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

Το είχα ξαναγράψει παλιότερα. Θόρυβος που ακουγόταν από τα ακουστικά και τα ηχεία και όχι ο θόρυβος της κάρτας.
Από την ίδια πηγή προέρχεται ο θόρυβος!
Είναι το ρελέ που οπλίζει και ακούγεται και στο σήμα και δια γυμνού ωτός, άνευ ακουστικών η ηχείων!

:107:

Reaction score
1

Μη τα χαλάσουμε για το θόρυβο. Σε εμένα αυτός ο θόρυβος περνούσε στα ακουστικά και τώρα όχι. Και έχουμε διαφορετικά λειτουργικά στους υπολογιστές μας.

Για το ότι δεν έχει αλλάξει ο ήχος μην το πάρει κανείς τοις μετρητοίς. Χθες το βράδυ εγκατέστησα τους drivers.

Παλιότερα που είχα γράψει για αλλαγή στον ήχο ήταν γιατί είχε αρχίσει ο ήχος να γίνεται ενοχλητικός όταν άκουγα από ακουστικά. Μπορεί όμως τότε να ήμουνα άρρωστος, κακοδιάθετος ή να συνέβαινε κάτι άλλο.

Reaction score
11

Μη τα χαλάσουμε για το θόρυβο. Σε εμένα αυτός ο θόρυβος περνούσε στα ακουστικά και τώρα όχι. Και έχουμε διαφορετικά λειτουργικά στους υπολογιστές μας.

Για το ότι δεν έχει αλλάξει ο ήχος μην το πάρει κανείς τοις μετρητοίς. Χθες το βράδυ εγκατέστησα τους drivers.

Παλιότερα που είχα γράψει για αλλαγή στον ήχο ήταν γιατί είχε αρχίσει ο ήχος να γίνεται ενοχλητικός όταν άκουγα από ακουστικά. Μπορεί όμως τότε να ήμουνα άρρωστος, κακοδιάθετος ή να συνέβαινε κάτι άλλο.
Φίλε μου δεν χαλάμε τίποτα! Ανταλλαγή πληροφοριών κάνουμε!

Έχω την απορία: όταν βγάζεις τα ακουστικά, με κλειστό τον ήχο στα ηχεία, ακούς από το σώμα της κάρτας τον ήχο "κλικ" που κάνει το ρελέ;

:111:

Reaction score
11

Ναι, αλλά αυτο δεν με ενοχλει.
Ο.k. απλά το ρωτάω για επιβεβαίωση.

Εγώ δεν πρόσεξα το πρόβλημα με το "κλικ" γιατί όταν περνάω από τα ακουστικά στα ηχεία, το volume του ενισχυτή, προληπτικά, είναι πάντα στο "min".

Xαίρομαι λοιπόν που λύθηκε και αυτό το θέμα!

Φυσάει το εργαλείο!

Reaction score
11

D

deleted user 10898

Guest
Η ST πωλειται καπου η μας τελειωσε?
Στο Εbay υπαρχει.
η ST ηταν μια καλη προσπαθεια που απετυχε λογω του οτι στο χαμηλο εισαγωγικό τμημα ποιοτικης πηγης απο υπολογιστη υπαρχουν πλεον απειρα εξωτερικα dac με λιγο περισσοτερα χρηματα και πολυ καλυτερα αποτελεσματα και ευελιξια. παρολα αυτα το ψηφιακο της κοματι ηταν εξαιρετικο, αμεσα συγκρισημο με προιοντα τυπου hiface. φυσικα η χαμηλη τιμη του hiface το εκανε να επικρατησει σε σχεση με την asus και ειδικα μετα τα προβληματα με drivers που αυτη ακομα βγαζει.
παντως εαν βρειτε κανα κομματι ST σε χαμηλη τιμη τσιμπηστε το...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS ESSENCE ST

η ST ηταν μια καλη προσπαθεια που απετυχε λογω του οτι στο χαμηλο εισαγωγικό τμημα ποιοτικης πηγης απο υπολογιστη υπαρχουν πλεον απειρα εξωτερικα dac με λιγο περισσοτερα χρηματα και πολυ καλυτερα αποτελεσματα και ευελιξια. παρολα αυτα το ψηφιακο της κοματι ηταν εξαιρετικο, αμεσα συγκρισημο με προιοντα τυπου hiface. φυσικα η χαμηλη τιμη του hiface το εκανε να επικρατησει σε σχεση με την asus και ειδικα μετα τα προβληματα με drivers που αυτη ακομα βγαζει.
:142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
+1

Reaction score
122
η ST ηταν μια καλη προσπαθεια που απετυχε λογω του οτι στο χαμηλο εισαγωγικό τμημα ποιοτικης πηγης απο υπολογιστη υπαρχουν πλεον απειρα εξωτερικα dac με λιγο περισσοτερα χρηματα και πολυ καλυτερα αποτελεσματα και ευελιξια.
Κάποια από τα dac με τα χαρακτηριστικά αυτά;

ευχαριστώ,..

Reaction score
11

Κάποια από τα dac με τα χαρακτηριστικά αυτά;

ευχαριστώ,..
Μόλις υλοποιηθούν, προερχόμενα από την σφαίρα της φαντασίας, νομίζω αμέσως θα αναφερθούν...

D

deleted user 10898

Guest
ας αρχισουμε με το dacmagic...
τυπικο συμερασμα καποιου που εχει ασχοληθει και με τα δυο...

Turned out to be no contest, as good as the Asus soundcard is, it was no match for my Burson opamp modded DacMagic which gave a much fuller and overall superior sound.

Although the money spent on the upgraded opamps was wasted, I'll keep the Asus soundcard as the SPDIF coax output connected to the DacMagic is producing better results than the optical onboard SPDIF from the motherboard.

Reaction score
11

Turned out to be no contest, as good as the Asus soundcard is, it was no match for my Burson opamp modded DacMagic which gave a much fuller and overall superior sound.

Although the money spent on the upgraded opamps was wasted, I'll keep the Asus soundcard as the SPDIF coax output connected to the DacMagic is producing better results than the optical onboard SPDIF from the motherboard.
1)Ποιά ASUS; (ST, STX).

2)Οι κανόνες του site απαιτούν την αναφορά του link.

3)Στο DACMAGIC έχω ξανά αναφερθεί, και τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ της ST!

Σε περίπτωση σύνδεσης από USB, το DACMAGIC φθάνει τα 3.000 ps jitter, όπως αναφέρεται στο "STEREOPHILE", και σε λίγο θα ποστάρω το σχετικό link.

Reaction score
122

Το dacmagic τo πήρα από ebay και όντως μου ακούστηκε καλύτερα από την ST (με την SPDIF σύνδεση). Για αυτό και την πούλησα.

Αλλά νομίζω ότι το dacmagic καινούριο κάνει 350 ευρώ ενώ η ST λιγότερο από 200.

Καμμιά άλλη πρόταση στην ίδια κατηγορία τιμής με την ST;

Reaction score
11

Το dacmagic τo πήρα από ebay και όντως μου ακούστηκε καλύτερα από την ST (με την SPDIF σύνδεση). Για αυτό και την πούλησα.

Αλλά νομίζω ότι το dacmagic καινούριο κάνει 350 ευρώ ενώ η ST λιγότερο από 200.

Καμμιά άλλη πρόταση στην ίδια κατηγορία τιμής με την ST;
Σα να λες πως το dacmagic παίζει καλύτερα από το weiss!

Eίδες ότι δεν είναι τόσο απλά;

Την ST είχες η την STX; Μονίμως όλοι αποφεύγουν την διάκριση!

(Σε λίγο θα δεις και προδιαγραφές συγκριτικά).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός