Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Οκ το δεύτερο αποσαφηνίζει αρκετά! Εγώ προσπαθούσα να ακούσω μέσω του HDMI και της τηλεορασης. Σε ότι αφορά το 1080ρ μου είναι ανεξήγητο. Θα ψάξω να το δοκιμάσω σε άλλη τηλεόραση και θα ενημερώσω! Πάντως κρίμα για το DTS pass through, προφανώς δεν υποστηρίζει η συσκευή, ευτυχώς τα αρχεία με DTS δεν είναι πάρα πολλά, αλλά το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότερες ματρόσκες που έχω κατεβάσει τελευταία είναι DTS...Λοιπον 1080ρ παιζει στανταρ σε εμενα,εαν δειτε και το video
στο 1ο ποστ τρεχει avatar στα 1080ρ.
Τωρα σχετικα με το dts .....απο το hdmi δεν εχω και εγω ηχο στην tv....
ΑΛΛΑ........συνδεμενο μεσω coaxial στον ενισχυτή μου ολα μια χαρα!!!
Αυτα ελπιζω να βοηθησα............
Eνταξει βρε οπως ειπες και εσυ ευτηχως ειναι ελαχιστες οι ταινιες μεΕυχαριστώ, αλλά δεν... πρόκειται!! Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να παίξει με ενισχυτή, αλλά κατευθείαν στην τηλεόραση, οπότε... Ενδιαφέρον πάντως, κρίμα, θα βόλευε. Τώρα πρέπει να βρω λύση για να μπορώ να έχω ταυτόχρονα το λαπτοπ και την τηλεόραση στη μια οπτική...
AC Ryan Playon!HD...........Και ποιό πήρες?
εχω παρει και εγω το μηχανακι και εχω τρομερο προβλημα με dts.. τι να λεμε το μηχανακι ειναι τελειο αλλα εχω φαει ξενερωμα δεν ξερω τι να κανω καθως ολες μου οι ταινιες ειναι mkv με dts.. :108:
Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?Σκέφτομαι κ εγώ για μια φτηνή λύση για το σαλόνι του πατέρα...Τι μου προτείνετε άλλο media player?Δεν βρίσκω κ κάποιο φτηνό μεταχειρισμένο...