Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Δε θα κάνεις δεξί κλικ στο ξεζιπαρισμένο αρχείο.Το αρχείο αυτό πως λέγεται?
Το αρχείο που κατέβασες έχει κατάληξη .rar ή .zip?

Reaction score
4.250

Νιμιζω οτι δικαιουμαι βραβειο για το πιο αργο περασμα του φιρμγουερ (απο το νωρις το πρωι ξεκινησα και ειναι 23.57). Ομως τα καταφερα!!! Ολα παιζουν πλεον τελεια. Δεν ξαναβαζω αλλο φιρμγουερ.

Reaction score
1.458

Aφού το πέρασες τελικά ολα ok!Στο επόμενο θα το περάσεις πολύ πιο γρήγορα!:126:

Reaction score
4.250

Τελικα η διαδικασια ειναι η εξης: Πρωτα επιλεγεις το ειδος συνδεσης του audio Στην δικη μου περιπτωση coaxial. Ετσι κατεβαζεις το αντιστοιχο αρχειο. Μετα το αρχειο το στελνεις στο φλασακι. Με δεξι κλικ κανεις στο ιδιο φλασακι ξεζιπαρισμα. Το ζιπαρισμενο το διαγραφεις. Στην συνεχεια δεξι κλικ στο αρχειο. Σου βγαζει ενα φακελο που γραφει Install. To παιρνεις το αρχειακι και διαγραφεις παλι το προηγουμενο. Μετα πας στο πλαιυερ και κανεις τις οδηγιες συμφωνα με τις υποδειξεις (τιποτα το ιδιαιτερο). Και ολα πανε καλα.

Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ. Σας επρηξα λιγο (τι λιγο δηλαδη, ολη την μερα σας ειχα στο ποδι). Τωρα γελανε και τα μουστακια μου (δεν εχω αλλα δεν πειραζει). Μενει αυριο να συνενοηθω με το φιλαρακι τον Γιαννη και να του κανω ενα επι τοπου σεμιναριο.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Πέρασα firmware
Έχω θέμα με το εξής....
Εικόνα ΟΚ
Ήχος από toslink μου κάνει κοψιματάκια.
Θέλω περισσότερες δοκιμές, αλλά μάλλον υπάρχει το θέμα αυτό με την οπτική.....

Καμιά ιδέα?

Μιλάω για 400 & firmware 25/01/11

Reaction score
4.250

Πέρασα firmware
Έχω θέμα με το εξής....
Εικόνα ΟΚ
Ήχος από toslink μου κάνει κοψιματάκια.
Θέλω περισσότερες δοκιμές, αλλά μάλλον υπάρχει το θέμα αυτό με την οπτική.....

Καμιά ιδέα?

Μιλάω για 400 & firmware 25/01/11
Κανε υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα βγει το καινουριο φιρμγουερ για το 400 (υπαρχει και τωρα αλλα οπως εγραψε ο Αποστολης εχει ενα θεμα με την οπτικη). Μην ξεχασεις να επιλεξεις το λινκ που απευθυνεται για οπτικη (η coaxial, το ιδιο ειναι). Λογικα αφου το εγκαταστησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Να προσεξεις και τις ρυθμισεις ηχου στην συνεχεια, για ταινιες το downmix2ch.

Reaction score
49

Κανε υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα βγει το καινουριο φιρμγουερ για το 400 (υπαρχει και τωρα αλλα οπως εγραψε ο Αποστολης εχει ενα θεμα με την οπτικη). Μην ξεχασεις να επιλεξεις το λινκ που απευθυνεται για οπτικη (η coaxial, το ιδιο ειναι). Λογικα αφου το εγκαταστησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Να προσεξεις και τις ρυθμισεις ηχου στην συνεχεια, για ταινιες το downmix2ch.
Βασίλη ευχαριστώ! :107:
Πέρασα το παλιό firmware για να αποφύγω το πρόβλημα αλλά με....κυνηγάει :116:
Δεν πειράζει
Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα

Reaction score
207

Ok μόλις πέρασα το νέο firmware τσακ μπαμ χωρίς απρόοπτα.
Όλα λειτουργούν ρολόι,ακόμα κι ένα demo dts hd master audio αρχείο που μου έκανε σπασίματα με το προηγούμενο firm τώρα παίζει νεράκι,μάλλον τώρα το βλέπω για πρώτη φορά.:626:
Και μάλλον το γνωστό ενοχλητικό τσικ-τσακ από τα ηχεία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,πρέπει να διορθώθηκε,θα το τσεκάρω για ποιο σίγουρα πάλι.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ok μόλις πέρασα το νέο firmware τσακ μπαμ χωρίς απρόοπτα.
Όλα λειτουργούν ρολόι,ακόμα κι ένα demo dts hd master audio αρχείο που μου έκανε σπασίματα με το προηγούμενο firm τώρα παίζει νεράκι,μάλλον τώρα το βλέπω για πρώτη φορά.:626:
Και μάλλον το γνωστό ενοχλητικό τσικ-τσακ από τα ηχεία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,πρέπει να διορθώθηκε,θα το τσεκάρω για ποιο σίγουρα πάλι.
αααααα..... και συ εχεις το τσικ-τσακ....και νομιζα οτι κατι επαθε ο προ....
ελπιζω να εφιαξε τωρα, γιατι δεν τα εχω δοκιμασει ακομα με το μεγαλο συστημα.

Reaction score
207

Σιγά μην πάθει τίποτα αυτός ο προ....
Υπάρχει από την αρχή αυτό το τσικ-τσακ αλλά σε κάθε αναβάθμιση μειώνεται,μέχρι να εξαφανιστεί.:105:

Reaction score
49

Ελπίζω την Καθαρά Δευτέρα να καθαρίσω από τα τσικ-τσακ και εγώ.
Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα.
Με ενοχλούν πολύ οι μικροδιακοπές ήχου μέσα στις ταινίες. :122:

Βασικά θα κάτσω με το mkvmerge να ελαφρώσω τα αρχεία μου (extra μπάντες και subs) που ίσως βοηήσει το μηχανάκι να δουλεύει χαλαρά

Θετικά? Πολλά :107:

• Μου αρέσει πάρα πολύ κατασκευαστικά (έφυγα από την πλαστικούρα της wd)
  • Η δομή των εισόδων με βόλεψε πολύ στο rack (έκατσε τέλεια)
  • Είναι τρομερή η απεικόνηση μετά τη χρήση του Yamj. Κόσμημα η παρουσίαση των ταινιών
  • Εικόνα ωραιότατη ακόμα και default. Ωραία χρώματα!

Reaction score
1.458

Η εικόνα στα Mede8er στα τελευταία 2-3 firmware updates έχει θεαματική βελτίωση,αλήθεια είναι αυτό
Σχετικά με τις μικροδιακοπές στον ήχο,όταν είχα το 400αρι στα χέρια μου δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα κι εγώ με coaxial το συνδέω στον ενισχυτή.

Reaction score
1

Πέρασα κι εγώ και στα δύο μηχανάκια το νέο fw, πανεύκολα, αβάδιστα, αβίαστα.Το μόνο που με χαλάει είναι ότι κάθε φορά που περνάω νέο φιρμ πρέπει να ξανακάνω τις ρυθμίσεις από την αρχή, αλλά μπρος τα κάλη...Και τα δύο med παίζουν τέλεια, ότι φορμά ήχου έβαλα τα πέρασε κανονικά μέσω HDMI στον ενισχυτή το 500 και με downmix μέσω scart στην τηλεόραση το 400.Στην αναπαραγωγή δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα !

To κακό είναι ότι βαριέμαι να κάτσω να φτιάξω το Video Wall :142::143:

Reaction score
110

Νίκο, εγώ έφτιαξα το VideoWall με το tvixie και δεν μου χάλασε μετά την αναβάθμιση.

Reaction score
49

To κακό είναι ότι βαριέμαι να κάτσω να φτιάξω το Video Wall :142::143:

Θέλω να το περάσω και εγώ (για optical όμως στον ήχο, όχι hdmi)
Από που να το κατεβάσω?

Νίκο, φτιάξε τις ταινίες σου.
Εγώ τις έφτιαξα με το YAMJ 2 mede8er και έπαθα πλάκα!
Φαντάσου ότι έφτιαξα 4HDD ΠΡΙΝ παραλάβω το μηχανάκι στα χέρια μου....

Απλά είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!

Reaction score
1

Θα καθήσω να ασχοληθώ με το Video Wall παιδιά ! τώρα που έχω άπλετο χρόνο και δεν κουνάω από το σπίτι...

Reaction score
1.458

Παιδιά όσοι έχετε αναβαθμίσει στην 4.0.4 παρατηρήσατε ελαφρά σπασίματα στην κίνηση σε 23.976 αρχεία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos