Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σήμερα μου έκανε ακριβός το ίδιο ο δικος μου ο 31b.Για δες εδώ και αν έχεις το τελευταίο,στο link που δίνω έχει και ένα firmware recovery tool,δοκίμασε κι αυτό μήπως φτιάξει.
καμια επιτυχία με το recovery, δεν διαβάζει καν απο το usb-stick.Σήμερα μου έκανε ακριβός το ίδιο ο δικος μου ο 31b.
Λειτουργει κανονικά σαν δισκος αλλα δεν εχω εικόνα.
Αυτή την στιγμή προσπαθω να κάνω recovery.
αφαίρεσα τον δίσκο και ξεκινάει κανονικά!!καμια επιτυχία με το recovery, δεν διαβάζει καν απο το usb-stick.
πρόσθεσα πάλι τον δίσκο ... όλα καλάαφαίρεσα τον δίσκο και ξεκινάει κανονικά!!![]()
Πως διορθώθηκε?Πες μας αν θες, γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλους!οκ καταφερα να αποκαταστήσω τη βλάβη
ναι,περνα τις ποπκορν .δεν υπάρχει απο την εταιρία απο το τέλος 2009 και μετά
Περασε τα αφοβα, δεν χανεις τιποτα και ειναι μια χαρα (το περασα κι εγω). Και η επομενη αγορα να ΜΗΝ ειναι Egreat εφ΄οσον "γραφουν" κανονικα τους πελατες τους:141:Κακό αυτό... Έχουμε κανένα οδηγό ? Είναι εύκολο και τι υπάρχει πιθανότητα να χάσω ?
Κρίμα γιατί είχα την καλύτερη εικόνα... το εχω από το 2008 και πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες αγορές της ζωή μου. (Δεν υπερβάλω)Περασε τα αφοβα, δεν χανεις τιποτα και ειναι μια χαρα (το περασα κι εγω). Και η επομενη αγορα να ΜΗΝ ειναι Egreat εφ΄οσον "γραφουν" κανονικα τους πελατες τους:141: