D
deleted user 10898
Guest
μπουαχααα εισ ωραιος.....Εγώ δεν την παλεύω άλλο με τους υπολογιστές..
Έχω ριπάρει τα πάντα που έχω,έχω πουλήσει το cd player εδώ και χρόνια αλλά δεν βγάζω άκρη πλέον..
Χτες βράδυ,πήγα να σετάρω ένα πι-σι να παίξει μουσική στο πόκερ νάιτ που κάναμε μέσω φούμπαρ.Το πι-σι καινούργιο.Έκανα τα πάντα να παίξει απρόσκοπτα μέσω Foobar, όλο έκανε κάτι τσίκι τσίκι, μου έσπασε τα νεύρα.Το πάλευα 2 ώρες με διαφορετικές ρυθμίσεις τίποτα.Έβαλα Windows Media Player στο τέλος, έπαιζε μια χαρά (τουλάχιστον ΕΠΑΙΖΕ απρόσκοπτα!)
Κάθε πρόγραμμα παίζει διαφορετικά,άντε βγάλε άκρη.Και ήμουνα τύπος του plug&play μια ζωή..Καλύτερα να μην βγαίνανε αυτές οι @@ς, να μέναμε με τα δισκάκια κι αν δεν μας έκανε το player να πέρναμε άλλο..Δεν θα πάω εγώ στο τρελλάδικο με αυτά..Όπως έχω ξαναγράψει χειρότερα από στήσιμο πικάπ είναι η φάση (θα γελάει πάλι ο Vet..)
Επί του θέματος με Μακ και Αμάρρα 2.0 πάντως εγώ είμαι φαν.Δεν έχω συγκρίνει με Φούμπαρ αλλά κάτι συγκριτικά που έκανα στο Μακ με σκέτο i-tunes & το Play προτιμούσα Αμάρρα με τα μπούνια..Αλλά το Αμάρρα δεν παίζει καλά σε μένα λόγω επεξεργαστή και μνήμης (παλιό Μακ) και κάνει πάλι τα τσίκι τσίκι που λέγαμε.Μου έρχεται να ανοίξω παράθυρο και να το πετάξω από το μπαλκόνι ώρες ώρες και αυτό..:141:..
ασε το πικαπ, αμα παρεις κανα λινν εκει να δεις ζορι..
τωρα στα αλλα που λες συμφωνω σε ολα.
για αυτο και εχω ενα esoteric για τρανσπορτ και το κεφαλι μου ησυχο.
:139: