Western Digital TV HD Media Player

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κάνε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο wdtv,θα πρέπει να το δει μετά.

Αν σβήσει τους φακέλους που δημιουργεί το Western και το ξαναβάλει, λες να γίνει δουλειά;

Reaction score
1.458

Παλιότερα που είχα το wdtv, μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα που και που με ένα συγκεκριμένο usb stick.Μόνο με επαναφορά εργοστασιακών στο wdtv,έβλεπε τα αρχεία στο stick πάλι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παλιότερα που είχα το wdtv, μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα που και που με ένα συγκεκριμένο usb stick.Μόνο με επαναφορά εργοστασιακών στο wdtv,έβλεπε τα αρχεία στο stick πάλι.
Το εκανα.
Δυστυχως και παλι τιποτα.
Εχω δοκιμασει να κανω φορματ στο στικακι με ολους τους τροπους αλλα και παλι χωρις
αποτελεσμα.
Το θεμα ειναι πως δουλευει με ολα τα πισι και σε διαφορετικα os.
και απο την αλλη το wd tv δουλευει με αλλα στικ και το σκληρο δισκο.
οποτε;;;
θα δοκιμασω να βαλω ενα παλιοτερο firmware,αν και δε νομιζω να ειναι αυτο.

Reaction score
0

Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν μπορώ να βρω αν παίζει από dlna server και συγκεκριμένα από το nero mediahome essential. Γνωρίζει κανένας κάτοχος το παραπάνω?

Reaction score
0

εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα ενώ δεν είχα ποτέ παλιότερα. Σε κάποιες ταινίες mkv (1-2 συγκεκριμένα μου το έχει κάνει) όταν πατάω να τις παίξει, αργεί και τελικά δείχνει να παίζει τραγούδι...αλλά χωρίς ήχο, δηλαδή σαν να βλέπει την ταινία σαν audio και όσες φορές κι αν πατήσω stop και ακόμα κι αν δοκιμάσω άλλη ταινία πάλι παίζει τη συγκεκριμένη σαν audio track. Μόνο με reset διορθώνεται.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει...ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0

Χαιρετω το forum!
Ειμαι και εγω ενας χαρουμενος χρηστης wd hd tv και μετα απο καιρο συμβατικης χρησης ειπα να παμε λιγο παραπερα...
και καπου εδω ερχομαι να κανω καποιες ερωτησεις:
1)Δεχεται με καποιο λογισμικο εξωτερικο dvd/br-r για αναπαραγωγη-εγραφη ταινιων?
2)Δεχεται ανταπτορα συνδεσης με ρουτερ (wifi/ethernet) για αναπαραγωγη ταινιων απο κοινο σκληρο δισκο συνδεμενο στο ρουτερ χωρις να χρειαζεται να συνδεθει κατευθειαν ο σκληρος(δεν γινεται γιατι εχει μονο ethernet για συνδεση σε δικτυο) και για αναπαραγωγη βιντεο απο youtube και internet browser?

Αυτα τα ολιγα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ειχα πολυ καιρο να χρησιμοποιησω το WDTV μου κ σημερα που το αναψα μενει κολλημενη η οθονη στο λογοτυπο της εταιριας κ δε παει παρακατω να διαβασει τον δισκο ο οποιος παιρνει ρευμα κ ειναι συνδεμενος κανονικα.. το εσβησα το αναψα τιποτα, ουτε εντολες δεχεται απο το χειριστηριο...γιατι συμβαινει αυτο??? τι πρεπει να κανω???

Reaction score
0

Ειχα πολυ καιρο να χρησιμοποιησω το WDTV μου κ σημερα που το αναψα μενει κολλημενη η οθονη στο λογοτυπο της εταιριας κ δε παει παρακατω να διαβασει τον δισκο ο οποιος παιρνει ρευμα κ ειναι συνδεμενος κανονικα.. το εσβησα το αναψα τιποτα, ουτε εντολες δεχεται απο το χειριστηριο...γιατι συμβαινει αυτο??? τι πρεπει να κανω???

Κανεις δε μπορει να βοηθησει???

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αποσύνδεσε το από το ρεύμα και μετά από ένα λεπτό σύνδεσε το πάλι αφού έχεις ξεσυνδέσει τον δίσκο-ους. Ξάνα σύνδεσε μετά τους δίσκους και δοκίμασε αν δουλεύει.
Αν δεν δουλέψει κάνε ένα reset στο πλάι της συσκευής με κάτι αιχμηρό μια μύτη από στυλό ας πούμε.
Κάνε αυτά και μετά βλέπυμε.

:103:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αποσύνδεσε το από το ρεύμα και μετά από ένα λεπτό σύνδεσε το πάλι αφού έχεις ξεσυνδέσει τον δίσκο-ους. Ξάνα σύνδεσε μετά τους δίσκους και δοκίμασε αν δουλεύει.
Αν δεν δουλέψει κάνε ένα reset στο πλάι της συσκευής με κάτι αιχμηρό μια μύτη από στυλό ας πούμε.
Κάνε αυτά και μετά βλέπυμε.

:103:

Δυστυχως ουτε ετσι εγινε τιποτα..μενει κολλημενο στην αρχικη οθονη μη δεχομενο καν εντολες..

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Έχεις άλλο δίσκο να του βάλεις;

Reaction score
0

Χαιρετω το forum!
Ειμαι και εγω ενας χαρουμενος χρηστης wd hd tv και μετα απο καιρο συμβατικης χρησης ειπα να παμε λιγο παραπερα...
και καπου εδω ερχομαι να κανω καποιες ερωτησεις:
1)Δεχεται με καποιο λογισμικο εξωτερικο dvd/br-r για αναπαραγωγη-εγραφη ταινιων?
2)Δεχεται ανταπτορα συνδεσης με ρουτερ (wifi/ethernet) για αναπαραγωγη ταινιων απο κοινο σκληρο δισκο συνδεμενο στο ρουτερ χωρις να χρειαζεται να συνδεθει κατευθειαν ο σκληρος(δεν γινεται γιατι εχει μονο ethernet για συνδεση σε δικτυο) και για αναπαραγωγη βιντεο απο youtube και internet browser?

Αυτα τα ολιγα...
Κναεις δεν μπορει να βοηθησει?:122:

Reaction score
0

Καλησπερίζω.
Ενώ έχω τον media player εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς προβλήματα, τις τελευταίες μέρες μου κατσε ένα θεματάκι.
(Του χω περάσει και το τελευταίο official firmware, αν θυμάμαι καλά είναι το 1.03 ; -αλλά τα προβλήματα δε νομίζω να ξεκίνησαν στο καπάκι μετά από αυτό. Ή μπορεί να οφείλεται σε αυτό αλλά τα αρχεία που με ζόρισαν δεν τα χα έτσι και αλλιώς διαθέσιμα πιο πριν)

Το θέμα έχει ως εξής :
Ενώ είχα ήδη ογκώδη mkv τα οποία παίζαν μια χαρά (πχ οι "300" και το "Αvatar" είναι >10gb - τα γράφω αυτά γιατί ίσως μία στο εκατομμύριο να έχει σημασία, από έναν όγκο και πάνω), βάζω την προηγούμενη εβδομάδα μια ταινία με 1080p,DTS κλπ κλπ, με μέγεθος 14,3 Gb και ο player τα φτυσε. Δεν κούναγε ρούπι. Μαύρη οθόνη, ούτε το τηλεκοντρόλ "έπιανε" ούτε τίποτα. Αναγκάστηκα να το βγάλω από τη μπρίζα.
Δεύτερη δοκιμή σε άλλη ταινία αντίστοιχου μεγέθους και φορμά (mkv, 1080p,dts >13gb) και πάλι κολλημα. Ευτυχώς αυτή τη φορά ανταποκρίθηκα όταν ψιλιάστηκα ότι θα ξανακόλλαγε και με ένα "back" πήγε πίσω στο μενού. ΑΛΛΑ δεν έπαιζε ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μέχρι βιντεάκι 300mb δοκίμασα και τίποτα. Το μηχάνημα έπαιξε μόνο μουσική. Ξεμπρίζωμα κλπ.
Στην τρίτη προσπάθεια, βάζω άλλα mkv τα οποία δεν ξεπερνούσαν τα 11 gb και τα έπαιζε όπως παλιά.
Βάζω και κάτι standard definition που έχω, πάλι μια χαρά.
Ξαναδοκιμάζω τις δύο προβληματικές ταινίες, πάλι τα ίδια.
Α, να προσθέσω ότι οι δύο προβληματικές ταινίες, σε δύο pc και ένα Laptop παίζουν κανονικά και από το δίσκο που έχω συνδεδεμένο με το media player και αντιγραμμένες σε άλλο δίσκο.
Υποπτεύομαι ότι φταίει το μέγεθος, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάω να κάνω ένα split να δω τι θα γίνει..

Συγγνώμη για το μέγεθος, αλλα σε αυτά τα πράγματα αν δεν είσαι κάπως αναλυτικός..
αν έχει κανείς καμιά ιδέα για το που αλλού μπορεί να ωφείλεται αυτό..
(ή καμιά παρότρυνση να το πασάρω στον πατέρα μου και να τσιμπήσω τον live player..)

JL_

Reaction score
19
Φταίει το mkv header compression που έχουν τα τελευταία αρχεία που δοκίμασες, το οποίο δεν υποστηρίζεται από το μηχάνημα...

Βρες μια παλαιότερη έκδοση του mkv toolnix (από 4.0.0 και κάτω) και κάνε ένα πέρασμα το επίμαχο αρχείο από εκεί (ένα απλό remux που θα πάρει 10-20 λεπτά θα κάνεις δηλαδή). Ως δια μαγείας, το αρχείο σου θα παίξει κανονικά.

ΥΓ: Κάθε φορά που θα σου "κολλάει" το WDTV από αρχείο με mkv header compression, θα χρειάζεται βγάλσιμο πρίζας για να επανέλθει...

Reaction score
0

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!

Εχω την ακολουθη απορια.

ΕΙμαι κατοχος του ανωθεν εργαλειο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.τον τελευταιο καιρο δεν παιζει αρκετες ταινεις 720p & 1080p.Ενω συνδεω τον σκληρο στο pc,παιζουν οι ταινιες νορμαλ,οταν τον συνδεω το wd player,,δεν φορτωνει η ταινια και μενει στο load..με αποτελεσμα να περναω σε φλασακι μια ταινια mpg και να ξεμπλοκαρει.
μπορειτε να με βοηθησετε?

Reaction score
2

Εγώ το διόρθωσα αναβαθμίζοντας το firmware...

Reaction score
0

τελικα αφου δε καταφερα τιποτα τους το εστειλα για επισκευη στην εγγυηση(στα 2 παρα κατι χρονια) και μου στειλαν ενα καινουριο wdtv live!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός