Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

ο πιο εχει και αλλα γαργαληματα, οτι θες μου λες

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Γραψε μου ντε ενα τηλ.σου να σου γαργαλησω τα αυτια με καναδυο αρωτηξεις!!!!!

με πιεμι νεαρε μου!!!!!!!!!!!!:143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ετοιμος

Reaction score
80

Dear Ekos......:138:
Το σαμπιδιον το velodyne το εχω πουλησει γιατι δεν μπορουσαν να κοιμηθουν τα μικρα μου το βραδυ ....οποτε πηρε αναγκαστικο λεπουλε!!!!
Ντροπη, Hi-endas συντονιστης χωρις σαμπιδιον;

Στον κωσταυτια γρηγορα για εντατικα :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ελπιζω να σε βοηθησα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ελπιζω να σε βοηθησα
Tα μαλλα θα ελεγα βεβαιως-βεβαιως........εσενα επρηξα σημερα ,εχθες τον Στριφτο μας(τον ειχα 1 ωρα στο τηλ. για τις συνδεσεις):143::143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σιγα μην με επρηξες

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ντροπη, Hi-endas συντονιστης χωρις σαμπιδιον;

Στον κωσταυτια γρηγορα για εντατικα :116:

Αντροπη μου εεεε??????
Εχω σκυει το κεφαλι ...................:143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βλας το μελλον μας ανηκει
αστους να λενε

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
για γράψε ρε Βλάσση καμμιά εντύπωση, κυρίως απο την ισοστάθμιση του.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ξερετε τι ειναι να εχεις αυτο το εργαλειο 4 μερες με τα super duper κολπα και να ακους μονο PCM Stereo με οτι αρχειο και να του βαλλεις????

Ξερετε τι ειναι να σου γραφει το bluray απο τον σκληρο με μεγαλα γραμματα DTS-Master audio και συ να ακους μονο PCM?

Μιλαμε για τα νευρα να σου γινοντε ντολμαδες με κολυβα μεσα!!!!!

Ψαχνεις για ελπιδα σωτηριας και δεν την βρισκεις ........

Εκτος και αν σκασει μυτη ο καλος σου αγγελος και σε ξεστραβωσει και φυσικα σου λυσει την σκοτουρα που εχεις.....

Τον δικο μου τον λενε Γιαννακι.. Ichaltou...εξ Σαλλονικας μερια!!!!

Την ευχη μου βρε...μαστορα!!!!!!!!!!

Στης 11.30 την νυχτα τον πηρα τον ανθρωπο νυχτιατικα για να μου δωσει τα φωτα του ....και μου ταδωσε το παλλικαρι μας............ρε τι χαρα ηταν αυτη......μια ωρα σχεδον καναμε παιχνιδι....

Τελικα για να μην σας τα σκοτιζω,δεν ηξερα οτι για να παιξω HD απο το pc επρεπε να βαλλω το FFd show ,για audio decoding....

Nαι λοιπον ...καλα ακουσατε......3-4 ρυθμησεις σε αυτον και η κολαση ξεκινησε......το χαι εντ μου μεσα!!!!!!!

Λες και προστεθηκαν καναδυο μετρα πανταχωθεν...ανοιξε ο τοπος,με μια υποδειγματικη αναλυση και εκπληκτικη σκηνη και ευρος συχνοτικο!!!!

Τι να πω βρε παιδια...δεν υπερβαλλω...ειλικρινα....ειναι αστερι το εργαλειο και εχει ενα σωρο παιχνιδια που μπορεις να μεταβαλλεις τις auto ρυθμησεις και να φερεις το αποτελεσμα εκει που πραγματικα θελεις!!!!

Αυτο που κυριολεκτικα με εχει ξετρελλανει ειναι η ομοιογενεια του ηχου που αισθανομαι στον χωρο μου....παντου νιωθεις ηχους
με μια πρωτογνωρη ισσοροπια ....χωρις κατι να τσιριζει η να μπουμαρει ειδικα στον χωρο μου με αρκετα στραβα!!!!!!

Για πλακα μετρησα την αποσταση του κεντρικου μου και του ενος πισω ηχειου απο την θεση που εστησα το μικροφωνο και μετα το αυτοματο καλιμπραρισμα...τι να πω βρε παιδια ...ακριβεια απιστευτη στον υπολογισμο !!!

Τελικα αυτοι Γιαπωνεζοι εχουν φυγει μπροστα και στο Hi End και στο Home Cinema!!!!!

To βραδυ θα δοκιμασω και μουσικα videos με ηχο DTS-MA και φοβαμαι οτι θα γινει τση κολασης!!!!!!

Ε ρε γλεντιααααααααααααααααααααα :143::143::139:

Reaction score
29.670

Aντε μπράβο αγοράκι μου να τα χαρείς τα εργαλεία , τι τα πλέρωσες τα ρημάδια?:142::602:

Reaction score
15.548

Καλες ακροασεις μασελά...:126:

Πηγαινε στο μενου και πατα αυτο precision distance να δεις ποσο καλα ειναι τα ηχεια σου .....

Με αυτο κανεις διορθωση χειροκινητα(μετακινης τα ηχεια δεξια-αριστερα-μπρος-πισω....μιλαμε για εκατοστα ετσι.)για 100% αποτελεσματα..

Εαν τα κανεις ολα και δειχνουν 10 θα εισαι κορυφη....απαιχτος..:126:

Σου βρηκα δουλεια...:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλες ακροασεις μασελά...:126:

Πηγαινε στο μενου και πατα αυτο precision distance να δεις ποσο καλα ειναι τα ηχεια σου .....

Με αυτο κανεις διορθωση χειροκινητα(μετακινης τα ηχεια δεξια-αριστερα-μπρος-πισω....μιλαμε για εκατοστα ετσι.)για 100% αποτελεσματα..

Εαν τα κανεις ολα και δειχνουν 10 θα εισαι κορυφη....απαιχτος..:126:

Σου βρηκα δουλεια...:142:
Ωραία πράματα λέμε......δώσε μου εσυ δουλειές και γω ακολουθώ...δωσεεεεεεε!!!!!

Reaction score
4.237
Μπορεις να μιραστεις μαζι μας τι ρυθμισεις χρειαζονται για να παρουμε και εμεις HD-DTS:137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

Ξερετε τι ειναι να εχεις αυτο το εργαλειο 4 μερες με τα super duper κολπα και να ακους μονο PCM Stereo με οτι αρχειο και να του βαλλεις????

Ξερετε τι ειναι να σου γραφει το bluray απο τον σκληρο με μεγαλα γραμματα DTS-Master audio και συ να ακους μονο PCM?

Μιλαμε για τα νευρα να σου γινοντε ντολμαδες με κολυβα μεσα!!!!!

Ψαχνεις για ελπιδα σωτηριας και δεν την βρισκεις ........

Εκτος και αν σκασει μυτη ο καλος σου αγγελος και σε ξεστραβωσει και φυσικα σου λυσει την σκοτουρα που εχεις.....

Τον δικο μου τον λενε Γιαννακι.. Ichaltou...εξ Σαλλονικας μερια!!!!

Την ευχη μου βρε...μαστορα!!!!!!!!!!

Στης 11.30 την νυχτα τον πηρα τον ανθρωπο νυχτιατικα για να μου δωσει τα φωτα του ....και μου ταδωσε το παλλικαρι μας............ρε τι χαρα ηταν αυτη......μια ωρα σχεδον καναμε παιχνιδι....

Τελικα για να μην σας τα σκοτιζω,δεν ηξερα οτι για να παιξω HD απο το pc επρεπε να βαλλω το FFd show ,για audio decoding....

Nαι λοιπον ...καλα ακουσατε......3-4 ρυθμησεις σε αυτον και η κολαση ξεκινησε......το χαι εντ μου μεσα!!!!!!!

Λες και προστεθηκαν καναδυο μετρα πανταχωθεν...ανοιξε ο τοπος,με μια υποδειγματικη αναλυση και εκπληκτικη σκηνη και ευρος συχνοτικο!!!!

Τι να πω βρε παιδια...δεν υπερβαλλω...ειλικρινα....ειναι αστερι το εργαλειο και εχει ενα σωρο παιχνιδια που μπορεις να μεταβαλλεις τις auto ρυθμησεις και να φερεις το αποτελεσμα εκει που πραγματικα θελεις!!!!

Αυτο που κυριολεκτικα με εχει ξετρελλανει ειναι η ομοιογενεια του ηχου που αισθανομαι στον χωρο μου....παντου νιωθεις ηχους
με μια πρωτογνωρη ισσοροπια ....χωρις κατι να τσιριζει η να μπουμαρει ειδικα στον χωρο μου με αρκετα στραβα!!!!!!

Για πλακα μετρησα την αποσταση του κεντρικου μου και του ενος πισω ηχειου απο την θεση που εστησα το μικροφωνο και μετα το αυτοματο καλιμπραρισμα...τι να πω βρε παιδια ...ακριβεια απιστευτη στον υπολογισμο !!!

Τελικα αυτοι Γιαπωνεζοι εχουν φυγει μπροστα και στο Hi End και στο Home Cinema!!!!!

To βραδυ θα δοκιμασω και μουσικα videos με ηχο DTS-MA και φοβαμαι οτι θα γινει τση κολασης!!!!!!

Ε ρε γλεντιααααααααααααααααααααα :143::143::139:

Και είχα αγωνία να δω τι έκανς μιας και μια ανωτέρα δύναμη διέκοψε τη συνομιλία μας!

Να υποθέσω με δισκάκι bitstreamin δεν έπαιξες ακόμα ε?

Τώρα για τα MKVs χαίρομαι που βρήκες άκρη και συνήθως το πρόβλημα είναι κακή εγκατάσταση των codecs ή λάθος ρυθμίσεις.

Μπορείς όμως να παίξεις και με AC3 το passthrough των MKVs DTS και DD Core 1.5 mbps.

Για blu-ray πάντως αν και γίνεται η πιο εύκολη και αξιόπιστη λύση είναι:

PowerDVD (ή Arcsoft TMT) και AnyDVD HD. Τα έχω και τα δυο original και δεν έχω ασχοληθεί εδώ και 1 χρόνο (και βάλε) ξανά με το θεμα Blu Ray bitstreaming από το PC. (Εννοείται να υπάρχει και το σωστό H/W).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Φιλτατε Τζαργκονιδη......και Ματροσκες και μπλουρεγια ολα νερακι τα παιζει ο χρυσος μου........και φυσικα πολυ καλο διαβασμα του χωρου....σκεψου οταν τελειωσα το AUTO MCACC ηταν μαζι μου και ο Μανος 58 και για πλακα μετρησαμε τα ηχεια για να δουμε ποσο μεσα επεσε το μικροφωνο....ειλικρινα φιλαρακι η ακριβως η 1 εκατοστο διαφορα ειχε....κοκκαλο μειναμε...

Παντως για τους ενδιαφερομενους σχετικα με την αναπαραγωγη HD ηχου ,εγω παιζω και με KM player και με Total Media theater και με MPC-HC (καρτα γραφικων ΑΤΙ Radeon 6870 HD) και το μονο που αλλαξα ηταν να χρησιμοποιησω ως audio decoder το FFDshow ....και τιποτις αλλο......ως audio renderer δινουμε την καρτα γραφικων η ηχου που εννοειται μπορει και παιζει HD αρχεια .....τοσο απλα και ειχα κολωσει βρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:137::137:

Reaction score
0

μια ερωτησούλα να σας κάνω.
Αν θέλω να παίζω μουσική μεσω WD live ως media player θα πρεπει να έχω μόνο τον 83 ώστε να αναγνωρίζει το DLNA ή αυτή την δουλειά μου την κάνει ήδη ο media player;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Tην κάνει ήδη ο media player εφόσον είναι συνδεδεμένος με DLNA.Στον ενισχυτή θα πηγαίνει ο ήχος μέσω της hdmi.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524