- Reaction score
- 4
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
Σκέψου δηλαδή να είχε πάνω του και το amara.. :137:
Σκέψου δηλαδή να είχε πάνω του και το amara.. :137:
για αυτο λεμε οτι ο μουσατος reviewer του 6moons ειναι μεγαλο κουφαλογο...Σκληρός Δεκέμβρης για το Amarra =
6moons (Dec 2010): I bought Amarra 2 and ran with it for six indecisive months. Then I upgraded to Amarra 2.1 still feeling strangely noncommittal. But a day after I installed Channel D's rather more affordable and altogether nicer interface and experienced its superior memory play feature, I permanently removed Amarra from my OSX dock.
…
http://www.avguide.com/review/pure-music-software-tas-209 (Dec 2010) In Issue 202 I concluded my review of the Amarra software program with, “If you want to hear how good a quality Mac-based system can really sound, you have to use Amarra. In the end, it’s that simple.” Time and the latest version of Channel D’s Pure Music software may make me eat those words.
...Given that I found sonic differences between Pure Music and Amarra negligible, and Pure Music costs approximately 25% of Amarra’s price does that make Amarra obsolete?
εγω το εχω συγκρινει με το transport μου που εχει CD Pro2 μηχανισμο....Ένα ερώτημα στο οποίο δεν έχω βρει απάντηση είναι το εξής:
Έχει συγκρίνει κανείς ένα κορυφαίο συνδυασμό transport - dac με software players - dac????
πως παίζει το αμάρα και το κάθε αμάρα, αητιουνς κλπ ως τράνσπορτ σε σχέση με ένα κορυφαίο τρανσπορτ πχ της esoteric????
Γιατί το να συγκρίνουμε software με software είναι νομίζω λίγο....πρώιμο.
θενκς! αυτές είναι σταράτες απαντήσεις!εγω το εχω συγκρινει με το transport μου που εχει CD Pro2 μηχανισμο....
σαφως καλυτερο το Amarra....
για αυτο λεμε οτι ο μουσατος reviewer του 6moons ειναι μεγαλο κουφαλογο...
το Pure Music ειναι κατωτερο απο το Amarra σε ενα ισορροπημενο συστημα...
= συγκεκριμένα, σε ποιό ισορροπημενο συστημα αναφέρεσαι?
οι δοκιμες εχουν γινει τουλαχιστον σε 3 διαφορετικα σοβαρα συστηματαγια αυτο λεμε οτι ο μουσατος reviewer του 6moons ειναι μεγαλο κουφαλογο...
το Pure Music ειναι κατωτερο απο το Amarra σε ενα ισορροπημενο συστημα...
= συγκεκριμένα, σε ποιό ισορροπημενο συστημα αναφέρεσαι?
εαν θες παραπανω πληροφοριες για την συνθεση των συστηματων σε pm...
μεγαλυτερη αναλυση κατα τη γνωμη μου χωρις να αλλοιωνεται η τονικη ισορροπια οπως γινεται στο Pure Vinyl που εξαφανιζονται τα μεσοχαμηλα, λεπταινουν ολα για να αναδειχθει μια εντυπωση "ψευτοαναλυσης" που δεν ειναι πραγματικη αλλα φτιαχτη....θενκς! αυτές είναι σταράτες απαντήσεις!
μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? ποιο ήταν το τράνσπορτ?
Σε τι σου άρεσε περισσότερο το amarra, δηλαδή πως εντοπίζεις την ανωτερώτητα του?
Δηλαδή ? (τι εννοείς φτιαχτή)..
... λεπταινουν ολα για να αναδειχθει μια εντυπωση "ψευτοαναλυσης" που δεν ειναι πραγματικη αλλα φτιαχτη....
οταν κατι ειναι φτιαγμενο να ακουγεται λεπτοηχο, ο ακροατης εαν δε το συγκρινει με κατι που ειναι σωστα φτιαγμενο μπορει να ξεγελαστει και να παρει αυτη τη λεπτυνση για αυξημενη αναλυση.... Πολλα καλωδια (πολλες φορες και πανακριβα) εφαρμοζουν αυτο ακριβως το trick για αυτο και οι κατοχοι τους πιστευουν οτι ακουνε παραπανω πληροφορια που πριν δεν ακουγαν...Δηλαδή ? (τι εννοείς φτιαχτή)
Δεν καταλαβαίνω..πού να την βάλω την οπτική?Το 24/96 πού κολλάει?Ε και τι αγχώνεσαι;
Βάλτου μια οπτική και άστο να παίζει 24/96..