3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
0
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά λέω να πειραματιστώ!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά λέω να πειραματιστώ!!!
Ανάλογα με το τι γυαλιά θα παραγγείλεις από τα Colorcode, συνολικά και για τα 2 (Colorcode - Red-Cyan) θα σου φύγουν 25-40 Euros. (μιλώντας πάντα για από 2 ζευγάρια στην κάθε τεχνολογία!! ;-) )
Δεν είναι κανένα τρομαχτικό ποσό, αλλά αν θέλεις να κάνεις οικονομία, πήγαινε στο Colorcode... ;-)
Δυνατό PCάκι πάντα εεε.... ;-)

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Μόλις τσέκαρα και το Shrek 3 3D (MKV 3D SBS) πάρα πολύ καλό το 3D του, και το 1 & 2 ήταν αρκετά καλά, φαντάζομαι το 4...................
(Με ColourCode πάντα... ;-) )

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Έλα σταμάτα... μη μου κάνεις το μαρτύριο της σταγόνας... αργούν ακόμα τα γυαλιά από το eBay... :p

Reaction score
0

Έλα σταμάτα... μη μου κάνεις το μαρτύριο της σταγόνας... αργούν ακόμα τα γυαλιά από το eBay... :p
Μόλις το είδα κιόλας ολόκληρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol lol lol
Με ColourCode βέβαια.... ;-)
Τέλειο!! Τέλειο και το 3D!!!

(Καλά... παίρνετε γυαλιά από το e-bay, ΑΛΛΑ ΜΗΝ μου αρχίσετε μετά τα παράπονα με τα γυαλιά από το e-bay, γιατί θα τα πάρω στο Κρανίο.................................... ;-) lol lol lol

Reaction score
669
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Κωστααααααααααααααααααα

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους. :103::107:

Διαβάζοντας το thread, αγόρασα τα ANA-PRO (Magenta\Cyan) και έμεινα ικανοποιημένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η σχετική αλλοίωση χρωμάτων και ιδιαίτερα του κόκκινου. Σκέπτομαι λοιπόν να αγοράσω και τα Colorcode3D.

Όσοι το έχουν, ισχύει ότι δεν αλλοιώνουν τα χρώματα ?

Διάβασα ότι τα ColorCode3D μόνο "σκοτεινιάζουν" την εικόνα αλλά αυτό το ξεπερνάς εύκολα με την φωτεινότητα της οθόνης σωστά ?

Χρησιμοποίησε κανείς τα ColorCode3D σε PC games με Nvidia ? Ποιες οι ρυθμίσεις ή software ?

Reaction score
0

ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!

:145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

Καλημέρα σε όλους. :103::107:

Διαβάζοντας το thread, αγόρασα τα ANA-PRO (Magenta\Cyan) και έμεινα ικανοποιημένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η σχετική αλλοίωση χρωμάτων και ιδιαίτερα του κόκκινου. Σκέπτομαι λοιπόν να αγοράσω και τα Colorcode3D.

Όσοι το έχουν, ισχύει ότι δεν αλλοιώνουν τα χρώματα ?

Διάβασα ότι τα ColorCode3D μόνο "σκοτεινιάζουν" την εικόνα αλλά αυτό το ξεπερνάς εύκολα με την φωτεινότητα της οθόνης σωστά ?

Χρησιμοποίησε κανείς τα ColorCode3D σε PC games με Nvidia ? Ποιες οι ρυθμίσεις ή software ?
Καλησπέρα φίλε μου!!
Δοκίμασε το ColourCode, αν έμεινες ικανοποιημένος με το Red-Cyan, τότε με το ColourCode θα πάθεις πλάκα!!!
Πολλοί γνωστοί μου όσο υπερβολικό και αν σου ακούγεται το συγκρίνουν και με τις 3D TVs..... είναι πολύ καλό..............
Και όλα τα υπόλοιπα ισχύουν όπως τα αναφέρεις.
Για gaming η NVidia, εγώ προσωπικά δεν την προτιμάω για πολλούς λόγους, δεν επιτρέπει χρήση του colourcode,ουτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, απ'οσο το έχω ψάξει... ;-)
Αντίθετα για την ATI-AMD υπάρχουν διάφορες λύσεις, βλέπεις η AMD δίνει το ελεύθερο... ;-) Και μία από τις πιο αξιόπιστες είναι αυτό που υποστηρίζει και ColourCode 3D!! ;-)
iZ3D Driver
http://www.iz3d.com

Reaction score
2

Εψαξα λιγο στο σιτε και στο manual του Ez3d , αλλα ειδα μονο επιλογη για απλο Anaglyph , οχι για colorcode... εχεις δει κατι σχετικο ?

Reaction score
0

Εψαξα λιγο στο σιτε και στο manual του Ez3d , αλλα ειδα μονο επιλογη για απλο Anaglyph , οχι για colorcode... εχεις δει κατι σχετικο ?
Bάλε το Anaglyph και μετά στο πρόγραμμα μέσα θα το βρεις το ColourCode 3D!! ;-)
Γενικά θα πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργεί το πρόγραμμα, δεν είναι δύσκολο, θέλει υπομονή και επιμονή.... ;-)

Reaction score
0

ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!

:145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145:

Reaction score
0

Και αυτές τις μέρες θα κάνω και μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή στο αρχικό Post που έχει να κάνει με DTS ήχο!!! ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQ

Καλησπέρα φίλε μου!!
Δοκίμασε το ColourCode, αν έμεινες ικανοποιημένος με το Red-Cyan, τότε με το ColourCode θα πάθεις πλάκα!!!
Πολλοί γνωστοί μου όσο υπερβολικό και αν σου ακούγεται το συγκρίνουν και με τις 3D TVs..... είναι πολύ καλό..............
Και όλα τα υπόλοιπα ισχύουν όπως τα αναφέρεις.
Για gaming η NVidia, εγώ προσωπικά δεν την προτιμάω για πολλούς λόγους, δεν επιτρέπει χρήση του colourcode,ουτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, απ'οσο το έχω ψάξει... ;-)
Αντίθετα για την ATI-AMD υπάρχουν διάφορες λύσεις, βλέπεις η AMD δίνει το ελεύθερο... ;-) Και μία από τις πιο αξιόπιστες είναι αυτό που υποστηρίζει και ColourCode 3D!! ;-)
iZ3D Driver
http://www.iz3d.com
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Χτές αγόρασα τα ColorCode Viewer Poly. Για την Nvidia κάτι έχω βρει με χρηση του Nvidia 3Dvision για ColorCode3D ... θα το δοκιμάσω όταν λάβω και τα γιαλία, και θα σας πώ την διαδικασία. :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D H

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Χτές αγόρασα τα ColorCode Viewer Poly. Για την Nvidia κάτι έχω βρει με χρηση του Nvidia 3Dvision για ColorCode3D ... θα το δοκιμάσω όταν λάβω και τα γιαλία, και θα σας πώ την διαδικασία. :126:
Έβαλε η Nvidia επιλογή για Colourcode???
Sorry κιόλας αλλά πως το έπαθε..... lol lol
Ξέρεις γιατί το λέω... γιατί σαν εναλλακτική προωθεί το Red-Cyan..... ;-)
Όλο και κάτι σημαίνει και αυτό.... ;-)

Reaction score
0

Επιτέλους παρέλαβα και εγώ τα γυαλιά (POLY).
Λοιπόν πρέπει να καταλάβετε όλοι κάτι και ορισμένοι λίγο πιο πολύ...
Το ColourCode είναι κλειστό Πρότυπο!!
Αυτό σημαίνει οτι και ακόμα και στα γυαλιά που αγοράζουμε Εννοείτε οτι πληρώνουμε χρήματα και για τα δικαιώματα στην εταιρία!! (CopyRight)
Δεν έχει καμία σχέση με τα Red-Cyan και όλα τα υπόλοιπα, που μπορώ ακόμα και εγώ να παράγω γυαλιά και να τα πουλάω και να μην μου ζητήσει κανένας διακαιώματα χρήσης της τεχνολογίας!! ;-)
Το οτι είναι κλειστό πρότυπο, προσωπικά το θεωρώ και Μεγάλο Θετικό, γιατί αν δείτε τι γίνεται με τις υπόλοιπες τεχνολογίες, από άποψη διαφοράς στην ποιότητα απεικόνισης της τελικής εικόνας, θα καταλάβετε πολύ καλά τι θέλω να πω........ ;-)
Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ, όταν πριν ένα χρόνο που άρχισα να ψάχνομαι με το ColourCode, όταν βρήκα στην Ελλάδα να πουλάνε μέχρι και στα 6 Euros, τα Red-Cyan αλλά μιλάμε για τα χάρτινα τα άσπρα, με τις ζελατίνες που μπορείτε να αγοράσετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο!! (τα συμπεράσματα δικά σας πάνω σε αυτό το θέμα... ;-) )
Όσον αφορά τα Poly που σήμερα παρέλαβα.
Ο φακός δεν έχει καμία σχέση με τα χάρτινα, είναι τελείως καθαρός, βασικά είναι ο φακός των γυαλιών μόνο (Frameless). Καθαρίζονται πολύ εύκολα όπως τα κανονικά γυαλιά κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τα χάρτινα.
Ο σκελετός τους, στην κυριολεξία τα "στηρίγματα" για να κάθονται στα αυτιά μας(Frameless),το οτι είναι από καουτσούκ και όχι από σκληρό πλαστικό εμπεριέχει αρκετά θετικά, επειδή κατά την αναδίπλωση τους είναι Flat,το αναφέρει στην περιγραφή η εταιρία,αν ήταν πλαστικό θα ήταν πολύ εύκολο να δημιουργήσει γρατσουνιές στους φακούς.
Επίσης θα διευκολύνει πάρα πολύ κατά την εφαρμογή τους,σε αυτούς που φοράνε γυαλιά, σχεδόν δεν θα έχουν καμία δυσκολία.
Το οτι όταν διπλώνουν είναι Flat τα κάνει πολύ πιο εύκολα στην μεταφορά τους από την άποψη αποφυγής της δημιουργίας ζημιών στους φακούς. (εκεί βοηθάνε και ελαστικά "στηρίγματα")
Κατά εμένα, και σύμφωνα με έναν φίλο από εδώ που μίλησα, δεν θα τα πρότεινα για χρήση με Projector, λόγω του οτι δεν παρέχουν προστασία από το φως του Projector. (σε αυτό τον τομέα σίγουρα είναι καλύτερα τα Pilot και χωρίς καμία αμφιβολία τα Pro...)

Reaction score
0

Εντάξει παιδιά..........
Τι να λέμε τώρα..............
Δεν έχουν καμία σχέση τα POLY με τα χάρτινα!!!!
Απλά Καμία...... (όπως το περίμενα...)
Είναι φακός δεν είναι film όπως τα χάρτινα!
Από τους φακούς των POLY περνάει Πολύ περισσότερο φως!!
Είναι τελείως ξεκούραστα για τα μάτια!! Καμία σχέση με το Film...
Και γενικά επειδή είναι και Frameless είναι σαν να μην φοράς καν γυαλιά!!
Κάνει πολύ πιο σωστό φιλτράρισμα των χρωμάτων.
Και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ακόμα πρέπει να έχει και πιο σωστή απόδοση του κόκκινου χρώματος, γενικά ο μπλε φακός είναι κλάσεις ανώτερος από τα χάρτινα.

Έλιωσα στο τεστάρισμα στο υπολογιστή και τώρα πάω για τεστάρισμα στην 40αρα.

Γενικά σιγά σιγά και ψήνομαι ακόμα για τα Pro.... (που δεν ψηνόμουν με τα χάρτινα που είχα μέχρι τώρα...)
Πάντως προσωπικά για τα Pilot θα πάω σίγουρα, αν και για τα Pro με κόβω.....
Αλλά όχι ακόμα, γιατί έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στο Pc και μου έχουν φύγει ένα σωρό χρήματα.... ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC

Έβαλε η Nvidia επιλογή για Colourcode???
Sorry κιόλας αλλά πως το έπαθε..... lol lol
Ξέρεις γιατί το λέω... γιατί σαν εναλλακτική προωθεί το Red-Cyan..... ;-)
Όλο και κάτι σημαίνει και αυτό.... ;-)
Σωστός, αλλά αν δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνα, θα πάει το βουνό σε αυτόν ! Απλά με λίγο regedit και επιλέγοντας RED-CYAN αυτή θα δείχνει ColorCode 3D. Λοιπών για να μην σας κρατώ σε αγωνία μεχρι να έρθουν τα δικά μου, κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πει .....

Here is the source: http://www.makeuseof.com/tag/how-to-play-your-games-in-real-3d/

To all of you who had problems enabling different anaglyph modes I have good news!

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=98878

Reaction score
0

Τα POLY έχουν ένα αρνητικό.
Γενικά στα Monitors των PCs δεν θα έχετε πρόβλημα, αλλά όταν υπάρχει απόσταση από το μέσο προβολής, δημιουργούνται στα άκρα των γυαλιών ελάχιστες αντανακλάσεις, οι οποίες άλλες φορές είναι ενοχλητικές και άλλες όχι.
Αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει λύση... ;-)

Τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πήρα τα Pro-Ana που είχα, γιατί εντάξει Red-Cyan δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσω, έβγαλα τους φακούς τους, κουμπωτοί είναι, έκοψα τους φακούς των POLY σύμφωνα με τους φακούς των Pro-Ana, σε 5' το έκανα,δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, εξάλλου σίγουρα θα χτυπήσω 2 ζευγάρια της προκοπής και για τους υπόλοιπους τα χάρτινα μια χαρά δουλειά κάνουν για προσωρινή χρήση,κούμπωσα τους Made By Konstantinos lol lol φακούς και έτοιμο το Super Γυαλί!!!

Αύριο θα βάλω και photos, γιατί σήμερα είμαι λίγο άρρωστος...

Τώρα τι κατηγορήσω την Colourcode, όταν η ίδια η Panasonic, που είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες, και είχε βγάλει κάτι γυαλιά για τις 3D TVs της, τα πιο εντυπωσιακά που υπάρχουν, θα τα έχετε δει οι περισσότεροι πάνω κάτω, Space Design τελείως, τα οποία από Design Super αλλά από απόδοση.....
Λόγω του κενού που υπήρχε ανάμεσα στους "φακούς" των γυαλιών και των στηριγμάτων για τα αυτιά και περνάει άπλετο φως, κάτι το οποίο είναι τελείως λάθος.... ;-)

Άμα λέω οτι σκέφτομαι για τα Pro σοβαρά δεν το λέω για να το πω....
http://www.tru3d.com/technology/3D_M...olor-Code 3D

Στην συγκεκριμένη εταιρία αυτό που άρχισα να αντιλαμβάνομαι είναι οτι, οτι πληρώσεις θα πάρεις...
Εντάξει τα Pro καλύπτουν το φως από όλο το οπτικό πεδίο.... ;-)
Και εκεί αυξάνεται και το Contrast όπως και η αίσθηση του 3D σίγουρα..... ;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.966
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou