AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Reaction score
4
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Σκέψου δηλαδή να είχε πάνω του και το amara.. :137:

Reaction score
1.188

Θα τον τιμολογούσαν τότε 15.000€ και σίγουρα θα έπαιζε καλύτερα!!! :142:

Reaction score
0

Σκληρός Δεκέμβρης για το Amarra =

6moons (Dec 2010): I bought Amarra 2 and ran with it for six indecisive months. Then I upgraded to Amarra 2.1 still feeling strangely noncommittal. But a day after I installed Channel D's rather more affordable and altogether nicer interface and experienced its superior memory play feature, I permanently removed Amarra from my OSX dock.

http://www.avguide.com/review/pure-music-software-tas-209 (Dec 2010) In Issue 202 I concluded my review of the Amarra software program with, “If you want to hear how good a quality Mac-based system can really sound, you have to use Amarra. In the end, it’s that simple.” Time and the latest version of Channel D’s Pure Music software may make me eat those words.
...Given that I found sonic differences between Pure Music and Amarra negligible, and Pure Music costs approximately 25% of Amarra’s price does that make Amarra obsolete?

Reaction score
1.188

...κι αν σκεφτεί κανείς ότι το foobar κοστίζει το 0% του amarra... :146:

Reaction score
1.848

Ένα ερώτημα στο οποίο δεν έχω βρει απάντηση είναι το εξής:

Έχει συγκρίνει κανείς ένα κορυφαίο συνδυασμό transport - dac με software players - dac????

πως παίζει το αμάρα και το κάθε αμάρα, αητιουνς κλπ ως τράνσπορτ σε σχέση με ένα κορυφαίο τρανσπορτ πχ της esoteric????

Γιατί το να συγκρίνουμε software με software είναι νομίζω λίγο....πρώιμο.

Reaction score
685

Σκληρός Δεκέμβρης για το Amarra =

6moons (Dec 2010): I bought Amarra 2 and ran with it for six indecisive months. Then I upgraded to Amarra 2.1 still feeling strangely noncommittal. But a day after I installed Channel D's rather more affordable and altogether nicer interface and experienced its superior memory play feature, I permanently removed Amarra from my OSX dock.

http://www.avguide.com/review/pure-music-software-tas-209 (Dec 2010) In Issue 202 I concluded my review of the Amarra software program with, “If you want to hear how good a quality Mac-based system can really sound, you have to use Amarra. In the end, it’s that simple.” Time and the latest version of Channel D’s Pure Music software may make me eat those words.
...Given that I found sonic differences between Pure Music and Amarra negligible, and Pure Music costs approximately 25% of Amarra’s price does that make Amarra obsolete?
για αυτο λεμε οτι ο μουσατος reviewer του 6moons ειναι μεγαλο κουφαλογο...

το Pure Music ειναι κατωτερο απο το Amarra σε ενα ισορροπημενο συστημα...
στο συστημα του συγκεκριμενου reviewer δεν αποκλειω να του εδωσε καποια πραγματα που του λειπουν και να χαρηκε ο κακομοιρης...

Reaction score
685

Ένα ερώτημα στο οποίο δεν έχω βρει απάντηση είναι το εξής:

Έχει συγκρίνει κανείς ένα κορυφαίο συνδυασμό transport - dac με software players - dac????

πως παίζει το αμάρα και το κάθε αμάρα, αητιουνς κλπ ως τράνσπορτ σε σχέση με ένα κορυφαίο τρανσπορτ πχ της esoteric????

Γιατί το να συγκρίνουμε software με software είναι νομίζω λίγο....πρώιμο.
εγω το εχω συγκρινει με το transport μου που εχει CD Pro2 μηχανισμο....
σαφως καλυτερο το Amarra....

Reaction score
1.848

εγω το εχω συγκρινει με το transport μου που εχει CD Pro2 μηχανισμο....
σαφως καλυτερο το Amarra....
θενκς! αυτές είναι σταράτες απαντήσεις!

μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? ποιο ήταν το τράνσπορτ?
Σε τι σου άρεσε περισσότερο το amarra, δηλαδή πως εντοπίζεις την ανωτερώτητα του?

Reaction score
0

= συγκεκριμένα, σε ποιό ισορροπημενο συστημα αναφέρεσαι?

Reaction score
685

= συγκεκριμένα, σε ποιό ισορροπημενο συστημα αναφέρεσαι?
οι δοκιμες εχουν γινει τουλαχιστον σε 3 διαφορετικα σοβαρα συστηματα
εαν θες παραπανω πληροφοριες για την συνθεση των συστηματων σε pm...

Reaction score
685

θενκς! αυτές είναι σταράτες απαντήσεις!

μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? ποιο ήταν το τράνσπορτ?
Σε τι σου άρεσε περισσότερο το amarra, δηλαδή πως εντοπίζεις την ανωτερώτητα του?
μεγαλυτερη αναλυση κατα τη γνωμη μου χωρις να αλλοιωνεται η τονικη ισορροπια οπως γινεται στο Pure Vinyl που εξαφανιζονται τα μεσοχαμηλα, λεπταινουν ολα για να αναδειχθει μια εντυπωση "ψευτοαναλυσης" που δεν ειναι πραγματικη αλλα φτιαχτη....

Reaction score
4

..
... λεπταινουν ολα για να αναδειχθει μια εντυπωση "ψευτοαναλυσης" που δεν ειναι πραγματικη αλλα φτιαχτη....
Δηλαδή ? (τι εννοείς φτιαχτή)

Reaction score
685

Δηλαδή ? (τι εννοείς φτιαχτή)
οταν κατι ειναι φτιαγμενο να ακουγεται λεπτοηχο, ο ακροατης εαν δε το συγκρινει με κατι που ειναι σωστα φτιαγμενο μπορει να ξεγελαστει και να παρει αυτη τη λεπτυνση για αυξημενη αναλυση.... Πολλα καλωδια (πολλες φορες και πανακριβα) εφαρμοζουν αυτο ακριβως το trick για αυτο και οι κατοχοι τους πιστευουν οτι ακουνε παραπανω πληροφορια που πριν δεν ακουγαν...

Δεν ακουνε παραπανω πληροφορια απλα αναδεικνυονται καποια κομματια του συχνοτικου φασματος που θελει ο κατασκευαστης να αναδειξει θαβοντας καποια αλλα.... Καλο κολπο για να πουλησει καποιος ενα καλωδιο η ενα Dac αλλα ο αγοραστης ζωντας καποιο διαστημα αρχιζει και τον ενοχλει κατι μεχρι που καταλαβαινει τι εγινε....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Προ ημερων στον Βλαση καναμε ενα πολυ γρηγορο τεστ Φοοβαρ-Αμαρα.
Το Μac-Amara μας αρεσε πολυ περισσοτερο.
Ο πιο αναλογικος "ψηφιακος "ηχος που εχω ακουσει ποτε μου.
Μην το ξεσκισουμε με κοντρες το θεμα,αλλα εγω τετοιο ηχο τον λατρεψα.
Και σιγουρα ειναι στα "προσεχως"

Reaction score
2.066

Και τα δικά μου συμπεράσματα δίνουν σαφή προβάδισμα στο αμαρα σε σχέση με το pure vinyl! Απο την άλλη βέβαια δεν έχω δοκιμάσει την τελευταία έκδοση, καμία φορά διαφέρουν αρκετά! ;)

D

deleted user 10898

Guest
εγω διαφωνω με τον gpol.
που εξεφανιζονται τα μεσοχαμηλα στο Pure Vinyl? απολυτα ελεγχομενο μεσοχαμηλο, τυπικο της ελειψης σφαλματων χρονισμου.
εκτεταμενα υψηλα, περισσοτερο απο το αμαρρα, αυτο δινει την αισθηση της αναλυσης.
τελος και ποιο σημαντικο, παντου το ευρος σκηνης ειναι μεγαλυτερο.
δοκιμαστε τα προσεκτικα στα Tidal θα με θυμηθειτε.
και φυσικα μιχαλη εχεις απολυτο δικιο, καθε εκδοση διαφερει...
κατεβαστε την τελευταια, ολα τα λεφτα...

α να και καποιος που συμφωνει μαζι μου (εχει αγορασει το αμαρρα)
http://www.audioasylum.com/forums/pcaudio/messages/8/83456.html
Pure Music’s soundstage reproduction trounces Amarra. Soundstage width and depth with Pure Music are much larger and better defined than with Amarra. Some people at first thought Amarra was “quieter” than previous versions. The high end just has limited extension.

Pure Music handles bass and bass transients far more convincingly than Amarra. Pure Music has dynamics and speed that is simply lacking in Amarra.

Reaction score
498
Εγώ δεν την παλεύω άλλο με τους υπολογιστές..

Έχω ριπάρει τα πάντα που έχω,έχω πουλήσει το cd player εδώ και χρόνια αλλά δεν βγάζω άκρη πλέον..

Χτες βράδυ,πήγα να σετάρω ένα πι-σι να παίξει μουσική στο πόκερ νάιτ που κάναμε μέσω φούμπαρ.Το πι-σι καινούργιο.Έκανα τα πάντα να παίξει απρόσκοπτα μέσω Foobar, όλο έκανε κάτι τσίκι τσίκι, μου έσπασε τα νεύρα.Το πάλευα 2 ώρες με διαφορετικές ρυθμίσεις τίποτα.Έβαλα Windows Media Player στο τέλος, έπαιζε μια χαρά (τουλάχιστον ΕΠΑΙΖΕ απρόσκοπτα!)

Κάθε πρόγραμμα παίζει διαφορετικά,άντε βγάλε άκρη.Και ήμουνα τύπος του plug&play μια ζωή..Καλύτερα να μην βγαίνανε αυτές οι @@ς, να μέναμε με τα δισκάκια κι αν δεν μας έκανε το player να πέρναμε άλλο..Δεν θα πάω εγώ στο τρελλάδικο με αυτά..Όπως έχω ξαναγράψει χειρότερα από στήσιμο πικάπ είναι η φάση (θα γελάει πάλι ο Vet..)

Επί του θέματος με Μακ και Αμάρρα 2.0 πάντως εγώ είμαι φαν.Δεν έχω συγκρίνει με Φούμπαρ αλλά κάτι συγκριτικά που έκανα στο Μακ με σκέτο i-tunes & το Play προτιμούσα Αμάρρα με τα μπούνια..Αλλά το Αμάρρα δεν παίζει καλά σε μένα λόγω επεξεργαστή και μνήμης (παλιό Μακ) και κάνει πάλι τα τσίκι τσίκι που λέγαμε.Μου έρχεται να ανοίξω παράθυρο και να το πετάξω από το μπαλκόνι ώρες ώρες και αυτό..:141:..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ε και τι αγχώνεσαι;
Βάλτου μια οπτική και άστο να παίζει 24/96..

Reaction score
498
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Ε και τι αγχώνεσαι;
Βάλτου μια οπτική και άστο να παίζει 24/96..
Δεν καταλαβαίνω..πού να την βάλω την οπτική?Το 24/96 πού κολλάει?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan