Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Status
Not open for further replies.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Αντιπαρέρχομαι το υπονοηθέν του πράγματος βάσei των αριθμών που δώσατε κύριε Σάμπαλη (ότι δηλαδή δε θα ήσαν ζωντανοί, άρα θα χρησιμοποιούσαν εναλλακτικές μεθόδους !!!!!!) και σας ρωτάω ευθέως:

Αποκλείετε την ομοιοπαθητική ως κομμάτι της ιατρικής; Αυτό μόνο.

Ελπίζω να μη σας μπανάρουν κι εσάς και δεν προλάβετε να απαντήσετε. :109:
Προσωπικά θα ντρεπόμουν να μιλήσω με τόση αναίδεια.
Λίγο σεβασμό ρε Λεωνίδα!

Πίστευε ό,τι θες και λέγε το. Δέξου όμως και ότι κάποιοι έχουν πιο βαρύνουσα άποψη από τη δική σου, όχι μονο λόγω τίτλου αλλά λόγω γνώσης!

Reaction score
51
Αντιπαρέρχομαι το υπονοηθέν του πράγματος βάσei των αριθμών που δώσατε κύριε Σάμπαλη (ότι δηλαδή δε θα ήσαν ζωντανοί, άρα θα χρησιμοποιούσαν εναλλακτικές μεθόδους !!!!!!) και σας ρωτάω ευθέως:

Αποκλείετε την ομοιοπαθητική ως κομμάτι της ιατρικής; Αυτό μόνο.

Ελπίζω να μη σας μπανάρουν κι εσάς και δεν προλάβετε να απαντήσετε. :109:
Πράγματι ειστε πολύ φιλόδοξος για να σας απαντήσω, μιά και αντιπαρερχόμενος του γραφομένου μου, προφανώς με χιουμοριστικήν διάθεσιν, δεν εστιατήκατε στο αυτονόοητο αυτού.

Οσον αφορά το θεμα της ομοιοπαθητικής δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια.."κομμάτι"!!

Οσον αφορά το "μπανάρισμα", η ιστορία μου (εδώ), οι πράξεις μου και τα γραφόμενα μου επίσης, το έχουν ήδη ..."μπανάρει" (το μπανάρισμα εννοώ)!

Reaction score
6
Οσον αφορά το θεμα της ομοιοπαθητικής δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια.."κομμάτι"!!
Η λέξη "μέρος" σας κάνει καλύτερα;

Απαντήστε παρακαλώ. Για την ομοιοπαθητική και όχι τους αλμπάνηδες. Για την ομοιοπαθητική.

Reaction score
33
Εγώ πάντως θα ασχοληθώ με την Κρυσταλοθεραπεία! :143:

Άμεσες λύσεις!!! έχει πονοκέφαλο/ημικρανία η σύζυγος κάθε φορά που πάτε να την κουτουπώσετε ?

Ζαφείρι
Θεραπεύει εκζέματα, ημικρανίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Πάρτε της ένα κόσμημα με ζαφείρι (προσοχή για άλλες παθήσεις ενδείκνυνται άλλα κοσμήμ...εεεε πέτρες!!!)

Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο γρήγορα δρα αυτή η θεραπεία!!!

Οι υπόλοιπες συμβουλές που θα δίνω για την κρουσταλωθεραπεία δεν θα είναι δωρεάν αλλά στα μέλη του φόρουμ θα κάνω ειδικές τιμές- εκπτώσεις 50%!!! Μόνο 50 ευρά η συνταγή.

Τρέξτε!:204:

Reaction score
33
Πάντως εμένα η λέξη "μέρος" για την ομοιοπαθητική με καλύπτει απόλυτα!

Reaction score
51
Πράγματι ειστε πολύ φιλόδοξος για να σας απαντήσω, μιά και αντιπαρερχόμενος του γραφομένου μου, προφανώς με χιουμοριστικήν διάθεσιν, δεν εστιατήκατε στο αυτονόοητο αυτού.

Οσον αφορά το "μπανάρισμα", η ιστορία μου (εδώ), οι πράξεις μου και τα γραφόμενα μου επίσης, το έχουν ήδη ..."μπανάρει" (το μπανάρισμα εννοώ)!
Η λέξη "μέρος" σας κάνει καλύτερα;

Απαντήστε παρακαλώ. Για την ομοιοπαθητική και όχι τους αλμπάνηδες. Για την ομοιοπαθητική.
Συνεχίζοντας..και απαντώντας, αλλά βασικά μην εχοντας και διάθεση για συζήτηση, αν δεν σας πειράζει, μπορώ να σας πω πως η προσωπική μου άποψη είνα΄ότι:

Αποκλείοντας καθε δόγμα, και απομακρυνομενος των δοξασιών τύπου "πίστευε και μη ερεύνα", προσπαθω πάντα να δεχθω και να κατανοήσω οιαδήποτε μορφή επιστήμης και μεθόδου, εφ'οσον υπάρχουν επιστημονικές μελέτες με υψηλη στατιστική σημαντικότητα, που αποδεικνύουν με σαφή αποτελέσματα την αξία ή όχι.

Επομένως θα ήθελα να μου παραθέσετε συγκριτικά αποτελέσματα ανά ασθένεια, μεσα απο τυχαιοποιημενες μελέτες που έχουν δημοσιευθει στην επιστημονική ιατρική κοινότητα, με αποτελέσματα υπερ της μεθόδου, και μετά μπορούμε να το δουμε.

Reaction score
17.358

Προσωπικά θα ντρεπόμουν να μιλήσω με τόση αναίδεια.
Λίγο σεβασμό ρε Λεωνίδα!

Πίστευε ό,τι θες και λέγε το. Δέξου όμως και ότι κάποιοι έχουν πιο βαρύνουσα άποψη από τη δική σου, όχι μονο λόγω τίτλου αλλά λόγω γνώσης!

Ν ανεβειτε λοιπον ολοι σε μια ζυγαρια να "ζυγιστειτε"!:111:

Την δικη μου αποψη την παιρνω και φευγω.....

Αν γνωριζα εκ των προτερων πως εδω 'ζυγιζομαστε' αναλογα με τις αποψεις μας, δεν θα τολμουσα να λαβω μερος στον "διαγωνισμο"...:203:

Αλλα γραφτηκαν...αλλα κατανοηθηκαν απο μερικους...

Υπαρχει προβλημα επικοινωνιας...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ν ανεβειτε λοιπον ολοι σε μια ζυγαρια να "ζυγιστειτε"!:111:

Την δικη μου αποψη την παιρνω και φευγω.....

Αν γνωριζα εκ των προτερων πως εδω 'ζυγιζομαστε' αναλογα με τις αποψεις μας, δεν θα τολμουσα να λαβω μερος στον "διαγωνισμο"...:203:

Αλλα γραφτηκαν...αλλα κατανοηθηκαν απο μερικους...

Υπαρχει προβλημα επικοινωνιας...
Η Μαρία το είπε καλύτερα από εμένα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?98307-%C1%ED%F4%E9%EC%E5%F4%FE%F0%E9%F3%E7-%F4%E7%F2-%E1%EB%EB%E5%F1%E3%E9%EA%DE%F2-%F1%E9%ED%DF%F4%E9%E4%E1%F2-%EC%E5-%CF%EC%EF%E9%EF%F0%E1%E8%E7%F4%E9%EA%DE&p=1309894#post1309894

Reaction score
6
Συνεχίζοντας..και απαντώντας, αλλά βασικά μην εχοντας και διάθεση για συζήτηση, αν δεν σας πειράζει, μπορώ να σας πω πως η προσωπική μου άποψη είνα΄ότι:

Αποκλείοντας καθε δόγμα, και απομακρυνομενος των δοξασιών τύπου "πίστευε και μη ερεύνα", προσπαθω πάντα να δεχθω και να κατανοήσω οιαδήποτε μορφή επιστήμης και μεθόδου, εφ'οσον υπάρχουν επιστημονικές μελέτες με υψηλη στατιστική σημαντικότητα, που αποδεικνύουν με σαφή αποτελέσματα την αξία ή όχι.

Επομένως θα ήθελα να μου παραθέσετε συγκριτικά αποτελέσματα ανά ασθένεια, μεσα απο τυχαιοποιημενες μελέτες που έχουν δημοσιευθει στην επιστημονική ιατρική κοινότητα, με αποτελέσματα υπερ της μεθόδου, και μετά μπορούμε να το δουμε.
Πολύ ωραία. Δεν αξίωσα παρά μόνο μια απάντηση. Εάν δεν θέλετε να συζητήσετε, δικαίωμά σας.

Η απάντηση βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο που γράψατε, ότι "δεν αποκλείεται.... ". Θα αποκλειόταν λοιπόν αν υπήρχαν αποδείξεις ότι αυτό το "πράγμα" που λέγεται ομοιοπαθητική δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της ιατρικής κοινότητας.
Είναι άραγε; Καλά αυτό είναι δεύτερη ερώτηση και δεν βλέπω διάθεση για περαιτέρω κουβέντα.

Μην περιμένετε από εμένα στοιχεία με συγκριτικά αποτελέσματα ανά ασθένεια. Δεν είμαι ούτε στατιστικολόγος για να παραθέσω σταθμισμένα δείγματα (υπάρχουν; συγνώμη για το τρίτο ερώτημα), ούτε και είμαι γιατρός.
Πολύ απλά, από την όλη κουβέντα βγαίνει ότι η ομοιοπαθητική, αν εξασκείται από γιατρούς, δηλαδή έχουμε εξασφαλίσει ότι δεν εξασκείται από απατεώνες και πως όταν οι άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να δώσουν λύση, ότι είναι ένας εναλλακτικός τρόπος. Είναι; Τέταρτο ερώτημα.

Δεν θα επιμείνω στην απάντηση βέβαια. Με κάλυψε η δεύτερη παράγραφος.

Reaction score
17.358

Θα αρκούσε να ρίξουν τις σταγόνες στη θάλασσα και να σωθεί η ανθρωπότητα (μέσω της βροχής)! :143:

Πάντως η "θεατρική" Ιατρική εμένα μου έσωσε τον πατέρα χτες και έχω τόση άγνοια που δεν εμπιστεύομαι τίποτε άλλο...
Όχι μόνο αυτό αλλά αισθάνομαι και απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτούς τους θεατρίνους!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?84315-%C3%F1%DC%F8%E5-%FC-%F4%E9-%F3%EA%DD%F6%F4%E5%F3%E1%E9-%E1%F5%F4%DE-%F4%E7-%F3%F4%E9%E3%EC%DE...&p=1310114#post1310114

:624:

Α και οι θεατρίνοι μου δώσανε και cd με video της στεφανιογραφίας όπου φαίνονται τα πάντα!!!! Πολύ θέατρο ρε παιδί μου!

Μ εκπλησσεις απεριοριστα κι εσυ κι ο Γιωργος Σαμπαλης.Τεθηκε εδω μεσα θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων της ιατρικης κοινοτητας?Χωριστηκαμε σε στρατοπεδα "ιατρομαχοι και ιατρολατρες"?Πηραμε θεσεις υπερ του ενος και κατα του αλλου?:118:

Ο ανθρωπος ξεκινησε ενα θεμα με τιτλο Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική και καταφερε να μπαναριστει...Ελεος (!!!),που λενε και στην Ελλαδα!

Reaction score
17.358

Θ ανατρεχω στα μηνυματα της Μαριας απο εδω και στο εξης...Γεια σου Μαρακι!:107:

Reaction score
17.358

Εδω εισαι εσυ?:114:

Γραψε κατι...Εστω...κλειδωσε το θεμα!:204:

Last edited by a moderator:

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Μ εκπλησσεις απεριοριστα κι εσυ κι ο Γιωργος Σαμπαλης.Τεθηκε εδω μεσα θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων της ιατρικης κοινοτητας?Χωριστηκαμε σε στρατοπεδα "ιατρομαχοι και ιατρολατρες"?Πηραμε θεσεις υπερ του ενος και κατα του αλλου?:118:

Ο ανθρωπος ξεκινησε ενα θεμα με τιτλο Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική και καταφερε να μπαναριστει...Ελεος (!!!),που λενε και στην Ελλαδα!
Αγαπητη Χριστίνα, δεν νομίζω πως απο τα δικα μου γραφόμενα εδόθη η εντύπωση πως αντέδρασα σε οιαδήποτε αμφισβητιση.
Αντιθετως, υπερασπίζομαι απ'οτι διάβασες οιαδήποτε μεθοδο και επιστήμη που ερμηνεύεται και αποδεικνυεται με μετρήσεις και αποτελέσματα. Δεν ελαβα συμμετοχη απο την αρχή , απλά έκανα μια δήλωση στο τελος, και δεν φερω καμμια ευθυνη για το μπαναρισμα του ενάρξαντος το θεμα.
Το εναυσμα για τα γραφόμενα μου το εδωσε το δηλωθεν σε παρένθεση του ακολουθου μηνυματος.
Εαν εδόθη η εντύπωση αλαζονειας ή άλλης προθεσης, ζητω ταπεινα συγνωμη!:111:

Reaction score
6
Και για να μένουν αμφιβολίες κύριε Σάμπαλη σας ζητώ κι εγώ συγνώμη εάν εδόθη από εμένα εντύπωση αλαζονείας ή άλλης πρόθεσης προς το πρόσωπό σας.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια ανάπτυξη επί του θέματος από εσάς. Όταν έχετε το χρόνο βέβαια.

Reaction score
17.358
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Αγαπητη Χριστίνα, δεν νομίζω πως απο τα δικα μου γραφόμενα εδόθη η εντύπωση πως αντέδρασα σε οιαδήποτε αμφισβητιση.
Αντιθετως, υπερασπίζομαι απ'οτι διάβασες οιαδήποτε μεθοδο και επιστήμη που ερμηνεύεται και αποδεικνυεται με μετρήσεις και αποτελέσματα. Δεν ελαβα συμμετοχη απο την αρχή , απλά έκανα μια δήλωση στο τελος, και δεν φερω καμμια ευθυνη για το μπαναρισμα του ενάρξαντος το θεμα.
Το εναυσμα για τα γραφόμενα μου το εδωσε το δηλωθεν σε παρένθεση του ακολουθου μηνυματος.
Εαν εδόθη η εντύπωση αλαζονειας ή άλλης προθεσης, ζητω ταπεινα συγνωμη!:111:

Ηδη απο την τριτη σελιδα Μηνυμα Νουμερο 32 *------ Δευκαλιωνα,δεν μπορω ν απομονωσω το ποστ! -----* αγαπητε Γεωργιε επεμεινα σ αυτο:
Θα ηταν ομως και αλαζονικο για τους ομοιοπαθητικους να ισχυριστουν πως οι εναλλακτικες θεραπευτικες μεθοδοι ειναι πανακεια.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....F0%E1%E8%E7%F4%E9%EA%DE&p=1308921#post1308921

Δεν απαιτω τη συγνωμη κανενος :137:,βρισκω ομως αυτη τη δηλωση σου σαν μια προσπαθεια ν αποδειξεις κατι που ειναι αυτονοητο και δεν χρηζει αμφισβητησης απο κανεναν.Οξεια και επειγοντα περιστατικα παραδιδονται αμεσα στα εμπειρα,αξια και ικανα χερια των ειδικων!:107:

..προσπαθω οση ωρα διαβαζω τα ποστ, να υπολογίσω το ποσοστο των ανθρώπων μεσα στους περίπου 10000, που ισως σημερα δεν θα ήσαν ζωντανοι, αν εγω (και μιλάω μονο για μενα) δεν τους είχα χειρουργήσει.

Reaction score
51
Και για να μένουν αμφιβολίες κύριε Σάμπαλη σας ζητώ κι εγώ συγνώμη εάν εδόθη από εμένα εντύπωση αλαζονείας ή άλλης πρόθεσης προς το πρόσωπό σας.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια ανάπτυξη επί του θέματος από εσάς. Όταν έχετε το χρόνο βέβαια.
Η προσωπικη μου εμπειρία σε αυτο το φόρουμ αλλά και παράλληλα προσπάθεια, ειναι η διατηρηση ενος επιπέδου άμιλλας, επικοινωνίας, αλληλοσεβασμού και αξιοπρέπειας.
Ο ρόλος των συντονιστών πρεπει να ειναι της "εναλλακτικής" θεραπείας :116: των προβλημάτων που προκύπτουν, και όχι τοσο της "χειρουργικής":116: αντιμετώπισης.
Χαίρομαι που τελικά κατανούμε ο ένας τον άλλον και θα συνεχίσουμε μαζί την e-συμβίωση μας.
Καλη συνέχεια...!

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητικ

Ηδη απο την τριτη σελιδα Μηνυμα Νουμερο 32 *------ Δευκαλιωνα,δεν μπορω ν απομονωσω το ποστ! -----* αγαπητε Γεωργιε επεμεινα σ αυτο:

http://www.avsite.gr/vb/showthread....F0%E1%E8%E7%F4%E9%EA%DE&p=1308921#post1308921

Δεν απαιτω τη συγνωμη κανενος :137:,βρισκω ομως αυτη τη δηλωση σου σαν μια προσπαθεια ν αποδειξεις κατι που ειναι αυτονοητο και δεν χρηζει αμφισβητησης απο κανεναν.Οξεια και επειγοντα περιστατικα παραδιδονται αμεσα στα εμπειρα,αξια και ικανα χερια των ειδικων!:107:
..αυτη η δηλωση ειχε πιό πολύ χιουμοριστική πρόθεση παρά.....βαρύγδουπη αλαζονική διάθεση.

Πάντως ...σου άρεσαν οι ....socrates???

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos