Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Γιατρέ μου είναι σοβαρή η κατάστασή μου :410: τα ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :404::404:

Reaction score
1

Ρίχτε, ότι και να λέτε δίκιο έχετε...είμαι μιά αμαρτωλή :110::410:

Reaction score
0

Μοναδικό ψεγάδι που βρήκα είναι ότι με το χειριστήριό του ανάβει και το Prime :142::142:
Νίκο αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το δικό μου. Tο τηλεχειριστήριο του D1 μου αλλάζει τις ρυθμίσεις του Velodyne SPL-1000 Ultra και δεν έχω βρει ακόμα λύση.:125:

Καλοθέατο!!!!!!

Reaction score
1.458

Νίκο δεν αξίζει να το πάρεις ΤΩΡΑ to Max.Εχεις το H1 αλλά και το Prime 3.0 που σε ότι δίνει ΑΥΤΗ τη στιγμή το Max,διαφέρει μόνο στο ότι παίρνει 2.5" εσωτερικό.
Περίμενε το να έρθουν τα …πρωτοβρόχια το φθινόπωρο, να το πάρεις με τα νέα chipάκια.

PS:φεύγω τώρα πάω να παραλάβω το philips prestigo(το remote 1 to 6),τα λέμε σε καμιά ώρα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
Με τόση ντομάτα που έχει πέσει, βλέπω τον Νίκο κοκκινιστό με μακαρόνια!!! :116:

Reaction score
1

Νίκο αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το δικό μου. Tο τηλεχειριστήριο του D1 μου αλλάζει τις ρυθμίσεις του Velodyne SPL-1000 Ultra και δεν έχω βρει ακόμα λύση.:125:

Καλοθέατο!!!!!!
Χριστός και Παναγία !!!!!!!! θυμάμαι παλαιότερα που είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα με δυό τηλεοράσεις SONY που είχα, ένας ηλεκτρονικός άνοιξε τα χειριστήρια και άλλαξε κάτι διακοπτάκια που είχαν μέσα...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Βρήκα δύο bugs στο fw kartina ...το ένα είναι ότι ενώ αναγνωρίζονται τα δισκάκια blu ray που παίζω από το εξωτερικό blu ray player ASUS βγάζει μήνυμα PLAYBACK STOPED DUE TO SECURITY VIOLETIONS, ενώ το δικό του fw τα παίζει κανονικά ! Το δεύτερο bug που βρήκα είναι ότι το kartina δεν κάνει downmix τα πολυκάναλα στην τηλεόραση παρά μόνο PCM, ενώ το δικό του το κάνει κανονικά !
Εβγαλα το kartina και έχω το δικό του, κρίμα γιατί κάνει τα μενού πολύ ωραία, αν το φτιάξουν θα το ξαναβάλω...

Reaction score
1

Νίκο δεν αξίζει να το πάρεις ΤΩΡΑ to Max.Εχεις το H1 αλλά και το Prime 3.0 που σε ότι δίνει ΑΥΤΗ τη στιγμή το Max,διαφέρει μόνο στο ότι παίρνει 2.5" εσωτερικό.
Περίμενε το να έρθουν τα …πρωτοβρόχια το φθινόπωρο, να το πάρεις με τα νέα chipάκια.

PS:φεύγω τώρα πάω να παραλάβω το philips prestigo(το remote 1 to 6),τα λέμε σε καμιά ώρα!

Βρε έτσι τα γράφω για να κάνουμε χαβαλέ να περνάει η ώρα...εκτός του ότι θέλω τα λεφτά για να πάω ταξίδι ψιλοβαρέθηκα βάλε βγάλε σύνδεσε ξεσύνδεσε :142:

Reaction score
1.458

Βρήκα δύο bugs στο fw kartina ...το ένα είναι ότι ενώ αναγνωρίζονται τα δισκάκια blu ray που παίζω από το εξωτερικό blu ray player ASUS βγάζει μήνυμα PLAYBACK STOPED DUE TO SECURITY VIOLETIONS, ενώ το δικό του fw τα παίζει κανονικά ! Το δεύτερο bug που βρήκα είναι ότι το kartina δεν κάνει downmix τα πολυκάναλα στην τηλεόραση παρά μόνο PCM, ενώ το δικό του το κάνει κανονικά !
Εβγαλα το kartina και έχω το δικό του, κρίμα γιατί κάνει τα μενού πολύ ωραία, αν το φτιάξουν θα το ξαναβάλω...
Εννοείς εμπορικά κλειδωμένα blu ray?Και στα παίζει με το δικό του firmware?Το H1?Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα παίζει!

Reaction score
1

Εννοείς εμπορικά κλειδωμένα blu ray?Και στα παίζει με το δικό του firmware?Το H1?Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα παίζει!
Ναι Λεωνίδα,για ορίτζιναλ μιλάω πάντα, το ένα που δοκίμασα είναι το Quantum of Solace και το άλλο το LOTR 1

Reaction score
1.458

Θα με κάνεις τώρα να βάλω στο lite 53d το μαμίσιο firmware,γιατί έχω κι εγώ το Asus ub bd rom (ρε φούστη μου τα ίδια πράγματα παίρνουμε?).Αν συμβαίνει αυτό πάντως είναι bug του μαμίσιου firmware και όχι του katrina.tv.

Κανονικά τα Smart H1 & D1 δεν πρέπει να παίζουν εμπορικά blu ray δισκάκια με εξωτερικό usb bd drive.Μόνο αν κάποιος έχει το Dune HD Smart BE Extension Module αγορασμένο και συνδεδεμένο στο H1 ή D1 θα μπορεί να παίζει εμπορικά κλειδωμένα blu ray.
Αν πράγματι συμβαίνει αυτό που λες,ανακάλυψες μεγάλη τρύπα στο firmware της hdi,Νίκο!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
Έ, τότε να αφήσει αυτό το fw και να μην ξαναπεράσει καινούριο!! Γιατί υπάρχει και η περίπτωση να κλείσει η τρύπα.

Reaction score
1

γιατί έχω κι εγώ το Asus ub bd rom (ρε φούστη μου τα ίδια πράγματα παίρνουμε?)
Καλά βρε εσύ δεν μου το είχες προτείνει όταν ρωτούσα πιο να πάρω ; Πάει γέρασες μπαρμπα Λεωνίδα !!!

Αυτή τη στιγμή παίζει το Quantum Of Solace το βλέπει ο γιός μου στο σαλόνι !!! Αύριο θα το επιβεβαιώσει και ο Κώστα που θα περάσει από εδώ...Αν είναι τρύπα στο fw δεν τους λέω τίποτα :142: αφού με γράψανε κανονικά σε άλλο e mail που τους είχα στείλει !

Reaction score
1.458

Έ, τότε να αφήσει αυτό το fw και να μην ξαναπεράσει καινούριο!! Γιατί υπάρχει και η περίπτωση να κλείσει η τρύπα.
Εννοείτε!
Και όσοι έχουν Smart H1 & D1 περνάνε το τελευταίο firmware της Hdi,αγοράζουν και ένα usb bd rom και έχουν ΚΑΙ blu ray player.Ξεχνάνε αναβαθμίσεις βέβαια γιατί σίγουρα θα κλείσει η τρύπα στο επόμενο firmware.

Reaction score
1.458

Κάτσε να δω το lite τι κάνει!

Reaction score
1

Ρε λέτε να παίζει και αυτά τα 4-5 δισκάκια που δεν μου έπαιζε το Prime :111::111: θα τα δοκιμάσω αργότερα !

L

LLLEFTERIS

Guest

Δηλαδη εγω βλακια εκανα που δεν περιμενα να βγουν τα νεα και πηρα αυτο?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos