AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

D

deleted user 10898

Guest
Εγώ δεν την παλεύω άλλο με τους υπολογιστές..

Έχω ριπάρει τα πάντα που έχω,έχω πουλήσει το cd player εδώ και χρόνια αλλά δεν βγάζω άκρη πλέον..

Χτες βράδυ,πήγα να σετάρω ένα πι-σι να παίξει μουσική στο πόκερ νάιτ που κάναμε μέσω φούμπαρ.Το πι-σι καινούργιο.Έκανα τα πάντα να παίξει απρόσκοπτα μέσω Foobar, όλο έκανε κάτι τσίκι τσίκι, μου έσπασε τα νεύρα.Το πάλευα 2 ώρες με διαφορετικές ρυθμίσεις τίποτα.Έβαλα Windows Media Player στο τέλος, έπαιζε μια χαρά (τουλάχιστον ΕΠΑΙΖΕ απρόσκοπτα!)

Κάθε πρόγραμμα παίζει διαφορετικά,άντε βγάλε άκρη.Και ήμουνα τύπος του plug&play μια ζωή..Καλύτερα να μην βγαίνανε αυτές οι @@ς, να μέναμε με τα δισκάκια κι αν δεν μας έκανε το player να πέρναμε άλλο..Δεν θα πάω εγώ στο τρελλάδικο με αυτά..Όπως έχω ξαναγράψει χειρότερα από στήσιμο πικάπ είναι η φάση (θα γελάει πάλι ο Vet..)

Επί του θέματος με Μακ και Αμάρρα 2.0 πάντως εγώ είμαι φαν.Δεν έχω συγκρίνει με Φούμπαρ αλλά κάτι συγκριτικά που έκανα στο Μακ με σκέτο i-tunes & το Play προτιμούσα Αμάρρα με τα μπούνια..Αλλά το Αμάρρα δεν παίζει καλά σε μένα λόγω επεξεργαστή και μνήμης (παλιό Μακ) και κάνει πάλι τα τσίκι τσίκι που λέγαμε.Μου έρχεται να ανοίξω παράθυρο και να το πετάξω από το μπαλκόνι ώρες ώρες και αυτό..:141:..
μπουαχααα εισ ωραιος.....
ασε το πικαπ, αμα παρεις κανα λινν εκει να δεις ζορι..
τωρα στα αλλα που λες συμφωνω σε ολα.
για αυτο και εχω ενα esoteric για τρανσπορτ και το κεφαλι μου ησυχο.
:139:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

...
Κάθε πρόγραμμα παίζει διαφορετικά,άντε βγάλε άκρη.Και ήμουνα τύπος του plug&play μια ζωή....
Εγώ σε περιβάλλον win xp δοκίμασα μερικά και είμαι της άποψης ότι όλα παίζουν ακριβώς το ίδιο. (νομίζω κάπου το αναφέρει εκπρόσωπος του foobar- δεν είμαι σίγουρος).
Αυτό που αλλάζει είναι η συμβατότητα με κάρτες ήχου και ποια ντράιβερς χρησιμοποιείς, latency, δειγματοληψία, κτλ.

Το plug&play έχω την εντύπωση πως ανήκει στα mac τώρα πια... γιατί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα οπότε λειτουργούν άριστα μεταξύ τους.
Δηλαδή έτσι ελπίζω για τα mac γιατί ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει... :137:

Reaction score
1.188

Εγώ σε περιβάλλον win xp δοκίμασα μερικά και είμαι της άποψης ότι όλα παίζουν ακριβώς το ίδιο. (νομίζω κάπου το αναφέρει εκπρόσωπος του foobar- δεν είμαι σίγουρος).
Αυτό που αλλάζει είναι η συμβατότητα με κάρτες ήχου και ποια ντράιβερς χρησιμοποιείς, latency, δειγματοληψία, κτλ.
Εφόσον δεν έχουμε ενεργοποιήσει κανένα DSP, ούτε volume leveling, clipping prevention κλπ. όλα ίδια παίζουν!

Reaction score
498
Σε pc δεν έχω πειραματιστεί καθόλου με προγράμματα σπίτι μου με την ησυχία μου.Σε ένα σπίτι φίλου foobar με ένα στουντιακό πρόγραμμα που δεν θυμάμαι πώς το λέγανε που μάλλον τα φόρτωνε στην μνήμη και τα έπαιζε μετά, ήτανε καλύτερο το στουντιακό,αλλά έπαιζε μόνο wav και τελικά στα έκανε τσουρέκια από θέμα ευχρηστίας..Έχω συνηθίσει το foobar και βαριέμαι να το ψάξω και πολύ εκτός εάν ήτανε κάτι πολύ καλύτερο κι εύχρηστο.

Στο mac που έχω αλλάξει 2-3 προγράμματα έχει διαφορές σίγουρα..Αυτά σε δικό μου σύστημα - στα δικά σας δεν ξέρω..

Στα xp δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα ποτέ σεταρίσματος.Στα 7 δεν ξέρω τί διάολο συμβαίνει με το foobar,το hiface και τα conflicts που δημιουργούνται (αυτά σε πειραματισμούς σε άλλο pc, εγώ έχω xp ακόμη..)

Reaction score
1.188

Σε pc δεν έχω πειραματιστεί καθόλου με προγράμματα σπίτι μου με την ησυχία μου.Σε ένα σπίτι φίλου foobar με ένα στουντιακό πρόγραμμα που δεν θυμάμαι πώς το λέγανε που μάλλον τα φόρτωνε στην μνήμη και τα έπαιζε μετά, ήτανε καλύτερο το στουντιακό,αλλά έπαιζε μόνο wav και τελικά στα έκανε τσουρέκια από θέμα ευχρηστίας..Έχω συνηθίσει το foobar και βαριέμαι να το ψάξω και πολύ εκτός εάν ήτανε κάτι πολύ καλύτερο κι εύχρηστο.
Πολύ πιο εύχρηστη είναι η μαϊμού: http://www.mediamonkey.com/

Στο mac που έχω αλλάξει 2-3 προγράμματα έχει διαφορές σίγουρα..Αυτά σε δικό μου σύστημα - στα δικά σας δεν ξέρω..
Στα XP είναι πολύ εύκολο να παρακάμψεις τα πάντα και να έχεις bit trasparent μεταφορά, οπότε όπως καταλαβαίνεις σε αυτή την περίπτωση όλα τα προγράμματα παίζουν το ίδιο, γιατί δεν επεξεργάζονται τα bits, απλώς τα στέλνουν στην κάρτα ήχου.
Στα mac δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...

Στα xp δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα ποτέ σεταρίσματος.Στα 7 δεν ξέρω τί διάολο συμβαίνει με το foobar,το hiface και τα conflicts που δημιουργούνται (αυτά σε πειραματισμούς σε άλλο pc, εγώ έχω xp ακόμη..)
Κάνε λίγη υπομονή, ήδη έχουν βγει δύο beta εκδόσεις του foobar που βελτιώνουν τα θέματα συμβατότητας στα windows 7. Οπου νάναι θα βγει η κανονική έκδοση: http://www.foobar2000.org/
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ΧΡ και Asio.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Στα XP είναι πολύ εύκολο να παρακάμψεις τα πάντα και να έχεις bit trasparent μεταφορά, οπότε όπως καταλαβαίνεις σε αυτή την περίπτωση όλα τα προγράμματα παίζουν το ίδιο, γιατί δεν επεξεργάζονται τα bits, απλώς τα στέλνουν στην κάρτα ήχου.
Στα mac δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...
φυσικα και γινεται, τοσα perfect null τεστ εχουν αναρτηθει τι δεν πιστευεις?
αυτο που γινεται στον μακ (και χαλαει του πισιδες) ειναι οτι κολοσοι των studio οπως η sonic studio (amarra) εχουν παει ενα βημα ακομα ποιο μπροστα. περνώντας τον πανάκριβο και για χρονια βελτιωμένο κώδικά τους στα απλα software αναπαραγωγης ελεγχουν την ολη διαδικασια χρονισμου και διαχειρισης των πακετων με αποτελεσμα την ελαχιστοποιηση των σφαλματων χρονισμου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Δεν καταλαβαίνω..πού να την βάλω την οπτική?Το 24/96 πού κολλάει?
Οπτική απ το mac στο dac.Και βάλε στο output 24/96.Μια χαρά είναι για σχεδόν όλες τις ακροάσεις..

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Οπτική απ το mac στο dac.Και βάλε στο output 24/96.Μια χαρά είναι για σχεδόν όλες τις ακροάσεις..
Έχω παλιό μακ.Δεν έχει οπτική δυστυχώς..

Reaction score
3
Εγω παντως δεν ακουσα διαφορες με το αμαρα (ταχω ολα τα προγραματα και πισι και συγκρινω διπλα διπλα)ωστε καποιος να σπρωξει 700 ευρω που κανει+ποσα κανει ενα μακ.μην το κανετε οσοι δεν εχετε μακ το προγραμα οκ το βρισκεις.Επισης απο που βλεπεις οτι το αμαρα στελνει bit perfect στην εξοδο ? αυτο δεν τοχω τσεκαρει ακομη.ασε που το itunes και γενικα η διαχειριση του ειναι για τα μπαζα,ισως και να φταιω εγω που δεν ειμαι εξικοιωμενος τοσα χρονια πισι δεν ξεκολας ευκολα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.314
ασε που το itunes και γενικα η διαχειριση του ειναι για τα μπαζα,ισως και να φταιω εγω που δεν ειμαι εξικοιωμενος τοσα χρονια πισι δεν ξεκολας ευκολα.
γιατι ομως νομιζω πως ισα ισα το itunes εχει με διαφορα την καλυτερη διαχειριση κ με διαφορα το καλυτερο remote?:137:

Reaction score
0
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Σκληρός Δεκέμβρης για το Amarra =

o reviewer του Absolute Sound http://www.avguide.com/review/pure-music-software-tas-209
τα βρήκε ισοδυναμα στον ηχο =
"... I found sonic differences between Pure Music and Amarra negligible..."

Επισης, παρατηρησα οτι απο τους χρηστες του computeraudiophile.com,
αλλοι προτιμουν το ενα προγραμμα, αλλοι το αλλο ...

gpol & tidal θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν κανετε συγκριτικο με την πιο προσφατη εκδοση του Pure Music, με μεγαλη προσοχη στις παραμετρους, οπως εξηγει ο reviewer του Absolute Sound

Reaction score
685

Σκληρός Δεκέμβρης για το Amarra =

o reviewer του Absolute Sound http://www.avguide.com/review/pure-music-software-tas-209
τα βρήκε ισοδυναμα στον ηχο =
"... I found sonic differences between Pure Music and Amarra negligible..."

Επισης, παρατηρησα οτι απο τους χρηστες του computeraudiophile.com,
αλλοι προτιμουν το ενα προγραμμα, αλλοι το αλλο ...

gpol & tidal θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν κανετε συγκριτικο με την πιο προσφατη εκδοση του Pure Music, με μεγαλη προσοχη στις παραμετρους, οπως εξηγει ο reviewer του Absolute Sound
θα γινει συντομα συγκριτικο...

Reaction score
685

πρωτα γρηγορα συμπερασματα....

εαν ΔΕΝ ενεργοποιηθει το HOG mode το Pure Music ακουγεται τα χαλια του τα μαυρα (λεπτοηχο κλπ). Οταν ομως ενεργοποιηθει το HOG mode το software απογειωνεται και ακουγεται τονικα παρομοια με το Amarra σε playlist mode... Αυτα τα πιο εκτεταμενα πριμα σε σχεση με το Amarra εγω προσωπικα δε τα ακουω...

Αυτες ειναι αρχικες εντυπωσεις αλλα αρκετα ενθαρυντικες...

Reaction score
3
γιατι ομως νομιζω πως ισα ισα το itunes εχει με διαφορα την καλυτερη διαχειριση κ με διαφορα το καλυτερο remote?:137:
καταρχην δεν μπορεις μεταφεροντας αρχεια και οχι να τα ριπαρεις να κανεις δουλεια σε αυτο συνεχεια σου ζηταει λεφτα για μενα σαν πισας που ειμαι αυτο το θεωρω να μην πω καλυτερα. ακομα και στην database μπεις να φτιαξεις τα tag
σε γενικες γραμμες εχω μαθει αλλιως και μου την σπαει η apple.μονο design πουλαει τελικα

Reaction score
1.188

Εγω παντως δεν ακουσα διαφορες με το αμαρα (ταχω ολα τα προγραματα και πισι και συγκρινω διπλα διπλα)ωστε καποιος να σπρωξει 700 ευρω που κανει+ποσα κανει ενα μακ.μην το κανετε οσοι δεν εχετε μακ το προγραμα οκ το βρισκεις.Επισης απο που βλεπεις οτι το αμαρα στελνει bit perfect στην εξοδο ? αυτο δεν τοχω τσεκαρει ακομη.
Εάν δώσεις ψηφιακή έξοδο από το mac σε ένα dac που να έχει ενδεικτικές λυχνίες όπως π.χ. το behringer:

Οταν παίζεις ένα κομμάτι π.χ. στα 48KHz ανάβει η αντίστοιχη λυχνία; Οταν μετά παίξεις ένα άλλο στα 96KHz κ.ο.κ. ανάβει κάθε φορά η αντίστοιχη λυχνία όπως συμβαίνει στο PC μου που παίζω με Asio;
Δεν έχω mac και δεν μπορώ να το διαπιστώσω, αλλά δεν μού το έχει επιβεβαιώσει και κανένας mac user, γι αυτό λέω υποπτεύομαι...
Εχεις εσύ mac να το δοκιμάσεις;

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Εάν δώσεις ψηφιακή έξοδο από το mac σε ένα dac που να έχει ενδεικτικές λυχνίες όπως π.χ. το behringer:

Οταν παίζεις ένα κομμάτι π.χ. στα 48KHz ανάβει η αντίστοιχη λυχνία; Οταν μετά παίξεις ένα άλλο στα 96KHz κ.ο.κ. ανάβει κάθε φορά η αντίστοιχη λυχνία όπως συμβαίνει στο PC μου που παίζω με Asio;
Δεν έχω mac και δεν μπορώ να το διαπιστώσω, αλλά δεν μού το έχει επιβεβαιώσει και κανένας mac user, γι αυτό λέω υποπτεύομαι...
Εχεις εσύ mac να το δοκιμάσεις;
δηλαδη τι μου προτεινης να αγορασω αυτο μονο και μονο για να δω αν λεει ψεματα ο αμαρα??????
τεσπα εμενα το ντακ μου δεν εχει λαμπακια.
αλλα επι του προκειμενου εγω νομιζω οτι το αμαρα δουλευει dsp ετσι γεμιζω τον ηχο και στο πισι αν βαλω ελαφρα τα dsp του jriver

Reaction score
2.066

Διαβάζοντας πάντως το computer audiophile δεν βλέπω και πολλούς να προτιμούν το Pure vinyl. 2-3 άτομα είναι υπέρ του, ο ένας μάλιστα (που ξεκίνησε και την ιστορία στο audioasylum) χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν με πείθουν για την εγκυρότητα της άποψής του.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Διαβάζοντας πάντως το computer audiophile δεν βλέπω και πολλούς να προτιμούν το Pure vinyl. 2-3 άτομα είναι υπέρ του, ο ένας μάλιστα (που ξεκίνησε και την ιστορία στο audioasylum) χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν με πείθουν για την εγκυρότητα της άποψής του.
για την ακριβεια λεει π@π@αριες...

παντως το τελευταιο PV ειναι καλυτερο απ το αμαρρα 1.2
βαριεμαι να κατεβασω τελευταιο ντεμο αμαρρα για συγκριση, ετσι και αλλιως το pure vinyl το εχω αγορασει.
καντε τις κοντρες εσεις που εχετε ορεξη και χρονο και πειτε μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan