ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
:121::121::121:Ναι καλά, το HTPC δεν θα πεθάνει ποτέ και όπως πάντα θα είναι μπροστά από όλα τα υπόλοιπα.:136:
Ναι καλά, το HTPC δεν θα πεθάνει ποτέ και όπως πάντα θα είναι μπροστά από όλα τα υπόλοιπα.:136:
Προσωπικά έχω στο σπίτι δυο σε λειτουργεία, ένα στο κύριο σύστημα κι ένα στην καθημερινή τηλεόραση για τον μικρό και τη γυναίκα μου και δεν έχω ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα ούτε με drivers, ούτε με updates και κολοκύθια.
Ελπίζω όσοι μιλάν για δυσκολίες να έχουν ΟΛΑ τα προγράμματα original (όλα όμως) όπου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αυτόματα updates. Γιατί πολλοί γκρινιάζουν γιατί δεν δουλεύουν τα σπασμένα...:137:
Φιλε αν και φανατικός PC user θελω να σου πω οτι το HTPC ειναι υπερβολή αν απλα κάνεις ενα σωστο σχεδιασμό του χώρου σου :401: Δηλαδή να έχεις το σωστό σου δίκτυο gigabit να έχεις ένα nasακι όσα τερα θέλεις και να έχεις ένα media player με ethernet όπου θέλεις.Η αλλαγή σε ταινίες γίνετε τσακ μπαμ και τέλος η κατανάλωση ρεύματος αλλά και ο όγκος είναι πολύ πολύ μικρότερος από την λύση των HTPC's.Και από το PC σου η από όποιο σημείο θέλεις πετάς στο nas τα data σου και αυτόματα το βλέπεις παντού και ούτε servers και τέτοια πράγματα δεν είναι αναγκαία.Σε ξεπερνάω φίλτατε, έχω τρία HTPC στο σπίτι, από ένα σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα για να ταΐζουν τους προβολείς μου, και ένα τρίτο για να ετοιμάζω και να καίω τα Blu-ray μου... :116:
Εκτός φυσικά από το pc που δουλεύω, και τα δύο netbooks του σπιτιού! Το ένα για να μιλάει καθημερινά ατέλειωτες ώρες το έτερον ήμισι με τη μητέρα της στην Ουκρανία μέσω Skype, και το δεύτερο που το έχω αποκλειστικά για τα «παιχνίδια» μου με το HCFR και τους αισθητήρες! Σύνολο έξι pc στο σπίτι! :111:
Μάλλον είμαι για δέσιμο!
Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με το μήνυμα του Σωτήρη, πλην της τελευταίας παραγράφου. Εδώ φίλτατε, μιλάς εκ του ασφαλούς. Γιατί αν όλοι μας διαθέταμε τα χρήματα για να αγοράζουμε τα πάντα original, τότε πολλοί από εμάς θα έπρεπε να δουλεύουμε αποκλειστικά για τον Μπιλάκη τον Γκέιτς και τα κινηματογραφικά στούντιο... :137:
Ακριβώς έτσι είναι, το είχα πει και παλιότερα για το τι πιστεύω ότι είναι ένα HTPC. Ειδικά αυτούς που έχουν automatic updates και μετά ανοίγουν δεκάδες threads όταν χαλάει κάτι γιατί βάλαν το άσχετο update που δεν το χρειαζόντουσαν. If ain't broke don't fix it!Το πρόβλημα ξεκινάει από την χρήση που κάνεις σε ένα HTPC - αν είναι μόνο για Media, Photos, Music κλπ δεν χρειάζεται να ασχολείσαι ποτέ μαζί του - δεν βάζεις antivirus, κλείνεις τα updates κάνεις ένα στρωμένο αρχικό setup και γίνεται ένα περίφημο appliance το οποίο μπορεί να το δουλέψει ο κάθε ένας. Έχω δύο τέτοια στο σπίτι και τα δουλεύουμε εδώ και τρία χρόνια και εγώ αλλά και η γυναίκα μου όπως και οι κόρες μου από τα 6 τους... ακόμα και η πεθερά μου. Και τα δύο με Windows 7, XBMC (παλιότερα είχαν Mediaportal) και τραβάνε αρχεία από τον Server...