Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

εγω εχω γραψει tdk 50 4x και δεν εχω δει κανενα προβλημα

Εννοείς μήπως ότι έγραψες TDK που έγραφαν πάνω τους ταχύτητα 4x σε 6x ταχύτητα και δεν διαπίστωσες κανένα πρόβλημα; :118:

Reaction score
74

Το σημαντικότερο για μένα πάντως είναι να τσεκάρεις ένα TDK που κάηκε σε πραγματική ταχύτητα 6x, εάν παρουσιάζει μετά οποιαδήποτε προβλήματα κατά την αναπαραγωγή του, δηλαδή πιξελιάσματα, κολλήματα, σκαλώματα κατά την κίνηση κτλ. Εάν τελικά παίζουν άψογα, θα είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία και για όλους τους άλλους. :114:

Παναγιωτη τα 4Χ 50GB της ΤDK που εδειχναν 6.1Χ write rate στο ImageBurn αναπαραγουν αψογα χωρις κανενα προβλημα....:135:
Καθισα και ειδα ολο το τελευταιο που εγραψα... ουτε κοψιμματα ουτε πιξελιασματα ουτε σκαλωμματα ... ουτε τιποτε... αψογο.

Reaction score
74

Αντε τωρα να παραγγείλεις Δισκακια η οτιδηποτε αλλο απο Ιαπωνια και να σε τρωει
το μαραζι αν εχουν ραδιενεργεια πανω τους....:133:

Απο τη μια τωρα θέλουν παγκόσμια υποστήριξη για να ανταπεξέλθουν και απο την
άλλη.... ο τρομος της ραδιενέργειας στα προιόντα τους...

Reaction score
0

Θελω και εγω να παραγγειλω αλλα το σκεφτομαι...

Reaction score
0

Παιδες γνωμες....:121:

Α) Ποιες ρυθμισεις ειναι ιδανικες για το AnyDVD HD;

1. Κραταμε την προστασια κατα το ριπαρισμα η οχι;
Αν εγγραψουμε ενα ISO που εχουμε κρατησει την προστασια σε δισκακι απ'οτι εχω διαβασει εχει προβληματα στην αναπαραγωγη-αναγνωριση σε standalone player αληθευει;

2. Παλι κατα το ριπαρισμα ειναι ιδανικο η οχι να απενεργοποιησουμε-δηλωσουμε το region code του δισκου και στη συνεχεια μιας και πανε πακετο αυτα το BD Live; Αν ναι, γιατι; Ολοι οι δισκοι BD ξερω οτι ειναι region free!

Β) Εχουμε μια ταινια BD στο PC μας με ολα τα εξτρας και το μενου και θελουμε να την κρατησουμε ως εχει και να αφαιρεσουμε μονο καποιες γλωσσες και υποτιτλους απο την κυρια ταινια για να χωρεσει σε 25ρι δισκακι χωρις να συμπιεσουμε τιποτα.

1. Στα DVD γινοταν χωρις προβλημα αυτη η αφαιρεση και στη συνεχεια η αναπαραγωγη, σε BD υπαρχει περιπτωση προβληματος; Eπαναλαμβανω για ολο το δισκο και οχι για την κυρια ταινια μονο, που συνηθως πεταμε στο ΤSmuxer.

2. Ποιο προγραμμα ειναι ιδανικοτερο για κατι τετοιο;

Reaction score
1

Παναγιωτη τα 4Χ 50GB της ΤDK που εδειχναν 6.1Χ write rate στο ImageBurn αναπαραγουν αψογα χωρις κανενα προβλημα....:135:
Καθισα και ειδα ολο το τελευταιο που εγραψα... ουτε κοψιμματα ουτε πιξελιασματα ουτε σκαλωμματα ... ουτε τιποτε... αψογο.

Μπράβο, άψογος! :615:

Άρα λοιπόν κυρίες και κύριοι, έχουμε και επίσημα τα πρώτα εκτυπώσιμα 50άρια Blu-ray δισκάκια που γράφονται απροβλημάτιστα σε ταχύτητα μεγαλύτερη από την ονομαστική, δηλαδή 6x έναντι της αναγραφόμενης 4x! :111:

Και φαντάζομαι ότι εννοείς τα συγκεκριμένα TDK, έτσι δεν είναι; :118:

Reaction score
1

Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δισκάκια βρε παιδιά, λογικά πρέπει να έχουν κατασκευαστεί πολλούς μήνες νωρίτερα.

Και θα ήθελα να σας πω ότι κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει οπωσδήποτε να στηρίξουμε τον γιαπωνέζικο λαό με τις αγορές μας, τώρα που το έχει πραγματικά ανάγκη. :110:

Πρόκειται για λαό πραγματικά αξιοθαύμαστο, εγώ τουλάχιστον τους σέβομαι και τους εκτιμώ απεριόριστα... :107:

Reaction score
1

Παιδες γνωμες....:121:

Α) Ποιες ρυθμισεις ειναι ιδανικες για το AnyDVD HD;

1. Κραταμε την προστασια κατα το ριπαρισμα η οχι;
Αν εγγραψουμε ενα ISO που εχουμε κρατησει την προστασια σε δισκακι απ'οτι εχω διαβασει εχει προβληματα στην αναπαραγωγη-αναγνωριση σε standalone player αληθευει;

2. Παλι κατα το ριπαρισμα ειναι ιδανικο η οχι να απενεργοποιησουμε-δηλωσουμε το region code του δισκου και στη συνεχεια μιας και πανε πακετο αυτα το BD Live; Αν ναι, γιατι; Ολοι οι δισκοι BD ξερω οτι ειναι region free!

Β) Εχουμε μια ταινια BD στο PC μας με ολα τα εξτρας και το μενου και θελουμε να την κρατησουμε ως εχει και να αφαιρεσουμε μονο καποιες γλωσσες και υποτιτλους απο την κυρια ταινια για να χωρεσει σε 25ρι δισκακι χωρις να συμπιεσουμε τιποτα.

1. Στα DVD γινοταν χωρις προβλημα αυτη η αφαιρεση και στη συνεχεια η αναπαραγωγη, σε BD υπαρχει περιπτωση προβληματος; Eπαναλαμβανω για ολο το δισκο και οχι για την κυρια ταινια μονο, που συνηθως πεταμε στο ΤSmuxer.

2. Ποιο προγραμμα ειναι ιδανικοτερο για κατι τετοιο;

1. Οχι δεν την κρατάμε.

2.Η μεγάλη πλειοψηφία των δίσκων είναι region free.Υπάρχουν όμως και μερικοί ένα 5% περίπου που είναι κλειδωμένοι σε περιοχές, πριν το ριπάρεις όρισε τη δικιά μας αν στο ζητήσει.

Β

1.Οχι δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, παίζει κανονικότατα η ταινία με ότι μπάντα και υπότιτλο έχεις διαλέξει.

2.Tsmuxer το καλύτερο πρόγραμμα μέχρι στιγμής για αυτή τη δουλειά.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
ρε παίδες μιας και αναφερθηκε το tsmuxer, μια ερωτησουλα εαν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Γιατί με το που πάω να κάνω add ενα αρχείο μου βγάζει μύνημα tsmuxer not found?

Reaction score
1

Εχεις την τελευταία έκδοση ;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

ναι, την τελευταια,
Σε win7 ή ΧP ; Στα 7 μου έκανε κι εμένα κάτι τέτοια κουλά, το δουλεύω στα ΧΡ μόνο.

Reaction score
0

-hal9000-
Το λογοτυπο TDK στην εκτυπωσιμη περιοχη ειναι αναγλυφο η απλα τυπωμενο με μαυρα;
Αν εκτυπωσεις επανω στο λογοτυπο χανεται η συνεχιζει να φαινεται;

Reaction score
1

-hal9000-
Το λογοτυπο TDK στην εκτυπωσιμη περιοχη ειναι αναγλυφο η απλα τυπωμενο με μαυρα;
Αν εκτυπωσεις επανω στο λογοτυπο χανεται η συνεχιζει να φαινεται;
Είναι ανάγλυφο και διάφανο, πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται περισσότερο στις λευκές περιοχές του εκτυπώσιμου δίσκου και άρα της εκτύπωσης, και σχεδόν εξαφανίζεται στις σκουρόχρωμες και μαύρες περιοχές της εκτύπωσης...

Reaction score
1

Ακριβως Παναγιωτη .... αυτα εχω παρει...:107:
Thanks! Πολύ βασική πληροφορία για τα υπόλοιπα μέλη που έχουν Blu-ray writers που μπορούν να γράψουν 50άρια δισκάκια σε ταχύτητες 6x. :107:

Εμένα δυστυχώς το LG GGW-H20L περιορίζεται σε ταχύτητες 4x στα 50άρια δισκάκια, πιάνει ταχύτητες 6x μόνο στα 25άρια... :110:

Reaction score
1

Και φαντάζομαι ότι εννοείς τα συγκεκριμένα TDK, έτσι δεν είναι; :118:
Τα έχετε δηλαδη παραγγειλει απο τον συγκεκριμενο πωλητη , είναι αξιοπιστος; Επισης αν δεν κανω λαθος έχει 2 επιλογες για αποστολη ,ποια έχετε προτιμησει και σε ποσο διαστημα περιπου φτανουν; Επισης ένα αλλο ερωτημα ,εχω φτιαξει ενα iso ,και διαπιστωσα οτι λειπει απο το φακελο backup ο φακελος jar ,που διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω οτι πρεπει να υπαρχει εστω κι αδειος. Στο iso φανταζομαι δεν μπορει να προστεθει πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη ή υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.616
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75