CRYPTO MEDIA PLAYER FREE TIME 200

Reaction score
0
Λετε να φταει το καλωδιο hdmi..........????
Ψιλοκουλο βεβαια αλλα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.......
Οταν παω σπιτι θα δοκιμασω και θα ποσταρω για τον ηχο....παντως 1080ρ παιζει στανταρ σε εμενα.......

@lesarros................μαζι ποσταραμε φιλαρακι.........

Reaction score
0
Λοιπον 1080ρ παιζει στανταρ σε εμενα,εαν δειτε και το video
στο 1ο ποστ τρεχει avatar στα 1080ρ.
Τωρα σχετικα με το dts .....απο το hdmi δεν εχω και εγω ηχο στην tv....
ΑΛΛΑ........συνδεμενο μεσω coaxial στον ενισχυτή μου ολα μια χαρα!!!

Αυτα ελπιζω να βοηθησα............

Reaction score
2.266
Λοιπον 1080ρ παιζει στανταρ σε εμενα,εαν δειτε και το video
στο 1ο ποστ τρεχει avatar στα 1080ρ.
Τωρα σχετικα με το dts .....απο το hdmi δεν εχω και εγω ηχο στην tv....

Οκ το δεύτερο αποσαφηνίζει αρκετά! Εγώ προσπαθούσα να ακούσω μέσω του HDMI και της τηλεορασης. Σε ότι αφορά το 1080ρ μου είναι ανεξήγητο. Θα ψάξω να το δοκιμάσω σε άλλη τηλεόραση και θα ενημερώσω! Πάντως κρίμα για το DTS pass through, προφανώς δεν υποστηρίζει η συσκευή, ευτυχώς τα αρχεία με DTS δεν είναι πάρα πολλά, αλλά το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότερες ματρόσκες που έχω κατεβάσει τελευταία είναι DTS...

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι σχετικό: Έχω συνδεδεμένο το media player με την TV μέσω HDMI, και την TV με ένα φτηνό 5.1 συστηματάκι με οπτική. Γίνεται να λαμβάνει το συτηματάκι 5.1, Dolby Digital ή DTS, με αυτόν τον τρόπο, και να τα αναπαράγει, ή να μην έχω τέτοιες προσδοκίες; (Ψάχνω αυτόν τον τρόπο, επειδη το συστηματάκι εχει μια οπτική, μια ομοαξονική και μια στερεοφωνική έξοδο, και το λαπτοπ και η τηλεόραση έχουν και τα δυο οπτική έξοδο). Στον ήχο που στέλνει λοιπόν η τηλεόραση ψηφιακά, από την ψηφιακή της είσοδο, κάνει pass through τον πολυκάναλο ήχο ή το στέλνει αποκλειστικά στερεοφωνικό;

Reaction score
1.460
Απάντηση: CRYPTO MEDIA PLAYER FREE TIME 200

Θα συνδέσεις το crypto με ομοαξονική στο σύστημα που έχεις και αν υποστηρίζει dts (δες το manual του συστήματος αυτού) θα έχεις dts με passthrough.Οχι μέσω της τηλεόρασης σίγουρα!

Reaction score
2.266
Ευχαριστώ, αλλά δεν... πρόκειται!! Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να παίξει με ενισχυτή, αλλά κατευθείαν στην τηλεόραση, οπότε... Ενδιαφέρον πάντως, κρίμα, θα βόλευε. Τώρα πρέπει να βρω λύση για να μπορώ να έχω ταυτόχρονα το λαπτοπ και την τηλεόραση στη μια οπτική...

Reaction score
0
Ευχαριστώ, αλλά δεν... πρόκειται!! Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να παίξει με ενισχυτή, αλλά κατευθείαν στην τηλεόραση, οπότε... Ενδιαφέρον πάντως, κρίμα, θα βόλευε. Τώρα πρέπει να βρω λύση για να μπορώ να έχω ταυτόχρονα το λαπτοπ και την τηλεόραση στη μια οπτική...
Eνταξει βρε οπως ειπες και εσυ ευτηχως ειναι ελαχιστες οι ταινιες με
dts.Βεβαια εγω που εχω ενυσχητη δεν εχω προβλημα.Με ενα spliter
οα κανεις δουλεια μαλλον?

Reaction score
0
Λοιπον το εδωσα το μηχανακι οχι γιατι δεν ηταν καλο.....αντιθετως
μαλιστα για τα λεφτα του ειναι απο τις πιο τιμιες αγορες!!
Εγινε αγορα νεου 7καναλου ενισχυτή και νεου set ηχειων
οποτε αλλαχτηκε και το player........

Reaction score
11
εχω παρει και εγω το μηχανακι και εχω τρομερο προβλημα με dts.. τι να λεμε το μηχανακι ειναι τελειο αλλα εχω φαει ξενερωμα δεν ξερω τι να κανω καθως ολες μου οι ταινιες ειναι mkv με dts.. :108:

Reaction score
0
εχω παρει και εγω το μηχανακι και εχω τρομερο προβλημα με dts.. τι να λεμε το μηχανακι ειναι τελειο αλλα εχω φαει ξενερωμα δεν ξερω τι να κανω καθως ολες μου οι ταινιες ειναι mkv με dts.. :108:

............
Τωρα σχετικα με το .....απο το hdmi δεν εχω και εγω ηχο στην tv....

Ολες οι ταινιες βρε.........που τις βρηκες ολες με dts:107:

kss

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ και καθως εψαχνα και γω για ενα καλο και φθηνο media player με mkv βρηκα τα crypto και ποιο αναλυτηκα το freetime 200 kai freetime 250.Ξερετε μηπως τι διαφορα εχουν εκτος απο το οτι το 200 δεχεται εσωτ. σκληρο ενω το 250 οχι,εγω απ οτι βλεπω ιδια πρεπει να ειναι,γενικα να τονησω οτι με ενδιαφερει ποιο πολυ το software κομματι δηλαδη η υποστηριξει αρχειων βιντεο...Αν καποιος φιλος ξερει κατι για το 250 ας μας διαφοτησει.

Reaction score
11
παιδια κιαλο προβλημα οταν οι υποτιτλοι ειναι ερκετα μεγαλοι τοτε δεν εμφανιζοντε ολοκληροι , εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα?

kss

Reaction score
0

Παιδια τελικα πειρα το 200.Πολυ ωραιο και ποιοτικο.Θα το δοκιμασω περισσοτερο τις επομενες μερες και θα σας πω και γω την πληρη γνωμη μου.Φιλε puntix δεν ειχα καποιο παρομοιο προβλημα με τους υποτιτλους,ισως αν δοκιμαζες να προσαρμοσεις το μεγεθος απο το μενου να γινοταν κατι,αλλα ισως φταιει και το αρχειο των υποτιτλων...Το παρουσιαζει σε καθε ταινια η σε καποια σιγκεκρημενη;

Reaction score
2.266
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
Αγόρασα και του εγκατέστησα ένα σκληρό δίσκο WD 1TB αλλά δε μου το διαβάζει! Για την ακρίβεια, όταν το πρωτοέβαλα έκανε το χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης usb, μου έβγαλε ότι βρήκε νέα συσκευή, και ότι εγκαθίσταται. Αλλά δεν μου το βγάζει στο My computer, ενώ στην ασφαλή κατάργηση, τον αναγνωρίζει κανονικά με το όνομά του! Επίσης, το ίδιο το media player δεν αναγνωρίζει το δίσκο ( με το δίσκο εγκατεστημένο μου βγαζει ότι δεν έχει επιλεγεί συσκευή)! Καμιά ιδέα;

Reaction score
2.266
Επίσης να πω ότι στο device manager το βγάζει να λειτουργεί κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποιο θεμα με drivers? Πρέπει να εγκαταστήσω κάτι σχετικά με το σκληρό ή το media player? Να πω εδώ ότι ο υπολογιστής είναι λαπτοπ με ΧΡ και δεν υπάρχει στο σπίτι υπολογιστής με SATA...

kss

Reaction score
0

notiskas δοκιμασε να διαμορφωσεις τον σκληρο μαλλον αυτο ειναι το προβλημα.Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια αν θελεις μπορεις να χρησιμοποισεις το acronis disk director η καποιο παρομοιο προγραμμα.

Reaction score
0

Σκέφτομαι κ εγώ για μια φτηνή λύση για το σαλόνι του πατέρα...Τι μου προτείνετε άλλο media player?Δεν βρίσκω κ κάποιο φτηνό μεταχειρισμένο...

Reaction score
1.460

Σκέφτομαι κ εγώ για μια φτηνή λύση για το σαλόνι του πατέρα...Τι μου προτείνετε άλλο media player?Δεν βρίσκω κ κάποιο φτηνό μεταχειρισμένο...
Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.295
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG