Nova HD

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Nova HD

Σκεφτόμουν να κάνω την απόπειρα και να πάρω δέκτη/κάρτα και μια συνδρομή για ένα μήνα για να δω τί ψάρια πιάνει η υπηρεσία και το πακέτο.
-
Αυτό δε γίνεται, καθώς όλες οι νέες συνδέσεις έχουν υποχρεωτική 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία, αλλιώς η διακοπή κοστίζει 100 ευρώ.

Reaction score
35
Απάντηση: Nova HD

Τελικά πήρα και εγώ novabox hd, αφού μου επιβεβαίωσαν πως ο δέκτης δε θα πάει άχρηστος (θέλω το pvr μόλις βγει) αλλά θα μπορεί να λειτουργήσει με το multivision (αν δείτε στο μενού του, έχει ήδη αυτή την επιλογή)

Πρώτες εντυπώσεις: Καλή εικόνα, αντίστοιχη του VU+ που έχω. Το περιεχόμενο HD ελάχιστο, το Novasports HD θα έχει επόμενο event το άλλο Σάββατο!

Τουλάχιστο ως παλιός συνδρομητής πλήρωσα μόνο το δέκτη και για ένα χρόνο θα έχω δωρεάν συνδρομή στα HD.

Reaction score
1

Πάνο έχει loop out?
Έχω τον dm8000 και θέλω να αποφύγω τα βίδωνε ξεβίδωνε.
Την παλιά κάρτα σου την επέστρεψες και πήρες νέα;

Reaction score
35

Πάνο έχει loop out?
Έχω τον dm8000 και θέλω να αποφύγω τα βίδωνε ξεβίδωνε.
Την παλιά κάρτα σου την επέστρεψες και πήρες νέα;
Δεν έχει loop, έχει μόνο rf in/rf out το οποίο θα χρησιμοποιείται και για το Multivision. Ο παλμός ελέγχου δηλαδή θα μεταφέρεται μέσα από την επίγεια κεραία.

Η παλιά κάρτα μου έμεινε. Απλώς απενεργοποιήθηκε και λίγες ώρες μετά σταμάτησε να παίζει.

Reaction score
4.909

Δεν έχει loop, έχει μόνο rf in/rf out το οποίο θα χρησιμοποιείται και για το Multivision. Ο παλμός ελέγχου δηλαδή θα μεταφέρεται μέσα από την επίγεια κεραία.

Η παλιά κάρτα μου έμεινε. Απλώς απενεργοποιήθηκε και λίγες ώρες μετά σταμάτησε να παίζει.
Πάει άλλος ένας ανύπαντρος!

Reaction score
20.816

Και χωρίς περίοδο αρραβώνα μάλιστα, ώστε να δοκιμαστεί η "συμβίωση"! :116:

Reaction score
0

H USB που αναφέρθηκε προηγουμένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως για 2 σκοπούς:

* Για timeshift με usb stick
* για ψηφιακή επίγεια με δέκτη usb

To πρώτο είναι το πιθανότερο να υλοποιηθεί, γιατί θέλει και τη λιγότερη δουλειά. Άλλωστε και το τηλεχειριστήριο του pace έχει επάνω τα κουμπιά έτοιμα.

Reaction score
35

Πάει άλλος ένας ανύπαντρος!
Δεν είναι κακός ο γάμος, αν μπορείς να έχεις αυτά που θες σαν πελάτης. Εγώ θέλω να μπορώ να κάνω εγγραφές στο βασικό δέκτη και να μπορώ να βλέπω σε 2 ακόμα σημεία (κρεβατοκάμαρα και παιδικό). Αν αυτό γίνεται με γάμο, δε με πειράζει. Βέβαια πληρώνεις παραπάνω συνδρομή έτσι, ενώ με τις ανύπαντρες το είχες δωρεάν, αλλά με τι τίμημα;

Ο δέκτης δε μου έχει κάνει καμία επανεκκίνηση προς το παρόν (έχω βάλει το green στο off όπως μου είπαν και δε τον βάζω σε standby). Σίγουρα χρειάζεται μερικές αναβαθμίσεις ακόμα, αφού ούτε εβδομαδιαίο epg έχει ούτε οι OpenTV υπηρεσίες δουλεύουν.

Reaction score
1

α μαλιστα και δινει ολο το πενθημερο προγραμμα απο εκει

κατι που στον Hd απουσιαζει thanks

Reaction score
114

Θα μπορουσε καποιος που ειδε το Αρης-Παναθηναικος σε HD να μας πει για την ποιοτητα εικονας στη μεταδοση του παιχνιδιου ?

Reaction score
0

Καλός ο γάμος αλλά οι άλλες νύφες (humax.dreambox,kathrein,azbox,...) που έχουν περισσότερα προσόντα , τι θα γίνουν αν όλοι παντρεύονται με διακανονισμούς.

Εγώ με τον 8000 την πέμπτη που δουλέυω μέχρι αργά θα γράψω και τα τρία παιχνίδια του uefa των ελληνικών ομάδων (τα δύο παίζουν ταυτόχρονα) κσι θα τα δώ μετά. Άσε που αν έχω κέφι και χρόνο μπορώ να δώ live stream απο το dream στο pc στη δουλειά.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντιδράσουμε όπως κάνουν στην Γερμανία με το CI+ , γιατί είναι άλλο πράγμα να πληρώνεις για τηλεοπτικό περιεχόμενο και άλλο να σου επιβάλλουν που θα το δεις. Φαντάσου να βγει η DIGEA μεθαύριο και να σου πει ότι μόνο με τηλεόραση FUNAI θα μπορείς να βλέπεις.
Εγώ μόλις το πάντρεψε το έκοψα και τους το είπα (όχι οτί τους νοιάζει).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα μπορουσε καποιος που ειδε το Αρης-Παναθηναικος σε HD να μας πει για την ποιοτητα εικονας στη μεταδοση του παιχνιδιου ?
Το ιδιο θα ηθελα να μαθω και εγω...

Reaction score
35

Η εικόνα καλή ήταν (όχι κορυφαία, έχω δει και καλύτερο HD). Το θέαμα του αγώνα ... και του διαιτητή ... ας μη το σχολιάσω.

Νομίζω πρέπει να μετακομίσουν τα FX/Foxlife και Disney στους 4 άλλους αναμεταδότες και να γίνει ο συγκεκριμένος αναμεταδότης DVB-S2/8PSK ώστε να μπορεί να σηκώσει περισσότερα HD κανάλια και περισσότερο bitrate.

Reaction score
35

Μετά από 10 μέρες χρήσης της υπηρεσίας HD, μπορώ να πω πως δε με έχει ενθουσιάσει. Το υλικό είναι ελάχιστο και την περισσότερη ώρα το αθλητικό κανάλι δε δείχνει τίποτα, ενώ το κανάλι των ταινιών δείχνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (το Αντικαταστάτες πρέπει να το έχει δείξει 4-5 φορές σε 10 μέρες). Ειδικά χτες, βραδιά champions league, θα περίμενε κανείς να δείξει περισσότερους από έναν αγώνες HD, έστω και σε μαγνητοσκόπηση τους υπόλοιπους. Αντ' αυτού είδαμε έναν αγώνα live και τέλος. Θα μπορούσε το cinema hd να γίνει sports2 hd και να δείξει δεύτερο αγώνα, ενώ να έδειχνε άλλους δύο σε μαγνητοσκόπηση. Γενικά το πρόγραμμα του sport hd δείχνει μόνο κάποια live events και την περισσότερη ώρα δεν εκπέμπει τίποτα (μία κάρτα).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef