Most visitors online was 7847 , on 21 Jan 2026
Και εγώ μέχρι σήμερα το έχω να βαράει κάτω. Σε ένταση λίγο πάνω από τη μέση αρχίζει να χορεύει... Έχει τύχει να παρακολουθώ ταινία και να κάνω αρκετή ώρα να το κοιτάξω και όταν το κάνω να το ψάχνω!!!! Και έχω και ξύλινο πάτωμα του οποίου την υφή μάλιστα δεν τη λες λεία... Θα το δοκιμάσω και αλλιώς (αν δουλέψει)Στο σπίτι μου που το δοκιμάσαμε με τον gstriftos, το είχαμε βάλει να "χτυπάει" κάτω. Γέμιζε καλύτερα έτσι τις πολύ χαμηλές, χωρίς να αλλοιώνει τον ήχο.
Βέβαια το πάτωμα είναι από μάρμαρο, δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί σε ξύλινο πάτωμα.
Η πλάκα ήταν που όταν ανεβάζαμε πολύ την ένταση, το sub πήγαινε βόλτα...:142:
Το sub δεν έχει διακόπτη οπότε δουλέυει όταν περάσει σήμα προς αυτό.Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα διακοπής ή μη έναρξης λειτουργείας.Κάνε ένα τηλ στην adamco για περαιτέρω διευκρινήσεις..Αν εξαιρεθεί ότι αντιμετωπίζω προβλήμα τις τελευταίες 2-3 μέρες με το σαμπ το οποίο δουλεύει όποτε θέλει. Πραγματικα δεν ξέρω τι φταίει. Αναγκάζομαι να το ανοιγοκλείνω, να το συνδέω-αποσυνδέω από τον ενισχυτή. Τι να πω;
Ερώτηση προς gstrifto και λοιπούς που τα έχουν ακούσει: Το σαμπ θεωρείτε ότι αποδίδει καλύτερα στραμμένο προς τα κάτω ή μπροστά;
Το πρωί πράγματι σκέφτηκα στη δουλεία να πάρω το νήμα από την αρχή και να κάνω copy-paste για να μαζέψω τα κομμάτια από τις ταινίες που έγραψες. Θα το κάνω αύριο. Το καλό είναι ότι αν δε μου διαφεύγει κάτι πρέπει να τις έχω. θα επικεντρωθώ στα σημεία που αναφέρεις.Επίσης πέστα μας λίγο πιο αναλυτικά βρε.:105:
Τι σ αρέσει,τι δεν σ αρέσει,παίζει δυνατά,καθαρά,τα εφέ τα νιώθεις να σε τυλίγουν;
Αν έχεις κάποιες απ τις ταινίες που έχω κάνει την ανάλυση δες τις και πες μας την άποψη σου.
Απ ότι θυμάμαι ο ενισχυτής έχει αυτόματη διόρθωση της φάσης οπότε μην σε νοιάζει..το phase στη μέση (180 μοίρες).
Ναι. :116:Μάνο πήρες 7.1 σετάκι;
Thanks!!!Τι ωραίο minimal setup! Ευγε! :107:
Που είναι η οθόνη-που είναι το προβόλι;;;:135:Τόσο τα 4 περιφερειακά όσο και τα μπροστά τα οποία φοβόμουν λίγο μια και βρίσκονται πίσω από την ηχοδιαπερατή - ευτυχώς - οθόνη...
Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε αναλυτική παρουσίαση....:116:Που είναι η οθόνη-που είναι το προβόλι;;;:135:
Με γειές,σύντεκνε-άνοιξε δικό σου topic,πες τα όλα:114:
Αυτό θα ήθελα να το ακούσω..Ναι. :116:
Εύκολο.. Κερνάω και τσικουδιές...:107:Αυτό θα ήθελα να το ακούσω..