Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: cpskal.gr

Δεν έχει να πεί τίποτα ο φίλος.
Το απλούστερο είναι να κατέβουν οι φωτό με πρόσωπα απ το cpskal.gr.
Ας μέινουν μόνο τα μηχανάκια.
Αν και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο να εκφερω αποψη,,,,
ΛΥΠΑΜΑΙ...

Reaction score
6
Re: cpskal.gr

εγω τελειωσα ...εδω.

Δεν μπορω να κανω πια τιποτα να λυσω το ....μεγαλο...''προβλημα''. Μεγαλα παιδια ειμαστε

Παω να ακουσω τιποτα καλα κομματια μερες που ειναι......

Εχω πολλα να κανω οπως και εσεις. Απλα ασχοληθηκα απο ενδιαφερον.

Δεν ειμαι μαλλον ικανος να βοηθησω.

Δεν πειραζει.....

Reaction score
1.685

Τί σε χαλάει βρε Κωστή σ αυτό πού έγραψα?
Νικο δεν με χαλαει κατι σε αυτο που εγραψες, αλιμονο.
Λυπαμαι για ολα αυτα που γινονται ετσι οπως γινονται.

Λυπαμαι που πρεπει να "στιψουμε" το εγω μας για να μπορουμε να συνυπαρχουμε, (αλλα οχι ολοι).

Λυπαμαι για την ελειψη σθενους και λεβεντιας απο ορισμενους.

Λυπαμαι γιατι σε ενα αλλο νημα "αναγκαστηκαμε" να ζητησουμε συγνωμη για πραγματα οφλαλμοφανη, χαρακτηριζομενοι δε ως "φαντασιοπληκτοι".

Συγνωμη, αν συνεχισω μπορει να "ξεσπασω", ειμαι πολυ στεναχωρημενος και δεν θελω τετοια μερα..

Λυπαμαι...

Καλη σας νυχτα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με μυαλο και λεβεντια...

Reaction score
20

Νικο δεν με χαλαει κατι σε αυτο που εγραψες, αλιμονο.
Λυπαμαι για ολα αυτα που γινονται ετσι οπως γινονται.

Λυπαμαι που πρεπει να "στιψουμε" το εγω μας για να μπορουμε να συνυπαρχουμε, (αλλα οχι ολοι).

Λυπαμαι για την ελειψη σθενους και λεβεντιας απο ορισμενους.

Λυπαμαι γιατι σε ενα αλλο νημα "αναγκαστηκαμε" να ζητησουμε συγνωμη για πραγματα οφλαλμοφανη, χαρακτηριζομενοι δε ως "φαντασιοπληκτοι".

Συγνωμη, αν συνεχισω μπορει να "ξεσπασω", ειμαι πολυ στεναχωρημενος και δεν θελω τετοια μερα..

Λυπαμαι...

Καλη σας νυχτα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με μυαλο και λεβεντια...
Είναι προφανές πως αν πραγματικά είχες αποδείξεις γι' αυτά που ισχυρίζεσαι
δεν θα μίλαγες με γενικότητες, λέξεις σε εισαγωγικά και λοιπά υπονοούμενα...
Κι εγώ λυπάμαι...
Καλη νυχτα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με μυαλο και λεβεντια...

Reaction score
1.685

Είναι προφανές πως αν πραγματικά είχες αποδείξεις γι' αυτά που ισχυρίζεσαι
δεν θα μίλαγες με γενικότητες, λέξεις σε εισαγωγικά και λοιπά υπονοούμενα...
Κι εγώ λυπάμαι...
Καλη νυχτα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με μυαλο και λεβεντια...
Αυτο σου εμεινε εσενα απ ολα αυτα? Μπραβο.

Ελα ντε ομως που εχω αλλα εχω δεσμευτει...
Αστο λοιπον...ΟΚ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: cpskal.gr

Ναι αλλά μάλλον για ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!
Μήπως υπονοείς ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μην ισχύουν όσα έγραψα για τα παράπονα από μέλος μας; :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ο φιλος που δεν θελει να εμφανιζεται η φωτογραφια του που τραβηχτηκε κατα την επισκεψη του avsite στην Ηχοεκφραση, στο www.cpskal.gr ας μας το δηλωσει , η με pm ,και ειμαι σιγουρος οτι ο Χ.Σκαλουμπακας θα την-τις αφαιρεσει. Αυτο το αναφερω γιατι ημουν υπευθυνος για την επισκεψη αυτη που πιστευω οτι ηταν παρα πολυ πετυχημενη απο καθε αποψη, και περασαμε ολοι πολυ καλα!
Δεν θα ηθελα ποτε να δημιουργηθει το παραμικρο προβλημα σε κανενα μελος του avsite.
Αγαπητέ Νίκο,
Έχω την αίσθηση ότι η εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ήταν μια εκδήλωση προγραμματισμένη από το AVSite και τον Βασίλη Τσαντουλή. Θα ήθελα σε παρακαλώ να το επιβεβαιώσεις. Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους έχει εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο ο Σκαλούμπακας και το site του. Όπως καταλαβαίνεις, ένα ενημερωτικό site ποτέ δεν θα προσελάμβανε ένα άλλο site, παρόμοιου περιεχομένου και σχεδόν ανύπαρκτο από άποψη κίνησης για να προβληθεί. Είναι σαν να διατυμπανίζει η εψα cola ότι διαφημίζει την coca cola. :114:
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να του απαγορεύσει να δημοσιεύει ότι θέλει. (Φυσικά μια απλή δήλωση εκ μέρους μας ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση χωρίς την έγγραφη άδεια των ιθυνόντων θα έλυνε το θέμα). Από την στιγμή όμως που αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να δημοσιεύσει ένα θέμα για την εκδήλωση του AVSite, θεωρώ λογικό να ακολουθήσει τις επιθυμίες αυτών που παρεβρέθησαν εκεί και φυσικά του διοργανωτή της εκδήλωσης. Λογικά δηλαδή, εάν του πω εγώ ως AVSite να ξηλώσει την σελίδα πρέπει να την ξηλώσει! Αυτό είναι το ηθικά σωστό, διαφωνείς;

Το ξεκαθάρισα επανειλημμένα και θα το ξαναπώ γιατί δεν θέλω να φέρουμε ως AVSite καμία απολύτως ευθύνη για την δημοσίευση φωτογραφιών μελών μας σε άλλα sites. Ο Χρήστος Σκαλούμπακας ουδέποτε ήρθε σε επαφή μαζί μας για να ανεβάσει την σελίδα αυτή που αφορά στην εκδήλωσή μας στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Λειτούργησε αυτόνομα και για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: cpskal.gr

Νικο, μπορει να ειναι εντελως αστοχο αυτο που θα ρωτησω αλλα θα ηθελα μια αποψη για την ιστορια..

Μπορει ο ιδιοκτητης ενος χωρου που διεξαγεται μια συγκεντρωση προγραμμματισμενη απο καποιο site να εχει το διακαιωμα να αναρτησει φωτογραφιες του χωρου του και ολοκληρης της εκδηλωσης αυτης οπου και οπως επιθυμει?
Δεδομενου οτι ο χωρος τα εξοδα και τα συναφη βαραινουν τον ιδιο και οχι αυτον που προγραμματησε την συγκεντρωση.

Η ερωτηση ειναι αοριστη και ουδεμια ομοιοτητα εχει με συγκεκριμενα ατομα , χωρους, ιδιοκτητες, forums και καταστασεις..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Πιθανολογώ πως ναι, μπορεί να δημοσιεύσει όπου θέλει τα της εκδήλωσης, ενδεχομένως ενημερώνοντας πρώτα τους παρευρισκόμενους για αποφυγή παρεξηγήσεων.

...

Reaction score
1.685

Συμφωνω κι εγω με αυτο.
Το δευτερο σκελος της απαντησης εχει ομως μια τεραστια δυσκολια...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Νίκο, πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλτσόν!
Χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου νομίζεις ότι εσύ έκανες συγκέντρωση... :143:

Και έτσι όπως το πας ούτε πρόκειται ξανα το AVSite να έχει αλλη επιτυχία σαν κι αυτή που έγινε με δική μου περισσότερο προσπάθεια (μου κολλήσαν τον τίτλο του παρουσιολόγου remember?) και του Νίκου Μενδρινού.

To AVSite NOMIKA δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση!

Δεν πρόκειται να κατέβει καμία σελίδα από το , και καμία φωτογραφία ...

Αλλωστε, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και σε άλλο φορουμ και δεν σε είδα να αντιδράς έτσι!!! ...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΦΑΤΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ναι 'σαι καλά ρε Χρήστο που μας έκανες εκδήλωση.
Καλά που έχουμε κι εσένα που ανιδιοτελώς φροντίζεις για το AVSite...

O παλιός καλός Σκαλούμπακας. :114:

...

Reaction score
877

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι κάνετε το ΙΔΙΟ λάθος ξανά και ξανά...

Την πατήσατε μια... Την πατήσατε δυο... Την πατήσατε τρεις...

Καθήστε τώρα να απολογείστε και να προσπαθείτε να μπαλώσετε τις καταστάσεις... και να σας τη λέει... και να σας μαλώνει και από πάνω... σάμπως και δεν τον ξέρετε...

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!
Αυτό μην το δείχνεις πολύ συχνά γιατί μου χτυπάει άσχημα, έτσι σαν απειλή. Μεγαλούτσικο παιδί είσαι, πιστεύω να με καταλαβαίνεις...

Και επειδή μαθαίνω ότι πολλοί από την συναντηση στου Νίκου Μενδρινού σε έχουν ρωτήσει με PM ποιός είναι ο ευαίσθητος που αντέδρασε και εσυ δεν απαντάς, θα σε παρακαλούσα άλλη φορά τέτοιες αστοιχείωτες καταγγελίες να μην κάνεις!!!
Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου απαλύνει τον πόνο στη ψυχή σου.

Να επαναλάβω ότι το http://.gr βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο... και ο Νίκος Τσαρουχάς βιάστηκε να το ανακοινώσει, χωρίς να συνεννοηθούμε πριν...

Νίκο, πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλτσόν!
Χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου νομίζεις ότι εσύ έκανες συγκέντρωση... :143:

Και έτσι όπως το πας ούτε πρόκειται ξανα το AVSite να έχει αλλη επιτυχία σαν κι αυτή που έγινε με δική μου περισσότερο προσπάθεια (μου κολλήσαν τον τίτλο του παρουσιολόγου remember?) και του Νίκου Μενδρινού.

To AVSite NOMIKA δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση!

Δεν πρόκειται να κατέβει καμία σελίδα από το www..gr , και καμία φωτογραφία ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ναι 'σαι καλά ρε Χρήστο που μας έκανες εκδήλωση.
Καλά που έχουμε κι εσένα που ανιδιοτελώς φροντίζεις για το AVSite...

O παλιός καλός Σκαλούμπακας. :114:
Ακριβώς! Αυτός που έχει τον δυναμισμό στα 56 του και την έφεση για δημιουργία

Και παρακαλώ τον κο Φαντομά να μου κάνει μήνυση!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μάνο, είχαμε την αίσθηση ότι άλλαξε και πήραμε συλλογικά την απόφαση να του επιτρέψουμε την είσοδο στο AVSIte.
Δυστυχώς, μάλλον κάναμε λάθος.

...

Reaction score
6

Αγαπητέ Νίκο,
Έχω την αίσθηση ότι η εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ήταν μια εκδήλωση προγραμματισμένη από το AVSite και τον Βασίλη Τσαντουλή. Θα ήθελα σε παρακαλώ να το επιβεβαιώσεις.

To επιβεβαιωνω και ετσι ειναι.

Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους έχει εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο ο Σκαλούμπακας και το site του. Όπως καταλαβαίνεις, ένα ενημερωτικό site ποτέ δεν θα προσελάμβανε ένα άλλο site, παρόμοιου περιεχομένου και σχεδόν ανύπαρκτο από άποψη κίνησης για να προβληθεί. Είναι σαν να διατυμπανίζει η εψα cola ότι διαφημίζει την coca cola.

ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν προσελαβε κανεναν για να προβληθει

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να του απαγορεύσει να δημοσιεύει ότι θέλει.

ηταν και ειναι μελος του av site, και παρευρεθη και φωτογραφησε και εστειλε φωτο εδω
. Οταν μαθαμε απο εδω οτι ανοιγει δικο του site , το επισκευτηκαμε και ειδαμε καποιες φωτο που τραβηξε ο ιδιος απο την εκδηλωση να δημοσιευονται και στο δικο του site.

(Φυσικά μια απλή δήλωση εκ μέρους μας ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση χωρίς την έγγραφη άδεια των ιθυνόντων θα έλυνε το θέμα). Aν ετσι λυνεται το προβλημα που παρουσιαστηκε ,ας την κανετε και να τελειωσει εδω το θεμα.

Από την στιγμή όμως που αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να δημοσιεύσει ένα θέμα για την εκδήλωση του AVSite, θεωρώ λογικό να ακολουθήσει τις επιθυμίες αυτών που παρεβρέθησαν εκεί και φυσικά του διοργανωτή της εκδήλωσης. Λογικά δηλαδή, εάν του πω εγώ ως AVSite να ξηλώσει την σελίδα πρέπει να την ξηλώσει! Αυτό είναι το ηθικά σωστό, διαφωνείς;

αμα θελετε να'' ξηλωσει'' αυτες τις αξεχαστες και ωραιες στιγμες , ας του το πειτε, και θα τις ΄΄ξηλωσει''.

Το ανηθικο της υποθεσης που ειναι δεν βλεπω

Το ξεκαθάρισα επανειλημμένα και θα το ξαναπώ γιατί δεν θέλω να φέρουμε ως AVSite καμία απολύτως ευθύνη για την δημοσίευση φωτογραφιών μελών μας σε άλλα sites. Ο Χρήστος Σκαλούμπακας ουδέποτε ήρθε σε επαφή μαζί μας για να ανεβάσει την σελίδα αυτή που αφορά στην εκδήλωσή μας στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Λειτούργησε αυτόνομα και για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Σιγουρα λειτουργησε αυτονομα και τις τοποθετησε σε ενα νεο site δικο του, που εχει σχεση με το αντικειμενο,το χομπυ, τη μουσικη, τα μηχανηματα, πραγμα που δεν βλαπτει πιστευω το χωρο, το αντικειμενο και μαλλον κανεναν.

Ισως βλεπουμε το ποτηρι μισοαδειο:122:
Ισως καποιοι πιστευουν οτι τα παντα γινονται για καποιο κακο .... σκοπο...
Ισως φοβομαστε πια τους παντες και τα παντα....
Ισως νομιζουμε οτι οι αλλοι ζουν για το κακο μας....και ειμαστε παντα σε αμυνα...
Ισως δεν ζουμε τις χαρες που μας παρουσιαζονται με ολη μας την καρδια γιατι παντα θα βρεθει καποιος να τις χαλασει.....
Ισως πια δεν μπορουμε να μοιραστουμε πραγματα που μας δινουν χαρα....

Ισως τελικα( απο οτι με εχει διδαξει η ζωη..) ενας ανθρωπος δεν μπορει να τα βρει με τον εαυτο του, ποσο μαλλον με τους αλλους.....

Αν ισχυει αυτο το τελευταιο, αποκλειεται να να τα βρει μια ομαδα ανθρωπων ....

Οποτε πως να τα βρουμε ??

Και ειναι και Πρωτοχρονια....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Νίκο χαίρομαι που επιβεβαιώνεις όσα έγραψα, γιατί εδώ σε λίγο "αυτός" θα μας πει ότι προσελήφθη από το AVSite για να μας διοργανώνει εκδηλώσεις. Σε ότι έχει να κάνει με την διαγραφή του θέματος από το site του, θα τοποθετηθούμε σύντομα ως AVSite.gr. Βέβαια όπως δήλωσε, (και όπως πάντα), θα κάνει του κεφαλιού του. :142:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ο Φθόνος, η ζήλεια και το μίσος συνασπίζονται και πάλι...

Πραγματικά λυπούμαι για κάτι που θα έπρεπε να εισπράξω ευχαριστώ και αντι αυτού εισπράτω δηλητήριο!!!
(και ο Καφάτος, ως συνήθως απών, όπως απών ήταν και από την εκδήλωση...)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: cpskal.gr

Ο Φθόνος, η ζήλεια και το μίσος ενώνεται και πάλι...
Παρακαλώ πολύ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.
Consider this as a warning. :126:

p.s. Τον Καφάτο γιατί τον ψάχνεις; :114:

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop