- Reaction score
- 33
^
+ 1000
+ 1000
Αντε ρε ψευτη.....ορκισου το!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε παιδιά τι ωραία που παίζουν τα flac files...
Είναι ανατριχιαστικό...
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/127557/pappous-viaze-tin-6hroni-eggoni-tou/
:142::142::142: και αντε να ξανασηκωθει τωρα!!!Ας πεσει τωρα ο σερβερ
καρναβαλακι....
![]()
Σαν τον δουρή θα παειΜια γυρα απο τα ιδια στον παππου απο τους τροφιμους......και θα παρακαλαει να τον παρει ο Κυριος νωριτερα για να γλυτωσει!!!!!!!!!!!!
Σαν τον δουρή θα παει
Καλημερες , γράψε τι είδες να το αναλύσει μετά ο Sudoku χαχαχαχα :422:ΟΥΦ! ευτυχώς ήταν όνειρο.....:402:
Φίλε όταν είχα δει ένα παρόμοιο όνειρο και το είχα πει σε κάποιον από περιέργεια και μόνο γιατί δεν τα πολυπιστεύω μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο όνειρο (εκεί μου έφυγαν χαχαχα) και έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα της γάτας σου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι την αγαπάς και φοβάσαι υποσυνείδητα για το μέλλον της σε αυτήν την κοινωνία που ζει η καημένη.:105:Καλημέρα φίλε! :107:
Λοιπόν είδα ότι 2 σκυλιά είχαν καταδαγκώσει τη γατούλα μου. Το ένα στην πλάτη της, το άλλο στην κοιλιά της. Αίματα δεν είχε αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε το ένα μάτι της κλειστό με δάκρυα..... :110:
Μιλάμε μόλις ξύπνησα, ακόμη πριν πιω καφέ πήγα και της έριξα ένα extra special χάιδεμα, το οποίο αν και απορημένη το απόλαυσε επιβραβεύοντας με, με ένα ωραιότατο γουργουρητό.:442:
ΜΗΝ τολμήσει και γελάσει κανείς, τον έφαγα! :138:
Όποιος έχει ζωάκι σπίτι του με καταλαβαίνει... γίνονται κυριολεκτικά μέλη της οικογένειας.
Ξέρω τι μου λες όσο ζούσα με τους δικούς μου είχαμε γάτες από παλιά τουλάχιστον 2 οι οποίες ποτέ δεν στειρωθηκαν γιατί μπορούσαν να έχουν κανονική σεχουαλικη ζωή.Το μόνο ζόρι ήταν κάθε 5-6 μήνες να δίνεις τα γατάκια από εδώ και από εκεί και όχι σε όποιον να είναι.Αν την αγαπάω? Ψοφάω!
Την έχω βλέπεις από μωράκι και φυσικά αισθάνομαι υπεύθυνος για αυτήν.
Και αυτή όμως με λατρεύει....