Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εγω ηπια ενα ποτηρακι ουισκυ, λες να βοηθησε?
Μάλλον!:116:Εγω ηπια ενα ποτηρακι ουισκυ, λες να βοηθησε?
Κανε υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα βγει το καινουριο φιρμγουερ για το 400 (υπαρχει και τωρα αλλα οπως εγραψε ο Αποστολης εχει ενα θεμα με την οπτικη). Μην ξεχασεις να επιλεξεις το λινκ που απευθυνεται για οπτικη (η coaxial, το ιδιο ειναι). Λογικα αφου το εγκαταστησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Να προσεξεις και τις ρυθμισεις ηχου στην συνεχεια, για ταινιες το downmix2ch.Πέρασα firmware
Έχω θέμα με το εξής....
Εικόνα ΟΚ
Ήχος από toslink μου κάνει κοψιματάκια.
Θέλω περισσότερες δοκιμές, αλλά μάλλον υπάρχει το θέμα αυτό με την οπτική.....
Καμιά ιδέα?
Μιλάω για 400 & firmware 25/01/11
Βασίλη ευχαριστώ! :107:Κανε υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα βγει το καινουριο φιρμγουερ για το 400 (υπαρχει και τωρα αλλα οπως εγραψε ο Αποστολης εχει ενα θεμα με την οπτικη). Μην ξεχασεις να επιλεξεις το λινκ που απευθυνεται για οπτικη (η coaxial, το ιδιο ειναι). Λογικα αφου το εγκαταστησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Να προσεξεις και τις ρυθμισεις ηχου στην συνεχεια, για ταινιες το downmix2ch.
αααααα..... και συ εχεις το τσικ-τσακ....και νομιζα οτι κατι επαθε ο προ....Ok μόλις πέρασα το νέο firmware τσακ μπαμ χωρίς απρόοπτα.
Όλα λειτουργούν ρολόι,ακόμα κι ένα demo dts hd master audio αρχείο που μου έκανε σπασίματα με το προηγούμενο firm τώρα παίζει νεράκι,μάλλον τώρα το βλέπω για πρώτη φορά.:626:
Και μάλλον το γνωστό ενοχλητικό τσικ-τσακ από τα ηχεία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,πρέπει να διορθώθηκε,θα το τσεκάρω για ποιο σίγουρα πάλι.
To κακό είναι ότι βαριέμαι να κάτσω να φτιάξω το Video Wall :142::143: