Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Reaction score
11.759
Όταν πατάω το βέλος αριστερά από τον τίτλο του θέματος ("Go to first new post"), δεν με πηγαίνει στο τελευταίο διαβασμένο, όπως παλιά, αλλά στην αρχή της σελίδας. Είναι κάποιο bug που θα διορθωθεί;

Το κουμπάκι EDIT του μηνύματός μου, είναι πολύ μικρό και δε διαβάζεται η λεξούλα "EDIT", αλλά φαίνεται σα μουτζούρα. Και όχι δεν αλλάζω οθόνη, abcd.:136:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

καμμία απάντηση για τα αδιάβαστα μηνύματα ; αν κάνω να μπω δύο μέρες, πάλι 99 θα έχω ;;;
Πέσμου λίγο πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημα να το δω.

Όταν πατάω το βέλος αριστερά από τον τίτλο του θέματος ("Go to first new post"), δεν με πηγαίνει στο τελευταίο διαβασμένο, όπως παλιά, αλλά στην αρχή της σελίδας. Είναι κάποιο bug που θα διορθωθεί;
Ναι είναι μπαγκ θα διορθωθεί.

Το κουμπάκι EDIT του μηνύματός μου, είναι πολύ μικρό και δε διαβάζεται η λεξούλα "EDIT", αλλά φαίνεται σα μουτζούρα. Και όχι δεν αλλάζω οθόνη, abcd.:136:
Ορίστε; το edit έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με τα άλλα κουμπιά.

Reaction score
855

Πέσμου λίγο πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημα να το δω.

το ανέλυσα στην προηγούμενη σελίδα... όποτε πατάω τα νέα μηνύματα, μου βγάζει 5 σελίδες με συνολικά 99 μηνύματα.... όταν συνήθως κάνω αρκετές ώρες να μπω, θα έπρεπε να μαζεύονται πολλά παραπάνω αδιάβαστα (στο παλαιό σάιτ, στις 10 ώρες μαζεύονταν περί τα 250 -300 αδιάβαστα ) ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

το ανέλυσα στην προηγούμενη σελίδα... όποτε πατάω τα νέα μηνύματα, μου βγάζει 5 σελίδες με συνολικά 99 μηνύματα.... όταν συνήθως κάνω αρκετές ώρες να μπω, θα έπρεπε να μαζεύονται πολλά παραπάνω αδιάβαστα (στο παλαιό σάιτ, στις 10 ώρες μαζεύονταν περί τα 250 -300 αδιάβαστα ) ...
Η λειτουργία αυτή είναι "νέα μηνύματα", όχι "αδιάβαστα μηνύματα".
Έτσι είναι λογικό να βγάζει πάντα τα 100 πιο νέα μηνύματα (αυτό δηλαδή βγάζει σε όλους). Κάποια στιγμή θα περαστεί και module με την άλλη λειτουργία, (αδιάβαστα μηνύματα - unread posts).

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Όταν πατάω το βέλος αριστερά από τον τίτλο του θέματος ("Go to first new post"), δεν με πηγαίνει στο τελευταίο διαβασμένο, όπως παλιά, αλλά στην αρχή της σελίδας
Κάποια στιγμή θα περαστεί και module με την άλλη λειτουργία, (αδιάβαστα μηνύματα - unread posts).

Αυτά τα δύο προβλήματα είναι τα πιο sos για μένα και ελπίζω να φτιαχτούν πρώτα.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.691

Να γράψω κάτι, να το κάνω EDIT, να δεις.

:111:

Εμένα το δείχνει ίδιο μέγεθος!

Με firefox μπαίνω.

Reaction score
855
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Η λειτουργία αυτή είναι "νέα μηνύματα", όχι "αδιάβαστα μηνύματα".
Έτσι είναι λογικό να βγάζει πάντα τα 100 πιο νέα μηνύματα (αυτό δηλαδή βγάζει σε όλους). Κάποια στιγμή θα περαστεί και module με την άλλη λειτουργία, (αδιάβαστα μηνύματα - unread posts).
ευχαριστώ για την απάντηση ... εκτιμώ ότι θα ήταν ορθότερο να υπάρχουν τα ''unread'' και ας μην υπήρχαν τα ''νέα μηνύματα'' .... έτσι χάνουμε πολλά ενδιαφέροντα μηνύματα ...
...

Reaction score
2.051
Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Πάντως δεν θεωρώ σωστό να φαίνονται φόρα παρτίδα τα ip's των μελών πατώντας πάνω στο View Readers.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Να γράψω κάτι, να το κάνω EDIT, να δεις.

Αυτό δεν είναι φυσιολογική απεικόνιση, κάτι παίζει με την περίπτωση τη δική σου συγκεκριμένα. Πέσμου λίγο με τι browser το βλέπεις αυτό να το τσεκάρω. Όχι μόνο ποιον, αλλά και τι έκδοση.

Αυτά τα δύο προβλήματα είναι τα πιο sos για μένα και ελπίζω να φτιαχτούν πρώτα.
Είναι από τα πρώτα στη λίστα μου, θα φτιαχτούν σύντομα ελπίζω. :)

Πάντως τα ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ δίνουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τα "αδιάβαστα μηνύματα" απλά βγάζει συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων όχι όλα. Δηλαδή αν έχεις να μπεις 3 μήνες στο σάιτ δε σου βγάζει τα αδιάβαστα τριών μηνών αλλά των τελευταίων Χ ημερών. Θα το δω τι νου΄μερο είναι αυτό και θα σας πω ώστε να το ρυθμίσουμε όπως σας βολεύει καλύτερα.

Πάντως δεν θεωρώ σωστό να φαίνονται φόρα παρτίδα τα ip's των μελών πατώντας πάνω στο View Readers.
Πού φαίνεται αυτό; μάλλον μας ξέφυγε. Δώσε ένα λινκ να το τσεκάρω.

Reaction score
2.051

Defkalion πάτα από κάτω στο View Readers δεξιά του Actions.

Τhanks for the effort by the way! :107:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Defkalion πάτα από κάτω στο View Readers δεξιά του Actions.
Ρε κέρατο, πού ήταν εκεί το σκασμένο! Οκ νομίζω τώρα διορθώθηκε, δε πρέπει πλέον να το βλέπουν τα μέλη αυτό. Θενκς για την επισήμανση. :)

Reaction score
2.051

Tώρα δεν βλέπεις ούτε τα μέλη που έχουν διαβάσει το θέμα, γράφει "You do not have permission to view the list of names.", προσωπικά δεν με πειράζει - ενημερωτικά το λέω.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Tώρα δεν βλέπεις ούτε τα μέλη που έχουν διαβάσει το θέμα, γράφει "You do not have permission to view the list of names.", προσωπικά δεν με πειράζει - ενημερωτικά το λέω.
:116: Δεν με θέλει σήμερα! Οκ το διόρθωσα τώρα είναι κομπλέ!

Reaction score
11.759
Στο σπίτι με Mozilla Firefox 2.0.0.20 έχω το πρόβλημα.

Με Mozilla Portable και Όπερα 11 δεν το έχω.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.691

Στο σπίτι με Mozilla Firefox 2.0.0.20 έχω το πρόβλημα.

Μπουαχαχαχαχαχα!

Όταν σου έλεγα να αλλάξεις τη προϊστορική έκδοση δεν με άκουγες! :116:

Reaction score
11.759
Επίσης, σπίτι με Mozilla Firefox 2.0.0.20 μου κάνει κανονικά resize τις φωτογραφίες όταν πατάω τη μπάρα από πάνω τους για να τις μεγαλώσω.

Στο Mozilla Portable μου τις τραβάει μόνο κατά τον κατακόρυφο άξονα. Τον οριζόντιο τον αφήνει αμετάβλητο με αποτέλεσμα οι φωτό μετά να φαίνονται τραβηγμένες κατά τη μια διεύθυνση.

abcd,:618:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster