Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: ΣΟΥΞΟΥ-ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!
Στείλε κανένα mail στην ATC ότι έχεις τα ενεργά τους και θες να βγάλεις έξω τους ενισχυτές για "αναβάθμιση" να δοκιμάσουμε τα όρια της ευγένειας των Άγγλων.
Btw, η όλη συζήτηση μου θυμίζει πιτσιρικάδες που τσουλάνε το πατίνι τους (= παθητικά ηχεία της πλάκας) και συζητάνε ότι δεν τους φαίνεται πολύ αεροδυναμική η Ferrari GTO και θα μπορούσαν οι Ιταλοί να την είχαν χαμηλώσει λίγο ακόμα στη μούρη......
Aν μιλάμε για τα ίδια ηχεία, ήταν παθητικά και αργότερα έγιναν ενεργά γι'αυτό και μείνανε στην "απ'έξω" οι ενισχυτές.Πάντως σε μία πρόσφατη επίσκεψή μου στην "location sound", άκουσα τα ενεργά τα ATC 50 από τα οπoία είχαν αφαιρεθεί οι ενσωματωμένοι ενισχυτές και είχαν τοποθετηθεί στο πάτωμα πολύ κοντά δίπλα στα ηχεία. Η εξήγηση ήταν πως έτσι έχουν λιγότερες επιδράσεις από τους κραδασμούς του ηχείου και πως η διαδικασία αυτή θεωρείται update.
Στείλε κανένα mail στην ATC ότι έχεις τα ενεργά τους και θες να βγάλεις έξω τους ενισχυτές για "αναβάθμιση" να δοκιμάσουμε τα όρια της ευγένειας των Άγγλων.
Btw, η όλη συζήτηση μου θυμίζει πιτσιρικάδες που τσουλάνε το πατίνι τους (= παθητικά ηχεία της πλάκας) και συζητάνε ότι δεν τους φαίνεται πολύ αεροδυναμική η Ferrari GTO και θα μπορούσαν οι Ιταλοί να την είχαν χαμηλώσει λίγο ακόμα στη μούρη......