Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μαλλον θα στερεψε ο καταρακτης σου και τα βλεπεις ολα τζαμι:136:Τεο, ποια hd καναλια εχουν καλυτερη εικονα; τα ξενα (γερμανικα, ιταλικα) ή της Νοβα;
Παντως τελευταια η Νοβα και στα sd καναλια εχει πολυ καλη εικονα. Τωρα, η Νοβα "φταιει", ο δεκτης, η τιβι; δεν ξερω, αλλα ειναι ΟΚ!
Φοραω ενισχυμενους τριδιπλους (=6) φακους και διακρινω και την παραμικρη λεπτομερεια/διαφορα (λιγο θολα βλεπω την ονομασια του καναλιου, αλλα ΟΚ!):135: Παντως οντως εφτιαξε η εικονα της Νοβα, ιδιαιτερα σε ταυτοχρονη μεταδοση hd - sd, το δευτερο ειναι πολυ καλο. Το ιδιο συμβαινει οταν η εικονα απο εξω ειναι hd κι εδω μεταδιδεται σε sd (οτι μπαινει...βγαινει:135Μαλλον θα στερεψε ο καταρακτης σου και τα βλεπεις ολα τζαμι:136:
Τεο, ποια hd καναλια εχουν καλυτερη εικονα; τα ξενα (γερμανικα, ιταλικα) ή της Νοβα;
Παντως τελευταια η Νοβα και στα sd καναλια εχει πολυ καλη εικονα. Τωρα, η Νοβα "φταιει", ο δεκτης, η τιβι; δεν ξερω, αλλα ειναι ΟΚ!
Όντως, μεταδόσεις που γίνονται παράλληλα και σε HD, έχουν τεράστια βελτίωση στην εικόνα, σε σχέση με τα αμιγώς SD.Τεο, ποια hd καναλια εχουν καλυτερη εικονα; τα ξενα (γερμανικα, ιταλικα) ή της Νοβα;
Edision ποιον; κανεναn Argus?Όντως, μεταδόσεις που γίνονται παράλληλα και σε HD, έχουν τεράστια βελτίωση στην εικόνα, σε σχέση με τα αμιγώς SD.
Όλα αυτά με HD δέκτη Edision και SD συνδρομή.
Η σημερινή μου επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova ήταν κωμικο-τραγική (ανάλογα με ποιά διάθεση θέλεις να το δεις:142::142Απ'ότι λέγεται μάλλον αύριο κυκλοφορεί ο Pace 865 από τη νόβα.
Nαι, 2 Argus VIP για ... ευνόητους λόγους.Edision ποιον; κανεναn Argus?
Όντως... ποτέ δεν ξέρεις...Έτσι κι αλλιώς, αφού το κύριο ενδιαφέρον μου είναι τα αθλητικά, δεν έχει νόημα να πάρω φέτος τον-όποτε-έρθει-νέο-δέκτη...
Το πιθανότερο είναι πως του χρόνου θα είναι και φθηνότερος. Αν και με τη Nova ποτέ δεν ξέρεις.
Οταν λες συνδρομη για SD τι εννοεις? Φοραει καποιο firmware που παιζει την παντρεμενη καρτα? Επειδη θα με ενδιεφερε κι εμενα να απαλλαγω απο τον Pace.Nαι, 2 Argus VIP για ... ευνόητους λόγους.
Τώρα όσον αφορά στο χρηματικό... Δεν νομίζω ότι η συνδρομητική τηλεόραση γενικά σαν προιόν απευθύνεται στην κατηγορία εισοδήματος που αναφέρεις.
Δεν ξέρω πόση διαφορά εχουν τα υπόλοιπα κανάλια (πλην των 4 HD) αλλα το SD της NOVA είναι ΧΑΑΑΑΑΑΛΙΑ σε ποιότητα εικόνας. Ψάχνω να ρυθμήσω την TV μπαααας και φτιάξει καθόλου, αλλα μάταια...