EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1.458
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Για δες εδώ και αν έχεις το τελευταίο,στο link που δίνω έχει και ένα firmware recovery tool,δοκίμασε κι αυτό μήπως φτιάξει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Για δες εδώ και αν έχεις το τελευταίο,στο link που δίνω έχει και ένα firmware recovery tool,δοκίμασε κι αυτό μήπως φτιάξει.
Σήμερα μου έκανε ακριβός το ίδιο ο δικος μου ο 31b.

Λειτουργει κανονικά σαν δισκος αλλα δεν εχω εικόνα.

Αυτή την στιγμή προσπαθω να κάνω recovery.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Σήμερα μου έκανε ακριβός το ίδιο ο δικος μου ο 31b.

Λειτουργει κανονικά σαν δισκος αλλα δεν εχω εικόνα.

Αυτή την στιγμή προσπαθω να κάνω recovery.
καμια επιτυχία με το recovery, δεν διαβάζει καν απο το usb-stick.

Reaction score
2

γνωριζει κανεις αν και πως φτιαχνουμε λιστα αναπαραγωγης mp3 στο EGREAT EG-M31B ?

Reaction score
0

καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος του EG-M31B. Το έχω συνδεδεμένο μέσω ethernet στο router και πάνω στο router έχω πάλι με ethernet ένα σκληρό δίσκο.
Μέχρι πρόσφατα είχα περασμένα winxp (πριν λίγες μέρες έβαλα τα 7) και ότι video ήθελα το έκανα share και το έβλεπα κανονικά. με υπότιτλους και τα πάντα.
Όταν έβαλα τα 7 πήρα και τον δικτυακό δίσκο που έβαλα επάνω στο router. από τότε έχω το εξής πρόβλημα. δεν μπορεί να διαβάσει τους υπότιτλους από τον εξωτερικό δικτυακό σκληρό δίσκο. φυσικά τα ονόματα των *.avi και των αντίστοιχων *.srt είναι ίδια.
γνωρίζει μήπως κάποιος τι πρέπει να κάνω;;;

επίσης η έκδοση του firmware που έχω είναι η 50-17-091022-15EGR-403-000. όταν προσπαθώ να κάνω έλεγχο για αναβάθμιση μέσω internet μου βγάζει σφάλμα σαν να μην μπαίνει στο internet. καμία ιδέα και για αυτό;

Ευχαριστώ...

Reaction score
0

πως σβυνεται το m31b οταν δεν το χρησιμοποιητε? τι προτιματε δλδ?
πατατε το Power off? η το standby?

Reaction score
0
ερώτηση....αν συνδέσω ενα εξωτερικό DVD με uSB στο egreat (σαν και αυτο )θα το δεί και θα παίζει κανονικά?
Οπως καταλάβατε δεν έχω dvd για να το τεσταρω οπότε ρωτάω μην αγοράζω τσάμπα.
Μέχρι τώρα έκανα share το Dvd απο το pc..αλλά όλο κάτι κολλήματα μου έκανε

Reaction score
8
Ας με βοηθήσει κάποιος!Οταν θέτω σε λειτουργία την συσκευή την ώρα που φορτώνει έχει ταο γνωστό μαύρο φόντο της εταιρείας και δηλώνει ότι κάνει load .Ακριβώς μετα η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να κάνω τιποτα.Εβγαλα τον δίσκο και πάλι τπτ.Εβαλα στικάκι με recovery tool της εταιρείας και παλι δεν επανέρχεται.Τι πρεπει να κάνω.Το έχω δοκιμάζει σε 2,3 tv και μέσω ενισχυτή αλλα και απευθείας στη tv.Exω δοκιμάσει και αναλογικές εξόδους.

Reaction score
1

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνετε με το firmware ?
Η εταιρία δεν το έχει καν στην σελίδα της σαν προϊόν ακόμα, ούτε καν τα παλιά firmwares...!
Για νέο δεν βρήκα καθόλου.

Τώρα τελευταία μου κάνει κάποια κόλπα (δεν μου παίζει κάποια αρχεία ή παίζει μόνο τον ήχο)

Τι να κάνουμε ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα νεο firmwere η μήπως είναι μια λύση να περάσουμε του popcorn ??

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

ναι,περνα τις ποπκορν .δεν υπάρχει απο την εταιρία απο το τέλος 2009 και μετά

Κακό αυτό... Έχουμε κανένα οδηγό ? Είναι εύκολο και τι υπάρχει πιθανότητα να χάσω ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κακό αυτό... Έχουμε κανένα οδηγό ? Είναι εύκολο και τι υπάρχει πιθανότητα να χάσω ?
Περασε τα αφοβα, δεν χανεις τιποτα και ειναι μια χαρα (το περασα κι εγω). Και η επομενη αγορα να ΜΗΝ ειναι Egreat εφ΄οσον "γραφουν" κανονικα τους πελατες τους:141:

Reaction score
1

Περασε τα αφοβα, δεν χανεις τιποτα και ειναι μια χαρα (το περασα κι εγω). Και η επομενη αγορα να ΜΗΝ ειναι Egreat εφ΄οσον "γραφουν" κανονικα τους πελατες τους:141:
Κρίμα γιατί είχα την καλύτερη εικόνα... το εχω από το 2008 και πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες αγορές της ζωή μου. (Δεν υπερβάλω)

Οδηγίες θα βρούμε πουθενά ?

Reaction score
0
Διαδικασια για αλλαγη firmware σε αυτο του Popcorn

1. Περνατε πρωτα αυτο http://visualpro.fi/doc/198/sigma8635FW-201007.rar

και μετα

2. Περνατε το καινουριο απο εδω http://www.popcornhour.com/download/...ware-A110.html
http://files.syabas.com/popcornhour/...OP-403-000.zip

αν ειχατε NMT apps της Egreat στο δισκο, πρεπει να τα σβησετε, γιατι δε σας αφηνει να κανετε install τα NMT της Popcornhour απο πανω τους.

Reaction score
1

Έκανα την διαδικασία πέρασα το πρώτο όλα καλά αλλά όταν πήγα να περάσω το νέο που κατέβασα απο την popcorn μου κόλλησε κατά την εγκατάσταση....

Το έκλαψα.....

Μετά βρήκα ενα recovery tool που δεν δούλευε αλλά αλλάζοντας το firmware που ειχε με το νέο firmware της popcorn ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!

Αν και ζορίστηκα λίγο (εως πολλή) ανταμείφθηκα γιατί τώρα είναι πιο γρήγορο και παίζει και το RED(2010) που πρώτα δεν το πάιζε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89