Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μια γυρα απο τα ιδια στον παππου απο τους τροφιμους......και θα παρακαλαει να τον παρει ο Κυριος νωριτερα για να γλυτωσει!!!!!!!!!!!!

Reaction score
33
To θέμα όμως είναι το έρμο το παιδάκι που το προδώσανε οι άνθρωποι που κάθε άνθρωπος δικαιούται να τον αγαπάνε: η μάνα του, η γιαγιά του, ο παππούς του...
Το κακόμοιρο ελπίζω με όλη μου την καρδιά να τα καταφέρει και να ξεπεράσει αυτή την κόλαση που το ρίξανε...
Μερικές φορές η αμνησία θα ήταν θείο δώρο...

Όσο για αυτά τα καθάρματα τι να πω....ότι και να τους συμβεί τους αξίζει.
Και ο εισαγγελέας που αγνόησε την καταγγελία του πατέρα, ελπίζω να κοιμάται ήσυχος τα βράδια...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.769
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Το έμαθα και ήθελα να σε ενημερώσω...:144:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μια γυρα απο τα ιδια στον παππου απο τους τροφιμους......και θα παρακαλαει να τον παρει ο Κυριος νωριτερα για να γλυτωσει!!!!!!!!!!!!
Σαν τον δουρή θα παει

Reaction score
33
Καλημέρα φίλε! :107:

Λοιπόν είδα ότι 2 σκυλιά είχαν καταδαγκώσει τη γατούλα μου. Το ένα στην πλάτη της, το άλλο στην κοιλιά της. Αίματα δεν είχε αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε το ένα μάτι της κλειστό με δάκρυα..... :110:
Μιλάμε μόλις ξύπνησα, ακόμη πριν πιω καφέ πήγα και της έριξα ένα extra special χάιδεμα, το οποίο αν και απορημένη το απόλαυσε επιβραβεύοντας με, με ένα ωραιότατο γουργουρητό.:442:
ΜΗΝ τολμήσει και γελάσει κανείς, τον έφαγα! :138:
Όποιος έχει ζωάκι σπίτι του με καταλαβαίνει... γίνονται κυριολεκτικά μέλη της οικογένειας.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Καλημέρα φίλε! :107:

Λοιπόν είδα ότι 2 σκυλιά είχαν καταδαγκώσει τη γατούλα μου. Το ένα στην πλάτη της, το άλλο στην κοιλιά της. Αίματα δεν είχε αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε το ένα μάτι της κλειστό με δάκρυα..... :110:
Μιλάμε μόλις ξύπνησα, ακόμη πριν πιω καφέ πήγα και της έριξα ένα extra special χάιδεμα, το οποίο αν και απορημένη το απόλαυσε επιβραβεύοντας με, με ένα ωραιότατο γουργουρητό.:442:
ΜΗΝ τολμήσει και γελάσει κανείς, τον έφαγα! :138:
Όποιος έχει ζωάκι σπίτι του με καταλαβαίνει... γίνονται κυριολεκτικά μέλη της οικογένειας.
Φίλε όταν είχα δει ένα παρόμοιο όνειρο και το είχα πει σε κάποιον από περιέργεια και μόνο γιατί δεν τα πολυπιστεύω μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο όνειρο (εκεί μου έφυγαν χαχαχα) και έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα της γάτας σου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι την αγαπάς και φοβάσαι υποσυνείδητα για το μέλλον της σε αυτήν την κοινωνία που ζει η καημένη.:105:

Reaction score
33
Αν την αγαπάω? Ψοφάω!
Την έχω βλέπεις από μωράκι και φυσικά αισθάνομαι υπεύθυνος για αυτήν.
Και αυτή όμως με λατρεύει....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Αν την αγαπάω? Ψοφάω!
Την έχω βλέπεις από μωράκι και φυσικά αισθάνομαι υπεύθυνος για αυτήν.
Και αυτή όμως με λατρεύει....
Ξέρω τι μου λες όσο ζούσα με τους δικούς μου είχαμε γάτες από παλιά τουλάχιστον 2 οι οποίες ποτέ δεν στειρωθηκαν γιατί μπορούσαν να έχουν κανονική σεχουαλικη ζωή.Το μόνο ζόρι ήταν κάθε 5-6 μήνες να δίνεις τα γατάκια από εδώ και από εκεί και όχι σε όποιον να είναι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.769
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

:111: :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv