Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?
Μεσα απο την Πελοποννησο ?:142::138:
Μεσα απο την Πελοποννησο ?:142::138:
Κάτι που -προφανώς- δεν το έχεις -εσύ, προσωπικά (αλλά και αρκετοί άλλοι)- ανάγκη...Για όποιον πιστεύει ότι είναι θέμα χάηφιντέλιτι και μουσικής, εμπειρίας και δισκοθήκης ας απαντήσει στο εξής:
Τι παραπάνω ακούς από εμένα που έχω πληρώσει τα μισά ?
Και μη μου πει "ποιότητα" γιατί θα πρέπει να την ορίσεις..., οπότε ας μιλήσει με "αντικειμενικά κριτήρια" (μαθηματικοί πχ..:138![]()
H κατι που προφανως εσυ (οπως και πολλοι αλλοι) δεν εισαι διατεθειμενος να το πληρωσεις. High FidelityΚάτι που -προφανώς- δεν το έχεις -εσύ, προσωπικά (αλλά και αρκετοί άλλοι)- ανάγκη...
Αυτό ακριβώς εννοούσα Μάνο ("High Fidelity") και το έχω πληρώσει αρκετές φορέςH κατι που προφανως εσυ (οπως και πολλοι αλλοι) δεν εισαι διατεθειμενος να το πληρωσεις. High Fidelity
:102: Η ερώτηση δεν ήταν από περιέργεια μόνο, αλλά για να δω πως εννοείς το "Ξιπάζομαι". Στην Κρήτη έχει την έννοια του 'τρομάζω' αλλά και του 'ξαφνιάζομαι' ίσως και μερικές ακόμη..Πελοποννήσιος
Κάτι που -προφανώς- δεν το έχεις -εσύ, προσωπικά (αλλά και αρκετοί άλλοι)- ανάγκη...
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα (ρε πως τα λέτε έτσι οι χομπίστες:137H κατι που προφανως εσυ (οπως και πολλοι αλλοι) δεν εισαι διατεθειμενος να το πληρωσεις. High Fidelity
Nα σου λύσω εγώ την απορία.ελάχιστοι νοιάζονται για τη μουσική.Οι περισσότεροι τρώνε σουβλάκια,πίνουν μπύρες και φωτογραφίζονται μόνο για να κάνουν επίδειξη καταστρέφοντας ωραία θέματα τα οποία πολύς κόσμος θα ήθελε να διαβάσει.yannis7 ελπίζω να σου έλυσα την απορία!!Ένα ρήμα περιγράφει τα παντα: ΞΙΠΑΖΟΜΑΙ του οποίου συνώνυμο
είναι το ΚΟΜΠΑΖΩ.
Ποιος νοιάζεται για τη μουσική...
Έγραψες: "Μετά σκέφτομαι ότι βλέπω εδώ κάποιον που όχι μόνο δεν ντρέπεται να το πει αλλά το φωνάζει κιόλας...:102: Η ερώτηση δεν ήταν από περιέργεια μόνο, αλλά για να δω πως εννοείς το "Ξιπάζομαι". Στην Κρήτη έχει την έννοια του 'τρομάζω' αλλά και του 'ξαφνιάζομαι' ίσως και μερικές ακόμη..
Πες όμως κάτι παραπάνω για να το καταλάβω καλύτερα... :107:
Την όπερα "Ο Ορφέας στον Άδη" την έχεις ακουστά; Πας γυρεύοντας για να τ'ακούσεις απ'όσους έχουν τη μύγα...Nα σου λύσω εγώ την απορία.ελάχιστοι νοιάζονται για τη μουσική.Οι περισσότεροι τρώνε σουβλάκια,πίνουν μπύρες και φωτογραφίζονται μόνο για να κάνουν επίδειξη καταστρέφοντας ωραία θέματα τα οποία πολύς κόσμος θα ήθελε να διαβάσει.yannis7 ελπίζω να σου έλυσα την απορία!!
To Hi-Fi ξεκινάει από τα 1.328,55 ευρώ και το Hi-End από 5.345,76 ευρώ. :138:Ποιος σας είπε όμως ότι δεν έχετε Hi-Fi με τα μισά ?
Από πόσα και πάνω πιάνει ο όρος... ? :138:
Καταρχάς δεν με θεωρώ "χομπίστα"...Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα (ρε πως τα λέτε έτσι οι χομπίστες:137
Ποιος σας είπε όμως ότι δεν έχετε Hi-Fi με τα μισά ?
Από πόσα και πάνω πιάνει ο όρος... ? :138:
- Με τι πρέπει να είναι πιστό ?....
Αυτό που εννούσα Timbre είναι αυτό ακριβώς που έγραψε ο Μάνος και επιβεβαίωσα κι εγώ: υψηλή πιστότητα (ότι κι αν σημαίνει ο όρος...)
...
Τimbre συμφωνώ απολύτως μαζί σου.- Με τι πρέπει να είναι πιστό ?
- Με την ηχογράφηση !
- Και που ξέρεις πως έγραψε ?
- .....
Τι θα μάθεις, ή τι θα κερδίσεις εσύ απ' αυτό?:126:Αυτό που ψάχνω να βρω είναι, από ποιο σημείο γίνεται καταναλωτισμός και όχι 'δίκαιη' αγορά :137:
Άτιμο ζώο η αλεπού...μεγάλη πονηρία...μικρά αλτικότης...
Τι θα μάθεις, ή τι θα κερδίσεις εσύ απ' αυτό?:126: