Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Παρατηρώ ότι έχουν αραιώσει τελευταία τα posts :121:
Αυτό είναι μάλλον για καλό: οι χρήστες έχουν περάσει από το ξεψάχνισμα στην απόλαυση, που είναι και ο απώτερος σκοπός όλων αυτών των μηχανημάτων.
Τουλάχιστον για μένα, αυτό ισχύει :119:.
Αφού μπήκα και στο τριπάκι να τακτοποιήσω το αρχείο ταινιών με τη χρήση του Y2M, όλα ok! Το MED400X δείχνει να αξίζει πραγματικά!
Ετσι ακριβως φιλε Τακη, αρκετα με τα τεστ....τα περασε ολα και προβιβαστηκε με αριστα το μικρο...:126:
Ετσι τωρα πια εκτελει το ρολο του, να μας χαριζει ευχαριστες στιγμες....

Καλη διασκεδαση λοιπον σε ολους...

Reaction score
10

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας και δευτερον δεν ξερω μηπως ειμαι λαθος που εγραψα εδω γιατι ειναι η δοκιμη του μηχανηματος,μηπως πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα?
Φιλε Αποστολη μακαρι να μπορουσα αλλα δυστυχως δεν ειμαι απο Αθηνα.
Νικο σιγουρα το μηχανημα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα και σιγουρα ειναι ενα αξιολογο μηχανημα,στο οτι το σκεφτομαι αναμεσα σε αυτο και το acryan εχει να κανει με καποια καλητερα χαρακτηρηστηκα του acryan καθως στην τιμη ειναι περιπου το ιδιο.
Αυτα τα χαρακτηρηστηκα ειναι το gigabyte ethernet που εχει to acryan η pci-e γιατι εχω μια καρτα δικτυου για wifi n και ο επεξεργαστης οπου ειναι ο RTD1185DD(νομιζω ειναι λιγο καλητερος απο του mede8er αν κανω λαθος διορθωστεμε)και απο εκει και περα νομιζω οτι εχει και torrent αλλα αυτα ειναι δευτερευοντα.
Απο οσους το εχουν στο φορουμ ακουω τα καλητερα παντως και σε θεμα ποιοτητας εικονας και ηχου(αν και υπηρχαν καποια θεματα με τον ηχο αλλα νομιζω λυθηκαν με τα update) ειναι παρα πολυ καλο δεν ξερω αν καποιος εχει δοκιμασει το acryan εστω και την προηγουμενη εκδοση (δλδ το pv73200) να μας πει αποψεις.
Καλα εκανες και εγραψες εδω, αφου πηρες τις απαντησεις που ηθελες.

Αν μας πεις σε πια πολη βρισκεσαι, ισως υπαρχει καποιος που το εχει και θα μπορουσε να στο δειξει.
Δυστυχως η θεση μου, δε μου επιτρεπει να κανω συγκρισεις με προιοντα του ανταγωνισμου.

kss

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Ναι Αποστολη καταλαβαινω.Δεν υπαρχει θεμα οτι το μηχανημα για την τιμη του ειναι κορυφη,και στην ουσια οι διαφορες του με τα προηγουμενα acryan (δλδ playon hd playon hd mini με mede8er med500 και med400 αντιστοιχα)ειναι ελαχιστες με την ζυγαρια να κλεινει προς τα mede8er,σε ενα τεστ διαβασα οτι δουλευουν και με το ιδιο τηλεχειριστηριο.Ο λογος που το σκεφτομαι ακομα ειναι το καινουργιο τσιπσετ της realtek που διωρθωνει τα μικρα κοληματα του προηγουμενου και οι εξτρα δυνατοτητες.
Οσο για την πολη εγω βρισκομαι Καστορια.

Reaction score
49

Εχθές ενεργοποίησα το 24p και το 400Χ έπαιξε νεράκι!!
Και σε δύσκολες ταινίες με κατάλληλα πλάνα, ήταν άψογο!
Αν υπήρχε πρόβλημα θα φαινόταν άμεσα αφού παίζω στον προβολέα μόνο

Το γουστάρω όλο και περισσότερο :107:

Reaction score
0

Τελικά ρε παιδιά μόνο εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος με το mede8er.Ισως να περίμενα κάτι άλλο.Γεγονός είναι ότι στα δικά μου τα μάτια το media player που έχει ενσωματωμένο το home cinema (lg hb405su) έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα.Εχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις στην tv αλλά δεν είδα κάποια σπουδαία βελτίωση.Αν τις επόμενες μέρες δεν καταφέρω κάτι μάλλον θα το βάλω προς πώληση μιας και τη δουλειά μου την κάνω και με το home cinema.Κρίμα γιατί διαβάζω τόσο καλά σχόλια εδώ για το μηχάνημα.

Reaction score
4.250

Εχθές ενεργοποίησα το 24p και το 400Χ έπαιξε νεράκι!!
Και σε δύσκολες ταινίες με κατάλληλα πλάνα, ήταν άψογο!
Αν υπήρχε πρόβλημα θα φαινόταν άμεσα αφού παίζω στον προβολέα μόνο

Το γουστάρω όλο και περισσότερο :107:
Απο που το ενεργοποιησες? Δεν ειδα καποια σχετικη ενδειξη.

Α και μην ξεχνιεσαι το Πασχα πλησιαζει, οποτε ετοιμασου για τα σεμιναρια που υποσχεθηκες σχετικα με το VIDEO WALL!

Reaction score
1

Απο που το ενεργοποιησες? Δεν ειδα καποια σχετικη ενδειξη.

Α και μην ξεχνιεσαι το Πασχα πλησιαζει, οποτε ετοιμασου για τα σεμιναρια που υποσχεθηκες σχετικα με το VIDEO WALL!
Πας στο video settings και το έχει σε ξεχωριστή ρύθμιση κάτω από την έξοδο του σήματος.Κοίτα στη φωτό :107:

ΥΓ. 1 Αυτό το video wall μου έχει φάει τα τζιέρια κι εμένα το ρημάδι :142:

ΥΓ. 2 Αμα το πουλήσει κανένας ευχαρίστως να τον απαλλάξω απ' το μηχάνημα του διαβόλου :116:

Reaction score
110

Καλημέρα.
Προσπαθώ να δημιουργήσω playlists με mp3, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει;

Reaction score
1

Καλημέρα.
Προσπαθώ να δημιουργήσω playlists με mp3, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει;
Διαλέγεις ένα ένα τα τραγούδια που θέλεις με το πλήκτρο select στο χειριστήριο, όταν διαλέξεις όσα θέλεις τότε πατάς ΟΚ και έτοιμη η playlist...Για να παίξει μετά τις playlist που έχεις φτιάξει απλά πάτα το πλήκτρο Music, εναλλακτικά μπορείς να εισάγεις και τις playlist που έχεις στον υπολογιστή αλλά εννοείται ότι έχεις τα ίδια τραγούδια και στο med...κοίτα και στο manual τα εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Reaction score
110

Νίκο ευχαριστώ.
Τις λίστες μου τις έφτιαξα στον υπολογιστή, αλλά το μηχανάκι δεν διαβάζει (βγάζει ιερογλυφικά) και δεν παίζει τους τίτλους τραγουδιών που είναι στα ελληνικά. Μιλώ για τις playlists και μόνο, διότι στα μενού του καί τα διαβάζει καί τα παίζει.

Reaction score
124

Καλημέρα σε όλους.
Έχω το 400ρι εδώ και ένα μήνα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το δίκτυο και θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Όταν ενεργοποιώ την επιλογή NAS mode μπορώ να δω το 400ρι από το PC μου και να του στείλω δικτυακά τις ταινίες. Μετά από αρκετό χρόνο – που δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσος είναι – αδυνατώ να συνδεθώ. Όταν επανέρχεται από standby, επίσης δεν δουλεύει.
Για να δουλέψει πρέπει να ανοιγοκλείσω το NAS mode.

Το ping, το telnet και το www απαντάνε κανονικά. Επίσης, δεν ξέρω αν έχει FTP server αλλά δεν απατάει σε FTP. Η εντολή ps –ef φέρνει 60 processes μόλις ανοίξω το 400ρι και 65 αν ανοιγοκλείσω το NAS mode
Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα του firmware ή το έχω μόνο εγώ.

Επίσης αν κάποιος ξέρει τι εντολή μπορώ να δώσω στο telnet για να ξεκινήσω το NAS mode, θα το ήθελα σαν workaround.

Ευχαριστώ.
Στέφανος

Reaction score
1

Να κανω μια απλη ερωτηση? Θα μου υποσχεθειτε οτι δεν θα με κυνηγατε με πυρσους ομως? Επειδη ο χρονος δεν φτανει να διαβασω ολο το topic μπορει καποιος να μου πει ποιες και αν υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητα εικονας συμβατοτητα αρχειων κτλ αναμεσα στο egreat m34a και το med 400?
Eχω το egreat δουλευει κανονικα,ειμαι ευχαριστημενος αλλα με τρωει η τσεπη μου!!! Αν οι διαφορες ειναι μικρες να τα φαω σε σουβλακια!!!!! Eυχαριστω !!

Reaction score
1.458

Αν είσαι ευχαριστημένος με το egreat γιατί να αλλάξεις?Από την άλλη το med400 έχει πολύ καλή υποστήριξη,κάτι για το οποίο δεν φημίζονται τα egreat και θα έχεις καλύτερη συμβατότητα στο μέλλον.

Reaction score
4.250

Εγω να ρωτησω κατι, τα Mede8er παιζουν τα επιγεια με καποιο στικακι αντιστοιχο μ αυτο που εχει το Dune?

Reaction score
1

Εγω να ρωτησω κατι, τα Mede8er παιζουν τα επιγεια με καποιο στικακι αντιστοιχο μ αυτο που εχει το Dune?
Δεν νομίζω να υποστηρίζει και τέτοιο το chipset, αλλά αν γίνεται καλό θα ήταν !

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Να κανω μια απλη ερωτηση? Θα μου υποσχεθειτε οτι δεν θα με κυνηγατε με πυρσους ομως? Επειδη ο χρονος δεν φτανει να διαβασω ολο το topic μπορει καποιος να μου πει ποιες και αν υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητα εικονας συμβατοτητα αρχειων κτλ αναμεσα στο egreat m34a και το med 400?
Eχω το egreat δουλευει κανονικα,ειμαι ευχαριστημενος αλλα με τρωει η τσεπη μου!!! Αν οι διαφορες ειναι μικρες να τα φαω σε σουβλακια!!!!! Eυχαριστω !!
Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις αφού είσαι ευχαριστημένος !

Reaction score
1.458

Δεν νομίζω να υποστηρίζει και τέτοιο το chipset, αλλά αν γίνεται καλό θα ήταν !
Οχι δεν το υποστηρίζει το chip του med.

Reaction score
1

Αν είσαι ευχαριστημένος με το egreat γιατί να αλλάξεις?Από την άλλη το med400 έχει πολύ καλή υποστήριξη,κάτι για το οποίο δεν φημίζονται τα egreat και θα έχεις καλύτερη συμβατότητα στο μέλλον.
Ειναι αυτη η βλακεια-μανια που με πιανει μερικες φορες!!!!! Το βλεπω ετσι ωραιο καινουριο μαυρο με ωραια λαμπακια!!!!!

Reaction score
1.458

Ολους λίγο πολύ μιας πιάνει αυτή η μανία,μη νομίζεις!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members