Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Τα έχετε δηλαδη παραγγειλει απο τον συγκεκριμενο πωλητη , είναι αξιοπιστος; Επισης αν δεν κανω λαθος έχει 2 επιλογες για αποστολη ,ποια έχετε προτιμησει και σε ποσο διαστημα περιπου φτανουν; Επισης ένα αλλο ερωτημα ,εχω φτιαξει ενα iso ,και διαπιστωσα οτι λειπει απο το φακελο backup ο φακελος jar ,που διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω οτι πρεπει να υπαρχει εστω κι αδειος. Στο iso φανταζομαι δεν μπορει να προστεθει πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη ή υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος;

Ο Japan-export2008 είναι κατά την ταπεινή μου άποψη πολύ αξιόπιστος πωλητής και ταχύτατος στην αποστολή, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και διαφορετικά όταν μιλάμε για πωλητή με 6.500 πωλήσεις και 99,5% θετικό feedback. :107:

Έχω ψωνίσει τριάντα TDK των 50GB από αυτόν, τα πρώτα 10 ήρθαν μόλις σε πέντε εργάσιμες ημέρες, :111: ενώ τα υπόλοιπα 20 ήρθαν σε δέκα περίπου εργάσιμες, πάντα με τον δωρεάν τρόπο αποστολής, δεν έχεις κανέναν λόγο να σκάσεις 9 παραπάνω ευρώ για express παράδοση.

Ο υποφάκελος JAR μέσα στον υποφάκελο BACKUP μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο συμβατότητας όταν μιλάμε για τα Playstation 3 και τα Blu-ray players της Sony γενικότερα. Τον προσθέτεις χειροκίνητα πριν μετατρέψεις τα αρχεία σου με το Image Burn σε ISO.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Isobuster, Winiso...
Ευχαριστω για την απαντηση!
Δηλαδη με αυτα τα προγραμματα μπορω να επεξεργαστω το iso και να προσθεσω το φακελο που θελω ή αλλιως πως;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Ευχαριστω για την απαντηση!
Δηλαδη με αυτα τα προγραμματα μπορω να επεξεργαστω το iso και να προσθεσω το φακελο που θελω ή αλλιως πως;
Απλά κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του Anydvd κάτω δεξιά στο desktop σου και επιλέγεις «Εξαγωγή αρχείων dvd στο σκληρό δίσκο», αφού πρώτα έχεις κάνει mount το Blu-ray ISO με το Daemon Tools, ή το Virtual Clone Drive κτλ... :107:

Reaction score
1

Ο Japan-export2008 είναι κατά την ταπεινή μου άποψη πολύ αξιόπιστος πωλητής και ταχύτατος στην αποστολή, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και διαφορετικά όταν μιλάμε για πωλητή με 6.500 πωλήσεις και 99,5% θετικό feedback. :107:

Έχω ψωνίσει τριάντα TDK των 50GB από αυτόν, τα πρώτα 10 ήρθαν μόλις σε πέντε εργάσιμες ημέρες, :111: ενώ τα υπόλοιπα 20 ήρθαν σε δέκα περίπου εργάσιμες, πάντα με τον δωρεάν τρόπο αποστολής, δεν έχεις κανέναν λόγο να σκάσεις 9 παραπάνω ευρώ για express παράδοση.

Ο υποφάκελος JAR μέσα στον υποφάκελο BACKUP μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο συμβατότητας όταν μιλάμε για τα Playstation 3 και τα Blu-ray players της Sony γενικότερα. Τον προσθέτεις χειροκίνητα πριν μετατρέψεις τα αρχεία σου με το Image Burn σε ISO.
Ευχαριστω πολυ. Το μονο που με προβληματιζει είναι ότι έρχονται απο Ιαπωνια αν και γραφτηκε στην προηγουμενη σελιδα ότι δεν πρεπει να υπαρχει κινδυνος για ραδιενεργεια αφου εχουν κατασκευαστει πολυ πριν. Λιγο το ότι μας έχουν τρομαξει λιγο κι η αγνοια επι του θεματος..
Οσο για το iso σωστα το φανταστηκα ότι έπρεπε να έχω προσθεσει το φακελο απο πριν. Θα το ξερω για την επομενη φορα.:444:

Reaction score
1

Εχω αλλη μια ερωτηση - σας έχω ζαλισει σημερα- μπορουμε να γραψουμε ταινια σε επανεγγραψιμο BD-RE δισκακι και μετα να τη σβησουμε και να γραψουμε αλλη κι αν ναι πως ,γινεται με το imageburn ή θελει καποιο άλλο προγραμμα;

Reaction score
1

Εχω αλλη μια ερωτηση - σας έχω ζαλισει σημερα- μπορουμε να γραψουμε ταινια σε επανεγγραψιμο BD-RE δισκακι και μετα να τη σβησουμε και να γραψουμε αλλη κι αν ναι πως ,γινεται με το imageburn ή θελει καποιο άλλο προγραμμα;
Ακριβώς, μπορείς να γράψεις όσες φορές γουστάρεις μια ταινία με το Image Burn σε ένα επανεγγράψιμο δισκάκι. Αυτόματα το Image Burn αναγνωρίζει το επανεγγράψιμο δισκάκι, και αναλαμβάνει το σβήσε γράψε. Ειδικά τα επανεγγράψιμα της TDK έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά, ο Ηλίας (MAD) έχει κάψει εκατοντάδες φορές ένα επανεγγράψιμο 50άρι της TDK! :111:

Το μοναδικό που ίσως χρειάζεται προσοχή, είναι να μην ξεπεράσεις τη μέγιστη ταχύτητα εγγραφής του δίσκου, αλλά νομίζω ότι και πάλι το Image Burn θα σου συγχωρέσει το λάθος. Εάν επιλέξεις μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής, το Image Burn θα την διορθώσει καίγοντας στη σωστή...

Reaction score
1

Παντως σημερα αχρηστεψα κι ενα TDK bd-r 50gb :122:, ηταν η τριτη μου προσπαθεια (οι προηγουμενες 2 με maxell bd-r 50gb και sony 25 gb ήταν πετυχημενες). Γι΄αυτο και θα προτιμησω bd-re τις επομενες φορες ωστε αν υπαρχει καποιο λαθος να μπορει να σβηνει μετα. Ξεχασα να αναφερω ότι το blue ray recorder που έχω ειναι το SONY BD RW BWU-500S.

Reaction score
1

Παντως σημερα αχρηστεψα κι ενα TDK bd-r 50gb :122:,

Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι το έχεις αχρηστέψει το δισκάκι, η εμπειρία μου μέχρι στιγμής έχει δείξει ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή τα Blu-ray δισκάκια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. :126:

Πες μας τι ακριβώς μήνυμα σου έβγαλε το Image Burn. Πώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι έχει αχρηστευθεί το δισκάκι; :118:

Reaction score
1

Μου έβγαλε σε καποιο σημειο (πρεπει να ήταν στο 10% ή καπου εκει) ότι δεν μπορει να γραψει ή κατι παρομοιο πανω στον "πανικο μου " δε το συγκρατησα ακριβως,ενω έιχε ξεκινησει κανονικα ,πατησα retry αλλα εβγαζε συνεχεια το ιδιο μηνυμα και ετσι πατησα cancel. Μου εβγαλε το imgburn μια ερωτηση αν θελω να προσπαθησει να κανει finalize to δισκακι και πατησα οχι. Κι εγω έχοντας διαβασει εδω ότι δε χαλανε ευκολα ,πιστεψα ότι μπορει και να ήταν ενταξει αλλα το βαζω στο drive και δεν το αναγνωριζει πλεον. Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω; Δεν έχω καταλαβει στο μεταξυ τι πηγε στραβα, και το τελευταιο firmware έχω και το συγκεκριμενο δισκακι TDK 4x ,εμφανιζεται στη λιστα με τα συμβατα. Μηπως φταιει οτι ορισα στο imgburn 4x ταχυτητα ,επρεπε να το βαλω στο max ή 2χ καλυτερα; Επισης κατι άλλο που παρατηρησα είναι ότι στη συγκεκριμενη ταινια το imgburn δε μου έβγαλε το μηνυμα που είχε βγαλει στις προηγουμενες ότι αναγνωρισε ότι προκειται για blue ray movie και ζητουσε να κανει καποιες διορθωσεις που επελεγα ναι κι ολα πηγαιναν ok. Σε αυτην ξεκινησε αμεσως χωρις τιποτα. Θα ξαναπροσπαθησω με την ιδια ταινια αφου προμηθευτω ενα bd-re. Παντως ,επειδη χθες καθισα και διαβασα όλες τις σελιδες του thread ,η βοηθεια που προσφερετε είναι ανεκτιμητη ,ευχαριστω.

Reaction score
1

Xμμμ, αν είχε ξεκινήσει η εγγραφή και είχε φτάσει στο 10% και διακόπηκε για οποιονδήποτε λόγο, τότε μάλλον ναι, απέκτησες το πρώτο σου σουβέρ πολυτελείας. Δεν παίζει κανέναν ρόλο ο ορισμός ταχύτητας, άσε που αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, να ορίζεις δηλαδή χειροκίνητα τη ταχύτητα εγγραφής εφόσον είσαι σίγουρος ότι τη γνωρίζεις. Εάν γίνει λάθος, τότε το Image Burn θα επέμβει μειώνοντας τη ταχύτητα.

Όσον αφορά τις διορθώσεις που λες, απλά αφορούν το UDF mode που ορίζει αυτόματα το Image Burn τη στιγμή που αναγνωρίζει ότι θέλεις να κάψεις ένα Blu-ray ISO. Λογικά θα σε ρωτήσει μόνο τη πρώτη φορά και μετά δεν θα το ξανακάνει ποτέ. Υποθέτω ότι ορίζεις στο πεδίο UDF το όνομα του Blu-ray ISO που καις κάθε φορά, έτσι δεν είναι;

Πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατί ποτέ δεν μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφεις, να διακοπεί δηλαδή η εγγραφή σε δισκάκι που είχε ξεκινήσει κανονικά. Μπας κι έγινε καμιά μεγάλη βύθιση της τάσης στη περιοχή σου από τους κρετίνους της ΔΕΗ την ώρα της εγγραφής; Έχω κάψει περισσότερα από 250 Blu-ray δισκάκια από τόσους διαφορετικούς κατασκευαστές και ποτέ δεν συνέβη αυτό που έπαθες εσύ.

Και χαρά στο κουράγιο σου, που κάθισες και διάβασες ολόκληρο το θέμα! :111:

Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να γράψω ένα μήνυμα με το «απόσταγμα» όλων των εμπειριών που έχουμε αποκτήσει τα δύο τελευταία χρόνια κατά τις εγγραφές μας στα Blu-ray δισκάκια. Το μέγα θέμα είναι το εάν μπορεί τεχνικά αυτό το μήνυμα να μεταφερθεί στην πρώτη σελίδα του θέματος, μετά το πρώτο μου αρχικό μήνυμα, για να είναι εύκολα προσβάσιμο από τον καθένα... :121:

Reaction score
1

Και χαρά στο κουράγιο σου, που κάθισες και διάβασες ολόκληρο το θέμα! :111:
Πανω στην απελπισια μου για το σουβερ των 15 ευρω ,οχι μονο 40 αλλα 100 σελιδες θα διαβαζα.:623:
Παντως βυθιση της τασης δεν αντιληφθηκα ,τι εγινε παραμενει μυστηριο,ελπιζω να ηταν παντως η πρωτη και τελευταια φορα που συνεβει.

Reaction score
1

Πανω στην απελπισια μου για το σουβερ των 15 ευρω ,οχι μονο 40 αλλα 100 σελιδες θα διαβαζα.:623:
Παντως βυθιση της τασης δεν αντιληφθηκα ,τι εγινε παραμενει μυστηριο,ελπιζω να ηταν παντως η πρωτη και τελευταια φορα που συνεβει.

Για κάτσε φίλε Desp γιατί θα με τρελάνεις! Τι τιμή των 15 ευρώ είναι αυτή που αναφέρεις;! :111:

Μιλάς για επανεγγράψιμο δισκάκι της TDK και όχι για απλό εκτυπώσιμο;! :118:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ούτε το επανεγγράψιμο έχει 15 ευρώ! κανένα δισκάκι δεν έχει στο εξωτερικό τόσα χρήματα!

Reaction score
1

Ούτε το επανεγγράψιμο έχει 15 ευρώ! κανένα δισκάκι δεν έχει στο εξωτερικό τόσα χρήματα!
Φαντάζομαι Ηλία ότι ο φίλος Desp αγόρασε αυτό το δισκάκι (μάλλον επανεγγράψιμο) από Ελλάδα... :121:

Reaction score
1

Φαντάζομαι Ηλία ότι ο φίλος Desp αγόρασε αυτό το δισκάκι (μάλλον επανεγγράψιμο) από Ελλάδα... :121:
Παναγιώτη επειδή παρακολουθώ τη συζήτηση, έχω δεί κάτι τιμές στα επανεγγράψιμα σε μεγάλες αλυσίδες που είναι εκτός τόπου !!!! μάλλον ο συμφορουμίτης αγόρασε από εδώ...

Reaction score
1

Μιλαω για αυτο το δισκακι απο το πλαισιο. Πανω στη βιασυνη για δοκιμες πηρα ο,τι βρηκα ,και δεν είναι καν επανεγγραψιμο. Μαλλον δεν ψωνιζετε απο Ελλαδα και δε γνωριζετε που παιζουν οι τιμες. Υπαρχουν καποιο άλλο μαγαζι -δε μιλαω για ebay- που να πουλαει φθηνοτερα;

Reaction score
1

Μιλαω για αυτο το δισκακι απο το πλαισιο. Πανω στη βιασυνη για δοκιμες πηρα ο,τι βρηκα ,και δεν είναι καν επανεγγραψιμο. Μαλλον δεν ψωνιζετε απο Ελλαδα και δε γνωριζετε που παιζουν οι τιμες. Υπαρχουν καποιο άλλο μαγαζι -δε μιλαω για ebay- που να πουλαει φθηνοτερα;

Καλά, δεν πιστεύω στα μάτια μου! :111:

15 ευρώ για απλό εγγράψιμο 50άρι!!! :141:

Έλεος βρε παιδιά, γράψτε όλοι σας επιτέλους «εκεί που δεν πιάνει μελάνι» όλα ανεξαιρέτως τα ελληνικά καταστήματα που δεν σας σέβονται σαν καταναλωτές! Έχει «μαλλιάσει» πια η γλώσσα μου να σας τα γράφω!

Ο Άγγλος ή ο Ιάπωνας πωλητής από το e-bay θα σας στείλουν τα δισκάκια σπίτι σας, με ένα κλικ από το pc σας και στο ένα τέταρτο της τιμής των ελληνικών καταστημάτων!

Φίλε Desp, λυπάμαι που στο λέω, αλλά ψώνισες κυριολεκτικά από το σβέρκο... :116:

Reaction score
1

Εχεις απολυτο δικιο ,αυτη ηταν τελευταια φορα που αγορασα bd-r απο Ελλαδα , οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες ,κι αν βαλετε μια αναζητηση στο skroutz ,ειναι απο τις φθηνοτερες εγχωριες. Καποιοι πουλανε το ιδιο δισκακι πανω απο 30 ευρω!!!
Παρεπιπτωντως ,εγραψα με επιτυχια ενα verbatim bd-re 25 2x που είχα παρει (8 ευρω) .Το imgburn to εκανε format και μετα αρχισε την εγγραφη κι ταχυτητα που επιασε ήταν η ονομαστικη του 2Χ -ειχα βαλει τη ρυθμιση στο max-.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μόλις παρήγγειλα 50 25άρια TDK 84 ευρώ! αυτό σημαίνει 1,68 το κάθε ένα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75