Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.409
Reaction score
125.597
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

:605:

ΥΓ :626:
 

Μηνύματα
10.383
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Υ.Γ.: Είμαι απολύτως ορθολογιστής και στηρίζω τα περισσότερα πάνω στα επιχειρήματα. Κοινώς, η τετράγωνη λογική είναι ένα χαρακτηριστικό που ζω και επιδιώκω καθημερινά. Γι αυτό και μπορώ να «κάνω τα στραβά μάτια» στις φάσεις που «τα πήρατε στο κρανίο», προσπερνώντας για λίγο την δυσκαμψία των κανονισμών (Ο Κώστας ξέρει, από πρώτο χέρι γιατί το έχουμε ξανασυζητήσει στον αέρα, πως σκέφτομαι έτσι)
Πάλι καλά! Ευτυχώς που σε άκουσαν (εδώ γελάμε ή στην πιο κάτω στάση;) εσένα, τον ορθολογισμό και την τετράγωνη λογική, που λέει να μπανάρεται εκείνος που αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς και να τη σκαπουλάρει εκείνος που βρίζει.

Baiting,Trolling (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) : 7 points
Χαρακτηρισμός/Ύβρις Μέλους : 8 points
Greece: 12 points!!! OLEEEEE!!!!!!

Πάμε να βγάλουμε άχρηστο κανένα πανεπιστήμιο τώρα... . Εκπαιδευτικός σου λέει μετά!


θα ήθελα λίγο να σταθώ σε αυτό:
Είναι εντελώς αδύνατο, όταν ένας άνθρωπος τρολάρει ασταμάτητα γράφοντας ασυναρτησίες και μη απαντώντας σε τίποτα, πετώντας κυριολεκτικά την σαφή και αναλυτική σου απάντηση στα σκουπίδια, να μη σε εκνευρίσει.
Στο κάτω κάτω της γραφής, άνθρωπος είσαι, θα εκνευριστείς.
Ναι μεν ο συγκεκριμένος ίσως να μην έπεσε στην διαδικασία χαρακτηρισμών (σε αυτό διαφωνώ, αλλά δεν έχει σημασία), αλλά είναι προφανές πως αυτό το κάνει εσκεμμένα και κατ'εξακολούθηση, ώστε τελικά χωρίς να λέει τίποτα απολύτως, να εκνευρίζει όλο τον κόσμο. Είναι απλό: θέλει να σε εκνευρίσει, αυτός είναι ο στόχος του, το προσπαθεί ασταμάτητα. (γι'αυτό και πολύ γρήγορα αποφάσισα το να σταματήσω να ασχολούμαι προσωπικά μαζί του, και το ίδιο πρότεινα και σε άλλους)

Και για να στο θέσω αλλιώς, είναι πανεύκολο και για σένα φίλε Giovanni να μπεις σε οποιοδήποτε θέμα και χωρίς να χαρακτηρίσεις κανέναν, να γράφεις συνεχώς ασυναρτησίες, αοριστολογίες, να κοροϊδεύεις τους πάντες "με το γάντι", να μην κάνεις ουσιαστικό διάλογο με κανέναν και να μην αφήνεις ούτε ποστ να πέσει κάτω χωρίς την πινελιά σου. Με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγήσεις να νεύρα του κόσμου στα άκρα και θα γίνει το έλα να δεις. Ποιος θα φταίει? Ο κόσμος που θα εκνευριστεί, ή εσύ?
Ο κόσμος;
Σύμφωνα λοιπόν με εκείνους που εκνευρίστηκαν και έβριζαν ασύστολα, ο κόσμος ολόκληρος είναι δύο! Αλλά είπαμε 1+1=2=ο κόσμος ολόκληρος. Απλά μαθηματικά, φυσική, χημεία και... εμβόλια!!!!! Όποιος βρίζει μπορεί να τη σκαπουλάρει ενώ όποιος δεν βρίζει δεν τη γλυτώνει. Και που να προσπαθήσει να εξηγήσει και από πάνω σε ορισμένους. Τότε την έβαψε! Γιατί δε λες ξεκάθαρα σε όλους ότι έχεις το ελεύθερο ρε παιδί μου; Έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί. Πως εδώ είναι η δική σου παιδική χαρά και δε σηκώνεις άλλον να κάνει κούνια. Κούνια που σε κούναγε όμως.... .

Ασυναρτησίες;
Ωστόσο δεν έχει απαντήσει κανείς για ποιο λόγο ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα (κρατικό) έχει μεταπτυχιακά επάνω στην ομοιοπαθητική. Όσες απαντήσεις περί χαρακιρίου, σκουπιδοποίησης - ακόμα και προσπάθεια να μπερδευτούν τα μεταπτυχιακά διαβάσαμε γιατί γίνονται από την ΠΜΣ και τα δύο - αφήνουμε να εννοηθούν ότι είναι σαφείς και αναλυτικές, αφού πρώτα έχουμε πετάξει στα σκουπίδια με χαρακτηρισμούς ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Μετά προχωράμε σε όντως αναλυτικές απαντήσεις - επί άλλου θέματος όμως - εκείνου που έχει να κάνει με αλμπάνηδες, γυρολόγους και απατεώνες. Την ίδια στιγμή που από την αρχή έχει ξεκαθαριστεί ότι η ομοιοπαθητική απευθύνεται σε επιστήμονες πρώτα (γιατρούς) και στη συνέχεια πως η ουσία στο θέμα είναι να ενημερωθεί κάποιος τι είναι η ομοιοπαθητική, και με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει (αν μπορεί). Αλλά - και εδώ θα σταθώ γιατί εγώ τουλάχιστον το έχω αναφέρει δύο φορες - Αν όντως γνωρίζουμε ότι έχουμε εξαντλήσει όλες τις κλασικές μεθόδους πριν πάμε παρακάτω.

Αλλά τι λέω; Εδώ σημασία έχει να τραμπουκοποιήσουμε την κουβέντα, να βρίσουμε, να ξεσκίσουμε, να απλώσουμε τις ποδάρες μας επάνω στο θέμα, και να πανηγυρίσουμε με την οδοντογλυφίδα ανάμεσα στα δόντια για τη νοητική υστέρηση που ευθύνεται για όλα αυτά. Χεστήκαμε μη μάθουμε τίποτε παραπάνω. Αφού εμείς τα ξέρουμε όλα! Και άμα κανείς τολμήσει να πει το αντίθετο, τον μπανάρουμε, τον αποκαλούμε μαλάκα, έτσι γιατί μας έκανε κέφι. Ακόμα και λάθος άποψη να εκφέρει (που δεν προλάβαμε να μάθουμε τελικά) δεν έχει δικαίωμα ρε παιδί μου να την εκφέρει γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα. Ρε lionking7, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Τροφή κι εσύ στα θηρία. Μη στεναχωριέσαι όμως, κάπως πρέπει να επιζήσουν κι αυτά, και σε αντάλαγμα να προσφέρουν θέαμα.

Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι βοηθάνε (μη γνωρίζοντας πόσο περισσότερο κακό κάνουν). Μάλιστα ο ένας είχε παραιτηθεί εκβιαστικά παλαιότερα γι’ αυτό το λόγο και ο άλλος, ελέω τύφλωσης, ζύγιασε τα πράματα λάθος και σήμερα χαροπά τα δυο του χέρια τα χτυπά (στο κεφάλι του).




και σ'αυτό υπάρχει απάντηση, την οποία προφανώς γνωρίζω. είναι μέσα τα πλαίσια του "για όλα φταίν οι γκόμενες", αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια ο χαρακτηρισμός της "γκόμενας" στην περίπτωση αυτή, αλλά τι να κάνουμε, ισχύει το "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι"!
Καλά όσο γι’ αυτό...
Προφανώς κι εγώ σου προτείνω να ελέγξεις τις πηγές σου γιατί....
Φαντάζεσαι κάποιον να κάθεται και να κλαίει σα γυναικούλα και να κατεβάζει τις μπουκάλες ουίσκυ τη μία μετά την άλλη, να βρίζει ασύστολα και να μην απαντάει ούτε καν στα τηλέφωνα, γιατί η προσωπική του ζωή είναι κατεστραμένη και δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού εκτός από εδώ, αν έτρωγε ένα μπαν; Φαντάζεσαι να έχει μπερδέψει τον διαδυκτιακό του λογαριασμό με την προσωπικότητά του την ίδια; Πες μου πως δεν μπορείς να φανταστείς κάτι τέτοιο... .

Ξαναέλεγξε τις πηγές σου λοιπόν και διασταύρωσέ τες καλύτερα γιατί το ίδιο πουλάκι (θα καταλάβεις παρακάτω) ισχυρίζεται πως υπάρχουν κάποιοι που το έχουν ρίξει στο ποτό γιατί δεν μπορούν να ανεχθούν τη ζωή τους, ούτε να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα οικογενειακά τους προβλήματα, και βρίσκουν διέξοδο εκεί που δε θα έπρεπε, ικανοποιώντας μόνο το μικρό τους εγωισμό (ή ό,τι άλλο έχουν μικρό τέλος πάντων και φοβούνται μην αποκαλυφθεί). Τι να πρωτοπιστέψει κανείς; Αξίζει τον κόπο; Εγώ λέω πως όχι. Σιγά τις πληροφορίες στο κάτω κάτω. Αλλά αφού μίλησες για κύλισμα εγώ μπορώ να σου μιλήσω για... κατρακύλισμα. Πολύ απλά όμως δεν προτίθεμαι να το κάνω κι ας έχω όλες τις πληροφορίες, γιατί δε χρειάζεται. Είναι φως φανάρι.... .


Για να μην ζορίζεις το -αδύναμο ούτως ή άλλως- μυαλό σου θα στο πω απλά:
- ούτε από λανθάνουσα ομοφυλοφιλία
- ούτε από ομοφοβία
- ούτε εξαιτίας οιουδήποτε λόγου μπορεί να έχει να κάνει με γενετήσιες ορμές

απλά όταν συνομιλείς με κάποιον τόσο άστοχο και εριστικό, ενοχλείσαι αν παίρνει μαζί σου θάρρος και φυσικά φοβάσαι μην οι άλλοι παρεξηγώντας αυτή την βλακώδη οικειότητα, σε περάσουν για κολλητό του.

κατανοητό?
Έεεεεεετσιιιιι να τα λες μόνος σου και να μη χρειάζεται να τα βρίσκουμε μόνοι μας.
Τόσο πολύ φοβάσαι κι εσύ; Ε τότε για σένα έχω μόνο μια συμβουλή:
Γι’ αυτό δεν πρόκειται να κάνεις τίποτε ποτέ! Γιατί πολύ απλά όπως είπες... φοβάσαι μη σε παρεξηγήσουν. Ξέρεις πως λέγεται αυτό;

Εξαιρετικά και άκρως αντι-ερωτικά αφιερωμένο (μπλιαχ!)


Όσο για σένα... πουλάκι μου, δεν έχω να σου πω πολλά, παρά μόνο να σου ευχηθώ καλή διασκέδαση στο χόμπυ της «λίπανσης ρουκετών», που με τόσο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ξέρεις να περιγράφεις.

Σκέψου το με την ησυχία σου, όσο καιρό κάνει μια αμοιβάδα να ολοκληρώσει μια σκέψη, μια και δήλωσες παρούσα κατά την προσφώνηση.

Χαιρετισμούς στο σύζυγο σου και τα παιδιά σου επί τη ευκαιρία... .

Α ναι, και σταμάτα να με παίρνεις από πίσω σε κάθε δικτυακό τόπο που πηγαίνω. Σου έχω εξηγήσει πως δεν πρόκειται.... .

Αντιλαβού απαξάπαντες;


Αυτά τα ολίγα. Θα μπορούσα να πω κι άλλα πολλά, να παραθέσω τα πάντα κατά περίπτωση (και τα κρυφά ακόμα που δεν φαίνονται) και να τα αναλύσω. Δε θα το κάνω όμως. Γιατί δεν το αξίζετε. Σας αφήνω το διαδυκτιακό μου λογαριασμό πάνω στον οποίο μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Να τον βρίσετε, να τον χτυπήσετε, να τον θάψετε, να του την πέσετε και ό,τι άλλο είστε συνηθισμένοι να κάνετε τόσα χρόνια. Σιγά τα ωά. Άλλωστε δε θα είναι ούτε η πρώτη φορά που το κάνετε ούτε και ο πρώτος λογαριασμός που το κάνετε. Ένα απλό replay του τι συμβαίνει από πάντα και κάθε φορά θα είναι. Μέχρι να βρείτε τον επόμενο για ένα ακόμη replay.

Προσοχή όμως στα booby traps…. .
http://el.wikipedia.org/wiki/Μιθριδατισμός

Δείτε και τι λέει παρεμπιπτόντως στην τελευταία γραμμή του ορισμού... Ο όρος χρησιμοποιείται και μεταφορικά για να περιγράψει τη σταδιακή εξοικείωση και αποδοχή πραγμάτων που προηγουμένως θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Μεγάλε Χαριτόπουλε, δικαιώνεσαι για μια ακόμη φορά!!!!!!!!!!!!

Χαιρετώ σας και αντίο σας!
 

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.070
Reaction score
3.369
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ!

I. Θέλω να καταγγείλω τον Costa EAR επειδή κάνει κούνια μόνος του και δε με αφήνει να κάνω κι εγώ, επειδή λέει είμαι χοντρός και θα τη σπάσω.

II. Θέλω να καταγγείλω το Νίκο Αρβανιτάκη επειδή κάνει το σερίφη μόνος του και δε με παίρνει κι εμένα μαζί να παίξουμε "καμπόγια" (που λέει κι ο Τσιφόρος), επειδή λέει δεν ξέρω να χειρίζομαι "γκολτς" (Τσιφόρος once again).

III. Θέλω να καταγγείλω το Γιάννη Δημητρόπουλο ότι δε μου δίνει τη "μηχανούλα" του για βόλτα επειδή λέει είμαι βαρύς και θα του χαλάσω τα αμορτισέρ.

IV. Τέλος, θέλω να καταγγείλω το Νίκο Τσαρουχά επειδή μας το παίζει και καλά μέγας ψαροντουφεκάς που κατεβαίνει στα 40 μέτρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πνευμόνια του είναι σε τόσο άθλια κατάσταση από "τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια" που είναι ανίκανος να βήξει και να κλ@σει ταυτόχρονα.


Αποφάσισα λοιπόν να τους τιμωρήσω ομοιοπαθητικά:


1. Στο μεν Costa EAR, θα κάνω ομοιοπαθητικό εμβόλιο κατά της μπυροποσίας το οποίο θα περιλαμβάνει (σε αντίστροφη προφανώς αναλογία από αυτήν της - πολυετούς - κατανάλωσης) ένα μικρογραμμάριο Heineken και 100 λίτρα κολυβόζουμο.
Θα χρησιμοποιηθεί σύριγγα σαν την παρακάτω:





2. Ο Νίκος Αρβανιτάκης θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει άοπλος τα Βλασόπαιδα, τα οποία είναι οπλισμένα με σπαθιά



και γνωρίζουν άριστα πολεμικές τέχνες:





3. Ο Γιάννης Δημητρόπουλος θα υποχρεωθεί να ανταλλάξει τη "μηχανούλα" του με το παρακάτω ανδροπρεπέστατο μοτοσακό



και θα πει κι ευχαριστώ από πάνω.



4. Τέλος, για να δούμε πόσο "χέλι" είναι και τι ψάρια πιάνει στ' αλήθεια, ο Νίκος Τσαρουχάς θα υποχρεωθεί να επαναλάβει την παρακάτω "βουτίτσα"

[YOUTUBE]68FJsAcenWw[/YOUTUBE]

δίχως τον "περιορισμό κινήσεων" που επιβάλλει το κλουβί.


ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Πάλι καλά! Ευτυχώς που σε άκουσαν (εδώ γελάμε ή στην πιο κάτω στάση;) εσένα, τον ορθολογισμό και την τετράγωνη λογική, που λέει να μπανάρεται εκείνος που αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς και να τη σκαπουλάρει εκείνος που βρίζει.

Baiting,Trolling (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) : 7 points
Χαρακτηρισμός/Ύβρις Μέλους : 8 points
Greece: 12 points!!! OLEEEEE!!!!!!

Πάμε να βγάλουμε άχρηστο κανένα πανεπιστήμιο τώρα... . Εκπαιδευτικός σου λέει μετά!


Θα απαντήσω μόνο σε αυτό το τμήμα του post σου, μια και αναφέρεσαι σε μένα, Pleo.
Μπορείς λοιπόν να μου δώσεις μια σύντομη αλλά ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό που θα σε ρωτήσω?
Χωρίς πολύ μπλα μπλα και σάλτσες.....

Γιατί απευθύνεσαι σε μένα?
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Προχωρώ δε, στο εξής και μπορείς να το συγκρατήσεις στο μυαλό σου όπως θες....
Είτε ως προειδοποίηση, είτε ως απειλή....

Αυτή τη στιγμή, για μένα, μπορεί να θεωρηθείς μόνιμα banαρισμένος, από μένα προσωπικά.
Δεν πατάω το κουμπί, ακόμα, για να σου δώσω την ευκαιρία να ζητήσεις συγνώμη.
Όχι από μένα
Όχι τον Τσαρουχά ή κάποιον άλλο
Οφείλεις όμως να ανακαλέσεις όσα σχόλια έκανες για την Πηνελόπη
Ό,τι έγραψες είναι Α Ν Α Ν Δ Ρ Ο και επιεικώς απαράδεκτο
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτή σου την επίθεση

Έχεις 1 ώρα να το κάνεις.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ PLEO
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Και κάτι ακόμα.....

Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι η τελευταία φορά που πιάνεις στο στόμα σου (και το πληκτρολόγιό σου) τις οικογένειες συνομιλητών σου.....
Εδώ μέσα τουλάχιστον.

Και σε ρωτάω βρε άντρακλα (που τα βάζεις με γυναίκες εδώ μέσα).....
Όσα έγραψες παραπάνω, για οικογένειες & για προβλήματα κοκ, θα τα έλεγες ποτέ φάτσα κάρτα στον συνομιλητή σου?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ PLEO
 

Μηνύματα
5.401
Reaction score
1
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Τζοβάνι :446::619:
 

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.070
Reaction score
3.369
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...

Με το παραπάνω χιουμοριστικό μήνυμά μου (post #283) δεν επιθυμώ:

1. ούτε να εμπλακώ σε διαμάχες που (μέρη τους τουλάχιστον) δε με αφορούν

2. ούτε να "αβαντάρω" και να "υπερασπιστώ" ορισμένα "φιλαράκια" μου (από τους παραπάνω "4 Καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως", μόνο το Νίκο τον Αρβανιτάκη έχω γνωρίσει από κοντά)


Απλά, προσπάθησα, μέσω της πλάκας, να ελαφρύνω μια κατάσταση η οποία πάει να φέρει στην επιφάνεια δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος τα οποία πλήγωσαν πολλούς.



Κατά τα άλλα:

Ι. Οι συντονιστές - super moderators - διαχειριστές είναι και αυτοί άνθρωποι, με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες τους. Δεν είναι φυσικά υπεράνω κριτικής, αλλά καλό θα είναι, προτού τους κρίνουμε, να αναρωτηθούμε αν εμείς θα μπορούσαμε να διαθέτουμε αμισθί τόσες ώρες από τον προσωπικό μας χρόνο, να διαβάζουμε σελίδες επί σελίδων που μπορεί να περιέχουν από "σοφίες" μέχρι στενόμυαλη π@π@ρολογία "χωρίς να μας ξεφεύγει τίποτα", και να διατηρούμε παράλληλα την ψυχραιμία μας.

Εγώ την έχω κάνει αυτήν την ερώτηση στον εαυτό μου, και η απάντηση ήταν αρνητική.


ΙΙ. Ένα πολυσυλλεκτικό forum, όπως το παρόν, περιλαμβάνει ανθρώπους με ποικιλομορφία χαρακτήρων, γνώσεων αλλά και πνευματικού επιπέδου.
Είναι προφανές ότι δε μπορούμε να συμφωνούμε με όλους.
Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν απόψεις, αλλά και άνθρωποι - φορείς αυτών των απόψεων, που μπορεί εως και να μας εξοργίζουν.
Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν φορές που μπορεί να μας εκνευρίσει η "υπερβολική ευαισθησία" κάποιου μέλους από τη Σ.Ο. / Δ.Ο. ή και να μας εξοργίσει η έλλειψη αντίδρασης, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο που επαναλαμβάνεται.
Παράδειγμα 1.
Παράδειγμα 2.

Ε λοιπόν, αν οι φορές αυτές γίνουν πολλές και τακτικά επαναλαμβανόμενες, τότε η πιο σωστή λύση θα είναι να αποχωρήσουμε και όχι "να το γυρίσουμε στο αντάρτικο".

Προϋπόθεση γι' αυτό είναι να έχουμε και λίγο αυτοσεβασμό...


ΙΙΙ. Δε μπορώ παρά να προσυπογράψω τα παρακάτω:

...
Οφείλεις όμως να ανακαλέσεις όσα σχόλια έκανες για την Πηνελόπη
Ό,τι έγραψες είναι Α Ν Α Ν Δ Ρ Ο και επιεικώς απαράδεκτο
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτή σου την επίθεση
...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ PLEO

...
Όσα έγραψες παραπάνω, για οικογένειες & για προβλήματα κοκ, θα τα έλεγες ποτέ φάτσα κάρτα στον συνομιλητή σου?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ PLEO

Το αν γνωρίζω ή όχι την Πηνελόπη δεν έχει καμία σημασία.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Tα posts του Pleo ,ολα αυτά τα χρόνια κινούνταν ανάμεσα στην ειρωνεία και την προσβολή.
Τώρα άρχισε και τις μικρότητες.
Καθείς εφ' ω ετάχθη.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Προχωρώ δε, στο εξής και μπορείς να το συγκρατήσεις στο μυαλό σου όπως θες....
Είτε ως προειδοποίηση, είτε ως απειλή....

Αυτή τη στιγμή, για μένα, μπορεί να θεωρηθείς μόνιμα banαρισμένος, από μένα προσωπικά.
Δεν πατάω το κουμπί, ακόμα, για να σου δώσω την ευκαιρία να ζητήσεις συγνώμη.
Όχι από μένα
Όχι τον Τσαρουχά ή κάποιον άλλο
Οφείλεις όμως να ανακαλέσεις όσα σχόλια έκανες για την Πηνελόπη
Ό,τι έγραψες είναι Α Ν Α Ν Δ Ρ Ο και επιεικώς απαράδεκτο
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτή σου την επίθεση

Έχεις 1 ώρα να το κάνεις.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ PLEO




Η μία ώρα πέρασε (και μερικά λεπτά ακόμα)




Το μέλος Pleo φρόντισε με τη σιωπή του, να μας αποδείξει πολλά.

Δε θα αναφέρω τίποτε παραπάνω.....
Όλα τα μέλη μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, τόσο από τα λεγόμενά του όσο και από την στάση του.

Ζητώ συγνώμη από την Πηνελόπη για όσα έγραψε ο Pleo.

Δυστυχώς Πηνελόπη, διαβάσαμε αισχρά σχόλια αλλά δεν μου επιτρέπεται να τα διαγράψω. Όχι από την διαχείρηση του site. Αλλά ηθικά, θεωρώ ορθότερο να διαβάσεις (και να διαβάσουν όλα τα μέλη) πόσο καλή ανατροφή έχει ο Pleo και κυρίως το πόσο αντρίκια συμπεριφορά δείχνει.
Και πάλι συγνώμη....

Επίσης ζητώ συγνώμη από τον Κώστα για την αισχρή επίθεση του Pleo με αναφορές στην οικογένειά του.




Pleo, ειλικρινά αισθάνομαι ντροπή που είχα ανταλλάξει κουβέντες μαζί σου.
Είτε εδώ, είτε επί προσωπικού.
Ντρέπομαι που διάβασα τέτοιες εκφράσεις από σένα.
Δυστυχώς, η ηλικία σου και η «κοινωνικοποίησή» σου μέσω της δουλειάς σου και της ζωής σου, αποδείχθηκε ανεπαρκής.

Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις.

Ελπίζω να μη ξαναβρεθείς ποτέ στον «κύκλο» μου, πραγματικό ή διαδικτυακό....
 

Μηνύματα
9.946
Reaction score
33
Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

...
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

ChrisB, κάνεις πολύ κακώς που γράφεις σε μέλος που δεν μπορεί να απαντήσει.
 

Μηνύματα
9.946
Reaction score
33
Νίκο,
μόλις είδα ότι είχε μπαναριστεί, έσβησα μόνος μου όλο το post και άφησα μόνο μια γραμμή.
Την σβήνω και αυτή αν πρέπει, ουδέν πρόβλημα.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.113
Reaction score
20.609
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Έχω την αίσθηση πως αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει, τώρα.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Νίκο,
μόλις είδα ότι είχε μπαναριστεί, έσβησα μόνος μου όλο το post και άφησα μόνο μια γραμμή.
Την σβήνω και αυτή αν πρέπει, ουδέν πρόβλημα.

Ok!

Το θέμα κλείνει εδώ.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.617
Μηνύματα
2.868.197
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top