Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Πότε παραλαμβάνεις?
Περιμένω τηλέφωνο από τον Αποστόλη...λογικά μόλις καθαρίσουν τα χιόνια στα αεροδρόμια και ομαλοποιηθούν οι πτήσεις :142:

Reaction score
1.458

Ε λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τόχεις!
Καλορίζικο και καλοθέατο από τώρα.
Θα το χαρείς αυτό το player να είσαι σίγουρος!Είναι ιδιαίτερα εύκολο στο σετάρισμα και στην χρήση του και με πολύ ωραία γραφικά.
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ένα δικτυακό δίσκο και να βλέπεις από κει τα περισσότερα.
Σε ταχύτητα δικτύου το Mede8er υπερτερεί κατά πολύ ακόμη και από πολύ ακριβότερα players!

Reaction score
1

Βασικά Λεωνίδα δεν ξέρω καν τι είναι ο δικτυακός δίσκος, και ειλικρινά δεν θέλω να μπλέξω...παραδοσιακά πράγματα :137: κουμπώνω το λαπτοπ επάνω ή το σκληρό και περνάω αυτά που θέλω.Διάβασα εξαιρετική κριτική από το λινκ που έβαλε ο Αποστόλης πιο πάνω, το είδα και από κοντά να παίζει διάφορα αρχεία χωρίς πρόβλημα και σίγουρα θα το χαρώ πάρα πολύ το μηχανάκι.

Reaction score
1.458

Οπως προτιμά ο καθένας Νίκο!
Οταν με το καλό παραλάβεις θα τα πούμε αναλυτικότερα για το Mede8er.

Ο δικτυακός δίσκος με πολύ απλά λόγια:

Τι θα έλεγες αν είχες 2 mede8er,ένα στο σαλόνι και ένα στο υπνοδωμάτιο και τα αρχεία σου τα πέρναγες σε ένα δίσκο με θύρα δικτύου (ethernet) που θα τον είχες συνδεδεμένο επάνω στο router σου?
Εφόσον και τα 2 player θα είναι συνδεδεμένα επάνω στο router θα μπορούσες να βλέπεις,είτε από το σαλόνι,είτε από το υπνοδωμάτιο ή ακόμη και από τα 2 δωμάτια ταυτόχρονα!Αλλη ταινία εσύ στο σαλόνι και άλλη η γυναίκα σου στην κρεβατοκάμαρα!Δεν ξέρεις πόσο βολικό είναι!

Reaction score
1

Πράγματι έτσι ακούγεται πολύ βολικό !!!! πολύ βολικό και για τα δωμάτια των παιδιών να βλέπουν τα δικά τους χωρίς να μου απαλλωτριώνουν την καναπεδάρα μου :142: ...θα ασχοληθώ κάποια στιγμή μόλις βρώ χρόνο.

Reaction score
4.250

Τι θα έλεγες αν είχες 2 mede8er,ένα στο σαλόνι και ένα στο υπνοδωμάτιο και τα αρχεία σου τα πέρναγες σε ένα δίσκο με θύρα δικτύου (ethernet) που θα τον είχες συνδεδεμένο επάνω στο router σου?
Εφόσον και τα 2 player θα είναι συνδεδεμένα επάνω στο router θα μπορούσες να βλέπεις,είτε από το σαλόνι,είτε από το υπνοδωμάτιο ή ακόμη και από τα 2 δωμάτια ταυτόχρονα!Αλλη ταινία εσύ στο σαλόνι και άλλη η γυναίκα σου στην κρεβατοκάμαρα!Δεν ξέρεις πόσο βολικό είναι!
Λεωνιδα πως ψαχνουμε δικτυακους δισκους? Κανα λινκ?

Reaction score
89
καλημερα παιδες και χρονια πολλα!!!

δε θυμαμαι αν εχει ανεβει στο παρελθον απλα εκει που χαζευα το πηρε το ματι μου κ ειπα να το ανεβασω .. ενα ακομα επαθλο!! :111:

Conclusion
The Mede8er is a fantastic machine that does everything it is supposed to do with an excellent user interface and a minimum of fuss. It may lack the bells and whistles of some of the more expensive machines on the market but, if you are on the lookout for a machine that will sit in the corner of your room and play virtually every file you could ever throw at it, then the Mede8er is a winner.

The build quality is solid, the range of connections is superb, and the fact that you can install an internal hard drive really adds to the package. It should also be mentioned that the support for the product is excellent. In an area where many companies are continuously rushing to push products to market before perfecting the previous model – the level of support provided via the Mede8er forums has been like a breath of fresh air. Continuous, robust firmware revisions and upgrades have been regular adding functionality to the device.

There are always going to be those who are going to demand more - power users if you like. They are going to bemoan the lack of widgets, the inability to torrent from the device, and the inability to use full YAMJ. These users are probably going to turn their nose up at the Mede8er. Whilst they are entitled to their opinion, they are probably missing the point. To me, the success of this product is that it brings media streaming into the home, at an affordable price and with a stability that is probably unmatched in the sector. You don’t want to be rebooting your machine every five minutes. You want to know that you can turn it on and it will play what you want it to play.

It would be lovely if the player could do more for those who want to use it to play music and pictures, but this is something that is a common complaint within the market. As it stands, for the price point that the Mede8er retails at, this is an awesome machine that appears to have no drawbacks whatsoever.

Pros
Extremely stable in regular use
Excellent support
Built in Movie wall
Regular and robust firmware updates
Samba NAS feature
Internal Hard Drive Support
Wide range of video and audio codec support

Cons
Wireless costs extra
Strange placement of expansion ports
Music playback interface is clunky

Reaction score
50

Αρχικά μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, μπορείς να μοιράσεις τον εσωτερικό δίσκο του mede8er σε 2ο μηχανάκι
Αυτό έχω κάνει εγώ και παίζει μια χαρά, το mede8er στο σαλόνι στον προβολέα και το playon στην tv σε διπλανό χώρο συνδέονται μεσω δικτύου.
Τώρα σκέφτομαι να πάρω και ένα 400αρι για τους γονείς που είναι στον πάνω όροφο και να βλέπουν και αυτοί (δλδ τα πιτσιρίκια μου όταν είναι πάνω :116:)
Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι πρέπει να δουλεύει συνέχεια το mede8er ή να το ανοίγεις όποτε θες να δεις κάτι και σε άλλο χώρο.

Reaction score
1

Πίνω φραπεδιά να ανοίξει ο μάτηΣ...κάνω και δυό τρία τσιγάρα να έρθω στα ίσα μου...καβαλάω το μασίνι και έρχομαι να παραλάβω :137: στρώσε ρόδα μυρωμένα στο διάδρομο :142::142:

Reaction score
89
να τη μας!!! Ξυπνησε !! Το γυαλι ηλιου μη ξεχασεις για να μη φενονται οι μαυροι κυκλοι :109:

:136::136:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

να τη μας!!! Ξυπνησε !! Το γυαλι ηλιου μη ξεχασεις για να μη φενονται οι μαυροι κυκλοι

:136::136:

Αντε μωρή λουκία να στηθείς στη τράπεζα με τα υπόλοιπα καπη να πάρεις τη σύνταξη :142: ...και μετά γραμμή για Βαρβάκειο να ψωνίσεις χαχαχαχαχαχαχααχχαχα ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Αντε μωρή λουκία να στηθείς στη τράπεζα με τα υπόλοιπα καπη να πάρεις τη σύνταξη :142: ...και μετά γραμμή για Βαρβάκειο να ψωνίσεις χαχαχαχαχαχαχααχχαχα ...
Ξεκινησατε με αγαπουλες παλι πρωι πρωι βλεπω. :140:Καλημερα παιδακια!:107:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Απόστολε το light κατά πότε αναμένεται;
Καποια στιγμη, αγνωστο ποτε, το ηδη υπαρχον MED500X, θα γινει light.
Οι διαφορες μεταξυ τους ειναι :
- Η τσαντα μεταφορας
- τα καλωδια component και ισως και το HDMI
- το remote που θα ειναι σαν του 400

Αρα μενουμε ως εχει το με το MED500X που ξερετε.

Reaction score
89
καλα αποστολη οταν περασει ο μηχανοβιος για τη παραλαβη δωστου κ τιποτα ηρεμηστικα μαζι γιατι δε τον βλεπω να τον περνει υπνος τα βραδια πλεον χαχαχαχαααα :142::142::142:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Πίνω φραπεδιά να ανοίξει ο μάτηΣ...κάνω και δυό τρία τσιγάρα να έρθω στα ίσα μου...καβαλάω το μασίνι και έρχομαι να παραλάβω στρώσε ρόδα μυρωμένα στο διάδρομο
να βγαλω τη ροδα απο τη μηχανη πρωι πρωι...

τι με βαζεις και κανω...

παντως αρωματισμενη ειναι ....τη περιποιειται ο σκυλος καθημερινα...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

να βγαλω τη ροδα απο τη μηχανη πρωι πρωι...

τι με βαζεις και κανω...

παντως αρωματισμενη ειναι ....τη περιποιειται ο σκυλος καθημερινα...

Να τη βγάλεις, να την κάνεις Tubeless...αρχαιοκάπηλε :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos