Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
7.130
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

η κατεβασε απο το σαιτ το τελευταιο firmware ,βαλτο σε ενα στικακι και αν το διαβασει το κανεις,διαφορετικα βαλτου ενα καλωδιο ethernet με το ρουτερ και δοκιμασε ετσι.Εχειεπιλογη απο το μενου για να κανες αναβαθμιση

Reaction score
0

ναι αλλα εμενα δεν μπαινει καθλου στο μενου..
τελοσπαντων θα δοκιμασω τιποτα αλλιως το επιστρεφω αυριο

Reaction score
0

με ενα καλωδιο hdmi
στην οθονη της τηλεορασης εμφανιζει τη μαρκα του media player και ετα σταματαει εκει

Reaction score
7.130

ειχα και αυτο της πρωτης γενιας και το live τωρα και θα επρεπε να σε βαζει στο μενου για να ξεκινησεις τις ρυθμισεις.Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μην παιδευτεις αλλο και να το πας για αλλαγη.

Reaction score
0

Γεια σας φιλοι και χρονια πολλα.Εχω δημιουργησει ενα δικτυο μεταξυ wd live ,popcorn a-110,laptop και εχω το εξης προβλημα με τους υποτιτλους οταν επιλεγω να αναπαραγω στην τιβι μια ταινεια η οποια βρισκεται στο λαπτοπ ή σε σκληρο συνδεμενο πανω στο λαπτοπ με ξεχωριστους υποτιτλους με το popcorn δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και η ενσωματωση γινεται κανονικα υπαρχει αλλωστε γι'αυτο και το i-home το οποιο ειναι γι'αυτη την δουλεια.Με το wd live τωρα ναι μεν πρεπει πρωτα να κανω share οσες ταινειες θελω να βλεπει αλλα οσες βλεπει δεν μπορει να κανει ενσωματωση υποτιτλων δεν βλέπει καθολου τους υποτιτλους ουτε απο το λαπτοπ ουτε απο το popcorn .Υπαρχουν βεβαια και μερικοι φακελοι οι οποιοι τους κανω share με δεξι κλικ αλλα το περιεχομενο δεν φαινεται μεσω wd live.Και βεβαια εχω δωσει το ιδιο ονιμα στους υποτιτλους με την ταινια

Reaction score
0
Σύνδεση WD TV LIVE με Home cinema

Ειμαι καινούργιο μέλος στο forum kai aντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον ήχο του WD μέσω της οπτικής. Εχω τις παρακάτω συσκευές:
1. TV Sony KDL-46v4000
2. Homecinema Sony DAV-DZ880W
3. WD TV Live
Οι συνδέσεις που έχω κάνει είναι οι παρακάτω:
1. TV - HC με scart (για να έχω ήχο της TV από το HC)
2. TV - WD LIVE με HDMI (για εικόνα HD στη TV)
3. WD – HC με οπτική (για ηχο 5.1)
Το πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να δω TV με ήχο από το HC δεν ακούγεται τίποτα. Μάλλον οφείλεται στο ότι η οπτική του WD παραμένει ενεργοποιημένη όταν το WD είναι σβηστό. Αυτό το συμπέρανα γιατί όταν βγάζω το WD από το ρεύμα, ακούγεται ο ήχος της TV από το HC κανονικά.
Ένας διακλαδωτής οπτικής θα κάνει δουλειά? …… υποψιάζομαι ότι μάλλον όχι γιατί θα συνεχίζει να κάνει conflict με την οπτική του WD.
Έχει κάποιος καμιά ιδέα? …………. Υπάρχει περίπτωση να απενεργοποιείται η οπτική του WD χωρίς να το βγάζω από την πρίζα?
Εδω φαινονται τα inputs και outputs των συσκευων

TV
http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv...000/inputs.jpg

HC
http://img190.imageshack.us/i/efew.jpg/

επίσης, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για την ενεργοποίηση των moviesheet στο formware 1.03.49_V.WDLXTV_LIVE-0.4.5.3 του B-RAD.
ευχαριστω!!!!!!

Reaction score
0

Καλημέρα είμαι νέος χρήστης. Χτες δοκίμασα το μηχάνημα για λίγο και είδα οτι με απλό usb stick και 720 βίντεο είχα ψιλοκολλήματα και θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους. Θα κάνω αναβάθμιση σήμερα και ελπίζω να πάνε όλα οκ

Reaction score
3

Μάθετε όλοι σας να ψάχνετε λίγο τα μηχανήματα που αγοράζετε και όχι με το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ να λέτε ότι έχει πρόβλημα κ.τ.λ.

Για τους υπότιτλους ψάξε λίγο το μηχάνημα και θα δεις ότι μια χαρά υποστηρίζει και τους ελληνικούς όσο για το βίντεο που λες αποκλιεται 720p βίντεο και να έκανε σκαλώματα το tv live δεν παιζει αυτό που λες ούτε μια στο εκατομμύριο.
Εκτός αν δεν εχεις το live και εχεις το 1 wd hd tv gen1 ή το αρχείο που δοκίμασες έχει προβλήματα τότε ίσως.

Reaction score
0

Μάθετε όλοι σας να ψάχνετε λίγο τα μηχανήματα που αγοράζετε και όχι με το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ να λέτε ότι έχει πρόβλημα κ.τ.λ.

Για τους υπότιτλους ψάξε λίγο το μηχάνημα και θα δεις ότι μια χαρά υποστηρίζει και τους ελληνικούς όσο για το βίντεο που λες αποκλιεται 720p βίντεο και να έκανε σκαλώματα το tv live δεν παιζει αυτό που λες ούτε μια στο εκατομμύριο.
Εκτός αν δεν εχεις το live και εχεις το 1 wd hd tv gen1 ή το αρχείο που δοκίμασες έχει προβλήματα τότε ίσως.
Οκ απο δω και πέρα όλοι οι χρήστες θα βγάζουμε τα πάντα οκ αφού:
1. δεν ξέρουμε να ψάχνουμε
2. είμαστε άσχετοι με ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά
3. σε εκνευρίζουμε

:103::103::103:

τέσπα εγώ έγραψα ότι είδα. δεν έχω συμφέρον να πω ψέματα. θα πέσει τεστ σήμερα το βραδάκι και θα ποστάρω αύριο νεότερα.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως :123: καλό απόγευμα

JL_

Reaction score
19
Μήπως έχεις ρυθμίσει λάθος τη συχνότητα ανανέωσης;

Δηλαδή, να είναι το αρχείο σου π.χ. στα 25Hz και το WDTV στα 24Hz;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE

Μήπως έχεις ρυθμίσει λάθος τη συχνότητα ανανέωσης;

Δηλαδή, να είναι το αρχείο σου π.χ. στα 25Hz και το WDTV στα 24Hz;
για μένα λες; πιθανό. δεν το σκέφτηκα καν. γενικά απο ότι διαβάζω θα πρέπει να προσέχω το "αγοράζω" δεν είναι pc να παίζει τα πάντα.

ευχαριστώ για την παρατήρηση :123:

Reaction score
1.458

Παιδιά ψυχραιμία και μην εκνευρίζεστε!Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε!Μερικές φορές στο γραπτό λόγο παρεξηγούνται από τον αναγνώστη ορισμένες φράσεις και δημιουργούνται άσκοπες εντάσεις.

@ilioxos:Καλορίζικο το καινούριο μηχανάκι,δες το με την ησυχία σου απόψε και ότι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουν τα παιδιά εδώ.Το WD TV HD Live είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο avsite άλλωστε.Σε ότι αφορά το streaming από mac,αν σου παρουσιασθεί πρόβλημα πιστεύω να μπορέσω να σε βοηθήσω!
Καλές θεάσεις!:126:

Reaction score
0

Παιδιά ψυχραιμία και μην εκνευρίζεστε!Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε!Μερικές φορές στο γραπτό λόγο παρεξηγούνται από τον αναγνώστη ορισμένες φράσεις και δημιουργούνται άσκοπες εντάσεις.

@ilioxos:Καλορίζικο το καινούριο μηχανάκι,δες το με την ησυχία σου απόψε και ότι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουν τα παιδιά εδώ.Το WD TV HD Live είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο avsite άλλωστε.Σε ότι αφορά το streaming από mac,αν σου παρουσιασθεί πρόβλημα πιστεύω να μπορέσω να σε βοηθήσω!
Καλές θεάσεις!
Σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν τρέχει τίποτα με τον fits - εξάλλου κάθε παρατήρηση είναι καλοδεχούμενη. Σε φόρουμ μπαίνεις για να μάθεις και να περνάς καλά και όχι να τσακώνεσαι.

Για την ώρα παίζω με ένα εξωτερικό WD 500αρι που έχω και πετάω μέσα .avi και .mkv. απο ότι βλέπω μερικούς υπότιτλους τους δείχνει με άλλη κωδικοποίηση. διαβάζω το manual τώρα να δω τί παίζει.

Ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ σε όλους.

Reaction score
8
ασε το manual και εδώ είμαστε εμείς:121:

πες μας ποιο update είναι περασμένο και τι υποτιτλους του έχεις ρυθμίσει.Ο fits πάντως έχει δίκιο.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κολήσει ματρόσκα στο live εκτός κι άν είναι ελλατωματική.Δοκίμασε κιάλλες ταινίες και πες

Reaction score
4
Μια ερώτηση πριν την αγορα.Έχει παρατηρηθεί καμια ασυμβατότητα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με τη χρήση Homeplug για δικτύωση του WD Live (έχω Level One PLI2040)?

Reaction score
8
Δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα ,εγω εχω το TP-LINK και δουλευει αψογα αλλα το εχω δοκιμασει και με αλλη μαρκα ,
δεν θυμαμαι ποια ηταν,και δεν ειχε προβλημα.
Οποτε αγορασε το αφοβα.

Reaction score
0

Καλησπέρα!
Έκανα μόλις update το firmware στο επίσημο 1.04.17

Παίζει 720 και 1080 χωρίς κανένα πρόβλημα απο εξωτερικό δίσκο!!!!

Βρήκα και το πρόβλημα με τους υπότιτλους που είχα. Ακόμα δεν το έχω συνδέσει με δίκτυο.

Παιδιά αξίζει να βάλω κάποιο μη επίσημο firmware;

Ευχαριστώ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale