Nova HD

Reaction score
1
Απάντηση: Nova HD

Πάντως και τα 2 hd κανάλια έχουν πολύ καλή εικόνα είναι κάτι που πρέπει να το το πούμε !!!

Μπορεί το πακέτο να είναι ακριβό για τα Ελληνικά δεδομένα να μην έχει σε κάποια κανάλια καλή εικόνα αλλά σε αυτά τα 2 ΗD είναι πολύ καλη :107:

Μεγάλο(–) το αθλητικό δεν μεταδίδει συνέχεια:141:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τεο, ποια hd καναλια εχουν καλυτερη εικονα; τα ξενα (γερμανικα, ιταλικα) ή της Νοβα;

Παντως τελευταια η Νοβα και στα sd καναλια εχει πολυ καλη εικονα. Τωρα, η Νοβα "φταιει", ο δεκτης, η τιβι; δεν ξερω, αλλα ειναι ΟΚ!

Reaction score
173

Τεο, ποια hd καναλια εχουν καλυτερη εικονα; τα ξενα (γερμανικα, ιταλικα) ή της Νοβα;

Παντως τελευταια η Νοβα και στα sd καναλια εχει πολυ καλη εικονα. Τωρα, η Νοβα "φταιει", ο δεκτης, η τιβι; δεν ξερω, αλλα ειναι ΟΚ!
Μαλλον θα στερεψε ο καταρακτης σου και τα βλεπεις ολα τζαμι:136:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μαλλον θα στερεψε ο καταρακτης σου και τα βλεπεις ολα τζαμι:136:
Φοραω ενισχυμενους τριδιπλους (=6) φακους και διακρινω και την παραμικρη λεπτομερεια/διαφορα (λιγο θολα βλεπω την ονομασια του καναλιου, αλλα ΟΚ!):135: Παντως οντως εφτιαξε η εικονα της Νοβα, ιδιαιτερα σε ταυτοχρονη μεταδοση hd - sd, το δευτερο ειναι πολυ καλο. Το ιδιο συμβαινει οταν η εικονα απο εξω ειναι hd κι εδω μεταδιδεται σε sd (οτι μπαινει...βγαινει:135:)

Reaction score
1

Καλή εικόνα έχουν τα novacinema hd και novasport hd

Υπάρχει μια μικρή βελτίωση στα sd σε ένα ποσοστο15% από όλα όπως καταλαβαίνεις θέλει πολύ δουλειά ακόμα γιατί το 85% έχει μείνει όπως ήταν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε
Δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό δεν χωράνε τα κανάλια ,το σήμα που τους έρχεται είναι κακό αυτό μόνο κάποιος που εργάζεται εκεί στις μεταδώσεις θα μας διαφώτιζε γιατί γίνετε αυτό

Από κάποιες πληροφορίες λογο της κρίσης πήρε το αυτί μου και για απολύσεις προσωπικού τώρα γιατί!!! I don’t know!!! Βέβαια άσχετο με το θέμα αλλά λέμε τώρα κουβέντα να γίνετε

Reaction score
0

Φίλε teomad, μπορείς να μας πεις 2 λόγια για τον δέκτη της Νόβα; Είναι σταθερός στη λειτουργία του; Κάνει συχνά κολλήματα σε πολλούς συνδρομητές από ότι ακούω

Reaction score
1

Δεν τον έχω δει το δέκτη γιατί κάνει κολλήματα !!!

Εγώ έχω Nano xx 9500 και Spiderbox 9000 hd έχεις δίκιο τα έχω βγάλει από την υπογραφή μου και δεν φαίνονται:109:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569
Re: Απάντηση: Nova HD

Όντως, μεταδόσεις που γίνονται παράλληλα και σε HD, έχουν τεράστια βελτίωση στην εικόνα, σε σχέση με τα αμιγώς SD.
Όλα αυτά με HD δέκτη Edision και SD συνδρομή.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD

Όντως, μεταδόσεις που γίνονται παράλληλα και σε HD, έχουν τεράστια βελτίωση στην εικόνα, σε σχέση με τα αμιγώς SD.
Όλα αυτά με HD δέκτη Edision και SD συνδρομή.
Edision ποιον; κανεναn Argus?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569

Απ'ότι λέγεται μάλλον αύριο κυκλοφορεί ο Pace 865 από τη νόβα.
Η σημερινή μου επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova ήταν κωμικο-τραγική (ανάλογα με ποιά διάθεση θέλεις να το δεις:142::142:).
Σε προηγούμενη επικοινωνία μαζί τους προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, έπεσα σε πολύ ενημερωμένη υπάλληλο. Τότε μου είχε πει πως στα τέλη Οκτωβρίου θα κυκλοφορούσε ο pvr που θα μπορούσε να συνεργαστεί και με άλλο δέκτη, για πρόσβαση σε περισσότερα από 1 δωμάτια.
Ετσι κι εγώ, αφού άφησα ένα εύλογο διάστημα (στην Ελλάδα είμαστε), επικοινώνησα σήμερα για να μάθω αν υπήρχαν εξελίξεις. Και να το γέλιο:
Απόπειρα 1 (τμήμα συνδρομών HD για παλιούς πελάτες της Nova): κάτι έχω ακούσει, ο δέκτης pvr κυκλοφορεί μάλλον την άλλη εβδομάδα.
Απόπειρα 2 ( τμήμα τεχνικής βοήθειας συνδρομητών): ο δέκτης κυκλοφόρησε προχθές, αλλά για το κόστος θα σας συνδέσω με συνάδελφο ->
Απόπειρα 3 ( ο ... συνάδελφος): ο δέκτης pvr κυκλοφορεί αύριο ή μεθαύριο με κόστος 249 ευρώ. Δεν γνωρίζω αν έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλο δέκτη, θα σας συνδέσω με συνάδελφο του τεχνικού τμήματος ->
Απόπειρα 4 ( η ... συνάδελφος - πιο ενημερωμένη, λέτε να είναι η ίδια που μίλησα πριν 2 μήνες?-:138:): ο καινούριος δέκτης pvr δεν έχει τη δυνατότητα διαμοιρασμού σε άλλο δέκτη ή τηλεόραση. Παρότι ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Οκτωβρίου, κάτι τέτοιο θα γίνει με άλλο δέκτη που θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου με Μάρτιο.....

Η απάντησή μου: θα τα ξαναπούμε... του χρόνου τέτοιο καιρό.:141:

Έτσι κι αλλιώς, αφού το κύριο ενδιαφέρον μου είναι τα αθλητικά, δεν έχει νόημα να πάρω φέτος τον-όποτε-έρθει-νέο-δέκτη...
Το πιθανότερο είναι πως του χρόνου θα είναι και φθηνότερος. Αν και με τη Nova ποτέ δεν ξέρεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Έτσι κι αλλιώς, αφού το κύριο ενδιαφέρον μου είναι τα αθλητικά, δεν έχει νόημα να πάρω φέτος τον-όποτε-έρθει-νέο-δέκτη...
Το πιθανότερο είναι πως του χρόνου θα είναι και φθηνότερος. Αν και με τη Nova ποτέ δεν ξέρεις.
Όντως... ποτέ δεν ξέρεις...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD

Nαι, 2 Argus VIP για ... ευνόητους λόγους.
Οταν λες συνδρομη για SD τι εννοεις? Φοραει καποιο firmware που παιζει την παντρεμενη καρτα? Επειδη θα με ενδιεφερε κι εμενα να απαλλαγω απο τον Pace.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569
Όχι. Αφορά την κλασική κάρτα με τα προγράμματα σε στάνταρ ανάλυση και όχι τα HD.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το... διαζύγιο δεν προβλέπεται...

Reaction score
173

Τώρα όσον αφορά στο χρηματικό... Δεν νομίζω ότι η συνδρομητική τηλεόραση γενικά σαν προιόν απευθύνεται στην κατηγορία εισοδήματος που αναφέρεις.

Κι ομως εχουν παρει φωτια τα τηλεφωνα της νοβα για μια προσφορα που κανει και ενημερωνει απλωχερα το λαο για να απολαυσει το τηλεοπτικο της υπερθεαμα. Τυχαιο η εσφυξαν οι βωλοι;

Σε ενα εξαμηνο απο τωρα θα σου εξηγησω με λεπτομερειες σε ποια κατηγορια εισοδηματος ακριβως απευθυνεται :126:

Reaction score
114

National Geogr. HD - 12130 H 27500
Aδειαζει οπως φαινεται αυτο το tp απο Fox Life και FX ,ισως και απο τα υπολοιπα SD ,ωστε να ελευθερωθεί bitrate.
Η ποιοτητα εικονας τωρα δεν ειναι και η καλυτερη αλλα ακομα ειναι τεστ.

Reaction score
0

Δεν ξέρω πόση διαφορά εχουν τα υπόλοιπα κανάλια (πλην των 4 HD) αλλα το SD της NOVA είναι ΧΑΑΑΑΑΑΛΙΑ σε ποιότητα εικόνας. Ψάχνω να ρυθμήσω την TV μπαααας και φτιάξει καθόλου, αλλα μάταια...

Reaction score
173

Δεν ξέρω πόση διαφορά εχουν τα υπόλοιπα κανάλια (πλην των 4 HD) αλλα το SD της NOVA είναι ΧΑΑΑΑΑΑΛΙΑ σε ποιότητα εικόνας. Ψάχνω να ρυθμήσω την TV μπαααας και φτιάξει καθόλου, αλλα μάταια...

Ποτε εγιναν 4; :111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος