ο projector του...φτωχού!...

Reaction score
5
Απάντηση: ο projector του...φτωχού!...

...ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να δώσετε μια απάντηση ο καθένας απο τη σκοπιά που βλέπει τα πράγματα..
Σχηματίζω την εντύπωση οτι ακ'ομα και αν ..διαφωνείτε, όλοι έχετε δίκιο ο καθένας απο την πλευρά του, και οι γνώμες σας με βοηθούν να καταλαβαίνω πράγματα και να βάζω σωστότερα κριτήρια στην αναζήτηση μου...
Όλες οι γνώμες είναι μια παρότρυνση για περισσότερο προβληματισμό και ψάξιμο, που στο τέλος μόνο σε καλό δικό μου θα καταλήξει...

Μόνο ένας φίλος μου σύστησε κατάστημα με πμ, πείτε μου 1-2 καταστήματα να μην ψάχνω όλη την..Αθήνα, μην ντρέπεστε!!!!!! :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.558

Εγώ ξέρω δύο μαγαζιά στην Αθήνα που μπορείς να δεις βιντεοπροβολείς να παίζουν:

Εδώ και εδώ.

Προσοχή: Στο πρώτο μαγαζί πες οποσδήποτε ότι είσαι Παναθηναικός!

Εγώ τη πάτησα και αντί για μείωση τον πλήρωσα ακριβότερο αφού του είπα ότι είμαι γαύρος! :141: :128:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: ο projector του...φτωχού!...

Να είσαι καλά.Αν και θα έπρεπε να πω απο την αρχή οτι ενδιαφερωμαι για δωρεάν μαθήματα :405:
καλα δωρεαν μαθηματα θα σου κανει κ το σαββατο αν παρεβρεθεις στην ηχοδομη χιχιχιιιιιι αρκει να υπαρχει οπτικη εστω επαφη με ..... γαλακτομπουρεκο :143::143::143:

Uploaded with ImageShack.us

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.558

Σλουρπ...:404:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: ο projector του...φτωχού!...

Στο public έχει τέτοια τιμή ; :111: πυρετό θα έχουνε :142: ...σατανά με τους πειρασμούς που βάζεις, πούλησα και τη δεύτερη μηχανή και ρέει το μπακίρι άφθονο :137:
το αστειο ειναι οτι στο public του μετρομαλλ τον ειχαν 1160 ευρω οταν πηγα το σαββατο!!! Και μιλαμε για το ιδιο μοντελο το νου σας οχι τον 1000. Στο ιντερνετ παντως που ξαναειδα σημερα στα 960-965 τον ειχαν. Απλα μου κανε εντυπωση στη γλυφαδα γιατι ειχαν μπει στο κοπο κ ανεβασαν ηλεκτροκινητη da lite καμμια 100-110 ιντσες κ εφριξα!! λεω μπραβο τα παιδια!!! :126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ο projector του...φτωχού!...

καλα δωρεαν μαθηματα θα σου κανει κ το σαββατο αν παρεβρεθεις στην ηχοδομη χιχιχιιιιιι αρκει να υπαρχει οπτικη εστω επαφη με ..... γαλακτομπουρεκο

Uploaded with ImageShack.us
Γιαμ γιαμ γιαμ μιαμ όπως είδες τον έκανα να τον κύριο γαλακτομπούρεκο που έστειλες.Θα ερχόμουν (με το δικό μου ταψί γιατί ποτέ δεν φτάνει) αλλά δυστυχώς δουλεύω

Πάντως μπράβο ρε παιδιά ωραίο το δωρεάν μάθημα. Τουλάχιστον τώρα ξέρω όταν πάρω προβολέα τι πρέπει να δω.Απο την άλλη μου μεγαλώσατε το budget στα 1000 euros απο 350 που σκεφτόμουν.

Αλλά χαλάλι τι να κάνω αφού θέλω 1080 ανάλυση. Ωραία στην ήχο έκφραση θα πάω να τους δω γιατί ο άλλος εκτός απο ΠΑΟ είναι και τρεντι (για το site μιλάω )

Αν και δεν κατάλαβα την διαφορά τεχνολογίας DLP και DMD :109:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.586
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ο projector του...φτωχού!...

ο άλλος εκτός απο ΠΑΟ είναι και τρεντι (για το site μιλάω )

Για το 1, χαχαχαχαχαχαχα!!! :143::143:

Για το 2, είναι το ίδιο, DMD είναι το πάνελ του DLP.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ο projector του...φτωχού!...

Για το 1, χαχαχαχαχαχαχα!!! :143::143:

Για το 2, είναι το ίδιο, DMD είναι το πάνελ του DLP.
Οκ ευχαριστώ φίλε μου. :619:

Reaction score
55

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει το φαινόμενο του rainbow. Υπάρχει, και μπορεί να γίνει πολύ «ενοχλητικό» για σχετικά λίγους ανθρώπους, ενώ φυσικά μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους σε κάποιους άλλους.

Εγώ αρχικά δεν μπορούσα να αντιληφθώ καθόλου το φαινόμενο του rainbow στον πρώτο μου DLP προβολέα, τον BenQ 8700+. Όταν εκπαίδευσα το μάτι μου στα πατερνάκια αναφοράς, μπορούσα πολύ εύκολα να το αντιληφθώ, εάν φυσικά το επεδίωκα.

Το έτερον ήμισι, παρόλο που λατρεύει την εικόνα του Sharp 21000 στο σαλόνι, το «Speed Racer», μια ταινία με φοβερό κοντράστ και πολύ τονισμένο χρώμα, της προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο όταν το είχαμε δει στον Sharp με τη λάμπα του στα «ντουζένια της» με 50-60 ώρες λειτουργίας. Βέβαια, είναι και η μοναδική φορά που την ενόχλησε τόσο έντονα το φαινόμενο του rainbow.

Γενικά, όσον αφορά το rainbow, η συμβουλή μου είναι μία και μοναδική: εάν δεν το βλέπετε και δεν το αντιλαμβάνεστε, απλά ξεχάστε το και μην επιδιώξετε ποτέ να το εντοπίσετε στην εικόνα... :126:
Συμφωνούμε, γι'αυτό παρότρυνα τον φίλο να δει με τα μάτια του.

Reaction score
55

Γιαμ γιαμ γιαμ μιαμ όπως είδες τον έκανα να τον κύριο γαλακτομπούρεκο που έστειλες.Θα ερχόμουν (με το δικό μου ταψί γιατί ποτέ δεν φτάνει) αλλά δυστυχώς δουλεύω

Πάντως μπράβο ρε παιδιά ωραίο το δωρεάν μάθημα. Τουλάχιστον τώρα ξέρω όταν πάρω προβολέα τι πρέπει να δω.Απο την άλλη μου μεγαλώσατε το budget στα 1000 euros απο 350 που σκεφτόμουν.

Αλλά χαλάλι τι να κάνω αφού θέλω 1080 ανάλυση. Ωραία στην ήχο έκφραση θα πάω να τους δω γιατί ο άλλος εκτός απο ΠΑΟ είναι και τρεντι (για το site μιλάω )

Δεν πρόκειται να χάσεις δίνοντας 1.000 ευρώ, γιατί η απόλαυση είναι μεγάλη.
Τι να πούμε όσοι, μερικά χρόνια πριν, έπρεπε να δώσουμε 3.000.000 δρχ. (χονδρικά 9.000 ευρώ) για ανάλυση και εικόνα ,κατά πολύ κατώτερη από αυτήν που δίνει ένας φτηνός προβολέας σήμερα;
Οι βιντεοπροβολείς είναι θαύματα της τεχνολογίας και ενσωματώνουν μπόλικη τεχνολογία αιχμής. Βλέπω στο φόρουμ ανθρώπους, που δίνουν εύκολα 1.000 ευρώ για ένα καλώδιο, ή 3.000 για ένα ντακ και το σκέφτονται να δώσουν 1.000 ή περισσότερα ευρώ, για να απολαύσουν μεγάλη εικόνα. (Δεν αναφέρομαι σε σένα AlastorTHX, γενικά μιλάω). Φυσικά αν συγκρινεις έναν προτζέκτορα από απόψεως τεχνολογίας και υλικών , με κάποια άλλη συσκευή, είναι σα να συγκρίνεις πολυκατοικία με δωμάτιο.

Reaction score
4

Δεν πρόκειται να χάσεις δίνοντας 1.000 ευρώ, γιατί η απόλαυση είναι μεγάλη.
Τι να πούμε όσοι, μερικά χρόνια πριν, έπρεπε να δώσουμε 3.000.000 δρχ. (χονδρικά 9.000 ευρώ) για ανάλυση και εικόνα ,κατά πολύ κατώτερη από αυτήν που δίνει ένας φτηνός προβολέας σήμερα;
Οι βιντεοπροβολείς είναι θαύματα της τεχνολογίας και ενσωματώνουν μπόλικη τεχνολογία αιχμής. Βλέπω στο φόρουμ ανθρώπους, που δίνουν εύκολα 1.000 ευρώ για ένα καλώδιο, ή 3.000 για ένα ντακ και το σκέφτονται να δώσουν 1.000 ή περισσότερα ευρώ, για να απολαύσουν μεγάλη εικόνα. (Δεν αναφέρομαι σε σένα AlastorTHX, γενικά μιλάω).
Ναι φυσικά και δεν αναφέρεσαι σε έμενα.Να σου πω όταν είχα δει bussiness προβολείς στην δουλειά μου είχα απογοητευτεί από την ποιότητα της εικόνας και είχα πάθει πολιτισμικό σοκ από τις τιμές την εποχή που έπαιρνα 200.000 δρχ μισθό και το έπαιζα πλούσιος στους φίλους μου. Γενικός είμαι κατά της μεγάλης δαπάνης για κάτι που πιθανότατα μετά από μαχ 5-10 χρόνια θα αλλάξει.

Στο σπίτι θα τα έδινα.Αλλά για καλώδιο με τίποτα εκτός αν δεν με ενδιέφερε το οικονομικό.

Reaction score
5

Εγώ ξέρω δύο μαγαζιά στην Αθήνα που μπορείς να δεις βιντεοπροβολείς να παίζουν:

Εδώ και εδώ.

Προσοχή: Στο πρώτο μαγαζί πες οποσδήποτε ότι είσαι Παναθηναικός!

Εγώ τη πάτησα και αντί για μείωση τον πλήρωσα ακριβότερο αφού του είπα ότι είμαι γαύρος!
καλά που μου το είπες!, αν πάω θα βαφτιστώ και γώ εκείνη τη μέρα!!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ο projector του...φτωχού!...

το αστειο ειναι οτι στο public του μετρομαλλ τον ειχαν 1160 ευρω οταν πηγα το σαββατο!!! Και μιλαμε για το ιδιο μοντελο το νου σας οχι τον 1000. Στο ιντερνετ παντως που ξαναειδα σημερα στα 960-965 τον ειχαν. Απλα μου κανε εντυπωση στη γλυφαδα γιατι ειχαν μπει στο κοπο κ ανεβασαν ηλεκτροκινητη da lite καμμια 100-110 ιντσες κ εφριξα!! λεω μπραβο τα παιδια!!! :126:
Προσοχη, υπαρχει 1000 και 1000 plus...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ο projector του...φτωχού!...

Προσοχη, υπαρχει 1000 και 1000 plus...
Μαζι σου Ανδρεα αυτο λεω κ γω οτι κ στα δυο μαγαζια τον 1000+ ειχαν. (τουλαχιστον στη προσοψη του μηχανηματος αυτο εγραφε χιχιχιιι) Αν και σε οσα μαγαζια τον εχω δει ολοι τον + εχουν μονο στα οnline stores μπορεις να βρεις κ τον απλο. Παντως ναι το νου σας στο plus :111:

Reaction score
1

...το έπαιζα πλούσιος στους φίλους μου...

Αμα λέω εγώ ότι είσαι λεφτάς :142: ...μου θέλουν και προβολέα τα μούτρα σου :142::143:

Reaction score
4

Αμα λέω εγώ ότι είσαι λεφτάς ...μου θέλουν και προβολέα τα μούτρα σου
Μίλησε και ο τρύπιο κεφάλας χααχχαχαχαχααχ :204: Άντε μην πάρω τον μαγνήτη μου και έρθω για επανατοποθέτηση των pins σου :204:

Ναι ρε θέλω και εγώ 1,80 οθόνη:204:

Reaction score
1

Μίλησε και ο τρύπιο κεφάλας χααχχαχαχαχααχ :204: Άντε μην πάρω τον μαγνήτη μου και έρθω για επανατοποθέτηση των pins σου :204:

Ναι ρε θέλω και εγώ 1,80 οθόνη:204:

Καλοοοοοοοοοοοο !!!!!! :142:

Reaction score
89
εγω παλι με το μελιδη κ τον abcd θα προτιμησουμε 1,80 μετρα γαλακτομπουρεκο κ μπολικο συρωπι κ μερικα κιλα παγωτο καίμακι χαχαχαχααααα :143::143::143:

αντε καλη μας ορεξη κ μη ξεχασετε κ ενα νερακι στην υγεια μας!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel