Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι εχω βαλει ενα usb to lan adaptor και βλεπει δικτυο αλλα οι αντιγραφες ειναι αστα να πανε.Από τη μάνα του δεν έχει, δε σημαίνει ότι δεν παίρνει κιόλας![]()
Αυτό συμβαίνει γιατί ο κατασκευαστής ενδιαφέρεται να σου δώσει το performance που χρειάζεται για το streamingΝαι εχω βαλει ενα usb to lan adaptor και βλεπει δικτυο αλλα οι αντιγραφες ειναι αστα να πανε.
Ποτε δε καταλαβα γιατι αυτα τα media players βαζουν τσιπακια που η αξιοποιηση του lan ειναι στα μισα και ουτε
Αλλο πράγμα το streaming άλλο το data transferΌχι το live μια χαρά perfomance έχει στο δίκτυο.
Εγω προσωπικά που εχω το wd tv live εχω δει μεχρι και full bluray rip(.m2ts αρχεία) ταινία μέσω δικτύου και μια χαρά έπαιζε η ταινία βέβαια στο fast forward είχε ένα θέμα γιατί ήταν λίγο αργό αλλά όταν έπαιζε η ταινία μια χαρά ήτανε.
1. Απο ενθουσιασμο πιστευω, που βρηκες ευκαιρια να μου "τη πεις", δε προλαβες να διαβασεις ξανα την αναρτηση μου, ωστε να διαπιστωσεις οτι πουθενα δεν εγραψα(οχι ειπα), τη λεξη live αφου, δε προκειται για αυτη τη συσκευη, αλλα και αυτη σου την αναρτηση αντιπαρερχομαι γνωριζοντας τη συγκεχυμενη συναισθηματικη σου κατασταση.Αρχικά ΔΕΝ μιλάς στο σωστό τοπικ καθότι το τοπικ για το wd tv live είναι αυτό και ΟΧΙ εδώ που μιλάς.
Και εν συνέχεια το τελευταίο επίσημο firmware για το wd tv live είναι το 1.04.17.