3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Το περίεργο είναι οτι από χθες που μπαίνω τα Pro δεν υπάρχουν διαθέσημα για αγορά.............?
Τώρα ή εξαντλήθηκαν ή θα αλλάξει την τιμή τους η εταιρία.....
Ελπίζω προς το καλύτερο............ :416:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV o

Σωστός, αλλά αν δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνα, θα πάει το βουνό σε αυτόν ! Απλά με λίγο regedit και επιλέγοντας RED-CYAN αυτή θα δείχνει ColorCode 3D. Λοιπών για να μην σας κρατώ σε αγωνία μεχρι να έρθουν τα δικά μου, κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πει .....

Here is the source: http://www.makeuseof.com/tag/how-to-play-your-games-in-real-3d/

To all of you who had problems enabling different anaglyph modes I have good news!

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=98878
Μακάρι να σου δουλέψει σωστά, γιατί η Colourcode κωδικοποίηση δεν έχει καμία σχέση με την Red-Cyan......
http://www.tru3d.com/technology/3D_Media_Formats_Software.php?file=Color-Code 3D

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Πάρτε τα χάρτινα Colourcode όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα και θέλετε να τα δοκιμάσετε και μετά εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι προχωρήστε πολύ προσεχτικά στην επιλογή των κατάλληλων γυαλιών Colourcode.

Όταν αγόρασα τα χάρτινα πριν ένα χρόνο η εταιρία έδινε σαν επιλογές μόνο τα χάρτινα και τα Pro... Τα άλλα δύο τώρα τα εμφάνισε στην αγορά.... ;-)
Το διαπίστωσα όταν έγραφα το Post... ;-)

Reaction score
0

Τα POLY είναι μόνο για χρήση με monitor, δηλαδή καλύτερα τα χάρτινα Colourcode όταν έχεις πρόβλημα με την φωτεινότητα.
Σήμερα κατέστρεψα και τα Pro-Ana, δεν πρόκειται να τα ξαναχρησιμοποιούσα.
Γενικά αυτή εταιρία μέχρι το 2010 έδινε μόνο τα χάρτινα και τα Pro, όταν λέω εγώ οτι τα άλλα μοντέλα τα εμφάνισε όταν έγραφα το Post...
Να και η απόδειξη:
http://www.colorcode3d.com/News.html

Και κατά εμένα λάθος της γιατί θα δυσαρεστηθούν πάρα πολλοί και χωρίς λόγο... Και είναι κρίμα...

Τα Pro, είναι αυτά που προστατεύουν γενικά από το περιβάλλοντα φωτισμό.
Λοιπόν παιδιά η Colourcode έχει και επικοινωνία μέσω Skype, όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους... ;-)

Reaction score
0

Έλα Tzimakos.
Δεν έχει καμία σχέση με τα Red-Cyan κτλ...
Βέβαια παίζουν και πολλά άλλα ρόλο...
Βασικό η ποιότητα του αρχείου που παίζεις και πόσο προσεγμένη δουλεία έχουν κάνει στο 3D.
Το μέσο προβολής έχει επίσης σημασία, γιατί έχει να κάνει με το φως που μπορεί να αποδώσει, και ανάλογα διαλέγεις και τα κατάλληλα γυαλιά.
Πάρε τα χάρτινα για αρχή και πειραματίσου!!
Αλλά πρόσεξε οτι ακριβώς αναφέρω στον αρχικό μου οδηγό, και άμα έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε... ;-)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

Εψαξα λιγο στο σιτε και στο manual του Ez3d , αλλα ειδα μονο επιλογη για απλο Anaglyph , οχι για colorcode... εχεις δει κατι σχετικο ?
Καλό είναι να γράφουμε σωστά το όνομα του προγράμματος, ξέρεις και για τους υπόλοιπους χρήστες... ;-) iz3D www.iz3d.com

Πρόσφατα η iz3D συνεργάζεται με την Colourcode 3D, οπότε και έχει φτιάξει "κανονικό" Profile Colourcode, αυτό σημαίνει πιο σωστή κωδικοποίηση για Colourcode σύμφωνα με τα πρότυπα της Colourcode!! ;-)

(Αυτό για τους Gamers!! ;-) )

Reaction score
16

για παιχνιδια πρεπει να εχουμε και οθονη 3d η με οποιαδηποτε μπορουμε?

Reaction score
0

ο παρών οδηγός και post είναι για τον εξοπλισμό που διαθέτουμε ήδη

Reaction score
10

τιποτα settings rgb. gamma για να γινουν τα χρωματα λιγο ποιο φυσικα εχετε να προτινετε;

Reaction score
0

τιποτα settings rgb. gamma για να γινουν τα χρωματα λιγο ποιο φυσικα εχετε να προτινετε;
Τα χάρτινα έχεις πάρει;
Αν ναι, αυξάνεις Backlight!! (όσο αυξάνεις Backlight περνάει περισσότερο φως από το μπλε φακό)
Αν πειράξεις το RGB, ασ'το όπως το έχεις για κανονική προβολή και μείωσε μόνο το το Blue αλλά όχι πάρα πολύ!! ;-)
Γενικά στα κανονικά Γυαλιά περνάει περισσότερο φως και κάνουν πιο σωστό φιλτράρισμα των χρωμάτων.

Reaction score
0

Και γενικά ψαχτείτε λίγο παραπάνω και μόνοι σας με το τι ρυθμίσεις έχει και οι κάρτα γραφικών σας, και το λέω γιατί βλέπω πχ εγώ έχω την AMD HD 6850 οτι η AMD έχει βάλει κάτι επιλογές μέσα "Brighter Whites" "Dynamic Range", όλα αυτά Πρέπει να τα προσέχετε αν έχετε έντονο πρόβλημα με το Μπλε ή με την απόδοση του "Μαύρου" (Dynamic Range) , γιατί πχ το Brighter Whites Αυξάνει το Blue στο RGB!!!!!! για να δώσει πιο καθαρή εικόνα και καλά.... Όλα αυτά θέλουν προσοχή και ψάξιμο.... ;-)

Επίσης όσοι έχετε πρόβλημα με την απόδοση του "μαύρου" πηγαίνετε στο FFDShow-RGB Conversion και παίξτε με τις δύο επιλογές που έχει!!
Αν όμως γενικά το μέσο προβολής σας έχει ένα "θέμα" με την σωστή απόδοση του "μαύρου", ε τότε είναι και φυσιολογικό να έχετε ένα θέμα με την απόδοση του 'μαύρου" όταν αυξάνετε το Backlight, αυτό για τις LCD TVs, προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα όσο και να αυξήσω το Backlight.

Reaction score
0

http://en.wikipedia.org/wiki/Anaglyph_image

ColorCode 3D color (almost full-color perception) (also named yellow-blue, ochre-blue, or brown-blue) a newer system deployed in 2000s; better color rendering, but dark image, requires dark room or very bright image. Left filter darkened to equalize the brightness received by both eyes as the sensitivity to dark blue is poor. Older people may have problems perceiving the blue. Like in the mirachrome system, the chromatic aberration can be compensated with a weak negative correction lens (-0.7 diopter) over the right eye.[12] Works best in the RG color space. The weak perception of the blue image may allow watching the movie without glasses and not seeing the disturbing double-image.

Reaction score
0

ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!

:145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145:

Reaction score
0

Tzimakos, γενικά διάβασε προσεχτικά τον οδηγό μου και ότι απορία έχεις μετά από αυτό εδώ είμαστε... ;) (ακόμα και με msn όπως μου ζήτησες με pm... ;) )

Reaction score
467
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Ποιά είναι η ελάχιστη απαίτηση σε κάρτα γραφικών;Οχι για παιχνίδια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

Ποιά είναι η ελάχιστη απαίτηση σε κάρτα γραφικών;Οχι για παιχνίδια.
Τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιούμε εδώ φίλε μου δεν απαιτούν επεξεργαστική ισχύει από την κάρτα γραφικών, αλλά μόνο από τον επεξεργαστή, το minimum είναι "καλός" διπύρηνος, αν και το standard είναι τετραπύρηνος, γιατί έχουμε να κάνουμε με μεγάλα συνήθως αρχεία, δοκιμάζετε και βλέπετε... ;-)
Όλα αυτά τα αναγράφω και στο αρχικό μου Post.

(παρακαλώ διαβάζεται πιο καλά το αρχικό post...)

Reaction score
0

Λοιπόν... ήρθαν τα γυαλιά μου από το eBay και τα συναισθήματα είναι ανάμικτα... Κατά πρώτον είδα 3D και είμαι πολύ χαρούμενος!!!! Το πρώτο που έβαλα (Clash.of.the.Titans.3D.2010.Half-SBS.DTS.x264-munk) ήταν σκέτη απαγοήτευση και μου έκανε και τον επεξεργαστή δαντέλα... Το δεύτερο (My.Bloody.Valentine.3DBD.LEFT.1080p.D.D.5.1.x264-SWEMUX και My.Bloody.Valentine.3DBD.RIGHT.1080p.D.D.5.1.x264-SWEMUX) τα έσπασε εντελώς, αλλά μου έσπασε και το μηχάνημα επίσης - χόρτασα καρέ!!!

Τα τρέχω σε ένα Core 2 Duo E8400 (με ATI 5670 αν και δεν έχει σημασία...). Σε γενικές γραμμές το θεωρώ overkill για HTPC αλλά τελικά μάλλον δεν είναι αρκετό... κρίμα... Έχω και έναν Q8200 σε άλλο PC αλλά για την ώρα βαριέμαι να κάνω τράμπες... Θα δοκιμάσω τον Stereoscopic στο άλλο PC και αν εκεί παίζει καλά μπορεί και να κάνω την τράμπα...

Στο δεύτερο Media Center (το μικρό) έχω έναν Core i3 - λες εκεί να παίζει καλύτερα;

Reaction score
0

Λοιπόν... ήρθαν τα γυαλιά μου από το eBay και τα συναισθήματα είναι ανάμικτα... Κατά πρώτον είδα 3D και είμαι πολύ χαρούμενος!!!! Το πρώτο που έβαλα (Clash.of.the.Titans.3D.2010.Half-SBS.DTS.x264-munk) ήταν σκέτη απαγοήτευση και μου έκανε και τον επεξεργαστή δαντέλα... Το δεύτερο (My.Bloody.Valentine.3DBD.LEFT.1080p.D.D.5.1.x264-SWEMUX και My.Bloody.Valentine.3DBD.RIGHT.1080p.D.D.5.1.x264-SWEMUX) τα έσπασε εντελώς, αλλά μου έσπασε και το μηχάνημα επίσης - χόρτασα καρέ!!!

Τα τρέχω σε ένα Core 2 Duo E8400 (με ATI 5670 αν και δεν έχει σημασία...). Σε γενικές γραμμές το θεωρώ overkill για HTPC αλλά τελικά μάλλον δεν είναι αρκετό... κρίμα... Έχω και έναν Q8200 σε άλλο PC αλλά για την ώρα βαριέμαι να κάνω τράμπες... Θα δοκιμάσω τον Stereoscopic στο άλλο PC και αν εκεί παίζει καλά μπορεί και να κάνω την τράμπα...

Στο δεύτερο Media Center (το μικρό) έχω έναν Core i3 - λες εκεί να παίζει καλύτερα;
Φίλε μου χρειάζεται δυνατό CPU γιατί τα αρχεία είναι ιδιαίτερα υψηλού Bitrate.Δοκίμασε και πες μας... ;-)
Κάντε μια διόρθωση στο FFDShow στο DTS βάλε τον άλλο Codec!! ;-)

Reaction score
0

Επίσης δεν κατάφερα με τίποτα να δω υπότιτλους... Δεν έβαλα αυτά που λες όπως τα λες (διότι με το HTPC βλέπω και άλλα video) αλλά έβαλα τελευταία Klite full και έκανα ανάλογες ρυθμίσεις αλλά τζίφος...

Επίσης έχω απαγοητευτεί πολύ άσχημα από το Performance... δεν θέλω να πειράξω το HTPC και έλπιζα να μπορεί να παίζει ένα HalfSBS 720p χωρίς να χάνω frames. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει DXVA και ελπίζω σε κάποια επόμενη έκδοση του Stereoscopic Player να διορθωθεί αυτό...

Reaction score
0

Λοιπόν επικοινώνησα με την ColorCode και όντως τα γυαλιά Pro έχουν εξαντληθεί και θα είναι διαθέσιμα τέλος του μηνός... ;-)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.968
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou