Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
11
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

φοραει την 1.04.17_v σαν φιρμγουερ θεωρεται σταθερη η υπαρχει κατι αλλο...?επισης στο videio outpout εχω ορισει hdmi 1080p 60hz,και deep color mode 12 bit.δηλαδη στο τερμα.οι ρυθμισεις μου ειναι καλες η χρειαζεται κατι αλλο...?εκανα και ρισετινγκ καθως οταν ανοιγε πολλες φορες η αρχικη οθονη δεν εδειχνε σωστα τα χρωματα αλλα μπερδεμενα.αυτο το προσεξα με το τελευταιο φιρμογουερ που αναφερω παραπανω..

Reaction score
1.458

φοραει την 1.04.17_v σαν φιρμγουερ θεωρεται σταθερη η υπαρχει κατι αλλο...?επισης στο videio outpout εχω ορισει hdmi 1080p 60hz,και deep color mode 12 bit.δηλαδη στο τερμα.οι ρυθμισεις μου ειναι καλες η χρειαζεται κατι αλλο...?εκανα και ρισετινγκ καθως οταν ανοιγε πολλες φορες η αρχικη οθονη δεν εδειχνε σωστα τα χρωματα αλλα μπερδεμενα.αυτο το προσεξα με το τελευταιο φιρμογουερ που αναφερω παραπανω..
Για το 12 bit color πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεορασή σου.αλλιώς δεν έχει νόημα και είναι λάθος η ρύθμιση

Reaction score
11

αλλη κρισιμη ερωτηση...

πως μπορω να δω ασυρματα ματροσκες απο το λαπτοπ μου μεσω του wd,στην τηλεοραση...?πχ με καποιο ''δυνατο'' ασυρματο ρουτερ 300ρι....?η θα κολωσει λογω μεγαλου ογκου αρχειου..?
για δειξτε μου τον δρομο παρακαλω....

Reaction score
1.458

Σε πολύ μεγάλα αρχεία 30-40 GB ασύρματα,μάλλον θα έχει πολλά σπασίματα.Με καλώδιο καλύτερα αν υπάρχει δυνατότητα!

Reaction score
11

Σε πολύ μεγάλα αρχεία 30-40 GB ασύρματα,μάλλον θα έχει πολλά σπασίματα.Με καλώδιο καλύτερα αν υπάρχει δυνατότητα!
αν υποθεσουμε πως υπαρχει καλωδιο,καντο πιο λιανα να το καταλαβω τι χρειαζεται...?

Reaction score
1.458

Αν συνδέσεις το wdtv live με καλώδιο δικτύου (ethernet) κατευθείαν στο router θα παίζει και μεγάλα αρχεία που κάνεις share από τον υπολογιστή σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.Με το ασύρματο δίκτυο,ακόμη και με N είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη βοήθεια σας γιατί αν περιμένεις βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος σώθηκες.
Ψάχνω έναν player για την αδερφή μου που να παίζει 1080p και να μη κάνει κολλήματα στο video αλλά και να παίζει οκ τους υπότιτλους. Είμαι για το wd tv live.δεν με ενδιαφέρει το δίκτυο. ¨Εχω φάει τα καταστήματα και δε το βρίσκω πουθενά. Έπεσε όμως στην αντίληψή μου και το AC RYAN μινι για το οποίο ένας φίλος από εδώ αναφέρει τα καλύτερα. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Reaction score
1

Είμαι πλεον κι εγώ κάτοχος του WD TV LIVE.

Το πήρα από το Πλαίσιο μαζί με ένα WIFI USB stick, το TP-LINK TL-WN821NC που αναφέρεται στην λίστα των συμβατών συσκευών της WD.

Παρόλα αυτά, όταν προσπαθώ να ρυθμίσω το δίκτυο δεν μου εμφανίζεται η επιλογή Wired-Wireless για να το ρυθμίσω.

<b>Υπάρχει κάποιος που να δουλεύει το WD με το συγκεκριμένο stick? Πως τα κατάφερε?</b>

Όταν το συνέδεσα στο ethernet δίκτυο, με την αυτόματη επιλογή πήρε σωστά IP διεύθυνση και ρυθμίσεις για DNS και Gateway (την IP του router). Όταν όμως έκανε έλεγχο της σύνδεσης έβγαζε πρόβλημα στο DNS και ούτε δούλευαν οι διαδiκτυακές υπηρεσίες.

<b>Έχει δει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά? Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?</b>

Τέλος, έχω πάνω στο δίκτυο έναν NAS (D-Link 323) που είναι και UPnP server (media server δλδ). Ενώ λοιπόν το WD τον βλέπει σωστά σαν media server (όχι network share) και παίζει τα περιεχόμενά του, δεν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν είναι θέμα ρύθμισης code page γιατί αντιγράφοντας την ίδια ταινία σε ένα USB stick που έβαλα πάνω στον WD έπαιξε υπότιτλους κανονικά.

Επίσης να σημειώσω πως το egreat παίζει τα περιεχόμενα του UPnP σωστά, με υπότιτλους, οπότε δεν είναι θέμα ρυθμίσεων του UPnP server.

<b>Υπάρχει κάποιος που βλέπει σωστά ελληνικούς υπότιτλους στο WD μέσα από δικτυακό media server?</b>

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Reaction score
1

Επανέρχομαι για κάποιες διορθώσεις.

Το πρόβλημα με το Ethernet δεν υπάρχει. Απλά ο Router ήταν φορτωμένος με κάτι torrents.

Το πρόβλημα με τους υποτίτλους υπάρχει για UPnP servers (media servers), όχι για network shares όπου οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικά.

Reaction score
0
παιδιά καλησπέρα,

υπάρχει κάπου λίστα με τους εξωτ. σκληρους δίσκους που συνεργαζεται το WD Live ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

Reaction score
8
παιδιά καλησπέρα,

υπάρχει κάπου λίστα με τους εξωτ. σκληρους δίσκους που συνεργαζεται το WD Live ή δεν υπάρχει πρόβλημα?
Δεν θα εχεις προβλημα.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE

παιδιά καλησπέρα,

Απλά ΜΗΝ βάλεις δίσκο μεγαλύτερο από 2tb γιατί προς το παρόν τους έχουν μπλοκάρει γιατί είχαν καποια προβλήματα με αυτούς τους δίσκους αλλά στα επόμενα firmwares θα μπορείς να βάλεις και αυτούς.

Reaction score
1.458

Απλά ΜΗΝ βάλεις δίσκο μεγαλύτερο από 2tb γιατί προς το παρόν τους έχουν μπλοκάρει γιατί είχαν καποια προβλήματα με αυτούς τους δίσκους αλλά στα επόμενα firmwares θα μπορείς να βάλεις και αυτούς.
Πού σωστά,λέει ο φίλος μας!

Μέχρι 2 Terra προς το παρόν,όπως και στα πιο πολλά media players άλλωστε!Θα πέσουν και οι τιμές στα 3 terra αν περιμένετε!:444:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.569

Θα πέσουν και οι τιμές στα 3 terra αν περιμένετε!:444:
Έτσι κι αλλιώς με τα λεφτά που κάνει ο 3 TB παίρνεις 2 σκληρούς των 2 TB και σου μένουν και ρέστα.

Reaction score
0
παιδιά SOS

ενω λειτουργουσε κανονικα ως τωρα με firmware 1.2.21
μολις μπηκα online μου ζητησε να γινει αναβαθμιση στην εκδοση 1.4.22 και δέχτηκα.

ομως με το που κατεβασε το αρχειο και εκανε restart, επαψε να λειτουργει το hdmi!
ενω δειχνει να λειτουργει η συσκευη, δεν δειχνει τιποτα στην οθονη (περαν του αρχικου logo το οποιο σβηνει μετα απο λιγο)

τι κανω τωρα? hardware reset δοκιμασα αλλα τιποτα

HELP!

Reaction score
1.213

Mηπως εχουν αλλαξει τιποτα ρυθμισεις ? Στην χειροτερη παντως επιστρεφεις στο 1.2.21

Reaction score
1.458

Για συνδεσέ το με composite στην tv και αφού μπει στο μενού άλλαξε σε 1080p και μετά μπες με hdmi πάλι.Ισως δουλέψει έτσι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale