The XBMC thread

Reaction score
9
Απάντηση: The XBMC thread

καλησπέρα εχω ένα πρόβλημα με το XBMC. Δέν παίζει mkv, το βίντεο δηλαδή, τον ήχο τον παίζει και οι υπότιτλοι στα mkv ειναι κινέζικα πως το φτιάχνω να τα παίζει κανονικά?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: The XBMC thread

καλησπέρα εχω ένα πρόβλημα με το XBMC. Δέν παίζει mkv, το βίντεο δηλαδή, τον ήχο τον παίζει και οι υπότιτλοι στα mkv ειναι κινέζικα πως το φτιάχνω να τα παίζει κανονικά?
Μου φαινεται παραξενο που δεν παιζει το βιντεο σου.Για υποτιτλους πας XBMC\Settings\Video\Subtitles\Character set και βαλε Greek Windows.
Πιστευω να σε βοηθησα.........................

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους .Με αιτία την γνωριμία μου με το xbmc αποφάσισα να στήσω ένα HTPC για το σαλόνι. Αντιμετωπίζω όμως φοβερά προβλήματα σπασίματος εικόνας κυρίως στα βαριά mkv 1080p.Δεν έχω βάλει καθόλου έξτρα codec’s.Έχω περάσει τους τελευταίους drivers τις κάρτας γραφικών και έχω ρυθμίσει την ανάλυση σε 1920Χ1080 24hz. Πιθανών κάτι μου διαφεύγει σε επίπεδο ρυθμίσεων και εδώ θέλω την βοήθεια σας. Παραθέτω την σύνθεση και είμαι πρόθυμος να κάνω και όποια αλλαγή χρειάζεται προκειμένου να παίξει άψογα.
CASE ZALMAN HD 503
MAINBORD ABIT AB 9 PRO
CPU INTEL E6300 1.86 -> 2.4
COOLER NOCTUA NH C-14
RAM 2GB 800
DVD BLUERAY LITEON
VGA ATI SAPPHIRE 5670 1GB DDR5
SSD 64GB ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ + 2Χ2 ΤΒ ΤΑΙΝΙΕΣ

OS WINDOWS 7 ULTIMATE 32
XBMC 10.1
POWERDVD 10
i-Mon Manager για το remote control

Reaction score
3

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.

@ lakis
Μου φαινεται παραξενο που εχεις σπασιματα.
Εγω με Ι3 540 και χωρις καρτα γραφικων ολα τα εργα 720-1080 πανε νερακι.
Για προσπαθησε να ενεργοποιησεις το DXVA2
XBMC\Settings\Video\Playback\Allow hardware acceleration\DXVA2

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.516
Απάντηση: Re: Απάντηση: The XBMC thread

Αν έχεις πρόβλημα και μετά από αυτό, κάνε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση το XBMC.

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.

@ lakis
Μου φαινεται παραξενο που εχεις σπασιματα.
Εγω με Ι3 540 και χωρις καρτα γραφικων ολα τα εργα 720-1080 πανε νερακι.
Χρονια πολλά για χθές συνονοματε, αυτο που μου προτεινεις το εχω δοκιμασει οπως και τις παρακατω επιλογες του xbmc χωρις αποτελεσμα.Διαπιστωνω οτι το προβλημα δεν ειναι μονο στο xbmc αλλα και με αλλους players.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The XBMC thread

Αν έχεις πρόβλημα και μετά από αυτό, κάνε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση το XBMC.
Μεχρι και format εκανα .... και ssd εβαλα μηπως ηταν θεμα δισκου.

Reaction score
3

Για βαλε τους τελευταιους drivers της INTEL και κυριως της ΑΤΙ
Και πολυχρονος.................

Reaction score
0

Για βαλε τους τελευταιους drivers της INTEL και κυριως της ΑΤΙ
Και πολυχρονος.................
Σε ευχαριστω για τις ευχες. Εχω δοκιμασει παλιους - τελευταιους τιποτα.Το περιεργο ειναι οτι διαβαζω σε διαφορα site και λενε οτι για να παιξει σωστα 1080 θελει frame interpolation,avisynch,codecs,ffdshow Video Decoder,reclock,scripts με ενα καρο ρυθμισεις με cpu i7 και cpu util που φτανει το 80%και ολα αυτα για το media player classic!!!!!
Ελεος δε θα δωσουμε και 2 χιλιαρικα για να μπορουμε να δουμε σωστα μια ταινία.Παντως ουτε η γραφικων φταιει γιατι δοκιμασα και 5770 oc edition(μολις βρω χρονο θα δοκιμασω και μια 5850 απο το desktop pc μου

Reaction score
3

Ολα αυτα ειναι φρου-φρου και αρωματα. Το προγραμμα δουλευει μονο του στα τυφλα.
Για πηγαινε Programsx86\XBMC\Unistall και θα σου ζητησει Yes,also delete the profile folder.
Αυτο εκτος απο το προγραμμα ,θα σου διαγραψει και ολο το set-up του προγραμματος και των εργων σου. Δηλαδη θα πρεπει να ξανακανεις install το XBMC 10.1 .
Θα πρεπει να ξαναβαλεις Add Sourse των σκληρων δισκων που εχεις τα εργα σου και να ξαναπερασουν απο τα scrapers που κατεβαζουν ολα τα Movie's infos.
Αυτο θα σου παρει καποια ωρα αναλογως του αριθμου των ταινιων σου. Αυτα..................

Reaction score
0

την ώρα που παίζει η ταινία πάτα το Ο και δες τη cpu usage έχεις

Reaction score
0

την ώρα που παίζει η ταινία πάτα το Ο και δες τη cpu usage έχεις
εχω 21% με dxva2 και χωρις αυτο 62% αν εννοεις το average στην τελευταια γραμμη.Αυτα με ρυθμιση στα 23hz τις καρτας το οποιο ομως δειχνει 24(μαλλον δεν το κραταει)

Reaction score
0

εχω 21% με dxva2 και χωρις αυτο 62% αν εννοεις το average στην τελευταια γραμμη.Αυτα με ρυθμιση στα 23hz τις καρτας το οποιο ομως δειχνει 24(μαλλον δεν το κραταει)
τι εννοείς με το ρυθμιση στα 23hz τις κάρτας δεν το έχεις στα 60hz και όταν αρχίζει η ταινία να γυρνάει μόνο του στο 24?

Reaction score
0

τι εννοείς με το ρυθμιση στα 23hz τις κάρτας δεν το έχεις στα 60hz και όταν αρχίζει η ταινία να γυρνάει μόνο του στο 24?
Οπα οπα το χασα αυτο .... 60 και γυρναει στα 24 μονο του.Μου αρεσει αυτο .ΠΩΣ ????

60 = 60 η 24 = 24 η 23 = 24 κ.τ.λ.

Reaction score
0

Οπα οπα το χασα αυτο .... 60 και γυρναει στα 24 μονο του.Μου αρεσει αυτο .ΠΩΣ ????

60 = 60 η 24 = 24 η 23 = 24 κ.τ.λ.
settings-video-playback-adjust display refresh rate to match video

Reaction score
0

Παω να το δοκιμάσω......
Οκ το κανει με desktop 60 --> xbmc movie 24 αλλα κανει κολληματα συνεχεια με cpu 65 % και vcpu 92 %. Ειναι νορμαλ αυτο ?

Reaction score
0

Οκ το κανει με desktop 60 --> xbmc movie 24 αλλα κανει κολληματα συνεχεια με cpu 65 % και vcpu 92 %. Ειναι νορμαλ αυτο ?
στο ίδιο μενού ενεργοποίησε το dxva2

Reaction score
0

στο ίδιο μενού ενεργοποίησε το dxva2
το εκανα και πεφτει η cpu 12-14% και vcpu στο 0-4% αλλα μονο κολληματα συνεχεια....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@