Nova HD

Reaction score
205
Απάντηση: Nova HD

Καλησπρερα σας.
Αγόρασα τον HD δεκτή με σσυνδρομη ένα χρόνο. Ερώτησεις....
1. Έχω ιδη δικό μου πιάτο 1 μετρό με 2 LNΒ για hotbird k astra. Τι ρύθμιση να βάλω στον δεκτή της νοβα για να μη κάνω καμία ζημιά; Γιατι έχω διαβάσει διάφορα περίεργα...
2. Την πρώτη φορά τον βάζω στην μπριζα χωρίς την κάρτα της νοβα για να κάνω την αναβάθμιση ;
3.επειδή έχω και έναν dreanbox 500 μπορώ να τον έχω και αυτόν συνδεμενο και να τους εναλλασω ξεχωριστά;

Ευχαρηστω πολύ!

Reaction score
1

1. Προς το παρόν θα βλέπεις μόνο hotbird από τον δέκτη της νόβα και θα πρέπει να έχεις τον hotbird στο lnb 1.
2. Ναι
3. Ο δέκτης της νόβα κάνει συχνές επανεκκινήσεις. Αν έχεις του δύο δέκτες συνδεδεμένους σε loop, για να μην κάψεις το lnb σου, καλού κακού βγάζε τον δέκτη της νόβα όταν βλέπεις από τον dm500. Όταν βλέπεις από τον pace, τότε έχε τον dm500 σε standby

Reaction score
1

δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν νομίζω να είναι κατι περιεργο

προχτές ανέβασε κάποιος Ling από forum που άμα μπεις εκεί να δεις τι γίνετε πολυ χειροτερα

γενικά θέλει Λιγο περισσότερο προσοχήσε αυτα τα θεματα:145:

Reaction score
1

Να επανέλθουμε στο θέμα γιατί ξεφύγαμε

Αυτό το novasport HD δεν παίζει τίποτα ¨?

Πόσες φορές την εβδομάδα κάνει προβολή από Event!!!

Reaction score
1

Σήμερα μέρα champions leαgue θα εχει το Tottenham Hotspur–Inter στις 21:45 όπως παντα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ξέρει κανένας τίποτε για τον pvr δέκτη της NOVA;

Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ο PACE TDS865, αλλά δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει κινούμενο κάτοπτρο.

Έχει κανένας καμία πληροφόρηση;

Reaction score
68

Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ο PACE TDS865, αλλά δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει κινούμενο κάτοπτρο.

Έχει κανένας καμία πληροφόρηση;
Δύσκολο ως απίθανο, αν σκεφτούμε ότι στον pace που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή δε λειτουργεί καν το DiSEqC 1.0.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ναι αλλα το γραφει ομως!!!:121:
Αυτό με έχει μπερδέψει κι εμένα. Η πλάκα είναι ότι με όποιο χάπατο υπάλληλο έχω μιλήσει δεν ξέρει καν τι είναι το DiSEqC.

Ας περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef