Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μα γιατί δε σβήνεις απλώς τις ταινίες, μόλις τις δεις; Αν θες να ξαναδείς κάποια ταινία, φροντίζεις από την προηγούμενη μέρα(*) και την ξαναβλέπεις.

Σωστόοοοοοοοοος ! :446:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μα γιατί δε σβήνεις απλώς τις ταινίες, μόλις τις δεις; Αν θες να ξαναδείς κάποια ταινία, φροντίζεις από την προηγούμενη μέρα(*) και την ξαναβλέπεις.
Μπουχαχά, σωστό σε βρίσκω Πέτρο, αλλά μάλλον οι περισσότεροι εδώ μέσα απλά δεν θα συμφωνήσουν μαζί σου. :116:

Για τον απλούστατο λόγο ότι πολλά «καλά κομμάτια» ανεβαίνουν μονάχα μια φορά και δεν ανεβαίνουν ξανά ποτέ. Οπότε αν το ξαναψάχνεις το «καλό κομμάτι» μετά από 2-3 χρόνια, απλά δεν θα το ξαναβρείς.*

Να διευκρινίσω για ακόμη μια φορά ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε εντελώς ασυμπίεστα Blu-ray, δεν ασχολούμαι ούτε με ματρόσκες καμιάς μορφής, ούτε φυσικά και με dvd.

* Αφού δεν αρκεί το retention... :142:

Reaction score
8
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Και εγώ ποιο πολύ της γνώμης είμαι να γράφονται σε δισκάκια …..και σαν αισθητικό αποτέλεσμα ποιο καλό είναι.. το μόνο κακό θα έλεγα ότι ειναί.. ο χρόνος … ο χρόνος που σε μερικά χρονάκια θα φύγει το BLYRAY και θα έρθει κάτι άλλο ίσως ….όπως τα vhs που σε πολλά σπίτια είναι ντάνες ολόκληρες στοιβαγμένες σε μια γωνιά … ακόμα και ένας παππούς θα έχει έστω simera ένα απλό φθηνό dvd player (από το carefour) να δει την ταινία που θέλει ..ενω οι σκλιροί δίσκοι κάνεις copy και πας σε άλλον και άλλον και Πάι λέγοντας ….

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εννοείτε κύριοι ότι δεν βλέπεται έργα του Χίτσκοκ, δεν βλέπεται ταινίες του Μπάστερ Κήτον, ή ταινίες, με τους Γκαίημπλ
Μονρόε, Τζέρυ Λούις, Χάμφρευ Μπόγκαρτ, Κάρυ Γκράντ, και μην αναφέρω άλλους τόσους, επειδή δεν είναι σε blue ray?
τότε συγνώμη αλλά δεν είστε σινεφίλ! και δεν είναι βέβαια κακό αυτό, αλλά συνήθως HOME CINEMA φτιάχνουν οι σινεφίλ
για να απολαμβάνουν τα υπέροχα αυτά έργα της 7ης τέχνης!
Δεν θα έφτιαχνα ποτέ σινεμά στο σπίτι, εάν δεν μπορούσα να δω πραγματικά έργα τέχνης, έστω και εάν αυτά είναι σε κασέτες, που λέει ο λόγος! βέβαια αυτή είναι η δική μου γνώμη!

ΥΓ. Δηλαδή δεν βλέπεται σήριαλ? όπως το Μένταλιστ ή το Φρίτζ που βάζει το STAR? ά δεν ξέρεται τι χάνεται!!!:116:

Reaction score
0

Συμφωνω και εγω με τον Παναγιωτη,καλα κομματια σπανια θα βρεις για κατω*

Reaction score
0

Αναρωτιεμαι αν εχει συναντησει κανεις προβλημα αναπαραγωγης σε δισκακι του με την νεα προστασια cinavia...
:118:

Reaction score
0

το μόνο κακό θα έλεγα ότι ειναί.. ο χρόνος … ο χρόνος που σε μερικά χρονάκια θα φύγει το BLYRAY και θα έρθει κάτι άλλο ίσως ….όπως τα vhs που σε πολλά σπίτια είναι ντάνες ολόκληρες στοιβαγμένες σε μια γωνιά &#8230.......
Πότε θα φυγει το blu-ray, μαλλον στη διαστημικη εποχη:)
Το blu-ray χωραει ως 50GB αλλα καμμια ταινια δε πιανει τοσο χωρο, και μεχρι να πιασει ή να ξεπερασει τα 50 και να χρειαστουμε αλλο δισκακι, φανταζομαι θα περασει πολυς καιρος...

Reaction score
1

Εννοείτε κύριοι ότι δεν βλέπετε έργα του Χίτσκοκ, δεν βλέπετε ταινίες του Μπάστερ Κήτον, ή ταινίες, με τους Γκαίημπλ Μονρόε, Τζέρυ Λούις, Χάμφρευ Μπόγκαρτ, Κάρυ Γκράντ, και μην αναφέρω άλλους τόσους, επειδή δεν είναι σε blu-ray?
τότε συγνώμη αλλά δεν είστε σινεφίλ!
Πες με όπως θες Ηλία μου, σινεφίλ ή όχι, αλλά ναι, εάν η ταινία (μόνο σε Blu-ray βεβαίως) δεν έχει στοιχειωδώς αποδεκτή ποιότητα εικόνας, μου είναι εντελώς αδύνατον να την παρακολουθήσω. :203:

Έτσι απλά λοιπόν, έκανα delete από τους σκληρούς μου δίσκους τόσο την τριλογία του «Νονού» σε ασυμπίεστα Blu-ray, όσο και τον «Δράκουλα» του Κόπολα. Και οι τέσσερις ταινίες είναι μεν πραγματικά αριστουργήματα, αλλά η ποιότητα της εικόνας στα Blu-ray είναι απλώς εμετική... :419:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Συμφωνώ Παναγιώτη μου και για τα 4 blue ray, αλλά δεν θα τα σβήσω πριν βρω άλλα καλύτερης ποιότητας, θα συμφωνήσεις πάντως
οτι τέτοια χάλια ποιότητα δισκάκια είναι ελάχιστα, μαζί με τον PREDATOR για μένα! αλλά δυστυχώς υπάρχουν αριστουργήματα
που έχω σε DVD, τα οποία δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα! οφείλω βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω πως θα φαίνονται
σε ψηφιακό προβολέα, ακόμα δεν έχω ενώσει τον OPTOMA στο σύστημα, όπως ξέρεις εγώ έχω αναλογικό προβολέα, και εκεί
τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχουμε γραμμές και όχι pixels!!!!!!

Reaction score
5.621

Εγώ προτιμώ τσάντες χωρητικότητας 352 δίσκων η καθεμία, μάρκας Avec. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Με κόστος 20 ευρώ η τσάντα.

Reaction score
1
Απάντηση: Απίστευτο! Blu-ray εκτυπώσιμα δισκάκια με τιμή κάτω από ένα ευρώ!!!...

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έχουμε πλέον την πρώτη φορά που Blu-ray εκτυπώσιμα δισκάκια των 25GB πωλούνται με τιμή κάτω από ένα ευρώ το ένα!!! :111:

Δείτε εδώ. Και μάλιστα η τιμή είναι κομπλέ, δηλαδή μαζί με τα μεταφορικά, στην πόρτα οποιουδήποτε μένει στην Αγγλία!!!

Εάν κάποιος μάλιστα αγοράσει 50 τεμάχια, η τιμή πέφτει στα 0,85 ευρώ το ένα δισκάκι! :111:

Μαζέψτε όμως τα σάλια σας, γιατί δυστυχώς ο συγκεκριμένος πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα. :101:

Το συνειδητοποιείτε αυτό; 40 x 0,85 = 34 ευρώ. Αγοράζετε 1ΤΒ χωρητικότητα, σε δισκάκια βεβαίως, με μόλις 34 ευρώ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη σκληρός δίσκος του 1ΤΒ που να πωλείται καινούριος 34 ευρώ!... :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.304

Το συνειδητοποιείτε αυτό; 40 x 0,85 = 34 ευρώ. Αγοράζετε 1ΤΒ χωρητικότητα, σε δισκάκια βεβαίως, με μόλις 34 ευρώ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη σκληρός δίσκος του 1ΤΒ που να πωλείται καινούριος 34 ευρώ!... :116:
Το παράδειγμα να το κάνεις με επανεγγράψιμα δισκάκια κύριε Παναγιώτη! :136:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για 480 blue ray και 1600 DVD πόσους δίσκους, και πόσο κοστίζει το όλο σύστημα για να τους ενώσεις σε έναν υπολογιστή-σέρβερ
ώστε να βρίσκεις αμέσως την ταινία? σιγά σιγά την τιμή γιατί έχω και πίεση παιδιά!
Προς το παρόν τα έχω σε δισκάκια, σε 2 βαλιτσούλες μεταλλικές και ένα ντοσιέ Α5 κατάλογο με χωρισμένα σε κατηγορίες Περιπέτειες, Φαντασίας, Ιστορικά κτλ. σε ένα λεπτό έχω βάλει το δισκάκι στο player!

Reaction score
1

Το παράδειγμα να το κάνεις με επανεγγράψιμα δισκάκια κύριε Παναγιώτη! :136:
Καταρχήν, μη με λες κύριο και με προσβάλλεις! :116:

Γιώργο μου, όποιος χρειάζεται σβήσε-γράψε χρησιμοποιεί σκληρούς δίσκους, δεν έχει κανένα νόημα να χρησιμοποιεί επανεγγράψιμα δισκάκια. Εδώ μιλάμε είτε για μόνιμες συλλογές, είτε για πολύτιμα δεδομένα backup που πρέπει να αποθηκευθούν. Είναι η πρώτη φορά λοιπόν, που τα δισκάκια των 25GB έστω, ξεπερνούν σε απόλυτες τιμές τους φτηνότερους σκληρούς δίσκους της αγοράς σε αναλογία χωρητικότητας/τιμής.

Και κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, οι τιμές στα 25άρια δισκάκια θα πέσουν και άλλο και πολύ γρήγορα, δεν είναι μακριά η στιγμή που θα βλέπουμε τιμή 0,5 ευρώ ή ακόμα και 0,3 ευρώ ανά δισκάκι. Αντίστοιχα όμως, θεωρώ ότι αποκλείεται να δεις σύντομα τους δίσκους του 1ΤΒ να κοστίζουν 20 ή 10 ευρώ... :126:

Reaction score
8

Παιδιά σόρι που διακόπτω την κουβέντα σας ..μια ερώτηση να κάνω που κάποιο παιδί μου είχε πει εδώ σε αυτό το thread κάποιο σαιτ για cdcover το οποίο πλήρωνες αλλά άξιζε γιατί ήταν πολύ ποιοτικό και ήταν και original τα εξώφυλλα… ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι ?νομίζω ότι μου το είχε πει ο Παναγιώτης (Βογιατζακης)

Reaction score
1

www.cdcovers.cc :126:

δεκαδες χιλιάδες εξώφυλλα σε πολύ καλή ποιότητα και δωρεάν

Reaction score
1

Παιδιά σόρι που διακόπτω την κουβέντα σας ..μια ερώτηση να κάνω που κάποιο παιδί μου είχε πει εδώ σε αυτό το thread κάποιο σαιτ για cdcover το οποίο πλήρωνες αλλά άξιζε γιατί ήταν πολύ ποιοτικό και ήταν και original τα εξώφυλλα… ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι ?νομίζω ότι μου το είχε πει ο Παναγιώτης (Βογιατζακης)

Εδώ θα μπορέσεις να βρεις τα πάντα από εξώφυλλα ή ετικέτες για τα δισκάκια Blu-ray, επί πληρωμή φυσικά. Είτε τα original, είτε το κυριότερο κατά την άποψή μου, φοβερά custom εξώφυλλα από επαγγελματίες γραφίστες, που είναι φυσικά και τα αγαπημένα μου. :126:

Στο cdcovers τα εξώφυλλα είναι μεν δωρεάν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι απλώς για τα μπάζα, μια και είναι φτιαγμένα ή σκαναρισμένα από ανθρώπους παντελώς άσχετους από ποιότητα εικόνας. :116:

Reaction score
0

Ξαναθετω το ερωτημα, εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα αντιγραφου του κατα την αναπαραγωγη του με την νεα προστασια Cinavia?
Απ'οτι εχω διαβασει υπαρχει θεμα μονο αν το player την εχει ηδη στο Firmware της και σιγουρα ολα τα PS3 που εχουν το τελευταιο Update 3.6.

Reaction score
1

Ξαναθετω το ερωτημα, εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα αντιγραφου του κατα την αναπαραγωγη του με την νεα προστασια Cinavia?
Απ'οτι εχω διαβασει υπαρχει θεμα μονο αν το player την εχει ηδη στο Firmware της και σιγουρα ολα τα PS3 που εχουν το τελευταιο Update 3.6.
Μα αφού μιλάμε για αντίγραφο τότε πως θα έχει μέσα προστασία ; Δεν αφαιρούνται οι προστασίες από το πρόγραμμα rip ;

Reaction score
1

Ακριβώς έτσι. Εδώ μπορείς να δεις μια αρχική λίστα με όλα τα Blu-ray players που έχουν ήδη στο firmware τους, το σύστημα Cinavia, καθώς φυσικά και όλες τις ταινίες που το περιέχουν. Εννοείται φυσικά ότι η λίστα με τις ταινίες και τα players θα... μεγαλώνει διαρκώς από εδώ και εμπρός. :116:

Το ζήτημα βέβαια, ουδόλως με απασχολεί προσωπικά, η πηγή μου είναι τα τρία HTPC μου καθώς και το Dune Prime+, στα οποία δεν υπάρχει αλλά ούτε και πρόκειται φυσικά να υπάρξει κανένα Cinavia και άλλες τέτοιες π@π@ριές. :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75